Az elektromos mini-kályhák legjobb modelljeinek minősítése

A kis elektromos sütő egyre növekvő számú tapadást kötött. Ez a kényelmes találmány ideális kis apartmanok és vidéki házak számára. A kompakt méretének köszönhetően a készülék lehetővé teszi, hogy a konyhában lévő maximális helyet szabadítsa fel. Nagyon kényelmes vásárolni egy ilyen sütőt, élve a cserélhető szálláson, mivel könnyen szállítható. A méretének ellenére a készülék nemcsak a funkciókat, hanem a grillezést vagy a kenyérpirítót is elvégezheti. Ma van egy nagy számú mini-kályhák, amelyek saját jellemzői vannak. Vedd fel az optimális opciót a konkrét igényekhez teljesen könnyű.

Vezető gyártók

A mini-sütő már régóta ismert, de minden évben népszerűsége csak több. Természetesen ezeknek az eszközöknek számos gyártója között vannak olyan vezetők, akik elismerték a háztartási készülékek piacán.

Ahhoz, hogy jobban megértsük, mi az a sütő egy cégből, érdemes ismerni néhányat közelebb.

 • Török gyártó szimulál A kényelmes térfogat elektromos sütők gyártásával foglalkozik 45 literrel. Az ilyen modellek tökéletesen alkalmasak a nagy családok számára, valamint a vendégszerető gazdák számára. Az eszközök képesek teljesen kicserélni a sárgaréz szekrényt, miközben megkülönböztetik a kényelmesebb méreteket és kevesebbet. A kellemes pillanat egy elegáns design, amely képes kiegészíteni a konyhai tér belsejét. A Grill köpőjének hiánya kissé az összes előny hátterében, beleértve az ellenőrzés és a belső megvilágítás egyszerűségét is. Az ilyen sütőknek kiváló testük van, amelyet nem lehet felmelegíteni. Továbbá az eszközök jóak a kényelmes designjukkal, amelyek nagymértékben megkönnyítik a berendezések gondozását.

 • Gyártó Rolsen nem hasonló híres márka, de a tisztességes eszközök kiváló áron állnak ki. A vállalat sütők átlagos mérete 26 liter. Van egy főzőpanel, 4 üzemmód üzemmód, és a kialakítás maga is kellemes egyszerűség.

 • Olasz cég Ariete Válassza ki Kínát, hogy gyűjtsön sütők, ami nem befolyásolta az áruk minőségét. Az ilyen eszközök előnyei között érdemes kiemelni a kényelmes hangerőt, minőséget, optimális teljes készletet.

Az ilyen eszközök tökéletesen alkalmasak asztali sütőként.

 • Scarlett A sütőkön tükrözi az angol minőséget, amelyet azonnal értékeltek. A 16 literes kapacitású aggregátumok mechanikai vezérlést tartalmaznak, hosszú vezetékes és órajelzővel felszereltek. A kemence minden előnyével még mindig elfogadható áron különböznek.

 • Delta kiváló minőségű termékeket termel a normál árakon, amelyek népszerűek voltak a felhasználókkal. A vállalat kemencei a jellemzők szerint nem különböznek a korábban tárgyaltaktól. Maxwell kis sütőt termel, amelyeket funkcionalitás jellemez. A márka azonban meglehetősen támogatott, így sok fizetés lesz az árukért. A Delonghi gyártó tudja, hogyan kell csatlakozni az eszközökben jó minőségű és megfizethető áron.

Érdemes megjegyezni, hogy a rosterek beállítása olyan megjegyzések, amelyek nem tapadnak.

Legjobb költségvetés mini kemencék

A mini-sütők nagyon kényelmesek, de még jobbak, ha olcsóak. A költségvetési lehetőségek tökéletesek a cserélhető lakásokhoz, nyaralókhoz vagy az ország házakhoz. Az ilyen eszközök fő előnyei az, hogy nem sok helyet foglalnak el, és nem elég. Könnyű választani a legjobbat, ha megvizsgálja az ilyen modellek minősítését.

 • Panasonic NT-GT1WTQ első rangsorolva van, és kapacitása 9 liter. Ez a készülék még a legkisebb konyhában is illeszkedik. Tökéletes a diákok számára, mivel a készülék használatával mindkét félkész terméket és teljes ételeket főzhet. A csodálatos ár tartalmazza a minőség, az automatikus leállítás funkció, az egyszerű mechanikus vezérlés és időzítő 15 percig. A modell mínusza magában foglalja a hőmérsékletszabályozó pontos mutatóinak hiányát. Sokan nem is tetszik, hogy a készülék maximum 2 adagot készít.

 • A Supra MTS-210 második helyet foglal el 20 liter kapacitással. Az eszköz funkcionalitása összehasonlítható a volumetrikus opciókhoz. Ez a modell alkalmas a tészta, a melegítés, a sütés, a sütés, a hús vagy a halak leolvasztására, felmelegedésére, sütésére, sütésére. A felszerelés még köpködik. És a kemencében a legkellemesebb az alacsony költség. Érdemes megjegyezni, hogy nem befolyásolta a kellemes kiegészítéseket. Például egy automatikus leállítási funkció biztosított. A kialakítás egyszerre 2 fűtéssel rendelkezik, amelyet külön lehet használni. Természetesen van egy modell és több hiba. Ezek közé tartozik a ház fűtése és csak egy basszus jelenléte.

 • BBK OE-0912M 9 liter a jobb oldalon harmadik helyen a költségvetési modellek között. Ez az asztali sütő lehetővé teszi, hogy készítsen 2 adagot. Különbözik a kis méretével és súlyával. A design 2 fűtés, időzítő 30 percig, mechanikus beállítás, grill rács. Egy szép kiegészítés lesz egy különleges fogás a padra. Ezekkel az előnyökkel ez a modell még mindig olcsóbb, mint 2 előző. A hátrányoktól csak a csata védelmi bevonásának hiányát észleli.

Középső ár szegmens

Az asztali sütő átlagáraknál azoknak, akik szeretik a praktikumot. Végtére is, a kategória modelljei nem engedik meg, hogy túlfizethessenek a felesleges vagy ritkán használt funkciókért. Elég megfizethető áron vásárolhat sütőt a leginkább szükséges opciókkal. Ebben a szegmensben gyakran egy mini-eszköz van konvekcióval, ami valószínűleg szeretik azokat, akik szeretik a főzési pite. A konvekció lehetővé teszi, hogy egyenletesen és más sütéseket hordozhasson. Ezenkívül ez a funkció elengedhetetlen a halak és a hús előkészítéséhez, hogy az étvágygerjesztő kérem megjelenjen rájuk, és a juiciness továbbra is maradt.

Gyakran a mini-kemence az átlagos árak még mindig az égők.

 • De’longhi EO 12562 Különbözik az olasz minőség, a praktika és a megfelelő áron. A felhasználók pozitívan beszélnek a sütővel konvekcióval. A nem tapadó bevonat lehetővé teszi az edények egyenletesen történő elkészítését. Ugyanakkor több lédús. Az eszközön egyszerre főzhet 2 ételt. A modell minden szabványos lehetőséget és számos további lehetőséget biztosít. Az utóbbitól érdemes megjegyezni a lehetőséget a leolvasztás, hogy felmelegedjen, holnap. Fontos megjegyezni, hogy a sütő grillel van felszerelve. A tűzhely kapacitása egy kicsit több mint 12 liter, és a hőmérséklet 100-250 fokos tartományban állítható be. Egy másik plusz nem tapadó bevonat – a könnyű tisztítás és a károsodás stabilitása. Magas hőmérséklet, amelyet biztonságosan tartanak a sütőben az ajtón lévő sütőben.

Nagyon kényelmes, hogy a belső megvilágítás miatt nincs szükség az ajtó kinyitására a főzési folyamatban.

 • Maxwell MW-1851 az orosz gyártótól, valamint az előző modellt, gyártják Kínában. Azonban sokan az alacsonyabb költségek rovására adják. Jellemző sütő – kis méret és praktikusság. Ezzel leolvadhat, sütheted, sütjük. Az eszköz tartalmaz konvekciós funkciót és grillezési módot is. A teljes térfogat akár 30 liter, ami lehetővé teszi, hogy még egy nagy csirkét is sütjük. Ugyanakkor a készülék nagyon vonzónak tűnik. A felhasználók megjegyzik a modell minőségét és megbízhatóságát. A nagy teljesítmény miatt az 1,6 kW-os ételek nagyon gyorsan készülnek. Az előnyök közül érdemes megemlíteni a tiszta ellenőrzést és az időzítőt 2 órán át.

 • ROMMELSBACHER BG 1055 / E A német gyártóból Törökországban és Kínában. A fő különbség a túlmelegedés elleni védőfunkció jelenléte, amely a készülék ellenáll a feszültségugrásnak. A kemence 2 szint és 3 munkamódszere van. A felhasználók megfelelő módon reagálnak a készülékről, felszerelve és leolvasztása és konvekció. A kapacitás 18 liter vonzza a sokszor, mint a 250 fokos hőmérsékleti értékek szabályozásának képességét. A készülék eszköze acélból készült, rozsdamentes bevonattal. Az előnyökből érdemes megjegyezni a kamrában lévő megvilágítás jelenlétét, nagy teljesítményt (több mint 1000 W), egy nem tapadó bevonatot és egy órát.

Top Model Premium osztály

A prémium osztályú árukat mindig magas költségekkel megkülönböztetik, de lehet, hogy sokkal többet kaphat. A kategória sütője kiterjesztett lehetőségeket tartalmaz. Az ilyen modellek leggyakrabban a kulináris élvezetek és kísérletezők készítésének szerelmeseit választják.

Érdemes megjegyezni, hogy szinte minden eszköz grillel megy.

 • STEBA G 80 / 31C. 4 Megjegyzendő német minőség. A sütő magas ára nem akadályozta meg a prémium modellek tetején. A 29 liter kapacitása 1800 W kapacitással kombinálva volt, amely tökéletesen befolyásolta a főzés sebességét. A gyártó kényelmes időzítőt adtunk 10 percig. A kemence fő jellemzője a kamrában lévő bevonat, amely az öntisztítás funkciója. Ennek eredményeként a készülék gondozása nagyon egyszerűvé válik. Az ajtón lévő edzett üveg minden hőt tartalmaz. A modell áttekintése azt mutatja, hogy csendes és biztonságos. Ez utóbbi a fogantyú szigetelésének köszönhető, amely lehetővé teszi a félelmek nélkül, hogy megnyissa a sütőt további szalagok nélkül. A készülék esete olyan speciális képernyővel van felszerelve, amely megjeleníti az időt, a hőmérsékletet és az egyik főzési módot. A modell összetétele a köpést, a rácsot és a különböző bálákat tartalmazza. A mínuszok, a felhasználók megjegyzik a lábak kóborját, és nem mindig kiváló minőségű szerelvény.

 • Olasz sütő Ariete Bon Cuisine 600 Sok funkcióval különbözik, jó mennyiségű 60 liter, nagy teljesítmény (majdnem 2000 W), egy időzítő jelenléte egy óra, valamint a hőmérséklet 250 fokos beállításának képessége. A kemence négy munkamódjából a felhasználókat különösen az aerium, a mangal és az elektromos teljesítmény ünnepli. Ennek az egyedülálló eszköznek köszönhetően jelentősen megmentheti a helyet. Sokan értékelik a mechanikai menedzsmentet, amelyet a legnagyobb egyszerűség jellemez. Az eszközkészlet tartalmaz köpőt, raklapokat morzsák és zsíráram, fém rács, elemek felvétel. A sütő véleménye kivételesen pozitív.

Hogyan válasszuk ki?

Látva a mini-sütő összes sokféleségét, nem olyan könnyű dönteni a kívánt modellen. Végtére is, köztük sok jó másolat létezik, mind az alacsony költségek, mind a méltó minőség. Ugyanakkor, valaki, aki elsősorban sütéshez szeretne vásárolni, és valaki fontos eszközök fontosak. Van azonban számos kritérium, amelyek esetében általában választás.

Az egyik fő paraméter a belső tér térfogata. Természetesen a sütő nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy az ételeket több ember számára főzzük. Ha azonban ezt ritkán fogja használni, akkor jobb figyelmet fordít a kompakt modellekre. Ezenkívül egy kis összeg megmenti a villamos energiát.

Jellemzően a kemencét úgy választják ki, hogy két ember 10 liter, és négy – 20 liter. A rajongók gyakran biztosítják a nagyszabású nyaralások tökéletesen illeszkednek a sütőtől 45 literig. Ha minden tiszta lesz a hangerővel, akkor a kemence munkájához kell mennie. Kívánatos, hogy a felső és az alsó fűtők mindegyike együtt és külön-külön forduljon. Lehetővé teszi, hogy egyenletesen sütjük. Kényelmesen, amikor hozzáadhatod a felső fűtőtestet, hogy a kéreg szebb legyen. De a sütéshez jobb, ha csak az alsó fűtőelemet külön bekapcsolhatja.

További funkciók eltérhetnek különböző modellektől. Nagyon fontos a kényszerített levegő forgás jelenlétéhez. Ez lehetővé teszi, hogy egyenletesen felmelegítse a sütőt. A ventilátor megfelel ennek a funkciónak. A konvekcióval ellátott sütők sokkal gyorsabban készíthetők, ami időt takarít meg. A leolvasztás csökkenti a főzési időt is.

Nem olyan régen, hogy megmentse a húst, a halat vagy más termékeket gyorsan jégtől csak mikrohullámú sütő. Napjainkban ez a funkció még az asztali mini-sütő költségkeret-modelljei is.

Ha van egy termosztát a kemencében, akkor szabályozhatja a hőmérsékletet. Ez a funkció hiányzik a legegyszerűbb eszközökben, amelyek alkalmasak korlátozott számú étel előállítására. Az idő múlásával azonban egyre több gyártó belép ez a lehetőség eszközeire. A belső felület az, hogy túlbecsülje a követelményeket, mivel ellenállnia kell a mechanikai hatásoknak, a magas hőmérsékletnek és a könnyen tisztíthatónak. A modern kemencék általában megfelelnek mindeznek és sok éven át szolgálnak.

A hatalom a sütő méretétől függ, és meglehetősen normális, hogy több mint inkább, a villamosenergia-fogyasztás magasabb lesz. A közepes modellek gyakran 1 és 1,5 kW között fogyasztanak. Érdemes, hogy a nagy teljesítmény csökkenti a főzési időt. A további ellenzékek és raklapok jelenléte kényelmes sütővel működik. Vannak olyan modellek, amelyek hangzik, hogy az étel kész.

Belső világítás, teljesítmény mutató, automatikus, grill és egyéb kellemes kis dolgokat képes egyszerűsítése az élet hostessek.

Fontos, hogy figyeljen a menedzsmentre, amely mechanikus vagy elektronikus lehet. Az első esetben önállóan be kell állítania a hőmérsékletet, és figyelni kell a készítményt. Ennek eredményeként folyamatosan közel kell lennie a kemence közelében, ami nem mindig kényelmes. Az elektronikus vezérlőrendszer mindezt megszabadítja. Azonban, ha az ilyen ellenőrzés sikertelen, akkor nehezebb lesz javítani.

Biztonság, ha a kemencével való munka nagyon fontos, ezért érdemes ellenőrizni, hogy a teste mennyire melegszik. Optimálisan, ha a külső felület hőmérséklete nem haladja meg a 60 fokot. Az ár egy másik fontos paraméter. Valaki számára egy bizonyos tűzhely modell túl drágul, és valaki úgy véli, hogy az érték a pénzért optimális és ideális a konyhában.

Minden nagyon egyéni, de érdemes előre olvasni a modelleket, amiket szeretne biztosítani, hogy nem kell túlfizetnie. Hasznos lesz a kiválasztás előtt, hogy elolvassa a valódi vevői értékeléseket annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogy a sütő mennyire megfelel a megadott előnyöknek.

Ahhoz, hogy megkönnyítse a modellek megértését, különböző minősítések vannak, amelyek folyamatosan frissülnek.

Az elektromos mini-kályhák áttekintése Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: