Bosch porszívók: fajok és finomságok

  A Bosch egy híres német cég, amely híres a részletességgel kapcsolatos figyelemre. Cégfejlesztők gyártanak és tesztelnek a berendezések modern felszerelését a gyári műhelyekben. A gyártási folyamat összetettsége ellenére a Bosch porszívók könnyen karbantarthatók. A német otthoni berendezés a hatékonyság mintája.

  Sajátosságok

  BOSCH porszívók Óvatosan tiszta fa vagy lakkozott felületek, az állati gyapjú teljesen eltávolításra kerül, és nem lesz sok energia. A vállalat mérnökei nemcsak a technológia megbízhatóságáról, hanem az ergonómia és az operatív határidők időtartamáról is gondoskodnak.

  A termékeket kis méretek és súlyok jellemzik. Az eszközök sugara növekszik, így még egy nagy ház is eltávolítható nehézség nélkül. Az aggregátumok megjelenése lehetővé teszi számukra, hogy még a legszebb belső terek részét képezik.

  A Bosch porszívó könnyen elhelyezhető, és nem rejtőzik a távoli sarokban. Tökéletesen dolgozott design – Chip minden vonal a Bosch tartományból.

  A német gyártó tartománya nagyon széles. A cég ipari, kert, mosószerek, építés, másolatok száraz tisztításhoz. Az eszközök különböznek a porgyűjtők típusában, a szűrés típusa. A ciklonikus rendszereket modellek és zsákok képviselik a szemétgyűjtéshez, valamint a konténerekhez, valamint aqua szűrőkhöz.

  Például, a porszívók, amelyeknek jó teljesítményű tartálya csendes. Ezt az egyedülálló “sensorbagless” egyedülálló technológiának köszönhetően érik el. A legcsendesebb modellek a Relaxx’x sorozatból származnak.

  A táskával ellátott porszívók kiváló minőségű “Megafilt Supertex” -es porgyűjtővel vannak felszerelve. Ez az új generáció szintetikus anyaga. A porgyűjtőt nagy mennyiségű, speciális higiénikus jellemzi.

  A vezeték nélküli porszívók speciális ecset allflowowerrel vannak felszerelve. A SenBagless technológia lehetővé teszi, hogy jó tisztítási eredményeket érjen el még az eszköz alacsony teljesítményében is.

  “Bosch Unlimited” – a legújabb eszköz a vezeték nélküli modellek sorából. Két akkumulátorral van felszerelve, amelyek növelik a termék akkumulátor élettartamát.

  A Bosch újratölthető vonal nagyon változatos. Amellett, hogy olyan erős eszközök, amelyek a javítás után a tisztítással megbirkóznak, kis kézi eszközök vannak. Ők megbirkóznak a helyi szennyezés tisztításával. A német gyártó házi segélyei nem igényesek az állandó figyelem érdekében, bizonyos speciális karbantartási technika nem igényel, és nem kell javítani a termékeket. Még ha valami szünet, a porszívó meg fogja nézni a szervizközpontot. A Bosch hálózat világszerte elosztotta ágait.

  Osztályozás

  A porszívók modern tartománya magában foglalja a kiterjedt termékek széles választékát. A legtöbb esetben szokásos a háztartási és professzionális modellek osztályozására.

  A Bosch szabványos porszívó porszívóit javított testtervezés, porgyűjtő, valamint további funkcionalitás jellemzi. Porszívók előnyei porgyűjtővel:

  • nagyszámú szűrőn;
  • Gyorsindítás;
  • higiénia a táska cseréjekor;
  • Számos modellek bármely pénztárcán.

  Negatív tulajdonságok:

  • A porzsákot legalább havonta egyszer kell módosítani;
  • Amikor a zsák tele van egy zsákkal;
  • Gyere át a rossz minőségű táskák, amelyek passzok lesznek;
  • A porgyűjtők kiválasztásának nehézsége néhány Bosch modellekhez.

  A vezeték nélküli függőleges porszívó rendkívül kényelmes a klasszikus modellekhez képest. Ennek a tisztítóberendezésnek a fő előnye nem szeretet. A német akkumulátorok megkülönböztetik a megbízhatóság és a tömörség által. A BOSCH újratölthető függőleges porszívó folyamatosan egy órán át dolgozik. A többi vállalat legtöbb modellje legfeljebb 40 percig korlátozódik. A készülék abszorpciós kapacitása nem rosszabb, mint a 2400 W-os klasszikus példány. Munkájára három mód van: rendes, közepes, turbó.

  A kézi porszívó egyfajta függőleges modell. Gyakran az eszközök 2 in 1. A függőleges porszívóból leválaszthatja a teleszkópos fogantyút, hogy megkapja az eszköz csökkentett verzióját. Tökéletesen megbirkózik a tisztító bútorok kárpitozásával, könyvespolc, autó belsejében. A teljes otthoni használatra az ilyen modell valószínűleg nem felel meg.

  A kézi porszívók a szűrési módszerek, valamint a szemétgyűjtési elvek változatosak. Például a legnépszerűbb kézi Bosch BKS3003 porszívó ciklon szűrő, akkumulátor, csak akkor lehet elvégezni tisztitó. Ezen aggregátumok sorában vannak képviselők szemmel a “garázs” használatával. Az autós szivargyújtóból táplálják, speciális fúvókákkal felszereltek, tökéletesen megbirkóznak a tisztítószalonnal.

  A mosás porszívója a tisztítóberendezés modern képviselője, amely lehetővé teszi a száraz és nedves tisztítás elvégzését. A padló mellett az aggregátumok tökéletesen tisztítják az otthoni bútorokat. Az eszközök előnye – az eldobható szemétgyűjtő zsákok hiányában. A negatív tulajdonságok a funkciók minimális számának tekinthetők. Még mindig különleges tisztítószerek beszerzése szükséges. Az ilyen porszívók meglehetősen drágák.

  Az Aqua szűrő modelleket eredetileg professzionálisnak tartották, később kezdett alkalmazni a mindennapi életben. A fő szűrő szerepét itt játszják le. A tartály belsejébe permetezett. Az Aqua szűrőkkel ellátott berendezések mintái nagyméretűek.

  A modellek előnyei:

  • Nem kell folyamatosan megváltoztatni a porgyűjtőt;
  • Hidratáló levegő tisztítás közben.

  Negatív tulajdonságok:

  • a szűrők cseréjének szükségessége;
  • A kis szemét nem mindig késlelteti a vízben, néha visszatér a szobába;
  • A szűrés minőségének csökkentése idővel.

  Modellek

  Ha részletesen figyelembe veszi a német gyártó porszívóit, akkor minden sorozatban megtalálhatja a BOSCH termékeket jellemző innovációkat.

  Bosch Bgl25A100

  A többi modellhez képest a legmodernebb porszívó, de nem kevésbé hatékony. Energiafogyasztás – 600 W, modell súlya csak 3 kg, testszín – kék.

  Bosch Bgl32000

  Vonzó tervezési modell a vörös eladóban. A motort a 2000 W-os fogyasztás hatalma jellemzi, és a szívás teljesítménye 300 W. A megnövekedett kapacitás jellemzője miatt a termék meglehetősen zajos – 80 dB. A példány egy táskával van felszerelve, amely 4 liter kapacitású port gyűjt.

  Bosch Bgl32003

  A Bosch sorozatú GL-30-as sorozat több színtulajdonságot kínál (kék, piros, fekete). Alkalmas száraz tisztításra. Példa 4 liter zsákkal van felszerelve. Van egy tartály töltőjelző, teljesítményszabályozó. A motor 2000 W-ot fogyaszt, és 300 W-t ad. További lehetőségként a porszívó számára turbó.

  Bosch Bgl35mov16

  Kis vonzó tervezési porszívó jó erővel. A modell van elhelyezve, mint egyszerű ellenőrző, mint kiderül on / off / beállítja mindent egy gombot. A tömlő kopásálló zsinórral van felszerelve, amely növeli az eszköz élettartamát.

  Bosch Bgl35mov40

  A hagyományos porszívó, amely száraz tisztítást biztosít. Teljesítményfelvétel 2200 W, szívóerő – 450 W. Porgyűjtőként 4 literes zsákot használnak. A zajos másolat, 82 dB, elég nehéz – 6 kg. A modell utóbbi generáció HEPA-szűrő kimenő, ami további tisztaság a lakásban.

  Bosch Bch6ath18

  Kézi típusú modell, függőleges (“Handstick”). Mivel a porgyűjtő itt egy 0,9 literes tartály van. A készülék teljesítménye 2400 W, ami jó tisztítási minőséget biztosít. A kefe a zsanér vegyületet lehetővé teszi, hogy távolítsa el jól a bútorok és a lábszár körül. A szűrési rendszert intelligens riasztások jellemzik a tisztítás szükségességével kapcsolatban. A puha érintés egy puha bevonat a fogantyún, amely javítja az aggregátum használatának kényelmét.

  Bosch BSG 62185

  Modell, amely ciklonszűrő rendszerrel van felszerelve. Stílusos design másolat fényes fekete házban. A “Logo” sorozatból származó por gyűjtésére szolgáló táska higiénikus jellemzi. A Cycle-Tech rendszer lehetővé teszi a modell működtetését és egy zsák nélkül. Ugyanakkor a por kétszer annyi összegyűjthető, mint egy hagyományos táska használatakor. A felhasználói vélemények szerint a modell nagyon megbízható.

  BOSCH BBH216RB3

  Kézi függőleges modell az akkumulátorhoz való csatlakozáshoz. A példány száraz tisztítást végezhet, amely 0,3 literes kapacitású tartályban gyűjti össze a szemetet. Termékkezelés típusa – Elektronikus / mechanikus, azzal a képességgel, hogy beállítsa a fogantyút. Az akkumulátor mutatja a fennmaradó díjat. Függőleges fogantyú le van kapcsolva, ami egy tőzsdei hordozható porszívót eredményez, amely hatékonyan tisztítja a bútorokat és az autó belsejét.

  Athlet Bch6ath25

  A modell függőleges, de az átalakítás lehetőségével a kézi porszívóban. A terméket 2400 W-os hatásos kapacitás jellemzi, egy ciklonszűrő rendszert. A szemét a tartályba megy egy könnyű tisztító rendszer “Easy Clean Athlet” – Ez egy automatizált elektromos kefe rendszer “Allfloor Highpower”. A technológia segíti a jó eredményeket a napi takarításban.

  Bosch BSN1701RU

  Egy közönséges porszívó, amelyet az ellenőrzés és a súly egyszerűsége jellemez. Egy gyönyörű tervezési modell a piros testben súlya csak 3 kg. Ebben az esetben a porgyűjtő képes akár 3 liter szemetet gyűjteni. A 1700 W-os motor a műtét során csendet biztosít, a porszívó zaja csak 70 dB. Elektronikus teljesítményszabályozó, automatikusan kiváltja a különböző felületeket. “Air Clean II” – a kimenő áramlások higiénikus szűrésének rendszere.

  Bosch BGS3U1800

  Az egyik kompakt modell a porszívók sorozatából egy tartályt. A másolat 1800 W-os motorral van felszerelve, a tárolás kényelmes, külsőleg vonzó kialakítással rendelkezik. A porszívó alkalmas bármilyen felületre, amint azt a tápegységgel felszerelték. Az eszköztartályt egyszerű formában jellemzi, így kényelmes tisztítani. A fénytisztító rendszert “EasyClean” -nek nevezik. Van egy diploma szűrő HEPA, amely a levegő beltéri tisztább.

  Bosch BSM1805RU

  Klasszikus porszívó száraz tisztító és motor teljesítmény 1800 W. Mint porgyűjtő, 3 literes zsákot biztosítanak. A porgyűjtő feltöltésének mutatója van, így nincs szükség minden alkalommal ellenőrizni. Javított érettségi szűrő, amely elkapja a legkisebb port. Tápellátás 300 W. A modell kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeket a termék kedvező megkülönbözteti a termék más cégek másolatából.

  Bosch BSGL 32383

  Kompakt erőteljes modell, amely 2300 W-os motorral van felszerelve. A DualFiltrációs rendszer lehetővé teszi, hogy a modellt egy zsákkal és tartályt használjon. A porgyűjtőt nagy mennyiségű 4 liter jellemzi. A porszívó súlya csak 4,3 kg.

  Bosch 15 060333D1100

  Ipari modell “Universalvac” anélkül, hogy zacskó lenne a por gyűjtésére. Példánya képes megtisztítani otthonát vagy garázsát a nagy vagy nedves törmelék javítása után. A modellt 1000 W, 300 W szívóerő jellemzi. A fújás funkciója van. Cső tartalmazott kompozit műanyag, tömlő megerősített zsinórral. Példány súly – körülbelül 10 kg.

  “AdvancedVac 20”

  Egy másik professzionális modell, amely univerzálisnak tekinthető. A másolat megbirkózik a tisztítással nemcsak az építés, hanem a szokásos szemét is. Porgyűjtőként, 20 liter kapacitású tartályt tartalmaz. Szűrési rendszer szabvány. Ház ütésálló, antisztatikus feldolgozással. Van egy fúvó funkció, egy aljzat az elektromos szerszám csatlakoztatására az “Autostart” rendszerrel, amely szinkronizálja a szerszám és a porszívó működését.

  Gáz 25 l SFC Professional

  Az építési porszívó professzionális és száraz, nedves szemét. Példa lehet dolgozni egy pár elektromos szerszámokkal. Mivel a porgyűjtő itt 25 liter tartály van. A motor teljesítménye 1200 W, a szívás teljesítménye – 300 W. A termék súlya 10 kg.

  Gáz 15 Ps

  A szakmai sorozat egy másik porszívója. A termék száraz, nedves tisztítást végez műhelyekben és ipari műhelyekben. A másolatot két mód jellemzi: szívás és fújás. Félautomatikus szűrőrendszer. Rögzítés egy porgyűjtő – Speciális kilincsekkel, mivel elsősorban az ipari porszívók használnak kötőelemek. Tartály térfogat – 15 liter, Power Engine 1100 W, Terméksúly – 6 kg.

  kiegészítők

  A Bosch porszívók hosszú állapotban dolgoznak. A termékek bontásai és hibái néha megtörténnek, de minimálisak. Vannak olyan komponens eszközök, amelyek periodikus cserét igényelnek, például:

  • HEPA szűrők, amelyek hozzájárulnak a levegő allergének tisztításához;
  • A Bosch porgyűjtők speciális mikroszálat készítenek;
  • Fúvókák, hogy a Bosch porszívók különleges célt szolgálhatnak.

  A turbólapot egy univerzális kialakítással állítják elő, így különböző Bosch porszívó modellekhez alkalmas. A speciális görgős merev sörtékkel van felszerelve, hozzájárul a szőnyegek legjobb tisztításához a haj és az állati gyapjúból.

  Eredeti tömlők, kefék, fogantyúval Egyéb Bosch tartozékok kitűnnek kiváló minőségű, így a tulajdonosok házi német gyártmányú segítők próbálják megszerezni natív alkatrészei,.

  A Bosch Service Network jól fejlett, így mindent megvásárolhat bármely ország bármely városa nélkül, még akkor is, ha a modell már elavult. A legtöbb rész egyetemes és cserélhető.

  Hogyan válasszuk ki?

  A porszívó fő feladata a tisztítás. A készülék fő kritériuma a jó tisztításhoz – szívóerő. Mint már egyértelműen az eszközök jellemzőiből, ezek a paraméterek a BOSCH porszívókban két: fogyasztott és hasznos.

  Az energiafogyasztás 600-2200 W-ig változik. Ez az ábra az energiafelhasználó számát jelzi. Tisztítás Minőség Ez a jellemző nem határozza meg.

  A feladat hatékonyságával teljesen különböző paraméterek társulhatnak. Éppen ellenkezőleg, annál alacsonyabb energiája, annál kevesebb energia fogja tölteni a készüléket a tisztítás során, a csendesebb fog működni, és akkor kényelmesebb lesz mellé.

  A Bosch porszívó szívóhatékonysága 250-450 W-ig változik. Ez nem mindig az intenzív szívás azt jelenti, hogy a felület legjobb eltávolítása. Nem csoda, hogy sok Bosch eszköz van fel van szerelve egy szabályozóval. A szőnyegfelületek esetében a teljesítmény kisebb, és szilárd felületeken – több. A maximális forradalmak gyakori munkája csökkenti az eszköz teljesítményét.

  Közvetlen hatással van a szívószűrők minőségére. Teljesen különböző mutatók a szívóerővel a porszívóknál egy zsák, tartály, Aqua szűrő vagy ciklonszűrő. A HEPA-szűrők sok modelljében népszerűek csökkentik a levegő környezet kimenetén keletkező rezisztencia hatását.

  A készülék szerelvényének minősége is befolyásolja a szívás erejét. A jól felszerelt és rögzített részek átadják a levegőt. Ezért az ázsiai eszközök gyakran alacsonyabbak az európai gyártók számára, bár az első hatalommutatók néha nagyok.

  Vélemény

  A BOSCH porszívókat a felhasználók pozitívan értékelik. Különösen az ilyen kritériumokat megjegyezzük, mint:

  • minőség;
  • megbízhatóság;
  • kényelem;
  • erő;
  • tervezés.

  Azokat a becslések szerint “5” -re becsülik a kritériumok 5 pontos skáláján. Azok a felhasználók 93% -a, akik visszajuttatták a visszajelzésüket más vásárlók általi megszerzéséhez. Az aggregátumok, az egyszerűség és a kényelem előnyei, valamint a hibákból – nem túl jó kefék a kárpitozott bútorok tisztításához.

  Az aggregátumok továbbra is hátrányai vannak, amelyek egy zsákkal és tartályt használhatnak. Ha egy tartályt eltávolít, a porszívó teljesítménye jelentősen romlik.

  Számos porszívó BOSCH hátrányok nem találhatók, ami az eszközök megbízhatóságát jelzi.

  Videó felülvizsgálata Bosch BGS4U2234 porszívó szakértővel “m.Videó »Lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: