A Zvy lemez jellemzői

Ma minden otthonban, kávézókban vagy étteremben van egy tűzhely a főzéshez. A konyhaház szerves részévé vált. De az ilyen termék megvásárlása érdekében előzetesen meg kell ismerni az elektromos, gáz, indukciós lemezek előnyeit. Ez a cikk segít kiválasztani egy megfelelő ZVI lemez az otthoni számára.

A Zvy lemez jellemzői

Fajták

Kicsi gáz, elektromos vagy indukciós tűzhely kiválasztása számos funkcióval. Ezen eszközök minden képviselőit mind az előnyök, mind hátrányok jellemzik. Mindenféle módon elemezzük.

Gáz

Helyesen tekintve az összes változat leggazdagabb. A ZVVI gáztáblák az elektromos költségek csökkentése miatt az árpolitikában nyertek, és további működésben jelentősen csökkenti a hulladékot. Ez az alacsony gázköltségnek köszönhető, viszonylag a villamos energiával. És érdemes megjegyezni, egy hatalmas plusz a termékek – ez a lehetőség a főzés minden étel (elektromos kemencék főzésre nem alkalmas, mondjuk, a keménykalap, amit nem lehet mondani a gáz képviselői konyhai termékek).

A Zvy lemez jellemzői

A legtöbb úgy véli, hogy a felszínen a koromképződés kialakulása, ami megnehezíti a felületfrekvenciát fenntartani. Azt kell mondani, hogy a kályha gondozása nem lesz nehéz, sokkal nehezebb elvégezni a zsírfoltokat, kiszivárgott tejet és más üzem közben okozott egyéb szennyezést.

Először is figyelni kell a fő dologra – a használat biztonsága. A legtöbb modern modell a “gázvezérlés” speciális funkciójával van felszerelve.

Amikor a tűz leválasztásra kerül, a gázellátás leáll, amelynek következtében a balesetek elkerülhetők. A funkció különösen akkor hasznos, ha a házak kisgyermekek. De még távollétükben is a gáztűzhely legjobb választása egy új blokkoló rendszerrel rendelkezik, amely védi a tulajdonosokat különböző veszélyekből, amelyekből senki sem biztosított.

A standard 4-korfikus modell nagyszerű főzéshez, de lehetőség van arra, hogy nagyobb vagy kevesebbet hozzanak létre. Néha láthatja a díszes modelltervezés, például egy háromszög vagy akár négyzet égő, de a teljesítmény jellemzői nem szenvednek.

A Zvy lemez jellemzői

Elektromos

Ezeket a képviselőket egy nagy összeszerelési fajta megkülönbözteti. Például, ha a sütő elektromos, a főzés felső panel lehet gáz, elektromos vagy kombinált (kétféle égő). Az ilyen termékek előnyei a nagyobb funkcionalitásban. A ZVI elektromos tűzhely számos modern funkcióval felszerelhető, például:

 1. automatikus főzés;
 2. időzítő;
 3. Jelző eszköz.

A Zvy lemez jellemzői

Egy másik előny lehet tekinteni a köpés telepítésének lehetőségét, amely lehetővé teszi, hogy “grill” -et készítsen otthon vagy egy étteremben. Az ilyen kemencét egyszerűen a főzéshez hozták létre, amelyre a szakmai szakácsokból értékelhető, de otthon ez a kemence nem ajánlott az ok miatt a villamosenergia-fogyasztás miatt.

A Zvy lemez jellemzői

A ZVI elektromos kályhák többféle varázslatot tartalmaznak.

 • A legegyszerűbb az összes spirál. A funkció gyors izzasztó és hűtés. Nehéz azonban megfelelni az ilyen modelleknek, mert elavultak.
 • Halogén-írók nevezték el, mivel egy erős halogén lámpa jelenléte miatt. Nagyon gyorsan fűtött, és rengeteg hő kiemeli. A felszínre fűtött, számítanak szükségesek.
 • A leggyakoribb szalagégők. Ez a használat használatának köszönhető, nem igényelnek sok gondot, egyszerűen kezelik és gyorsan melegítik őket. Ezeknek az előnyeknek köszönhetően szinte elmozdultuk a fent említett versenytársaikat.

A Zvy lemez jellemzői

A Zvy lemez jellemzői

A Zvy lemez jellemzői

Indukció

Röviden leírja ezeket a modelleket, azt mondhatjuk, hogy ez a mérnök csodája. Az edények felmelegedése az örvényáramok használatával, más szóval, nem melegítik magukat. Csak az üvegkerámia felületén található. Az előnyök közül a gyors fűtés és az alacsony energiafogyasztás a munkában. Az alacsony villamosenergia-fogyasztást olyan változó modulokkal végzett hardverrel érik el, amelyek viszont bemutathatók.

A Zvy lemez jellemzői

A termék hátránya, hogy nem minden étel illeszkedik a tűzhelyhez. Ez valóban, tehát, de valójában ritkán válik probléma a főzés során.

A Zvy lemez jellemzői

Bevonatfelületek

A ZVVI lemezek különböző anyagokból készíthetők. A költségvetési variációkat zománcozott vagy rozsdamentes acélból végzik. Elektromos modellek, mint általában üvegkerámia bevonattal rendelkeznek. Minden képviselőnek előnyei és hátrányai vannak.

 • Zománcozott acél Alacsony költséggel rendelkezik. Elektromos és gáztermékekben használják. Az alacsony költség ellenére a felületek vonzó kilátás nyílik. A hátrányok közül a karcolások könnyű előfordulása megjelölve van.

A Zvy lemez jellemzői

 • Rozsdamentes acél (Rozsdamentes acél) – olcsó és praktikus lefedettség. Ellenáll a mechanikai hatásoknak. A nyomok azonban gyakran vízből vagy egyszerű érintésből származnak.

A Zvy lemez jellemzői

 • Üvegkerámia egy univerzális bevonat, amely bemutatható megjelenéssel rendelkezik. Ellenállhat a hatalmas hőmérsékletnek. Félnek a nehéz fújásoktól, könnyen karcolódnak. És érdemes megjegyezni, hogy a cukor nyomvonalak örökké maradhatnak, ha nem törlődik, amikor a kemence nem lehűtött.

A Zvy lemez jellemzői

 • Feszült üveg Csak gáztartályokra vonatkozik. Összehasonlítva az üvegkerámiával, kisebb költséggel rendelkezik, de nem rosszabb a megjelenés.

A Zvy lemez jellemzői

A sütő változata

Mint a felső panel főzéshez, a sütő elektromos vagy gáz lehet. Semmi nem változik itt, az első olyan kiterjesztett módkapcsoló és funkcionalitás, a második kevesebb energiát fogyaszt.

A Zvy lemez jellemzői

Gázkemérek

Elég egyszerű tervek. A fényképezőgép alján van egy égő, amely végrehajtja a fűtőelem szerepét. Néha további elektromos fűtőberendezéseket hagynak a tetején. Néha a sütőkben van egy köpő és grill, de nincs automatikus főzési program. A terméket manuálisan vagy elektromosan cseppfolyósíthatja, a modelltől függően, továbbá a kialakítás hőérzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet meglátását és beállítását.

A Zvy lemez jellemzői

Elektromos sütő

Több funkcionalitással rendelkezik, és egyszerre is fűtőelemekkel rendelkezik minden oldalról, mivel nagyobb teljesítmény és egy egyenletes hús ordítása. Ha automatikus főzési funkció szükséges, elektromos por – a legjobb választás.

A Zvy lemez jellemzői

Kizsákmányolás

A főzést egy vagy több égőn végzik. Az egyik fontos tényező is az ételek megfelelő választéka. Több égőnek kell lennie, lehetőleg egy sűrített fenékkel. Az elektromos pajzsban nem használhatja az edényeket a dombornyomott aljjal.

A Zvy lemez jellemzői

Az elektromos tűzhely bontásának elkerülése érdekében csak akkor kell bevenni az égőknek, ha az ételek megéri.

De érdemes hozzáadni, hogy a mellékelt sütő ZVI csak két égő van. A tápellátást az előlapon speciális fogantyúk szabályozzák, amelyek mindegyike a hovatartozását jelöli. A gáz csak azzal a ténnyel rendelkezik, hogy az elektromos áram bekapcsolásakor világít, ha a szabályozó elfordul.

A Zvy lemez jellemzői

Általános szabályként a hatalom 4 divízióra oszlik:

 1. A hőkezelést az oltáshoz használják;
 2. főzés;
 3. sütés;
 4. Fűtés folyadék forrásban.

A felhasználó önállóan állíthatja be a hatalmat, ezek az ajánlások nem kötelezőek.

Az elektromos kürtben a lámpa világít, ami jelzi a munka kezdetét. Javasoljuk, hogy megkezdje a főzést a maximális energiával, majd szükséges a szükséges telepíteni. A főzés befejezése, kb. 5-10 perccel a főzés előtt adja meg a kemencét. A felhalmozott hő miatt az edény továbbra is felkészül, és az élettartam több lesz.

A Zvy lemez jellemzői

Elektromos tűzhely esetében ajánlatos az edényeket száraz aljjal használni. Ez kiküszöböli az égő felületének vagy korróziójának deformációját.

A sütő a sütőlapon vagy a rácson lévő tűzoltáshoz, sütéshez, sütéshez készült. Hasonló a fogantyúhoz, amelyet a fogantyú szabályoz.

Ha sikertelen, akkor kiválaszthatja az egyes kemence alkatrészeket, mindegyik más, és a termékmodelltől függően ki kell választani.

A Zvy lemez jellemzői

Telepítési útmutató

Lent Kínálunk, hogy megismerkedjünk a telepítési utasításokkal.

 • Először egy tápkábelt közvetlenül a mérőhöz kell vezetnie. A keresztmetszet az erő, a feszültség és a fázisok száma alapján van kiválasztva.
 • Miután a kábel egy speciális kimenetre van állítva, a 32a vagy 40a névleges áramra számítva.
 • A kemence hátulján van egy fémborító, amelyet ki kell csavarni és rögzíteni a kábelt belül.
 • A réz-jumperek telepítve vannak.
 • A vezeték csatlakozik.
 • A panel bezárul.
 • A kemence csatlakozik a hálózathoz.

A Zvy lemez jellemzői

A Zvy lemez jellemzői

További információ a ZVI lemezekről, lásd az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása