Beépített mosogatógépek Bosch

A Német Company Bosch a mosogatógép egyik leghíresebb gyártója. A márkájú termékek kiváló minőségű, megbízhatóságot és fejlett funkciókat különböznek meg. Kitartó figyelem A cég fizet a beépíthető modellek kitűnnek a könnyű használat és a vonzó megjelenést.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Sajátosságok

A német Bosch cég jellemzi az a tény, hogy az általa kínált ügyfeleinek magas szintű beépített mosogatógép is büszkélkedhet jelenlétében fejlett technológiák. Ez nagymértékben leegyszerűsíti az edények mosásának folyamatát, és lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg az erőforrásokra. A BOSCH technológia megkülönböztető jellemzői között több megkülönböztethető.

 • A terhelésérzékelő jelenléte, amely lehetővé teszi a mosogatógép csomagtartójának alapos elemzését, és meghatározza a víz optimális mennyiségét, ami nagymértékben csökkenti a fogyasztását.
 • A VARIOOSPEED PLUS opció, amely majdnem 3-szor csökkenthető a mosási időt. Ugyanakkor a minőség nem szenved semmilyen módon, és a szárítás a legmagasabb szinten történik.
 • A kamra tartalmának fertőtlenítése a rendkívül magas hőmérséklet miatt az öblítés során. A legtöbb vállalati modell képes 70 ° -ig terjedő hőmérséklet kialakítására, amelynek köszönhetően lehet, hogy megszabaduljon minden baktériumból és mikrobákból, ami különösen fontos a gyermekek edényeinek mosására.
 • Fejlett szivárgási rendszer, amelynek köszönhetően nem lehet aggódni a víz áramlásával a mosogatógép használatával. Ha bármilyen szivárgást észlel, a háztartási készülékek abbahagyják a munkát, hogy megakadályozzák az árvizet.
 • Ha megnézed a jelölést, világossá válik, hogy nem minden modellt gyűjtenek Németországban. A belső minőségellenőrzés azonban lehetővé teszi, hogy biztos legyen benne, hogy minden eszköz ellenőrizhető, és képes lesz jó autómosásra.
 • A funkció a kímélő üveg és porcelán termékek, amely képes függetlenül a vércukorszint megfelelő merevségét vizet és növeli a hőmérsékletet, hogy az optimális értékeket attól függően, melyik anyagok a mosogatógép belsejében.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Hatótávolság

A Bosch katalógus hatalmas számú mosogatógépet tartalmaz, amelyek különböznek méretükben és funkcionalitásukban. Ennek köszönhetően kiválaszthatja a legmegfelelőbb megoldást bármely konyhában és bármely család kérései alatt.

Beépített mosogatógépek Bosch

45 cm

Az egyik legnépszerűbb és kereslet 45 cm beépített mosogatógép, amely büszkélkedhet kis méretükkel, és kiváló megoldás lesz a kis konyha számára. A kompakt méretei ellenére az ilyen háztartási készülékek széles körben funkcionálisak. A szegmens legnépszerűbb modelljei vannak a Boschból.

 • SPV6ZMX23E. A cég egyik legnépszerűbb modellje, amely egy fejlett szárító rendszerrel büszkélkedhet. Köszönjük, hogy ez a mosogatógép bármilyen típusú ételekkel megbirkózhat, függetlenül a gyártótól. A Home Connect technológia lehetővé teszi, hogy a mosogatógépet okostelefonnal vagy bármely más mobil eszközzel kezelje. Ezen túlmenően, ez köszönhető ez a technológia, hogy lehet állítani a készülék maga alá, amely előnyös ez a modell nyereségesen a háttérben nagy versenytársak. A mosogatógép másik megkülönböztető jellemzője a tökéletes száraz technológia jelenléte, amely természetes ásványi anyag alapján épült, és annak köszönhető, hogy olyan lenyűgöző szárítási eredményeket biztosít, amelyek minimális villamosenergia-fogyasztással rendelkeznek.

A mérnökök is felszerelték ezt a modellt a magasságállítás beállításához, amelynek következtében lehetséges, hogy optimálisan beágyazhassanak berendezéseket bármely konyhabútorra.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

 • SPV4XMX16E. Egy egyedülálló modell, amely büszkélkedhet a minimális zajszintet. A modell előnye Aquastop technológia, amely megbízható védelmet nyújt a víz szivárgás ellen bármilyen körülmények között. Ezenkívül ez a modell a padlón könnyű kivetítéssel rendelkezik, köszönhetően, hogy megértsük, hogy a mosogatógép tartalmazza-e vagy sem. A belső kamra gyártásának folyamatában magas színvonalú anyagokat használtunk fel, így a gyártó 10 éves garanciát biztosít az ügyfeleknek a korrózióvédelemre. Belül van több doboz az evőeszközökhöz, amely optimalizálja a helyet.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

 • SPV2XMX01E. Ennek a mosogatógépnek a megkülönböztető jellemzője, amely a Bosch-tól 2 rocker jelenléte, amely nagyobb hatékonyságot biztosít a mosogatás folyamán. Ezek az intelligens háztartási készülékek, amelyeket széles körű funkcionalitás és távirányító technológiája különböztet meg, ami nagymértékben leegyszerűsíti a működési folyamatot.

Speciális alkalmazás használatával az okostelefonon láthatja az összes szükséges információt a mosás folyamatáról, távolról fut, vagy ha szükséges.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

 • SPV2IKX10E. Advanced Model, amely megkülönbözteti a rendelkezésre állási lehetőségeket a további szárításhoz. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az ételeken nem lesz elválasztás vagy mosószerek maradványai. A felső doboz magasságban szabályozható, amely lehetővé teszi, hogy még nagy mennyiségű ételeket tegyen ebben a modellben. A mosogatógép fő előnye egy beépített asszisztens jelenléte, amely segít kiválasztani az optimális programot, függetlenül meghatározza a mosószer és más paraméterek mennyiségét.

Ezenkívül egy okostelefonon található speciális alkalmazásnak köszönhetően nyomógombokat kaphat a program állapotáról és a mosogatógép többi funkciójáról.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

60 cm

Bosch mosogatógépek 60 cm méretben nagy népszerűséget és igényt is élvezhetnek. Ezeknek a termékeknek a megkülönböztető jellemzője, hogy teljes méretű modellek, amelyeket a konyhabútorba beágyaznak. Lehetőséggel büszkélkedhetnek arra, hogy egyszerre mossák fel akár 14 ételkészletet, ami előnyösíti őket, hogy kiemelje őket a kompakt lehetőségek hátterével szemben, és az optimális megoldást egy nagy család számára. A sorozat legnépszerűbb modelljeinek minősítését eredményezheti.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Smv87tx01r

.Ez a modell jogellenesen hívható prémiumnak, mivel a fejlett technológiák jelenléte jellemzi, a minimális villamos energiát fogyasztja, és garantálja a kiváló minőségű mosást. Ez a háztartási készülékek ideális megoldást kínálnak a kisgyermekes családok számára, valamint olyan emberek számára, akik allergiásak a különböző tisztítószerekre és termékekre. A megkülönböztető tulajdonság az előbölcsönzés előtti mód jelenléte, amelynek köszönhetően megszabadulhat bármilyen élelmiszermaradéktól, és biztosítja az ételek maximális tisztaságát. kívül, A készüléket magas szintű biztonsággal megkülönböztetik, mivel az Aquastop technológia által okozott vízszivárgásoktól függően maximálisan védve van.

Vannak megelőző szelep, a gyermekek elleni védelem, mutatók a mosószerek és más elemek számáról.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Közel figyelmet fordított a fejlesztési modellek folyamatában a szűrőre, amely önállóan világossá válhat, amely pozitív hatással van a háztartási készülékek tartósságára. A magas szintű kényelemet csendes működés biztosítja, mivel a mosogatógép csak 44 dB-t tesz közzé. Szükség esetén a halasztási funkciót a nap előtti napig és a mosogató folyamatában használhatja, nem kell aggódnia a véletlenszerű változások miatt, mivel a beépített védelemnek köszönhetően nem lesz lehetséges. A modellt egy olyan rendszer jelenléte jellemzi, amely automatikusan meghatározza a kívánt mennyiségű detergens mennyiségét, valamint egy speciális lemezt, amely védi az asztalt a gőz hatásától.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Ez a prémium mosogatógép büszkélkedhet jelenlétében inverter motor, amely nemcsak kiváló süllyedő árak, hanem abban különbözik a minimális erőforrás-felhasználás.

A mérnökök a Hygiene Plus funkcióval ellátott mosogatógépet felszerelték, amely kiváló megoldás lesz a gyermekek palackjaihoz és más ételeket, akik gondos feldolgozásra szorulnak. A többfunkciós útmutatók lehetővé teszik a tányérok és az ételek egyéb tárgyainak betöltését és kirakodását, amilyen kényelmes és gyors. A készüléket különböző típusú ételekhez 7 program jelenléte megkülönbözteti, amikor egy adott mosogatógép automatikus üzemmódban van kiválasztva, optimális hőmérsékletjelzőt, valamint mosási időt választ.

Beépített mosogatógépek Bosch

Smi88ts00r

Az eredeti modell, amelyet egyedülálló működési tulajdonsága jellemez. A készülék magas szintű tisztító lemezeket és egyéb ételeket tartalmaz. Ennek a modellnek a megkülönböztető jellemzője egy éjszakai mosási mód jelenléte, ami különösen fontos, ha nagy mennyiségű étel van. Nagy figyelmet a fejlesztési folyamatban szenteltek a biztonság, amely magában foglalja a jelen biztonsági szelepek, speciális hőcserélők, gyermek védelmi funkciók és az automatikus szivárgásellenőrzéssel. A külső panelen van egy kijelző és a LED megvilágítás, ami nagymértékben leegyszerűsíti a használat folyamatát.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Van egy háztartási készülék terhelési érzékelő, amelynek köszönhetően megtudhatja, hogy mennyi mosószer szükséges a mosáshoz. A mosogatógépek alkalmazása egyszerre akár 14 készletet öblíthet ki egyszerre. A modell egyik előnye az önbecslés, valamint az alacsony zajszint jelenléte a folyamatban. Szükség esetén gyorsan száradjon meg az edényeket extra módban lehet kiválasztani, amely előnyös a modell a versenytársak hátterén. A mosogatógép egyetlen hátránya magas költsége, de meglehetősen indokolt, tekintettel a modell minőségére és funkcionalitására.

Beépített mosogatógépek Bosch

Smv46mx00r

Ez megfizethetőbb modell, amely megfelel az ételek gyengéd mosásához és fertőtlenítéséből. A széles funkcionalitás ellenére ez a mosogatógép jellemző. 6 mód van, amelyek közül az intenzív autómosó különös figyelmet érdemel. Legfeljebb 14 edénykészletet tisztíthatunk rövid idő alatt, ami a szegmensben vezető szerepet tölt be.

Beépített mosogatógépek Bosch

A jelzőfény jelenléte nagymértékben leegyszerűsíti a mosogatógép használatának folyamatát, és egy speciális lemez megbízható védelmet nyújt a konyhabútorok munkatervéből a gőz hatásától. A készülék időjelzőkkel, dwing és sóérzékelőkkel is rendelkezik. A felhasználónak nem kell önállóan kiszámítani a mosószer optimális mennyiségét, de elegendő lesz ahhoz, hogy egyszerűen öntsön egy speciális rekeszbe, a mosogatógép önállóan meghatározza a kívánt kötetet. Az egyetlen hátránya az érintőképernyő hiánya, amelynek jelenléte a modern technológiához már a norma.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Smv44kx00r

Ez a mosogatógép a minőség és az ár optimális kombinációját büszkélkedhet. Ugyanakkor a készüléket megkülönbözteti az összes szükséges funkcionális technológia rendelkezésre állása, amelyek fontosak a modern felhasználó számára. A tulajdonosok választhatják a 4 mód közül a használati folyamatban, és az Aquastop technológia rendelkezésre állása megbízható szivárgásvédelmet biztosít. Majdnem mindent ebben a mosogatógépben automatizált, ami nagymértékben leegyszerűsíti a használat folyamatát. A megengedett terhelés 12 készlet, amely elég egy nagy család számára.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

A modell egy inverteres teljesítményegységgel, valamint egy higiéniai funkció jelenlétével van ellátva, amely lehetővé teszi az edények néhány tárgyának további kezelését a maximális tisztaság és fertőtlenítés biztosítása érdekében. A belső kamrában vannak összecsukható útmutatók, amelyek jelentősen leegyszerűsítik a lemezek elhelyezésének folyamatát. Ezenkívül van egy speciális rekesz az edények kis tárgyakhoz. Ez egy egyszerű út és megfizethető modell, amely kiváló megoldás lesz azoknak, akik előnyben részesítik a minimális funkciókat, a kiváló minőségű és az alacsony költségeket.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Smv25ex01r

Ez az elsődleges modell a második generációs eszközök, amelyet az jellemez, meglehetősen korlátozott funkcionalitással, de büszkélkedhet kiváló képesség és kiváló jellemzőkkel terén az energiafogyasztás. A modell megkülönböztető jellemzője olyan gazdaságos üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy az öblítés 13 készlet ételek minimális vízhasználattal. Szükség esetén használhatja az időzítőt, amely lehetővé teszi a 9 óra elindításának elhalasztását. Az elektronikus vezérlőpanel intuitív, amelynek következtében bármely személy megbirkózhat ezzel a modellrel. Belül van egy átrendezett doboz, valamint a hajtogató útmutatók, amelyek biztosítják a magas szintű kényelmet, amikor egy lemezt helyeznek el.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Használati utasítás

Bosch mindent megtesz, hogy élvezze a mosogatógépüket, a lehető legkényelmesebb volt. A háztartási készülékek külső részén van egy vezérlőegység, amelynek bekapcsológombja van, a gombok kiválasztása módok és további beállítások. kívül, Egyes modellek büszkélkedhetnek a kijelző elérhetőségével, amelyhez megjelenik az összes szükséges információ.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

A Bosch mosogatógép üzemeltetése során szoros figyelmet kell fordítani az első bevezetésre. Ezt a gyártó utasításai szerint kell elvégezni, mivel egyébként jelentősen csökkentheti a mosogatógép tartósságát. Az első alkalommal az ilyen típusú háztartási készülékeket készenléti állapotban használják, vagyis ételek és bármilyen mosószerek hozzáadása nélkül. Ugyanakkor meg kell győződni arról, hogy a maximális hőmérséklet be van állítva, hogy ellenőrizze a telepítés írástudását, a szivárgás és a külső zaj jelenlétét a működés során. A vállalati modellek egy része olyan vizsgálati csíkkal rendelkezik, amely szükséges a víz merevségeinek szintjének meghatározásához.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Ez rendkívül fontos mutató, mert attól függ, hogy mennyi sót kell hozzáadni minden mosáshoz.

A só szükséges ahhoz, hogy garantálja a mosogatógép normál működését, és győződjön meg róla, hogy a víz hiánya miatt nem fog meghiúsulni. Ezenkívül a só hiánya vezet, hogy különböző válások jelennek meg az edényen, és a fűtőelem megszűnik, hogy teljes mértékben megbirkózzon a felelősségükkel. Az edények hatékony tisztításának biztosítása érdekében kompetensre kell töltenie a mosogatógépbe. Érdemes ragaszkodni az alapvető szabályokhoz.

 • Semmiképpen sem lehet túlcsordulni a készüléket, mivel negatívan befolyásolhatja a mosogatógép belső részének állapotát.
 • Optimális a mosogatógép betöltésére, a tetejétől kezdve. Kezdetben az összes tányérot és ételeket el kell helyezni, miután az ételek nagyobb tárgyaira lép.
 • A szemüveget és más törékeny edényeket speciális tartókkal kell rögzíteni, amelyek nem teszik lehetővé a véletlenszerű lebomlás engedélyezését.
 • A kanalak, a villák és más éles tárgyakat le kell állítani.
 • Mielőtt egy serpenyőt és más hasonló tartozékot helyezne el, szükség van a nagy élelmiszermaradványoktól, mivel negatívan befolyásolhatják a szűrőállapotot.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

A Bosch mosogatógép kompetens működtetése magában foglalja a mosószerek megfelelő választékát is. A mosogatógéphez nagy mennyiségű különleges kémia kerül bemutatásra a modern piacon, amelyet a felhasználás, az alkatrészek és más paraméterek jellemzői jellemzik. A folyadékok, porok és univerzális tabletták ma legnépszerűbbek. A mosószer lehetővé teszi a zsír feloldódását és megszabadulni az edények szennyezésétől. A ragyogás és a teljes szárítás elérése érdekében különleges légkondicionálót kell használni. Az adagolás az eszközök ételek és jellemzőinek mennyiségétől függ, ezért a gyártó ajánlásainak meg kell fizetni.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Meg kell jegyezni, hogy a prémium mosogatógép termékek Bosch van egy beépített rendszer meghatározására az optimális mennyiségű mosószert, ami miatt lehetséges, hogy ne aggódj a helyességét a dózis.

Átfogó tabletták, amelyek több összetevőt tartalmaznak, nagy népszerűséget élveznek. Az alkalmazásuk egyetlen kellemetlensége az, hogy a felhasználó nem tudja felvenni az egyes komponens optimális adagolását, és kénytelen használni csak mindent a komplexumban.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

A Bosch mosogatógép egy komplex technika, amely hatalmas mennyiségű fejlett technológiát büszkélkedhet. Ezért, a bontáskor, a legjobb, ha kapcsolatba léphet a szervizközponttal, és nem próbálja meg mindent kijavítani, mivel az ilyen háztartási készülékek javítása bizonyos ismereteket és eszközöket igényel. Ha hiba történik, érdemes kinyitni a fedelet, és kihúzza az összes edényt, majd nézze meg a hibakódot, és próbálja meg megérteni az okot a berendezés céljára.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Értékelések áttekintése

Ha hiszel a visszajelzés, a felhasználók 60 cm szélességű modelleket részesítik előnyben. Azt állítják, hogy ezek a modellek a gyakorlatiasság, a megfizethető árak és a kiváló minőség kombinációja. kívül, Pozitív nyomaték Bosch mosogatógépek tulajdonosok úgy minimális erőforrások felhasználása, valamint a hiánya meghibásodások még intenzív használat. Az egyetlen hátrány a magas költség, de ez egy teljesen elfogadható ár az ilyen széles funkcionalitás és a mosás hatékonysága, amelyet a mosogatógép a Bosch-tól biztosít.

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Beépített mosogatógépek Bosch

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása