A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

Az élet modern ritmusa arra a tényre vezet, hogy egy személy nem tud sok időt takarítani a lakásban. Mindazonáltal a szennyezés és a por minden évében egyre inkább egyre inkább összegyűjtöttek, és nem minden eszközzel a lehető leggyorsabban megbirkózhat velük. A modern háztartási készülékek, különösen az új funkciókkal rendelkező porszívók jönnek a mentéshez.

A gőz porszívók innovatív egységek a száraz és nedves tisztításhoz a lakásban. Tekintsük a híres TEFAL márkát.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

Sajátosságok

Ha kisgyerekek és állatok vannak a házban, megjelenik a mosás szükségessége porszívó. A modern hostessek úgy vélik, hogy egy ilyen technika mobilnak kell lennie, képes csökkenteni a tisztítási időt, de a munka minőségének legmagasabb szinten kell lennie.

A szokásos tisztítószisztítószerek alacsonyabbak a modern modellekhez képest abban a tényben, hogy sok csövüket és tömlőket kell behelyezni, forgatni kell. Nem akarnak tölteni a szeretőit. Ezenkívül az ilyen aggregátumok sok helyet foglalnak el, ami szintén nagy mínusz. A robotok porszívók nem okoznak bizalmat a legtöbb felhasználóban. Sok vélemény azt mondja, hogy bár az eszközök jól működnek, még az általános tisztítás után is sok szemetet és por lehet.

A háztartási készülékek hatóköre azonban gyorsan fejlődik, a készülékek megjelennek, amelyek a szó szerinti értelemben boldogságot hoznak a házhoz. Ez a technika tartalmazza a TEFAL gőz porszívót.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A porszívó gőzfejlesztővel a szobák tisztításának száraz és nedves módszereit ötvözi. A technika munkájának algoritmusa számos intézkedésből áll:

 • Az erős fűtőelemben lévő edényben elkezdi dobni a vizet;
 • Ezután párokká válik, a nagy nyomás befolyásolja ezt a folyamatot;
 • Ezt követően a szelepnyílás nyílik;
 • A párok gyorsan belépnek a tömlőbe, majd a felszínre, amelyet meg kell tisztítani.

Ennek a mechanizmusnak köszönhetően a porszívó képes eltávolítani a szemetet, a szennyeződést és a port. A munka hatékonysága függ a módoktól és mennyiségétől, a szűrők minőségétől, a speciális fúvókák jelenlététől, valamint a szívóerő jelenlététől.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

Méltóság

A Tefal gőzgenerátorral ellátott porszívóknak számos előnye van:

 • NE adja meg a paraziták és a porkulccsal;
 • bármely felületen használható;
 • hatékonyan távolítsa el a különböző típusú szennyező anyagokat;
 • Hidratálja a beltéri növényeket.

A vállalat technikája kiemelkedik és formái. Az innovatív funkciók olyan függőleges modellekkel rendelkeznek, amelyek számos alkalmazásban különböznek egymástól. A modellek kétféle típusra vannak osztva: vezetékes (a hálózatról működik) és vezeték nélküli (munka az akkumulátorból). Töltés nélkül a tisztítás akár 60 percig is bekapcsolható.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

Modell tiszta és gőz vp7545rh

A gőz porszívóit a cég innovatív modell tiszta és gőz vp7545rh képviseli. Ez a modell a ház jobb felső költségvetési berendezései szerepel. A Clean & Steam funkció lehetővé teszi, hogy először távolítsa el a port a felületről, majd gőzzel feldolgozza azt. Ennek eredményeként tiszta és fertőtlenített szobát kapsz. A legfontosabb dolog nem sok időt takaríthat meg.

A speciális szűrő (nera) köszönhetően nagy mennyiségű port eltávolítanak, valamint baktériumokat. A fúvóka (kettős tiszta és gőz) könnyen elvégezheti a mozgásokat, anélkül, hogy bizonyos erőfeszítéseket követelne. A készülék fel van szerelve célzó technológia szűrés légtömegek és megszabadulni őket a különböző allergének. Pár teljesítmény akkor állítható be, amelyek a legjobban befolyásolják a tisztítást különböző típusú felületekkel.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A mosószer porszívó jellemzői

Ez egy 2 függőleges eszköz 1, amely száraz és nedves tisztítást végezhet. Víz a tartályban megragad 100 m2. A készlet tartalmaz szövetfúvókákat a padlók mosására. Termékmodell fekete.

A specifikációk a következők:

 • Az egység 1700 W-ot fogyaszt;
 • Működés közben az eszköz 84 dB zajt eredményez;
 • Víztartály – 0,7 l;
 • Az eszköz súlya 5,4 kg.

A készüléknek több módja van:

 • “Minimal” – a fapadlók és laminált tisztításához;
 • “Közép” – kőpadlókhoz;
 • “Maximum” – mosáshoz.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A NEHRA szűrők komplex formák rostrendszerének elemei. A tisztítás minősége attól függ. Hat hónaponként változnak.

A porszívónak kis tokja van, így tökéletesen eltávolíthatja a bútorok szennyezését. Jól szar szemetet. Nagy teljesítményű. Vigyázz a felső rongyokra a padlómosáshoz Nagyon kényelmes. Használat után kézzel vagy mosógépben törölhetők.

A technika különbözik a versenytársak magas tisztításától. Könnyen használható. A készülék ideális napi és helyi tisztításhoz, jól tisztítja a komplex szennyező anyagokat. A mechanizmus egyedülállósága az, hogy a szemét tiszta csomókká alakul, így a tartály tisztításakor a por nem különbözik.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

Vélemény

A TEFAL VP7545RH Vélemények Az elemzés azt jelzi, hogy a csúszó fogantyú és a nagy zajszint hátrányos. Néhány hölgy figyelembe veszi az aggregátumot. Néha a kábel akadályozza, mivel hosszú (7 méter). Bár lehetővé teszi, hogy a helyiség területén mozoghasson, a technika nem rendelkezik automata kábelezővel. Ebben az esetben lehetne kihúzni csak a részét a tisztításhoz rövid távolságra a konnektorától, és ne használjon mind a 7 métert, amelyek összezavarodnak a lábak alatt.

Sokan fontosak a porszívó lassú. A mínuszok között van az a tény, hogy a készülék nem vákuumbútorokat tartalmaz. Lehetetlen mosni őket márvány padló és szőnyegek. Arról, hogy mit nem tisztíthatsz szőnyegek az utasításokban, de egyes vásárlók díszítettek és sikeresen tisztítják a szőnyegeket egy rövid halommal. Mindazonáltal sokan kérik a céget, hogy módosítsa a készüléket, hogy megjelenjen egy speciális funkciót a szőnyeg tisztításához.

Az előnyök annak a ténynek tulajdoníthatók, hogy az egység nagyszerű apartmanok számára, ahol gyermekek és állatok vannak. Megszünteti az állatok szagait, nem teremt túlzott páratartalmat. Az egység nagyon jól gyűjtő por, szemét, homok és állat gyapjú. Azok az emberek, akik meztelenül járnak, a lakás tisztítása ezzel a technikával a “kiváló” -ra becsülhető.

A TEFAL GEAM porszívók jellemzői

TEFAL CLEAN & GEAM VP7545 Gőz vákuum Video Review.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása