A teleszkópos csövek jellemzői a porszívóhoz

Még a legjobb porszívók sem teljesíthetik feladataikat, ha nem kapnak stabil légáramlást kívülről. Ebből a célból számos tömlőt és fúvókákat használnak. De ugyanakkor egy széles terjesztés és teleszkópos cső egy vákuumtisztítóhoz kapott.

Jellemzők és eszköz

Ez az elem mindig olyan kialakítással rendelkezik, hogy kizárja a független “kimenetet” a mellékletből. A teleszkópos csövek kompozit részei:

  • külső csatorna;
  • Belső csatorna tengelyorientált retardációval;
  • dugó (néha több dugó);
  • Kültéri mandzsetta, amely a belső csatornát lefedi.

A mandzsetta burkolata további dugót és meghajtót tartalmaz. Ez a meghajtó a forgó test formátumában történik közvetlenül a reteszelőegységgel. Először a kiemelkedések rögzítési kiemelését kellett bevinni a belső csatornák leállítási lyukaiba. Ezeket a lyukakat a bélyegzés módszerével alakították ki, ezért néha nem volt 90 fokos szögben. Ennek eredményeként a design időszakosan “kiugrott” a fészekből.

A modern modellekben ez a probléma sikeresen megoldódott, és a blokkolás meglehetősen megbízható.

A teleszkópos szívócső egy adott pozícióban van rögzítve egy beépített tavasszal. Minden vezető márkában belülről zárva van – a felfedezés nem eredetileg tervezett. Leggyakrabban a rugós blokk hasonló az ívelt gyűrűhöz. Ezenkívül hozzáadott nem elválasztható szegfűszegeket és sapkákat.

Hogyan kell szétszerelni és javítani?

Azonban a teleszkópos cső feltárása és javítása még mindig létezik. A sorozat a következő:

  • A rögzítő gomb helyén keskeny lyuk fúrt;
  • A gomb késik;
  • csavart csavar;
  • és a cső problémamente alkatrészekre osztható.

Ez a technika pontosan alkalmas a Samsung és az LG termékekre. De a Samsung csövekkel egy másik megközelítés alkalmazható. Szétszerelje őket, zavarja a rögzítőket, a felső és az alsó részekre osztva. Ezeket 10 vagy 15 fokos bekapcsolással távolítják el. A promóció irányát a kényelem határozza meg.

FONTOS: Nem szabad bruttó. Ez visszavonhatatlan lebomláshoz vezethet. Ha egy irányban nincs mozgás, csak az ellenkező irányba kell fordulnia. Bemutatjuk a cső közepét a cső közepén, óvatosan laza. Végezetül vegye ki a hüvely és a műanyag dugókat.

Ezeknek a részeknek az elválasztása már elég ahhoz, hogy meghatározza a törés okait.

Amikor a hiba megszűnik, a szerelvény fordított sorrendben történik. Siess és túlzott erőfeszítéseket kell tennie, hogy ne legyen szükség. De ajánlatos minden fémrész lefedni a szilikon alapú kenőanyagot. Néhány csövekben az alkatrészek csatlakoztatása tartós reteszekkel érhető el. A bilincsek lapos csavarhúzóval szórhatók, Ez azonban pontosságot és óvatosságot igényel.

Hogyan válasszuk ki?

Még a leginkább felelős fogyasztók teleszkópos csövek is meghiúsulhatnak. És akkor szükség van egy új termék megvásárlására. A kérdés természetes – amely átmérője jobb, és hogyan lehet kiválasztani a csövet. A múltban aktívan elvégezték a műanyagokat. Az újabb modellek azonban főként acél- és alumínium csövekből készülnek.

Bizonyították a megbízhatóságukat és a gyakorlatiasságukat. Még a műanyag alacsonyabb ára sem teszi lehetővé, hogy ezt a pillanatot figyelmen kívül hagyja. Javaslat: A legtöbb univerzális megoldás most kiterjesztő csövek a filtero-tól. Alkalmasak bármely márka porszívóinak, feltéve, hogy a lyuk átmérője 3,2 vagy 3,5 cm, maga a lyuk ideális kerek alakú. Két meghatározott méret a ma gyártott termékek szinte teljes körét tartalmazza.

LG AgR34410710 Cső áttekintés Nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: