Beépített gázszél konvekcióval: funkciók, kiválasztási tippek

A konyha az elmúlt évtizedekben a készülékek telítettek. És sok ember egyszerűen elveszíti, nem tudja igazán megérteni. Tekintsük, mi az egyik faj háztartási konyha fókusz.

Ami?

A beépített gázszélek konvekcióval viszonylag a közelmúltban kezdték használni. Amint az a név, a természetes vagy cseppfolyósított gáz éget, majd a konvekció hatását használják. A rajongók használatával érhető el. Ezeknek a rajongóknak a segítségével a hő egy körben mozog, és behatol a sütő összes sarkában.

Nemrég úgy tűnt, hogy a gázfűtés és a konvekció nem kompatibilis volt. Valójában, a rajongók szokásos használatával a levegőáramlások gazemberek. De a mérnökök sikerült leküzdeni ezt a nehézséget – a modern gázkonvekciós szekrények kialakítása a konyhában kiküszöböli a véres. És még ha valamilyen oknál fogva tűz van, a biztonsági automatizálás egyszerűen blokkolja a gázellátást. Tehát a tüzet, a robbanás, a mérgezés nem.

Fontos hangsúlyozni, hogy a konvektív forgalom eltérő módon fordulhat elő. A fűtött levegő természetes mozgása sokkal kevésbé hatékony, mint a patakok iránya ventilátor segítségével. A sebesség jelentősen nő, és a levegő fúvókának egyenletessége több. A modellek egy része több rajongóval rendelkezik, de ez a megoldás azonnal növeli a költségeket.

Érvek és ellenérvek

A gázüzemanyagon lévő beépített sütő kényelmesen, és megmentheti a fogyasztói ügynököket. Az ételek elkészítése Ezzel a technikával elég gyorsan. Lehetővé válik az élelmiszerek több szinten történő feldolgozásához egyidejűleg. A termékek feldolgozásának egyenletessége növekszik, hasznos és kellemes tulajdonságaik megmaradnak;.

A gázkonvekciós szekrény kétségtelen előnye a fűtési módok bősége. Elég ahhoz, hogy még a legtapasztaltabb szakácsok és a kulináris kísérletek szerelmesei is képesek voltak elérni céljaikat. Főzés azonnal több fúvókákon lehetővé teszi, hogy gyorsan sütjük, például nagy mennyiségű pite és zsemle. Lehetővé válik egy egész vacsora a középső családban, hogy fél órát főzzük. Az előkészítés gyorsulása romló ételek nélkül érhető el.

Ez eltűnik egy ilyen jellegzetes probléma, mint “a közepén (felülről) nem volt megfelelő, és az élek mentén (alsó) volt;. A gázkemence már az elektromos, mert a kábelezés gyengesége nem zavarja a használatát. Sok villamos energia megment. És ha léggömbgázt használ, akkor is lehet működni még a tápegység megszakításával is.

De meg kell értenie, hogy a kiváló minőségű gáz beépített osztályon elég drága, és milyen funkcionális, a drágább. Ez talán az egyetlen mínusz ennek a háztartási készüléknek.

A legjobb modellek minősítése és jellemzői

Az alábbiakban a beágyazott gázszélek legnépszerűbb modelljei vannak a konvekcióval. A kiválasztott modellek a legnagyobb számú pozitív visszajelzést kapták az orosz fogyasztóktól.

DELONGHI CGGBA 4

A modern Windscalides legjobb termékei közé tartozik a DELONGHI CGGBA 4. Éves garanciát kapnak az olasz modell. A termék fő paraméterei a következők:

 • legfeljebb 250 fok;
 • A sütő kapacitása 55 l;
 • Mechanikai típusvezérlés;
 • Bevonat, mint könnyen tisztított zománc;
 • izzólámpák megvilágítása;
 • Ajtó kettős üvegezéssel;
 • Mechanikai időzítő audio-értesítéssel (automatikus leállítás nélkül);
 • Elektromos dagasztó sütő és grill;
 • termosztát.

Mind a sütő üzemmódban, mind a grill üzemmódban van egy gázvezérlő rendszer. Védelem a szándékos integráció és a munka leállítása a túlmelegedés során. A tervezők gondoskodtak a levegővel való disszipációról. A csomag tartalmaz egy rácsot, mély és finom.

Korting OGG 741 CRB

Alternatív megoldásként megtekintheti a sütőt Korting Ogg 741 CRB-t. A munkamennyiség kapacitása 67 liter. A termék általános dimenziói – 0,595×0,565×0,595 m. A beágyazás “külön”, vagyis a főzőfelület nélküli köteg nélkül. 4 fűtési mód van megadva, amely lehetővé teszi, hogy meglehetősen széles ételeket készítsen. A fejlesztők gondoskodtak a felső grillre.

Hogy az edényeket különböző szinteken helyezze el, használja az oldalsó útmutatókat. A háttérvilágításnak köszönhetően a főzési folyamat ellenőrzése észrevehetően egyszerűsíthető. Egy pár forgó szabályozó átkerült a mechanikus vezérlőpultra. Van egy időzítő (analóg óra). Ahogy a tisztességes sütő modern osztály, van egy hűtőventilátor.

Mivel a Korting termék könnyen csatlakozhat mind a gázvezetékekhez, mind a hengerekhez, ajánlott vidéki és külvárosi terepen.

Bosch HGN22350

Érdemes figyelni a Bosch HGN22350-re. A sütő térfogata 60 l. Külső méretek – 0,592×0.55×0,597 m. A sütő lehetővé teszi, hogy problémamentesen felmelegedjen nagy mennyiségű élelmiszerek.

A modell előnye az ellenőrzési rendszer egyszerűsége és logikus. Egy pár forgóhatlers lehetővé teszi, hogy megadja az összes szükséges paramétert. A tervezők megbízható elektronikus időzítőt biztosítottak. Ezzel beállíthatja az edények feldolgozási idejét legfeljebb 1 perces hibával. A belső rekesz megvilágítása nem csak jelen van, akkor is nagyon világos.

6 gondosan átgondolt módokat biztosítanak, amelyek következtében egyszerűsítették a kekszek, a cupcakes és a kenyér sütését. A grill segít a rózsás steak főzésében. Adott esetben a Spit Spit speciális hornyokba van felszerelve. Használhatja a hőmaradékot az élesztő tészta előkészítéséhez. A BOSCH mérnökei hatékony elektromos komplex komplexumot, valamint kiváló minőségű gázt blokkolnak abnormális helyzetben.

Maunfeld MGOG 673S

Következő modell – Maunfeld MGOG 673S. Az ilyen sütő kapacitása 67 l. Lineáris méretek – 0,575×0.56×0.595 m. A tervezők számos innovatív megoldást nyújtottak. A sütő rozsdamentes acél házzal rendelkezik.

Az ajtó lehajol. 3 szemüveg beillesztve. A legmélyebb lehet előre és tiszta. A zománcozott falak gondozása kivételesen egyszerű – nincs szükség szintetikus mosószerek használatára.

5 szinten probléma nélkül van egy egész konyhai edények.

A háttérvilágítás rendszer halogén lámpatesteken keresztül működik. Teleszkópos útmutatókkal feltöltheti és kirakhatja a sütőedényeket. Van egy elektromos gyújtás, amely lehetővé teszi a mérkőzések és öngyújtók használatának minimalizálását.

Vonzó MGOG 673S egy beépített termosztát. Ez lehetővé teszi, hogy az idő alatt biztonságosan tartsa be a kívánt hőmérsékletet. A fő csővezetékekhez és a gázpalackokhoz való csatlakozás megengedett. Ehhez az adaptereket használják, amelyek szerepelnek. Azt is tartalmazza:

 • kis raklap;

 • rács;

 • Mély raklap.

Hogyan válasszuk ki?

Először is, amikor a beágyazott sütők kiválasztásakor meg kell határozni, hogy független-e vagy függő végrehajtás lesz-e. A funkcionális tulajdonságai gyakorlatilag nem különböznek egymástól. Azonban a független termékek sokkal könnyebbé válnak, mert nincs szükség gondosan testreszabni a sütőt a főzőlap paraméterei alatt. Ezért a fent említett felülvizsgálat nem tartalmazott függő modelleket. Ezután más mutatókra is megy.

Hangerő

Az úgynevezett teljes méretű sárgaréz szekrények 56-74 liter térfogatúak. A kompakt csoport olyan modelleket tartalmaz, amelyek kapacitása 27-45 liter. Ami a nagyon nagy eszközöket illeti (75 liter és több), akkor szükség van főként a professzionális konyhára. Az ilyen technika szükségessége a mindennapi életben nagyon ritkán fordul elő. És általában azok, akik valóban szükségük van egy hasonló egységre, már ismerik az összes finomságot.

Dimenziók

A gázon dolgozó beágyazott sütők túlnyomó többsége a magasság és a mélység között kevésbé különbözik egymástól. De ezek szélessége nagyon más lehet – 0,45 és 0,9 m között. A legkisebb eszközök alkalmasak, ha nagyon kevés szóköz van a konyhában. Ha 3-4 fő családjára szeretne készíteni, nagyobb modelleket kell választania (0,6 m széles).

Csak egy nagyon nagy családi és szerető kulináris kísérletekért a legnagyobb sütő lesz.

Biztonság

Gyakran a beépített gázkemér biztonsági szintje csak gázvezérléssel jár. Ez az opció valójában nagyon hasznos – lehetséges, hogy ne félj, hogy a láng duzzanata problémákhoz vezet. Ráadásul nincs különösebb értelme olyan termékeket szerezni, amelyeknek nincs gázellenőrzése. További biztonság Az elektromos gyújtást, a műveleteket néhány másodpercen belül, és nem azonnal. Nem nagyon kényelmes, de a kockázat nullára csökken, és nincs égési veszély.

A funkciók száma

Ebből a paraméterből az általános használat hatékonyságától függ, de az ár növekszik a további lehetőségek mellett. Ezért csak azokra a beállításokra és módokra kell figyelni, amelyek valóban előnyösek. A tapasztalat hiányában is kiválaszthatja a legegyszerűbb és olcsó modellt. Az egyetlen kívánság egy grillezéssel kell lennie; Ez javítja a hús és a halételek főzését.

Szemüvegek száma az ajtóban

Az egy üvegező réteggel rendelkező opciók nem mennek. Túl veszélyesek az emberek és a háziállatok számára. A meglévő modellek közül a választás nyilvánvaló: minél több üveg, a szokásos jobb, mint a termék. Azonban figyelembe kell venni, hogy a szemüveg szerepének és minőségének lejátszása, valamint a termikus rétegek megbízhatósága, amelyek megosztják őket. Néha nagyon vastag ajtók tartják a hőt rendkívül rosszak, és fordítva. Csak a legmegfelelőbb információkat kaphatják.

Felszerelés

Természetesen világító eszközöknek kell lenniük. Köszönjük nekik, ellenőrizheti a főzés folytatását zárt sütőben. Nem kell rendszeresen kinyitni, és ezáltal megszakítja a normál munkafolyamatot. Rendkívül kívánatos teleszkópos útmutatók, amelyekre a szalagok segítségével kényelmes a Nitens kivonása.

A kiegészítő kiegészítők felhívja a figyelmet elsősorban az ellenfél által. A legmélyebbek perforáltak, és sok zöldséget, húst vagy halat készíthetünk ilyen benteken. A perforáció nélküli természeteket sütés előállítására vagy kondenzátum, gyümölcslé és zsírkészítésre használják. A mély perforált nineket a leolvasztáshoz használják.

A grillezésre van szükség valamit. FONTOS: Minden egyes modellben van egy kiegészítő készlet, és meg kell ismernie vele.

Működési szabályok

Függetlenül az adott árnyalatoktól, amelyek egy vagy más modellek jellemzik, Szükséges a beépített gázkemiűket az univerzális szabályokhoz.

 • A munka előtt alaposan meg kell vizsgálni a modellre vonatkozó utasításokat.
 • A sütő, mint más gázberendezés, csak szakemberek segítségével kell felszerelni.
 • Mielőtt főzné az első edényt, meg kell görgetnie a szekrényt. Ezután a gyárban és a szállítás után a gyár után maradt szagok nem kerülnek szállításra. Pontosan hogyan kell rajzolni – a dokumentációban.
 • Tilos a gázkenyér működtetésére a csomagolófilmben.
 • A mosócsiszoló kompozíciók nem megengedettek.
 • A gázszivárgásellenőrzés csak szappanoldat segítségével történik, és nem nyitott tűz.
 • A gáz beépített sütőjének javítását, üzembe helyezését és permutációját csak szakemberek végezhetik.

Arról, hogy milyen jobb sütő – elektromos vagy gáz, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: