A mosogatógépek befejezése

Orosz piaci pestrite különböző termékek mosására az edények automatizált eszközökben. Ezt különböző márkák mutatják be, amelyek közül a célvédelem kiemelkedik. Részletesen megmondjuk a cikkben a detergensek sokszínűségét, amelyeket a márkanév alatt gyártanak. Meg fogja tanulni az előnyökről és hátrányokról, milyen esetekben, milyen összetételű az alkalmazás, és hogyan kell tárolni ezt a tartományt.

Mi ez a pénz?

A mosogatógépek gyártója az Európai Reckitt Benckiser Group Company, amelyet 1999-ben hoztak létre Németország és az Egyesült Királyság két cégének egyesülése következtében. By the way, az összes olyan termék, amelyet ez a vállalat termel az “Egészség” és a “higiénia” kategóriákra utal. A befejezés mellett a német angol partnerség más jól ismert védjegyeket is magában foglal, mint például eltűnt, Calgon, Durex, Nurofen és mások. Az Accent a “Befejezés” márkanév alatt termékeket készít, amelyet az edények mosására terveztek automatikus üzemmódban.

A termékcsalád különböző típusú porokat, géleket, frissítőket, öblítőt, ragyogó erősítőket, vízlágyítókat és így tovább. By the way szerint a fogyasztók szerint (a felmérést a GND és a TNS) végezték) befejeződött oldható tabletták lett a legnépszerűbbek a mosószerek között mosogatószerek között. A célvonalon nem csak mosószerek vannak, hanem a mosogatógép többi részére is, például a limescale semlegesítései, az élesség szaga, penész. A márka minden terméke nem agresszív, mivel klóratartalmú komponens nélkül készül.

Csak oxigént és aktív természetes elemeket tartalmaz, amelyek tisztítják az edényeket, és nem járulnak hozzá a mosogatógép mechanizmusainak megsemmisítéséhez. A befejezési alapok az univerzális kompozíciókra utalnak, az áron, a kiadásokban gazdasági áron állnak rendelkezésre, kényelmes adagolással és gyors oldhatósággal rendelkeznek. A mínuszok között csak a mosáshoz való laza eszköz használatának kellemetlenségét ünnepeljük. Tehát a gyártó azt ajánlja, hogy a gyártó javasolja a só hozzáadása és öblítése, és ezek többletköltségek a fogyasztó számára.

Ezenkívül a por használatának adagolásának egyértelmű meghatározása nincs, és nem olyan megbízhatóan csomagolva van, mint gél vagy tablettázott készítmények. És általában, A finising alapok nagyon népszerűek a fogyasztókkal.

A márka kiváló hírnévvel rendelkezik a világ szintjén, a gyártó és az oroszok termékei. A kiváló minőség a technológia folyamatos javítása és az új típusú termékek fejlesztése.

Összehasonlítás más márkákkal

A befejező gyártók nemcsak a modern trendekkel való lépést próbálják, hanem a versenytársak előtt is. Szóval, ez a márka „Finish” a piacon gépi mosogatószerek először, kétrétegű tabletta, és háromdimenziós kapszula megjelent. Végezze el az oldható tablettákat, valamint a géleket, a géleket, a porporokat, ha nincs jobb, majd megfelelően versenyeznek a Somat, Calgon, Fairy, Filtero hasonló termékeihez.

A klór hiánya, az agresszív részecskék tartalmának alacsony mutatója, a természetes összetétel – ami megkülönbözteti a “Befejezés” alapját másoktól. A céltermék egyik fontos előnye a biztonság. Ezt ismételten megerősítette számos minőségellenőrzés során. Az elmúlt 20 évben a márkát elégítették, de a minősítést a vevők határozzák meg.

Az elmúlt évtizedben hálás (2013, 2013 és 2016) hálás fogyasztó a “Befejezés” tetejére emelték, kiemelve a termékek következő jellemzőit mosogatógépekhez:

  • Az edények hatékony tisztítása és a szerkezet mechanizmusaihoz való gondos hozzáállás;
  • az oxigén fehérítő összetételének jelenléte, amely lehetővé teszi a komplex szennyező anyagok eltávolítását;
  • a tripolyfoszfátok tartalmának köszönhető zsírlerakódások;
  • Megtisztítva az előzetesen áztatott hatással, ami növeli a végeredményt;
  • A konyhai edények frissítése a kellemes ízek rovására, de ugyanakkor a csalás nem marad az ételeken.

Azt jelenti, hogy a “Befejezés” a mosogatógépet hideg vízzel mossa le, és jó eredményt kaphat a kijáratnál.

A fajok áttekintése

Tekintsük a márka legnépszerűbb termékeit.

Tabletták

Az első gyártója a kapszulák mosogatására szolgáló edényekhez, a termék gyártója számos lehetőséget biztosított, vagyis ebben a sorban van egy költségvetési lehetőség, a hárommagos tabletták működnek a “3 in 1” elv szerint. Van egy készlet mosószer “befejezés” a “All in One” típus szerint (Befejezés Allin 1, Befejezés Allin 1 Max). Ezek a tabletták ma vezetnek a fogyasztói keresletben. A leírás tartalmazza, hogy a készítmény kerámia, ezüst termékek, üveg, melchior.

Multidiszciplináris kapszulák nemcsak hatékonyan megbirkózni a zsír, festék, hanem védelmét szolgálják, a géppuska: ne engedjük lerakódások és a rozsda a formában a mosogatógép mechanizmusok. A tablettákat 14 darabos vagy annál több – 65, 100 db-ig lehet csomagolni. A szakértők azt javasolják, hogy megválasztják a csomagolók számát a csomagban, attól függően, hogy milyen gyakran mossa meg az edényeket a gépben.

Fontos, hogy kövesse az eltarthatósági időt, és ne használja őket a megadott tárolási idő után.

Frissítőszerek

Nem mindig tele van konyhai eszközökkel, és ha az ételeket a nap folyamán, akkor kettő, ebben az esetben, ha frissítő nélkül nem tud. Mivel az élelmiszer maradványai vannak ingatlanokkal, hogy gyorsan lebomlanak és megszüntessék a kellemetlen szagot, a mosogatógép frissítője a megmentésre kerül. A “Befejezés” többféle frissítőt kínál a mosogatógépekhez, elsősorban egy citrus megjegyzés: a citrom-lime szaga és a narancssárga-mandarin szerelmesei számára. Az Frissítő a mosóberendezés egyik rekeszében van elhelyezve, elegendő 50-60 mérföldre.

A mosogatógép tisztításakor is frissítőkre van szükség. Ajánlott 30 munkafolyamat után A készülék tiszta, hagyja, hogy az edények nélkül működjön. De ebben az esetben csak a víz nem segíti az eszközt. Folyékony és speciális tisztítószerek frissítőjének hozzáadása. Miután ilyen “öblítés” mosogatógép lesz egy jó illat.

Porok

A befejezési porok a standard detergensekre utalnak, különös képletet helyeztek el az edények áztatásához, amely lehetővé teszi az aktív részecskék számára, hogy behatoljanak a szennyezést és megsemmisítsék őket. Van egy speciális tálca a mosogatógépben, ahol a detergens por elalszik, és szigorúan követnie kell a gyártó utasításait. Por ajánlja a mosogató csészéket és szemüveget a rúzs nyomaival, tökéletesen eltávolítja a tea és a kávé foltjait. Ezüst készülékek vagy edények az aranyozással nem kívánatos a fecskendők mosásához.

Ezekhez a fémekhez képest a porkészítmény agresszíven érinti. Ebben az esetben jobb választani egy másik típusú terméket. Figyelmet kell fordítania a mosogató üzemmódra: egyetlen por alkalmas mindegyikhez. Ha az edényeknél az eljárás befejezése után a folyamat befejezése után a foltok vagy csomók maradtak, lehet, hogy megválasztották a hőmérséklet-rendszert, és nem a program mosás. A gyártó azt javasolja, hogy egy mosás legfeljebb 25 g por, és adjon hozzá sót egy speciális rekeszbe. Ezeknek a készítményeknek a kombinálása jobb eredményt ér el.

Gélek

A gél, a portól eltérően használható bármilyen üzemmódban, és bármilyen funkció programozásakor. Ez azt jelenti, hogy az összes porított és tablettált készítmény vízben oldódik.

„Finish” kínál egy környezetbarát gél Eco Power Gel nélkül foszfátok és illatanyagok, és ezért alkalmas porcelán és ezüst mosás. A gél képes eltávolítani a foltokat, beleértve a rúzs, tea, kávé és zsír nyomait.

A gyártó lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy önmagukban eldobják az eszközt, de ugyanakkor javasolják, figyelembe véve a víz merevségének fokát, a készülék terhelését, milyen rosszul szennyezettek az edények, és így tovább.

Használati útmutató

Bármilyen kivitelű termék vásárlása az edények mosására automatikus eszközben, győződjön meg róla, hogy elolvassa a használati ajánlásokat. Ezeknek az alapoknak a gyártója a mosogatógépek tulajdonosainak szabadságát adja az adag kiválasztásában. És ha minden tiszta a tablettákkal – nagyon könnyen használható és kényelmesen használható, akkor a por vagy a gél saját belátása szerint használja. Mindazonáltal figyeljen az általános ajánlásokra. Ez lehetetlen több mint 25 g por vagy 25 ml gél hozzáadni egy folyamat. És ez a maximális dózis csak abban az esetben ajánlott, ha az edények túlságosan ventilátorok és az elemek között vannak olyan edények, amelyek nehéz ismert foltokkal rendelkeznek.

A címkén általában jelzik, néhány talpra, porcsomagolásra vagy egy üveg gélre számítva. A hiányos betöltőeszközzel a mosószer-eszköz többre lehet szükség. Öntött (elaludva, lefektetve – a fajtól függően) egy speciális tálcában van. Általában a “D” jelzéssel ellátott rekesz a fő részre szolgál, “C” – az áztató üzemmódhoz (5 g van). A gélkészítmény és a por használatára vonatkozó utasítások gyakorlatilag azonosak, mind a 4 tabletta típusa is ugyanazok a javaslatok felhasználása is.

Az egyetlen különbség az, hogy a kompozícióban lévő klasszikus kapszulák egyszerűbbé válnak, nem szándékoznak a vizet enyhíteni, és nem tartalmaznak anyagokat a szublisok megszüntetésére. Ezért adjunk hozzá sót és öblítsük rájuk, ne feledje, hogy minden szerszámot egy speciális rekeszbe helyezzük. Nem ajánlott zavarni a port géllel vagy a tabletták hozzáadásához egy másik detergens kompozíciót – csak mindent elronthat, ráadásul meg kell gondolkodni a megtakarításokról.

A mosószer készítmények nem hozhatók létre egymás erősítésére – ezek független teljes körű alapok. De a sóval, illatosító, egyenlő azzal, hogy az edények a fényt, mint egy további erősítő komponensek üdvözlendő és még ajánlott, ha mosogatás gél, por és FINISH Classic tabletták. A fennmaradó tabletták típusát nem kell erősíteni, átfogó összetételük van.

Mielőtt egy tömörített por (tabletta) elhelyezése a rekeszbe, győződjön meg róla, hogy száraz. A kapszula gyorsan feloldódik, így olyan fontos, hogy a szárazság és a tabletták, és a rekesz, ahol esik.

Nem ajánlott, hogy nedves kézzel vigye őket ugyanezen okból, hogy a kapszulák ne kezdj fel oldódni az idő előtt. És jobb, ha a rekeszbe áthelyezi őket, kesztyűben dolgozik. Ha belépsz a szemébe, akkor azonnal segítségre van szükséged: Kezdjük, alaposan öblítjük vízzel a futó sugár alatt, és kapcsolatba lépve az egészségügyi dolgozókkal.

Hogyan kell tárolni?

Tárolja a befejező pénzeszközöket, mint más háztartási vegyi anyagokat, zárt szekrényben, amelyhez nincs hozzáférés a gyermekeknél. Természetesen nem lehet páratartalom, különösen a tabletták és porok tárolásánál. Nedves környezetben a befejezési termékek elveszítik tulajdonságaikat, mintha azonban napfénynek vannak kitéve.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: