A KRONA mosogatógépek jellemzői

Krona kiváló mosogatógépeket termel széles körben. A funkcionális háztartási készülékek márka nagy igényű, sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ebben a cikkben elmondjuk a Krona kiváló minőségű háztartási készülékek sajátosságait és választékát.

A felállás

Krona nagyon jó mosogatógépeket termel egy nagy elosztóban. Háztartási gépek gyártása Ország – Törökország és Kína, de a hazai márka Oroszország. A vevők különböző típusú háztartási eszközöket vehetnek fel. Nagyon népszerű ma a beépített, mind a szabadtéri, valamint a Krona cég mosogatógépének külön modelljei. Olvassa el az egyes kategóriákhoz kapcsolódó eszközök választékát.

Beágyazott

Krona tenger gyümölcsei modell számos kiváló modell. Ismerje meg a pozíciók jellemzőit.

 • Delia 45. Keskeny mosogatógép, amely szélessége csak 45 cm. A modell 9 edényt tartalmaz, 4 különböző módban működhet. Használhatja a félindító funkciót, valamint az automatikus mosási programot. A beágyazott mosogatógép modellje 5 évre szóló garanciát forgalmaz.

 • Kamaya 45. A mosogatógépnek ez a design is keskeny, szélessége eléri a 45 cm-t. Az eszköz a multifunkcionalitás, a gyárthatóság és a nagy kényelem valódi színvonala. Minden fejlett funkciót és opciót a modell tartalmaz. Itt van a “bump a padlón” jelző, a kamera világítás, 8 különböző üzemmód, a ciklus felgyorsítása.

 • Kaskata 60. Beépített berendezés, amely szélessége 60 cm. Ez a mosogatógép kompatibilisebb, így akár 14 ételkészletet is lehet befogadni. Ebben az eszközben vannak kosarak, amelynek magassága beállítható. A különböző evőeszközök javítására tervezett felső tálca.

A Kaskata 60 mosogatógép nagyon kényelmes működésben.

Asztali

Az asztali módosítások kényelmes mosogatógépei ma nagy igényűek lettek. A Krona ilyen eszközöket kínál egy kis tartományban. Megtanuljuk, hogy a megadott háztartási készülékek milyen paraméterekkel és jellemzőkkel rendelkeznek.

Veneta 55 td wh – Az asztali mosogatógép vonzó a kompakt dimenzióival, lehetővé téve, hogy még szűkös körülmények között is elhelyezhető legyen. A szerény méretek ellenére ez a készülék tökéletesen illeszkedik a funkciókhoz, anélkül, hogy rosszabb lenne a padló vagy a beágyazott típus szabványos modelljeihez. A Veneta 55 TD WH 6 különböző programot kínál, halasztott indítási időzítővel rendelkezik. Az eszköz nagyon gazdaságosan kiadja mind a vizet, mind a villamos energiát.

A vizsgált modell ideális megoldás lesz egy 3 főből álló család számára.

Különálló

A nagy gyártó tartományában a vevők egy nagyon jó különálló gépet tudnak felvenni az ételek mosására. Például, Gyakorlati és funkcionális Riva 45 FS WH nagyon népszerű. Ez a mosogatógép modell kompakt és keskeny. Szélessége csak 45 cm. Az ilyen háztartási készülékek még egy nagyon kis konyhában is megtalálják helyüket.

Különálló modell Riva 45 FS WH Ajánlott: 9-es szálláshelyre. A készülék félbetöltési módot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen mentse a vizet. Itt van egy halasztott kezdő időzítő. A felhasználók szabadon állíthatják a felső kosár helyreállítását, így a maximális kényelemmel lehet letölteni és mosni különböző méretű ételeket.

Használati utasítás

A KRONA által gyártott modern mosogatógépek, valamint bármely más háztartási eszköz megkövetelik a helyes fellebbezést. A felhasználónak ilyen technikát kell működnie az utasításoknak megfelelően.

Szerencsére az utóbbi az összes mosogatógéphez tartozik, Krona.

A különböző háztartási eszközök működési szabályai is eltérőek lesznek. Vannak azonban olyan általános elemek, amelyeknek szigorúan ragaszkodnak.

 • Mielőtt engedélyezné, a technikát helyesen kell csatlakoztatni. Ezt a használati útmutatónak megfelelően kell elvégezni. A hideg évszakban az autó felszerelése előtt a legjobb, ha egy kicsit kicsomagolt formában tarthat szobahőmérsékleten, hogy elkerülje a lehetséges bontásokat. Várjon legalább 2 órát.

 • Nagyon fontos, hogy megfelelően csatlakoztassa a földelőhuzalt, hogy elkerülje a villamosenergia-károkat. Ellenőrizze, hogy az összes kapcsolat helyessége ajánlott egy tapasztalt villanyszerelő vagy szolgáltató alkalmazott támogatásával.

 • Nem tudsz ülni a mosogatógépen, váljon az ajtón vagy rács az ételekért. Ne érintse meg a fűtőelemeket a készülék használata közben vagy közvetlenül a készülék használatakor.

 • Tilos a mosogatógép műanyag edényeiben mosni, ha nincs megfelelő jelölés.

 • Csak olyan tisztítószereket és kompozíciókat használhat, amelyek kifejezetten mosogatógépekben történő használatra készültek. Soha ne használjon szappant vagy más főhordót.

 • Ne hagyja nyitva a gép ajtaját, mert felgyorsítható, és megsérülhet.

 • A telepítés telepítéséhez a huzalgépnek nem kell csavarnia vagy simogatnia.

 • A mosogatógép sürgős, nem ajánlott használni a kisgyermekeket és az embereket, akik nem tudnak “megbirkózni” egy okból.

 • Semmilyen esetben semmilyen esetben nem lehet mosogatógépet, amíg teljesen minden védőpanelt telepítenek a helyükbe.

 • A gép működése során az ajtót óvatosan és óvatosan kell megnyitni, mert a víz vízzel vizet lehet.

 • Az akut tételeket az autóba kell lefektetni, hogy ne károsítsák az ajtón lévő tömítőanyagokat.

 • Az éles késeknek fel kell fektetniük a fogantyút, hogy ezt követően ne vágják le.

A specifikus mosogatógép modelljének részletesebb árnyalatai megtalálhatók a használati utasításoktól, amelyeknek a készülékkel együtt kell mennie.

Hibák, amikor dolgozik

Hibák esetén a mosogatógépek különböző kódokat tartalmaznak. Mindegyikük egy vagy egy másik problémát jelez. Meg fogjuk találni, hogy mi a hibák, amikor az ilyen háztartási készülékek felmerülnek a legtöbb esetben.

 • E1. A folyadék nem lép be az eszköztartályba. Meg kell vizsgálni a berendezés testét, ellenőrizni kell a tömlők, fúvókák, tömítések állapotát. Ha sérülések vannak, el kell távolítani őket.

 • E2. Az autó nem egyesíti a vizet. Szüksége van a tömlőkre és szűrőkre, Pompas házakra. Ha egy törött szivattyú megszakad, akkor ki kell cserélni. Javasoljuk a szintérzékelő terjesztését. Minden hibás működésre van szükség.

 • E3. Nincs szükség fűtés. Ellenőrizze és cserélje ki a fűtőelemet. Érinti a hőmérséklet-érzékelő diagnosztizálását, javíthatja a vezérlőt.

 • E4. Megszerzett a rendszer “Akvastop”. Szükséges ellenőrizni az elektromágneses szelep működését, ellenőrizni kell a technológia elektronikus “kitöltését”, cserélje ki a sajtószolgálatot, mivel nem javítható.

 • E5. Zárta az NTC érzékelőt. Ez a probléma egy kábelezési hurok vagy termisztor diagnosztikáját igényli.

A Krona mosogatógép munkájában még mindig számos hibakód van, amelyek hibás hibakódot jeleznek a Krona mosogatógép munkájában. Ha bármilyen probléma merült fel, és a technika új, és még mindig garanciális szolgáltatás, akkor kapcsolatba kell lépnie a szervizközponttal.

A DIY javítása nem tart.

Értékelések áttekintése

Vevők hagyják a mosogatógépeket Krona különböző vélemények. Megtanuljuk, mi okozott pozitív válaszokat az ilyen modern háztartási készülékek tulajdonosainak:

 • Sokan ünneplik a Krona gépek mosogatóinak minőségét;

 • a felhasználók az ilyen berendezések könnyű használatát vonzzák;

 • Sok ember szerint mindkét víz nem fog jelentősen menteni mind a vizet, mind a szabad időt;

 • A zajszint sok KRONA berendezés tulajdonosának felel meg;

 • A vevők örültek, hogy a Krona mosogatógépei olcsóak, de nagyon jó minőségűek.

Még mindig van egy csomó pozitív felhasználói vélemény az orosz márka mosogatógépéről. Sajnos negatív válaszok nélkül is nem került:

 • Az emberek nem szeretik a Krona gépek öblítőételek minőségét;

 • Némi fokozott energiafogyasztás;

 • A felhasználók között voltak azok, akiket az autók zaja még mindig nem rendezett;

 • Nem mindenki kedvelte a kijelző minőségét az eszközökben;

 • Néhány ember kosarak a mosogatógépek kialakításában nem tűnik elég alkalmasak;

 • Nem szerettem az egyik tulajdonosnak, hogy egy ilyen technikában, nyárson és serpenyőben csak elmozdul, de nem teljesen mosott.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: