Cuisine Regisztrációs titkok orosz stílusban

A modern világban teljesen elfelejtettük a hagyományokat, a jelekről, az orosz gyökerekről. Nagyjából, amikor egy személy legalább egy kicsit ismeri a gazdag orosz kultúrát, egy orosz stílusban, bár szépsége összehasonlíthatatlan bármely más irányba a tervezés művészetében. Van valami titokzatos orosz stílusban, ami nem a divatos rusztikus Provence-ban van.

Jellemzők

Az orosz stílus egyike az eredetisége. Az ókori Oroszországban az emberek hatalmas számú karaktert, dísztárgyakat használtak, részleteket a pogányság elemeivel. Úgy vélték, hogy mindez segíti a tisztátalan hatalommal való harcot, vonzza és okozza a szeszes italokat, hogy cserébe tárolták az otthon melegét.

A konyhában, az orosz stílusban díszített, preferencia a díszek. Ezek mindenhol: a bútorokon, a szövetek elemeiben, a falakon. Ez a kötelező kritérium nagymértékben befolyásolta a rajzok sokféleségét.

A fő “Kína”, az eredeti orosz konyha ötlete a színező. Ezt a stílust nehéz megzavarni és összehasonlítani másokkal, bár véleménye van annak, hogy összehasonlítható lesz az etno stílusával.

Alkalmazott anyagok

Logikus, hogy feltételezzük, hogy a népi kreativitáshoz közel álló bármely stílust kizárólag természetes anyagok adják ki. Történelmi adatok azt mutatják, hogy az erdei gazdagságot széles körben használják Oroszországban: szinte az összes épület és ház fából készült.

A természetes anyagok nem vesztették el a relevanciát és a modern világot. Az orosz stílus a konyhában nemcsak a dekoráció és a bútorok fa használata, hanem az ékezetek elhelyezése az egyesülési szőnyegek, a tabletocks, a rongyok az ablakokon. Ebben az esetben a hímzés vagy csipke jelen kell lennie a textil részletekben.

A régi orosz stílusban feltételezzük, hogy hímzést és csipke kézzel készített. A vékony kézzel látható azonnal látható. Nem zavarja a gyári analógot. Pontosan ez ad az orosz konyha eredetiségét és az eredetiségét.

Dekoráció

A piacokon vagy szaküzletekben sok érdekes orosz tartozékot találhat a konyhához. Ilyen elemek a dekoráció lehet mesterek, lapties származó Berriest és még sok más, ami szilárdan össze van kapcsolva az Oroszország és az orosz lélek. A tervezők azonban hajlamosak mérlegelni Matryoshki és Lapti Movetona – érdemes más, semleges részleteket. Szépen díszítse a konyhát a hagymás és a fokhagyma, a kosok és szárítók kötése, Rowan csokor, gyöngyök szárított bogyók és gombák.

Ne felejtsd el az ételeket. Ideális az agyag tetők belsejében, az ágak kosarak, kerámia lemezek belsejében.

Az orosz ötletet azáltal, hogy megfelelő helyen telepítheti a kereket a pitchflowers-ből – például a falra helyezhető, egy fáról és díszítő dísztárgyakba helyezhető. A konyhát az idő szellemével impregnálják.

Szín paletta

Orosz stílusban több irány van, amelynek választása attól függ, hogy a szoba színterjétől függ.

Khokhloma

Ez a fajta festmény, amelyben a színtónusok drámaian változnak az egyiktől a másikig. Például egy fekete szín élesen villoghat sárga vagy piros árnyalatú. Ez a fajta festés jól néz ki a konyhában, a szoba mindig meleg és hangulatos.

Néhányan félnek egy ilyen fényes színsémától, hiszi, hogy van egy túlzott fekete. És hiába: a belseje az ágy mellett, semmiképpen sem néz ellentétes, de csak simítja a tesztet és a sokféle sárga-vörös minták.

Gzhel

Minden orosz azonnal elképzeli a híres kék fürtöket. Fehér-kék gamma – a tökéletes színű megoldás a konyhában. A tekercselési minták csak pozitív érzelmekkel járnak.

Dymkovo Játék

A híres Dymkovsky díszek és rajzok nem hagynak senkit közömbösnek, és a pályázati színpaletta csak a tér kényelmét hangsúlyozza. A Dymkov minta kék-kék ékezetei tükrözik a hiteles angol dekorációt.

A színes gamut megoldása alkalmas a konyhájára, azt javasoljuk, hogy figyeljen néhány árnyalatra.

  • Ha a szoba kicsi, akkor a világos árnyalatokat a belső térben kell uralni, még semleges. A kivezetés csak az ékezetek és alkatrészek elhelyezése esetén megfelelő.
  • A konyhában rossz felületű megvilágítással érdemes teljesíteni a fénysáma meleg árnyalataiban. Az ablaknyílások déli helyszínével a fehér és kék színpaletta megfelelő lesz.

Háztartási készülékek és készülékek

A konyhai eszközök és a kis edények nem játszanak az utolsó szerepet a tér átalakulásában. Sok árnyalat van, amikor egy konyhát választanak a nemzeti ízben. A megfelelően elhelyezett ékezetek különleges hangulatot hoznak létre beltérben.

Előnyben részesülnek egy pohár agyagot, kerámiát. Válasszon tálakat és kancsókat festett mintákkal, díszítéssel. Helyénvaló lesz a híres orosz kanalak keresni. De mivel a gyakorlatiasságuk minimális, csak dekoratív szerepet kell vállalnia.

Speciális belső üzletekben találsz sok érdekes dolgot, amelyek segítenek létrehozni egy egyedülálló orosz stílusot a konyhában. A legnehezebb dolog a háztartási készülékek kiválasztása.

Beszél a konyháról orosz stílusban, sokan azonnal emlékezzünk a tűzhelyre. A modern otthonokban és még több apartmanban az orosz tűzhely nagy ritkaság. De van egy kiút: elvégezheti a konyhai kályha feletti kivonatot – olyan leggyakrabban a megrendelés alatt.

Jó megoldás a szokásos elektromos vagy gáz vízforraló cseréje a festett Samovarra. Oroszországban Samovar volt az egyes kunyhók attribútuma. Modern háztartási készülékek: kávéfőző, kenyérpirító vagy keverő – jobb elrejtés a szekrényekben, különben elrontják az általános képet.

Hozzon létre egy megkülönböztető konyha belsejét a szláv szellemben nem olyan nehéz. Csak érdemes ragaszkodni az alapvető stílus stílusához, és a konyha minden otthoni kedvenc hely lesz. Amikor bármilyen helyiséget termelnek a nemzeti etnikai tónusokban, a legfontosabb dolog, hogy ne tegye túlságosan. Érdemes tanulmányozni a stílus jellemzőit, majd az álom tervezését és megtestesítését.

Orosz stílus Vágja szolgáltatásunkat az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: