Econta tabletta mosogatógépekhez

A háztartási készülékek használata régóta a modern emberek szokásos dologává válik. Sok felszereli a konyhai mosogatógépeket. Az aggregátum minőségi munkája magában foglalja a megfelelő mosogatószer használata. A jó megoldás az Econta tabletta megszerzése.

Sajátosságok

A mosogatógépek nem illeszkednek a szokásos mosogatószerekhez. Olyan speciális termékeket igényel, amelyek nemcsak képesek lesznek minőségi eltávolítani a zsírt és más szennyezést, hanem nem fogják károsítani az autót. Korlátozott mennyiségű vízben ezeket a termékeket jól öblítse ki az ételek felületéről, és nem hagyja el a válásokat.

És a pénzeszközöknek teljesen biztonságosnak kell lenniük az emberi egészségre.

Ma a piac számos terméket kínál. A porok és gélek után megjelenő tabletták a legmegfelelőbb formanyomtatvány. Mint bármilyen termék, vannak előnyei és hátránya. Az előnyök meglehetősen kézzelfoghatóak.

 • A sikeres működés érdekében a gépnek nem csak mosószerre van szüksége, hanem sót is lágyulásra. A tabletta használatával a sót is nem kell megvásárolni: az összes szükséges víz enyhítésére, öblítésre és fertőtlenítésre az ételek összetételére vonatkoznak.
 • A tabletták kompakt, nem foglalnak sok helyet, ha tárolják. Ezenkívül nem szétszórják és nem poruk alkalmazása közben.
 • Nem kell gondolkodnunk az adagolásra: egy dolog általában 1 mosogatószerkezetre tervezve, ha a gép teljesen betöltődik.
 • Shangly cselekedet vékony termékekre.

Számos hiba van.

 • Ha a víz nagyon kemény, akkor a sónak még hozzá kell adnia.
 • A termék nem oldható fel teljesen, ha helytelenül helyezkedik el a rekeszben, vagy válassza ki a nem megfelelő mosogató üzemmódot és a vízhőmérsékletet.
 • Problémás dóziscsökkenés. A gép vagy a gyors hurkú hurkos terhelés esetén használja az egész tablettát, és előfordulhat, hogy nem működik, hogy megtörje a szükséges frakciókat.
 • Helyesen kell tárolni. A hűtött termék haszontalan lesz.

A fentiek mindegyike az Econta-ra vonatkozik. Nemrégiben megjelent az orosz piacon, de már sikerült jól bizonyítania magát. Econta tabletta mosogatógéphez:

 • A zsír és más szennyeződések csodálatosak, még a napenergia;
 • Ne hagyja a válást és illatát az edényekre;
 • alkalmas rozsdamentes acélból és ezüstből készült edényekhez;
 • Ne alakítsa meg az üvegfoltokat és a felhőket.

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen kiváló minőségű Econta – valószínűleg az egyik legköltségvetési termék.

A Nehutchy számítások azt mutatják, hogy 1 tabletta 6-7,5 rubel. A család számára elérhető termék minden elegendőséggel szinte minden háztartási vegyi áruházban és szupermarketben vásárolható.

Összetett

A tablettákat egy kis dobozban értékesítik, amely 30 db-ot tartalmaz. Minden elem egy egyedi hermetikusan lezárt immentálható filmben található, az alkalmazás előtt szükséges. Ez a megközelítés növeli a termék eltarthatóságát, a gyártó 4 év alatt határozza meg.

A tömörített tömeg fő színe fehér, észrevehető zöldes és kék felvétel. Egy másik verzióban a tabletták háromrétegűek, zöld, sárga és fehér rétegek vannak. Azonban a doboz mindkét lehetőséget látni fogja a felirat: „7 az 1-ben”, mivel a termék teljesít 7 funkció:

 1. megtisztítja a szennyezést bármely felületen;
 2. lágyítja a vizet;
 3. védi az üveget;
 4. tisztítja az ezüstöt és a rozsdamentes acélt;
 5. nem teszi lehetővé a limescale kialakulását;
 6. öblítőételek kristály ragyogása;
 7. Eltávolítja a kávét és a teafoltokat.

Ezeknek a funkcióknak a végrehajtása hozzájárul a kompozícióhoz, amelyben nincsenek titkos anyagok. Minden szükséges információ található a csomagban. A termék:

 • foszfátok – több mint 30%;
 • oxigén alapú fehérítő – 5-15%;
 • nemionos felületaktív anyagok – akár 5% -ig;
 • Enzimek és polikarboxilátok.

A gyártó a használatra vonatkozó utasításokat is vezet. Például javasolja, ha a mosogatógépek sóját is alkalmazza, ha a víz túl kemény, bár a szükséges anyag a termék összetételében van. Ezek azok a foszfátok, amelyek enyhítik a vizet. Nincsenek illatok a termékben.

Mivel nincs klór az anyagban, használható finom evőeszközökhöz, például melchiorból, porcelánból, ezüstből.

Az oxigén fehérítő kiváló alternatív klórt szolgál. Óvatosan mossa és fehéríti az ételeket. Enzimekre van szükség a legkülönbözőbb szennyezés pazarlásához. Ezek szinte minden modern alapba kerülnek, mivel valójában valójában, és hatékonyságuk nyilvánul meg, még akkor is, ha a víz nem túl meleg. A polikarboxilátok jól eltávolított szennyezést és oldhatatlan szervetlen sókat, így megakadályozzák a skála kialakulását, ne adjanak filmet az edényeken.

A felületaktív anyagok jelenléte – felületaktív anyagok – elősegíti a kövér molekulák gyors felosztását és eltávolítását, ami elég sok az edényekre.

A nem ionos felületaktív anyagok szennyezéssel küzdő, kemény vízben hatékonyak.

Fontos pillanat – biológiailag lebomló. Gyorsan elpusztítják az egyszerű elemeket, nem károsítják az emberi egészséget és a környezetet. Ezenkívül alacsony habzással jellemezhető. Ezért általában az automatikus folyamatok mosószereiben szerepelnek.

Sokat beszélnek a felületaktív anyagok veszélyeiről, de nélkülük szinte lehetetlen egy mosószer létrehozása. A szappanba, a tusfürdőbe, a samponba, más kozmetikai és mosószerbe kerülnek. Ezért fontos, hogy figyelmet fordítsunk nem annyira a jelenlétükre, mint a számukat. Az Econta eszközben egy kicsit optimálisan biztosítják a minőség mosogatóit.

Értékelések áttekintése

Az Econta eszközökről Az emberek sok véleményt hagynak el, amelyek túlnyomórészt pozitívak. Sokan azt mondják, hogy csodálatos cserét találtak a drága eszközökre. A csomagolás elég körülbelül egy hónap. A gép hiányos betöltésével fél tablettát használnak, könnyen megtörnek. Bár gyakran az emberek győződnek meg róla, hogy a költségvetési jogorvoslat gyorsan eltűnik a kimenetekből.

A tabletták alkalmasak bármilyen mosogatógépre, jól mosott zsírra, komplex szennyezéssel rendelkező fénymásolóra, kényelmesek. Azok az emberek, mint a tabletták, nem tartalmaznak illatanyagokat, és nincs tiszta ételek szaga. Az alanyok, különösen az üveg, nincs elválás és nyomok az eszközök, az edények ragyognak.

A termék különböző anyagokból származó termékekre használható.

Negatív vélemények vannak. A felhasználók megjegyzik, hogy a termék nyomai maradhatnak az edényeken, ha rövidített programmal alkalmazzák. És az emberek azt mutatják, hogy Econta nem mindig minőségileg eltávolítja a régi nyomait kávé és tea, valamint kelések maradhat a saucepants. Sokan észreveszik, hogy a termék rosszabbul végzi az alacsony hőmérsékleten. A legtöbb vásárló azonban úgy véli, hogy az áron fizetendő áron a minőség meglehetősen elfogadható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: