A sarokkonyha összeszerelésének és felszerelésének jellemzői

Függetlenül attól, hogy a dimenziók, a konyha biztosan két zónára oszlik. Az első a főzéshez szolgál, és a második étkezésnek tekinthető. A munkaterületnek minden bizonnyal mosás, tűzhely, extraháló és asztalok párosul. Sokan próbálják hozzáadni ezt a zónát és más elemeket: egy mosogatógép mikrohullámú sütő és más konyhai eszközök, amelyek egyszerűsítik a főzési folyamatot.

Természetesen tételek sokat, és minden kényelmesen el kell helyezni egy nagyon korlátozott területen. Ebben az esetben az üdvösség egy szögletes konyha telepítése lesz, ami lehetővé teszi a tér racionális használatát. A sarokkonyha összeszerelése nem a tüdő, de még mindig telepíthető.

Konyhai felszerelés

A fülhallgató felszerelése jobb edzés után az összes szekrény összegyűjtése után. A kényelemhez az ajtók jobbak az utolsó hely rögzítéséhez – így egyszerűsíted a telepítési folyamatot. A telepítési folyamat a falak összes lyukának előkészítésével kezdődik.

A telepítési folyamatban alaposan meg kell adni az elhelyezést. A jövőben helytelenül rögzítve a konyha alkalmatlannak tűnik.

Tartsa be az összes külső és alsó szekrény sima vonalát, hogy ugyanolyan szinten vannak. Ha nem felel meg a telepítés pontosságának, akkor az ajtók nem zárhatnak be vagy állnak egyenetlenül, így az összes doboz rögzítése előtt jól állítható.

Lépésenkénti telepítés

Építsen egy konyhai fülhallgatót saját kezével, gondos előkészítést igényel. A hibák elkerülése érdekében gondosan meg kell ültetni, és csak azt követően, hogy folytassa a telepítési folyamatot.

 • Az első dolog, hogy rajzoljon egy rajzot, hol gondolkodni a sarokkonyha designjára, méreteire és elrendezésére a legkisebb részletekre. Mr. Kitchen Set kiváló megoldás lesz a kis konyha és egy nagy terület számára.
 • Anyagok vásárlása és vágása. Az anyag kiválasztásakor ne csak a szépség, hanem a minőség. A vágás és a részletezés szükséges ahhoz, hogy egyértelmű nézetre legyen vágva. Csak akkor, ha elindíthatja a bútorok telepítését.
 • Szerszámok és felületek előkészítése. Természetesen, hogy összegyűjtsük az eszközöket, de továbbá, a szögletes konyha telepítésekor fel kell készíteniük a falakat, és sima. Végtére is, az összes csatlakozó fejhallgatót kizárólag 90 fokos szögben kell csatlakoztatni.
 • Miután az összes előkészületet kell gyűjtenie egy szögvéget. Ez az elem mindig először megy, mert ő a fő.
 • A szög beszerelése után elkezdheti összeszerelni a fennmaradó elemek fülhallgatóját.
Olvasson tovább  Rainbow porszívó felülvizsgálata

Összeszerelési sorrend

A fülhallgató minden részlete nem más, mint egy doboz fa (csak méretben és alakban különböznek). Annak érdekében, hogy összegyűjtsük a teljesen konyhát, elegendő megtanulni, hogyan kell összeszerelni egy szekrényt, és a többi, amit gyűjthet a vizsgált technológián.

Ha ebben az esetben kezdődik, akkor győződjön meg róla, hogy tanulmányozza a szabványos szerelvény utasításait – még az egyes részek használatára is írva van.

Miután az összes szekrény és doboz össze van szerelve, telepítenie kell mindent, de ebben az ügyben vannak olyan funkciók is, amelyek meg kell vizsgálniuk a szekvenciát.

 • Az első olyan szögletes szekrény, amely a legtöbb esetben mosással jár.
 • Ezután a sarokszekrényre összpontosít, telepítse az összes padló dobozt. Azonnal állítsa be a kapcsolat magasságát és szögét.
 • Miután szabályozta a szekrényeket az önzetlenséggel vagy az esztrich segítségével rögzítve.
 • Rögzítse a pultot és a mosogatót.
 • Menjen az összeszerelésre és csatolja a mellékleteket. Állítsa be őket a kényelmes működés magasságának beállításához.
 • Csatlakoztassa az összes ajtót és csavarja be a lábazatot.

A sarok felszerelése

A sarokcső megfelelő telepítése a mosogatóval pontos számítások, ezért elsősorban telepítve van. Fontos tulajdonság a mosogatóhoz és a csővezeték elrendezéséhez, amely a mosogatóban lévő vizet és a lefolyó eltávolítását szolgálja. Ilyen elrendezéssel a legjobb, ha hátsó fal nélküli csövet használ, hogy hozzáférést biztosítson a csövekhez. Ezután a szerkezet merevsége különleges kapcsolatokat biztosít.

Ami a felső sarokszekrényt illeti, a doboz összeszerelése nem különbözik a szokásos tumba szabványos szerelvényétől az ajtókkal. A fő dolog az, hogy megfeleljen a megfelelő szögnek a telepítés során – így sokkal könnyebb lesz a fennmaradó szekrények felszereléséhez.

Szekrény szerelvény

Tekintsük a kabinet összeszerelésének eljárását.

 • A szekrény oldalfalán rögzítenie kell a tartót. Kis lyukakat kell fúrnia az öntapító csavarhoz, hogy rögzítse a hegyet.
 • Ezenkívül a falakon a fiókok, akkor is kell fúrni, hogy lyukak – ez lesz rájuk, és a sín fel van szerelve. Ha nem teszed meg előre, akkor a konyhamentes fülhallgató telepítésekor nehézségekbe ütközhet ezzel a folyamattal.
 • Ahol a dobozban van egy nem vágott lyuk, be kell illeszteni egy fából készült chopper (wanking). Ez segít összeszerelni a doboz dobozát pontosan, és jelentősen növeli a tervezés erősségét.
 • Csak gondos ellenőrzés és meggyőződés után, hogy a formatervezést pontosan összegyűjtjük, a csavar és a hatszög segítségével javíthatja az elemeket. A csavaros csavar elrejtése és fülhallgató esztétikai megjelenése, szuperhatalom a konyha hangjában.
 • Ha a szekrényeket lábakkal ellátják, meg kell csavarni és a szükséges szintre kell felvenni.
 • Miután befejeződött a doboz összeállítása, kis szegfűvel az oldalfalra egy füstölő lapra.
 • A csuklós dobozok esetében olyan tartozékokat kell csatolniuk, amelyekkel ragaszkodnak a falhoz. A legjobb az állítható előnövények használata.
Olvasson tovább  Ikonok és mutatók mosogatógépeken

Előnyök

Persze, vásárol egy konyha headset takarít meg a felesleges baj, de nem lesz képes megfelelni a követelményeknek. A szabványos fejhallgatók rendelkezésre állnak – nem a konyha néhány funkciójára tervezték. A saját kezükkel való ellátás előnyei:

 • A fő előny a konyha költsége lesz, amely kétszer olcsóbb lesz, mint a megrendelés alatt vagy a sorrendben;
 • A nem szabványos modell készítésének képessége – figyelembe veheti az összes funkciót;
 • A megfelelő számításokkal és összeszereléssel a fejhallgatók sok éven át tartanak;
 • Választhat egy nagyon eredeti designt, amely meghaladja a standard érzékelést.

Hibák

Független gyártással, kockázattal jársz, mert a tapasztalat hiánya és bizonyos készségek minőségi romláshoz vezethetnek. Ugyanakkor ma sok irodalom van, amelyben az egész gyártási folyamatot részletesen ismertetjük – az összes árnyalat tanulmányozásakor, még egy újonc is képes megbirkózni a feladattal. A végzett munkához jutalomban nem csak kiváló konyhabútorokat kapsz, hanem büszkék egy ilyen nehéz munkában is.

Hogyan kell összegyűjteni az alsó sarokkabinet a konyha, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: