BEKO sütő ablakok áttekintése

A konyha olyan hely, ahol minden ember szabadidejét tölti. Tehát nem meglepő, hogy mindenki kényelmesebbé és kényelmesebbé teszi.

Bármilyen bútor van kiválasztva pontos figyelembe véve a konyha minden paraméterét, annak funkcionalitását és négyzetét. Ezért gyakran az irracionális almák elkerülése érdekében gyakran találkozhat az “élő” külön-külön egymástól, a főzőpaneltől és a sütőtől.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

A márkáról

A piac számos háztartási készüléket kínál, amelyeket különböző gyártók kínálunk. Ezek a hazai modellek és a külföldiek. Vannak olyan gyártók, akik jól bizonyították magukat, például a török ​​cég Beko. Ez a vállalat 64 éve létezett a világ arénáján, de csak 1997-ben képes volt eljutni Oroszországba.

Beko termékek a legváltozatosabb: a hűtőszekrények, mosogatógépek és mosógépek a lemezek és a szél szekrények. A vállalat elve a hozzáférhetőség – a lakosság minden rétegének lehetősége a szükséges technikák megszerzéséhez.

BEKO sütő ablakok áttekintése

Beépített sütők – Optimális lehetőség a tér megmentéséhez. Gázra és elektromos. Gázkabinet – hagyományos opció, amely elérhető és szinte minden konyhában fordul elő. A modell jellemzője Természetes konvekcióban.

Az elektromos szekrény nem hordozza a természetes konvekció funkcióit. Plusz az ilyen modellek a fektetett funkcionalitás. Például az bizonyos termékek főzésére szolgáló mód konfigurálása. Mínusz modell – Nagy energiafogyasztás és nyitott hozzáférés a kábelezéshez.

BEKO sütő ablakok áttekintése

A gázkemi sütők jellemzői

A gázszélek kis választéka annak a ténynek köszönhető, hogy a fogyasztók gázszegmensének nincs aktív igénye. Egyre inkább találkozhat az elektromos szekrényeket részesülő vásárlóknak. Végtére is, az ilyen lemezek független kapcsolata tilos, ami azt jelenti, hogy gázt kell okoznia. De a megfelelő működés érdekében a készségek, készségek és anyagok szükségesek.

Tekintsük a gáz sárgaréz szekrények fő modelljeit.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Ois 12100x

A modellnek acél színpanelje van. Méretek standard 60 cm szélességű és 55 cm mély. A teljes térfogat körülbelül 40 liter. A felület belsejében zománc van. Nincs öntisztító funkció, így a tisztítás manuálisan történik. A zománc nagyon érzékeny, olyan kemény, homályos és fém kefék jobb, ha nem használják. A gyártó azt ajánlja, hogy a modellt a motorháztetővel vagy beltérrel együtt használja, ahol a jó légáramlást elvégzik. Ha a konyha kicsi, és nincs burkolólap, ez a sütők nem lesznek nagyon racionális megoldás.

A modell szabványos a menedzsmentben – 3 kapcsoló van, amelyek mindegyike felelős a funkcionalitásért: termosztát, grill és időzítő. A termosztát ad hőmérséklet beállítása, vagyis a „0 fok” sütő ki van kapcsolva, a minimális – melegítés 140 fok, a maximális – akár 240. Maximális idő az időzítőben – 240 perc. Ez azért van, mert a grill funkciója a szobában van, hogy kivonjon.

A program futtatásához szükséges a főzési folyamat során, hogy elhagyja az ajtót, különben a biztosítékot kiváltják.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Ois 12101

A gázkemence külső modellje nem különbözik az előzőtől, a különbségek funkciók és dimenziók. Az első legfeljebb 49 literes növekedés. Másodszor – az elektromos grill jelenléte, ami azt jelenti, hogy pontosabb számvitel lehetséges. Az ára a sütő szellemét, még akkor is, ha van egy elektromos, nem olyan magas, és az előző modellben par.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Ois 14101

A készüléket fehér és fekete színben mutatjuk be. A kabinet ereje a vállalat összes gázszekrénye, nevezetesen: 2,15 kW, amely majdnem 0,10 kisebb, mint más modelleké. Az időzítő tartománya is változik, és a standard 240 perc alatt csak 140.

BEKO sütő ablakok áttekintése

Elektromos eszközök

A török ​​vállalat a középosztály gyártójának pozícionálja magát, így szinte minden termék mérlegeli a költségvetési címkét magukra. Ezért van a formák sokfélesége a tervezés, egy nagy színpaletta, valamint néhány egyedi megoldás szempontjából. Ugyanazok.

A funkcionális oldal szerint az elektromos szekrények inkább “töltöttek”, mint a gáz. Csak a beépített mikrohullámú mikrohullám funkciója sokat mond. De a különböző lehetőségek nagy csomagjának jelenléte nem hatékony mutató.

És minden, mert az egyes külön üzemmód hatalma lenyűgöző, de maga a készülék hatalma nem olyan nagy.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Ha összehasonlítjuk a gázeszközökkel, akkor az elektromos készülékek sokfélesége legalább inkább, például a belső bevonattal. A fogyasztók választékának kétfajta lefedettségét mutatják be.

 • Standard zománc. Egyes modellek olyan egyszerűen megfelelnek, mint egy egyszerű vagy “könnyű tisztítás”. Ennek a bevonatnak a fő plusz, hogy az összes szennyezés nem a felszínre kerül. Maga a vállalat azt állítja, hogy az öntisztító üzemmód a zománcos szekrények számára könnyen tisztítható. A sütőlapon vízzel kell önteni, a sütőt 60-85 fokra melegítjük. A párolgás miatt az összes extra szennyeződés elmozdul a falaktól, akkor csak törölje a felületet.
 • Katalitikus zománc – az új generáció anyaga. Pozitív oldala olyan durva felületen fekszik, amelyben egy speciális katalizátor rejtve van. Aktiválódik, ha a sütő a magas hőmérsékletű melegítés, a reakció következik be – a reakció során a falakon elhelyezkedő zsír megszakad. Csak használat után törli a sütőt.

Érdemes megjegyezni, hogy a katalitikus zománc egy nagyon drága termék, ezért meg kell adnia, hogy a sütőt borították-e velük. Általában nem az, hogy az egységet túl drágák, csak a hátsó fal egy ventilátorral lefedi az ilyen zománcot. Fontolja meg az elektrofovok beko népszerű modelljeit is.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

BCM 12300 X

Az elektromos szélskálidok egyik méltó képviselője kompakt másolat, a következő méretekkel: Magasság 45,5 cm, szélesség 59,5 cm, mélység 56,7 cm. A hangerő viszonylag kicsi – csak 48 liter. Case Color – Rozsdamentes acél, belső töltés – fekete zománc. Van egy digitális kijelző. Az ajtónak 3 beépített szemüvege van, és megnyílik. További jellemzők, hogy ez a modell 8 felhasználási módot, különösen gyors fűtést, ömlesztett fűtést, grillezőt, megerősített grillteget biztosít. A fűtés alulról származik, és tetején. A maximális hőmérséklet 280 fok.

Vannak funkciók:

 • A kamrát gőzzel tisztítják;
 • Sveta;
 • hangjelzés;
 • zárolaj;
 • Beépített óra;
 • Sürgősségi leállítási sütő.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Oie 22101 X

Egy másik modell Beko nagyobb, mint az előző, a lakhatási paraméterek: szélesség 59 cm, magasság 59 cm, mélység 56 cm. A készülék térfogata sokkal több – 65 liter, amely 10 liter több, mint az előző kabinet. Ezüst test színe. Az ajtó leereszkedik, de az ajtó szemüvegének száma két. A 7 módok száma, amelyek tartalmazzák a grill funkciót, konvekciót. Belső bevonat – fekete zománc.

Hiányzó paraméterek:

 • zárolási rendszer;
 • vészhelyzeti kikapcsolás;
 • óra és kijelző;
 • Mikrohullámú sütő;
 • leolvasztás;
 • Beépített víztartály.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

A teleszkópos útmutatók kiválasztása?

Háromféle útmutató van.

 • Helyhez kötött. A sárgaréz szekrénybe vannak csatlakoztatva, a sütőlapon és a rácson vannak. Egy nagy számú sütő konfigurációjában fordul elő. Nem távolították el a sütőből.
 • Eltávolítható. Lehetőség van eltávolítani az útmutatókat a sütő mosásához. Lapcsillagok az útmutatókon, és nem ártanak a falra.
 • A teleszkópos vezető mechanizmus, amelyet a sütő ellentéte után terjesztenek elő. Annak érdekében, hogy egy lapot kapjunk, nincs szükség a sütőkre.

A teleszkópos rendszer fő pluszja biztonságos – a forró felületre való érintkezés minimalizálva van. Végtére is, főzés közben a tűzhely 240 fokig melegíthető. Minden gondatlan mozgás véget vethet az égéshez.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen funkció növeli a berendezés költségeit több ezer rubel számára. A tisztítás sokkal nehezebb lesz, mert az öntisztítás további funkciója nem lesz. Az ilyen rendszer nem tolerálja túl magas hőmérsékleteket, amelyek szükségesek a tisztításhoz. És a főzés során a zsírok rögzítésre kerülnek, és a rúdra, Ezért öblítse le őket, meg kell szüntetnie az egész rendszert.

BEKO sütő ablakok áttekintése

BEKO sütő ablakok áttekintése

Jobb, ha beépített teleszkópos útmutatókkal rendelkező szekrény beszerzése kevésbé következetes lesz, és a telepítés helyes lesz. De ha ez nem lehetséges, akkor önállóan telepítheti az ilyen útmutatókat.

A következő videóban áttekintést kap a beépített sütő BEKO OIM 25600-ról.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása