A vonatok áttekintése a travertinből és a gondoskodás titkairól

Gyönyörűen díszített asztali asztal a fürdőszobában vagy a konyhában képes átalakítani a belsőséget, így különleges elegáns. Ma a gyártók széles választékot kínálnak a színek, textúrák és jellemzők széles választékának. A jó megoldás egy travertin-pult lesz.

Sajátosságok

A travertin egy hegyi fajta – lime tufa. Ez a természetes anyag hosszú ideig ismert az emberiségről. Az ókori Rómában építésként és szembe került. Például a Colosseum híres építészeti emlékműve épült tőle. A folyamat, amely még mindig érvényes, 20 km-re található Rómától Tivoli városában.

A római travertin, amelynek jó dekoratív tulajdonságai vannak, széles körben használják, mint egy befejező anyag.

A kő tökéletes a konyha kialakításához. A travertinből mind az asztal, mind a Tabletop elvégezhető, mivel az anyag vitathatatlan előnyökkel jár.

 • A szálláslehetőséggel való kombinációt egy érdekes textúra és különböző színek és árnyalatok biztosítják. A textúra hasonlít márványra, a travertin felülete nem igényel további dekorációt.
 • Az anyag tartós és tartós, nagy teljesítményű jellemzőkkel rendelkezik.
 • A travertin felületei kémiai háztartási termékekkel tisztíthatók, anélkül, hogy félnek a kikötéstől.
 • Ha a zsetonokat, karcolókat, lyukakat és repedést alakítottak ki, az anyag visszaállítható, amíg teljesen helyreállíthat.
 • A kőből készült termék, könnyen feldolgozható különböző típusok, akkor a szükséges geometriai alakot nagy pontossággal adhatja meg.
 • A hőmérséklet és a páratartalom csökkenése miatt az anyag alkalmas a konyhában és a fürdőszobában való használatra.
 • Enyhe súlya van, amely lehetővé teszi tervezési fantáziák és kísérletek megvalósítását az asztali formák és módszerek formájával.
 • Nagyszerű a lakóhelyiségek számára, tekintettel az abszolút biztonságra és az ökológiára.
 • Az alacsony ár lehetővé teszi, hogy gyönyörű anyagot használjon az embereknek, akik nem a legnagyobb virágzóval rendelkeznek. Ugyanakkor a travertinből származó cikkek nagyon méltóak és bemutathatók.

Sajnos a csodálatos kőnek hátránya van: állandó működéssel érzékeny a kopásra. A termék élettartamának növelése és a korai kopás megelőzése érdekében a gyártókat a felületkezelés speciális polimer gyantákhoz használják.

Színes spektrum

A travertin egy nagyon széles körű tartományról híres. A hatótávolsága világosszürke és bézs árnyalatokból indul, és telített sötétbarna és piros. A kémiai folyamatok intenzitása és bizonyos anyagok jelenléte a betétek területén befolyásolja a kő színét. Ha ezeknek az anyagoknak a hatásai jelentéktelenek voltak, a travertin színe tejszerű fehér lehet. A legtöbb minta talált bézs, sárga, aranyos, világosbarna színű. Olyan színekben van, hogy a kő Olaszországból festett.

A római travertin tökéletesen kombinálva a belső és sok más anyag, a meleg hangok megadják a létesítményeket. De a travertin betétei más helyeken, például Törökországban, Transcaucasia, Németországban, Oroszországban, Kirgizisztánban és Tádzsikisztánban találhatók. A lerakódásokból származó kő nem csak világosbarna, hanem szürke, anya is. Nagyon világos és sötét színek vannak.

Meg kell jegyezni, hogy a fényesebb vagy sötétebb és a szokatlan színe a kő, minél drágább. Ezenkívül a travertin sötétebb hangok és sűrűbb, és ezért tartósabb.

Hogyan kell törődni?

Annak érdekében, hogy a travertin pultját a lehető leghosszabb ideig megmentette eredeti megjelenését, gondosan gondoskodnia kell róla. És nem lesz felesleges, hogy bizonyos óvintézkedést: telepítés után a felületet olyan speciális impregnáló megoldással kell lefedni, amely nem teszi lehetővé a folyadékok és az olajok behatolását az anyagba. Ajánlatos polírozott travertin használni, mivel kevésbé késlelteti a szennyezést, könnyebb lesz tisztítani, a foltok kialakulásának ellenállása növekszik.

Törölje le a pultot vagy az asztalt puha nedves rongyal. Szükség esetén a háztartási termékek tisztítását használhatja. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy a csiszolóeszközök használata kizárt. Ha a pult telepítve van a fürdőszobában, akkor ne tegyen illevermetikus termékeket, előzetesen felszabadítsa a szalvétát.

Az anyagot óvatosan kell kezelni, és nem engedi az anyagok belépését, amely agresszív lesz, és festeni fog. Lehet természetes gyümölcslevek, bor, szénsavas ital, szószok, kávé. Ha azonban a hiba történt, akkor azonnal törölje le a felületet száraz vagy nedves ruhával, majd öblítse le tisztítószerrel. A tisztításhoz és polírozáshoz speciális termékeket használnak a természetes kő számára, amely könnyen megvásárolható bármely gazdaságban.

Mivel ez a kő sok lágyabb márvány vagy gránit, mechanikusan ki vannak téve, miután a karcolások vagy a zsetonok megjelennek. A csiszolással és polírozással kiküszöbölheti őket.

Ha a chip nagyon nagy, ebben az esetben jobb, ha felhívja a mesterek, amely megszünteti a hibát a polimer tömeg segítségével.

Gyönyörű példák

A travertin használata díszítheti a szobát.

 • A szürke kőből származó réz szervesen illeszkedik egy szigorú konyhai tervezésbe.

 • A meleg árnyalatú római travertin jól van más anyagokkal, amelyek a létesítményekhez vannak csatlakoztatva.

 • Az anyag nem szörnyű megnövekedett páratartalom, így nagy a fürdőszobák számára. Kiegészítve a terméket nem a legdrágább anyagból, eredeti alkatrészekkel és kiegészítőkkel, akkor igazán luxus kialakítást hozhat létre.

A következő videóban várja a természetes kő travertin gyártási táblázatának gyártási folyamatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: