A porszívók Hyla jellemzői

Bármely házban porszívó szükséges. Lehetővé teszi, hogy tartalmazzon tisztítószobát, anélkül, hogy különleges készséget igényelne a tulajdonosából. Jelenleg az ilyen típusú háztartási készülékek megkapták a legújabb felszerelést, ami jelentősen bővítette a funkcionalitását. Most nem csak a porrészecskéket, a szemetet, hanem mossa le a padlót, az ablakokat, valamint a levegő párásítónak.

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

Szeparátor porszívó: A működési elv

A szeparátorral való porszívók sokkal többet jelentenek, és természetes. Az ilyen aggregátum munkája egy centrifugális erőre épül, amely képes külön sűrűséggel és súlyú anyagokkal elválasztani egymástól. A készülék a tömlőn keresztül szopja a port és a szemetet. A részecskék nem esnek szövetbe vagy papírzsákba, mivel ez történik a hagyományos modellekben, de egy tálban vízzel. A folyadék nagy sebességgel elfordul egy elválasztóval. A vízállóság következtében a szemét a tartály alján helyezkedik el. A por kifelé nem repül ki, mivel kiderül, hogy az Aqua szűrő teljesen blokkolja.

A tisztítás befejezése után piszkos vizet vesz igénybe a tartályból, öblítse le a tálat, és töltse újra egy új vízzel. A működés kényelme nyilvánvaló.

A porszívó, amely hagyományos porgyűjtővel rendelkezik, képes csak a por 40% -át késleltetni, míg az Aquilter-os aggregátum 99% -kal.

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

Étkezési eszköz

A HYLA elválasztó porszívó multitasking üzemmódban működik, és képes számos funkciót elvégezni.

 • Tisztítja a szemetet és a porot bármilyen felületről: Szőnyegek és palaasszák, tapéta, puha bútorok, párnák, matracok. A megfelelő típusú kőburkolatok, laminált, parketta, fa, kerámia.
 • Nedves tisztítást végez. Egy ilyen eszközzel könnyen illeszthető a padlón lévő szennyeződések. A porszívó helyettesíti a mopot, de erőteljesebben és gyorsan működik. A tisztítás könnyűvé és hatékonyvá válik.
 • Hidratálja és tisztítja a levegőt. 3% hidratáló, ionizációt és kellemetlen szagok eltávolítását biztosítja a szobában. A funkció megvalósításához az eszköz még az asztalra is felhelyezhető.
 • Fragravírozza a levegőt. A porszívó ízesítésként használható. Ehhez némileg cseppeket adunk a lombikba vízzel. Ha az olajhasználat helyett gyógynövények infúziója, akkor a készülék egyfajta inhalálóvá válik.
 • Gyakorlatok vegytisztítás, Még tartós és kovácsolt foltok eltávolítása.
 • Moss ablakokat és tükröket. Ehhez egyszerűen alkalmaznia kell egy speciális fúvókát.
 • Vákuumszivattyúként használható A dolgok kompakt tárolására speciális polietilén csomagokban.
 • A dolgok tisztítására használják: dzsekik, kabát, kabátok és így tovább.

A tulajdonos bármilyen funkciót választja, a porszívó mindent gyorsan és hatékonyan fog tenni. Szinte csendben működik (zajszint – 74 db), így a tisztítási folyamat kényelmes.

A készülék szabványos feszültségcsatlakozást igényel a hálózatban – 220 V.

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

A modelltartomány jellemzői

A Hyla prémium osztályú berendezés. A három lehetőség által bemutatott vezetékes porszívók vonala: Hyla NST, GST, Basic. A modellek energiafogyasztásának mutatója 850 W. A szeparátor 25 ezer sebességgel forog. fordulat. Az eszközök képesek 3 kocka tisztítására. méteres levegő. A vízlombik térfogata 4 literre készült, ami elegendő egy szabványos három- vagy négyszobás lakáshoz.

Az aggregátumok nem korlátozódnak az időben. A fő dolog az, hogy a vizet egy tartályban kell cserélni időben.

Teleszkópos fémcső Hyla NST és GST. Az alapmodell két műanyag csövekkel van felszerelve. A zajcsökkentési funkció az alap és az NST-ben jelen van.

A porszívók Hyla jellemzői

A távvezérlőn keresztül a GST modell vezérelhető. Ez a legdrágább gyűjtemény opció. Van egy elegáns modern design, manapult és kényelmes használni. A fúvókán lévő további védőformázás nem adja meg a tisztítás során a bútorok véletlenszerű károsodását.

Elektromos harc a tengely forgásának sebességével 18 ezerben. A tekercs percenként lehetővé teszi, hogy tökéletesen tisztítsa meg a por puha szék és a kanapék. Ez a funkció csak a Hyla NST-nál van, amely meghatározza ennek a modellnek a nagy népszerűségét. Az elektromos vezeték hossza 7 méter, így könnyen mozoghat a szoba körüli tisztítás során porszívóval. Tartalmaz hét fúvókát.

Az ilyen nagyszámú kiegészítő tisztítóberendezésnek köszönhetően a készülék könnyen alkalmazkodik bármely művelethez.

A tervezést és az űrlapot gondosan átgondolták, ami jelentősen bővíti a porszívó funkcióit.

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

A TULLE feldolgozásához és függönyökhez saját rácsos fúvóka van. A folyadék összeszerelése érdekében használja a megfelelő csúcsot. A kárpitozott bútorokat a fúvókával tisztítják.

Különösen problémás a betakarítás során keményen elérhetőek. Csúszó fúvókával könnyedén elérheti őket. Ez a csúcs használható a pálcák, az elektromos készülékek, a fűtési radiátorok eltávolítására. Alkalmas a rádióberendezések hangszóróinak fújására is. Vannak két fúvóka, különböző halom: mesterséges és természetes. Az ilyen tartozék képes a szőnyegek és bútorok kiváló minőségű tisztítására.

Ha szükség van egy olyan helyiségre, amely jelentős területen helyezkedik el, használja ezt a különleges csúcsot is.

A porszívók Hyla jellemzői

Üzemeltetési utasítás: Fontos Mózes

Mivel a termékek prémium osztályra vonatkoznak, a költségek meglehetősen magasak. Nem mindenki engedélyezheti ezt a vásárlást. Ha már egy ilyen innovatív eszköz tulajdonosa lett, figyeljen néhány pont használati útmutatóra.

 • Ha a porszívó a folyékony vagy élelmiszerpartik összegyűjtésére szolgáló funkciót alkalmazzák, akkor A tisztítás befejezése után meg kell mosni a tömlőt és a víz fúvókáját. Ehhez a készüléket 1 liter meleg vizet kell felszívni. Ezután száraz tartozékokat és alkatrészeket kell használnia.
 • A turbólapot nem függőlegesen használják, hanem vízszintesen. Alkalmas kárpitozott bútorok, párnák, matracok és hasonlók tisztítására.
 • Ha az elektromos kazánt összekapcsolja (külön-külön), ellenőriznie kell a kapcsolat helyességét. Hogy a tisztítás hatása maximálisan legyen, az ecsetet meg kell őrizni.
 • Mivel az eszköz belsejében van egy tál vízzel, semmiképpen sem a porszívó. A víz bejuthat a motorba, amely bontást okoz. Ez további költségeket igényel a komplex berendezések drága javításához.
 • A porszívó teste műanyagból készül, ezért kerülni kell a veréseket és más mechanikai expozíció, amely károsíthatja azt.

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

A porszívók Hyla jellemzői

Vélemény

Vélemények megerősítik a HYLA porszívók kiváló műszaki jellemzőit. Vásárolja meg csak a hivatalos kereskedőkből. Ez garantálja a minőségi és javítási garanciát.

Könnyű ellátás és működés, a multifunkcionalitás a szlovén vállalat termékeinek fő előnyei.

A mínuszok közül a termék magas költsége van (125 ezerből). rubel), valamint a tömörség hiánya. Más vásárlók elégedetlenek a nagyméretű méretekkel és súlyos súlyokkal. Igaz, az érdemekkel összehasonlítva, az utolsó negatív pontok valószínűleg nem súlyosak az ilyen hasznos háztartások kiválasztásakor.

A következő videóban megtalálja a Hyla GST porszívójának áttekintését.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása