A leben porszívókról

A házi háztartás bármely személy szerves része, ha szereti és értékeli a kényelmet és a kényelmet az otthonában. A tisztaság fenntartása nem csak a szépség és a pontosság, hanem az egészség garanciája is. Napjainkban sok technikát találnak és használják, amellyel gyorsan, kényelmesen és hatékonyan tisztíthatja a lakást vagy a házat. Mosogatógépek, szellőztető rendszerek, porszívók, levegő párásítók – mindez gondoskodik a tisztaságról és az emberekről.

A LEBEN Német Társaság már feltalálta az évet, javítja és termel ilyen berendezést a ház számára, megkülönböztetve a tervezés, a minőség és a könnyű használat. Számának és porszívóinak, amely másodpercek számlálására megszabadul a házból és a szennyeződésből.

A felállás

A Leben hivatalos honlapján ciklon, függőleges és kézi porszívók. Minden eszköz elektronikus vezérléssel rendelkezik, gondolta a legkisebb részletes kialakításra és egy antiallergén szűrő jelenlétére, amely szinte minden port késéssel késlelteti. Ő viszont allergiás reakciót provokálhat. Tekintsük a leben porszívók műszaki jellemzőit részletesebben.

  • Porszívó Cyclone Manual – A modell súlya 2 kg, műanyagból, teljesítmény 120 W, egy üzemmódban működik. Belül van egy motorszűrő, amely meg lehet mosni, valamint finom szűrőt. Élelmiszeripari kollektor tartály 2 l, hálózati kábel, hossza 4,8 m. Hosszabbító csövek a készletben, a fúvókák az eset aljához kapcsolódnak. Fekete tok fekete betétekkel.

Ez a modell könnyen ellenőrizhető egy kézzel.

  • Porszívó a zsákkal – A műanyag szívócső és a hosszabbító cső, amelyhez a fúvókák a műanyag tokhoz vannak csatlakoztatva. Fúvókák egy sorban 2 – univerzális és ecsettel. Ez a modell súlya 3 kg, két kerékkel rendelkezik, amellyel kényelmes a porszívó körül mozgatható a lakás körül. POWER – 150 W. Van egy bemeneti és kimeneti szűrők, amelyek moshatók, valamint egy 1,5 literes porgyűjtő, amely szintén mosható. A hálózati kábel 4 m. Test színe fölött fehér, piros betétekkel.

  • Porszívó porgyűjtővel – A modell kerül bemutatásra egy fényes vörös műanyag dobozban, amely csatlakozik a hosszú műanyag tömlőt, amely viszont, csatlakozik a hosszabbító cső fúvókák – széles, keskeny sörtékkel vagy hasított. Ez a modell erősebb, mint az előző – 220 W. Ha a porgyűjtő túlcsordul, az indikátor uralkodik róla. A portartály 2,5 liter térfogatú. Hálózati vezeték hossza – 3,5 m.

  • Cyclone típusú porszívó – Fényes, stílusos, piros nagy kerekekkel. Átlátszó porgyűjtő, mosható, 3 l-es térfogat. A teljes műanyag test, a műanyag tömlő és a fém teleszkópos cső csatlakozik, amelyen különböző fúvókák mennek – a padló és a szőnyegkefe és a rés. Power of porszívó 195 W. A modell szűrője motor, mosható, van egy finom tisztítószűrő is.

  • Függőleges kézzel készített porszívó, Cyclone típusú – Könnyű, elegáns porszívó, az öröm kezeléséhez, mert egy kézzel végezhető. Érdekes színskála – szürke műanyag tok világos narancssárga betétekkel. Ez a modell vezetékes, vagyis 4 m hosszú hálózati kábellel van összekötve a hálózathoz. A főtesthez, amelyen a fogantyú található, szintén hosszú szívócsővel van ellátva, nincs rugalmas extra tömlő. Egy ilyen porszívó hatalma 135 W. Van egy motorszűrő, amely mosható, és finom szűrő. 0,3 l portartály. A konfiguráció tartalmaz egy halomkefét és padlót és szőnyegfúvókát is.

  • Vezeték nélküli függőleges ciklock porszívó akkumulátor – Mint az előző modell, ez gyönyörű kialakítású, a test fekete, piros betétekkel. Az egység is meglehetősen könnyű, kényelmes tartani egyrészt. A LEBEN kézzel készített porszívó 0,5 l-es porgyűjtővel rendelkezik. Alkalmazás Az akkumulátor modelljében nem teszi lehetővé az aljzat helyétől, és kiküszöböli a hosszabbító kábelek használatát. Az egyetlen dolog, amit nem kell elfelejtened -, hogy rendszeresen töltse fel. A porszívó teljesítménye 140 W, van egy motorszűrő és mikroszűrő. A fúvóka kárpitozott bútorokhoz, kefe és fúvóka a nehezen elérhető helyekre. Nincs további tömlő, csak egy fémcső, amely a porszívó testéhez van rögzítve.

  • Kézzel készített porszívó (LEBEN 247-001) HEPA szűrő – Ez a kézi modell kissé eltér az előző tervezésben. A ház az alábbiakban található, és hosszú tartós fogantyú van, amelyre a vezérlést elvégzik. A hálózatról van egy porszívó, a kábel lehetővé teszi, hogy maximum 4 m-re használja. Van egy motorszűrő és finom szűrő. Robot porszívó – olyan modell, amely mechanikus kezelés nélkül működik. A fényes vörös test két kerékkel van felszerelve, maga a helyzet kerek. Ez egy költségvetési modell.

Vélemény

A kézi függőleges porszívók nélkülözhetetlen opció, ha gyakran van valami, hogy tisztítsa meg a padlót, például amikor egy állatot a házban, különösen mivel a gyermek megbirkózik az ellenőrzéssel, mert a kézi porszívók fények. Számos megjegyzendő, hogy kényelmes a szűrők tisztításához, könnyen moshatjuk a porgyűjtőt, egy nagyon kényelmes átgondolt fogantyút. Az előnye is, hogy nincs olyan tömlő, amely gyakran szakadt.

Hosszú töltést ünnepelnek az újratölthető modellről – elég jó tisztításra, de egy hosszú halom szőnyegek számára jobb, ha nagyobb teljesítményű ciklon porszívót választhat. Ez is nagyon kompakt, kényelmes tárolni, különösen egy kis lakásban. Néhány felhasználó megjegyzi, hogy nehéz megtalálni a szűrőt a helyettesítésre. A konfigurációban nem mindenkinek van elég fúvóka.

A robot porszívója a három tetején található szemétben, kis por és csak sík felületen készült.

Videó felülvizsgálata a vezeték nélküli függőleges vákuum tisztító LEEN Lásd többet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: