Elektromos 4-korphic főzőpanelek

Nehéz elképzelni, hogy őseinket forró ételek főzésére használták és kemencéket használtak. Szerencsére a modern világban nem kell gondolkodnunk, ha van egy tűzhely a házban, amellyel valódi kulináris remekművet hozhat létre. A modern technológiáknak és a korlátlan fantasy gyártóknak köszönhetően azonban egy másik problémával szembesülünk – ezek közül a legtöbb “segítő”.

A háztartási készülékek piaca nagyszerű mindenféle tányérot, szeleteket és főzőlapot mutat. Az utolsó több évig nagyon népszerű a vevőkkel. Hogyan válasszunk elektromos 4-korforemény főzőpanelt, beszéljünk a cikkben.

Sajátosságok

Az elektromos főzőpanelek látható jellemzője az a tény, hogy beágyazódnak a konyhaszekrénybe. Előzetesen a bútorokban, amelyet a nyílás hoz létre, amely méretben egybeesik a főzőlapok hiányával. A háztartási fűtőberendezés telepítésekor fontos betartani a biztonsági szabályokat.

Egy másik egyformán lényeges árnyalat az, hogy a főzőpanelek kizárólag a födém tetejét képviselik, azaz csak az égők állnak rendelkezésre az Ön rendelkezésére. Következésképpen a sütő, amelyet külön kell vásárolni.

A modern világban ez nem probléma. Sok hostesses talál egy sikeres lehetőséget, hogy sütőt és paneleket helyezzen a konyhai tér különböző részein.

A legnépszerűbb opció egy négy konstruktor főzőpanel. A gyártók két- és háromontextus modellt kínálnak. Néha 6 fűtőelem is rendelkezésre áll. Azonban a szakértők biztosítják, hogy azok a felületek, amelyeken 4 égő van funkcionálisabb és kényelmesebb.

Érvek és ellenérvek

Kezdjük, fontolja meg a beépített elektromos panelek nyilvánvaló előnyeit.

 • A különböző modellek széles választéka, amelyet a professzionális tervezők folyamatosan pótolnak, lehetővé teszik a technika belsejét bármely konyha belsejében.
 • A fűtési folyamat gyorsan megy. Ugyanakkor nem éles, és sima.
 • A főzés után a maradék hőhatás használható a hőmérséklet megőrzésére, hogy forró legyen az asztalra az asztalra.
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy nincs rács, az elektromos főzőlap tisztításának folyamata nem sok időt vesz igénybe, és kényelmes.

  Most forduljunk az elektromos főzőpanelek hiányosságainak figyelembevételéhez, amelyek kiemelik mind a szakembereket, mind a felhasználókat.

  • Egyrészt a főzőpanel tökéletesen sima felülete egy nagyszerű design megoldás, a másik pedig – egy meglehetősen időigényes tisztítási folyamat. Ezenkívül, mivel nincsenek betétek, véletlenszerűen kiömlött folyadék elterjedt a terület egész területén, ami egyáltalán nem a főzés során.
  • Olyan anyagok, amelyekben a cukor található, a forró felületen hosszú távú találatával elérheti a karamellizáció állapotát. Ezt követően nehéz megmosni őket az elektromos főzőpaneltől.
  • Az ilyen típusú főzőpanelekre speciális konyhai edényeket kell kiválasztani egy lapos fenékkel. Ami az indukciós égőket illeti, különleges ételeket igényelnek, amelyek érzékenyek a mágneses impulzusokra.
  • Emellett fontos, hogy fontolja meg a súlya a kiválasztott ételeket, mert a panel üvegkerámia nem képes ellenállni nehéz tárgyakat (ez adhat egy repedés, és még nem).
  Olvasson tovább  Mindössze annyit kell tudnod a beágyazott mosogatógépekről

  Nézetek

  A beépített elektromos főzőpanelek több kategóriába sorolhatók a fő paraméterekhez. Tekintsük mindegyiküket, hogy jobban megértsék a szegmens háztartási készülékeinek jellemzőit.

  Építéssel

  A telepítési módszertől függően két panel opció megkülönböztethető.

  • Felső. Alapelvük abban rejlik, hogy a főzőfelület háza közvetlenül az asztalra vagy bármely más vízszintes felületre esik.
  • Beágyazott. Leggyakrabban ez a fajta panelek ugyanazon a szinten vannak, egy konyhai asztalnál vagy egy kicsit magasabb. Ugyanakkor a ház közvetlenül a fejhallgató belsejében található, ahol nem látja az emberi szemet. Ezért az ilyen főzési felületek mindig stílusosak és alkalmasak bármilyen belső térre.

   A sütővel való kapcsolatuk alapján különböző típusú modelleket is kiválaszthat.

   • Függő. Az ilyen típusú panelek sajátossága az, hogy azokat a sütő felett kell felszerelni, mivel közös irányítással rendelkeznek vele.
   • Független. Önállóan dolgoznak, bármilyen más technika nélkül.

   Fűtőelemek fajtái

   • Öntöttvas. A megjelenéshez hasonlítanak a palacsintákra, így gyakran pontosan hallja ezeket az égők nevét. Elég hosszú ideig fűtöttek, és a leválasztás után hosszú idegenséggel rendelkeznek, ami nem mindig kényelmes.
   • Halogén. A spirál mellett halogén lámpával vannak ellátva. A felmelegedés elég gyorsan történik, és az inertness nem olyan jelentős.
   • Hilight. Ezek azok a tans, amelyeket gyakran szalagnak neveznek.
   • Indukció. Az ilyen típusú burdock az azonnali felmelegedésről híres. Mivel csak az ételek használatosak, ami mágnesezett, felmelegíti a konyhai eszközök közvetlenül alját. Ezért az égési kockázat jelentősen csökken.

   Anyagi eset

   • Zománcozott. A lakhatás gyártásához használt ilyen típusú anyag mindenféle mechanikai károsodásnak van kitéve, karcolások maradnak rajta. A zománc is eléggé igényes gondoskodás, nehéz megtisztítani.
   • Rozsdamentes acél. Ez egy gyakorlati lehetőség, mivel nehéz a karcolások elhagyása. A termék törekvése azonban különleges háztartási vegyi anyagok megszerzéséhez szükséges.
   • Üvegáru. Nagy ereje van, de erős fújás minden bizonnyal károsítja azt. Nyilvánvaló méltóság – a modellek széles választéka. Például egy bézs főzőfelület sikeresen illeszkedik a belső térbe a Provence stílusában, és a fehér hatékonyabban fog kinézni egy minimalista konyhában.

   A menedzsment típusával

   • Mechanikai menedzsment modellek. A lényeg abban rejlik, hogy változó ellenállók vannak a hőmérséklet mód megváltoztatásához a kívánt jelző kijelöléséhez.
   • Érintőpadok. Ezek a termékek a legnépszerűbb a kor modern technológiák, de a javítás egy időigényes folyamat, így meghibásodás esetén, szükség lesz egy szakember segítségét.
   Olvasson tovább  A gázlemezek elhelyezése a kommunikációhoz viszonyítva: gáz és elektromos

   A legjobb modellek értékelése

   A Német Bosch gyártó modellje PIC645F17E – A háztartási készülékek hihetetlenül elegáns változata. Egy független főzési felület fekete üvegből készül, és a kerület körül fémkerettel van kiemelve. Vezérlőpult – Érintse meg. Ez a modell két indukcióval és két kerámia égővel van felszerelve. Az ilyen testület előnye a gyors fűtéshez képest, valamint az időzítő jelenléte és sok más szükséges funkció jelenléte.

   A hátrányok magukban foglalják azt a tényt, hogy nincs háttérvilágítás a vezérlőgombokból. Ezenkívül a termék ára meglehetősen magas (összehasonlítva más hasonló opciókkal). A modell költsége – 22 ezer rubelből.

   Elektromos főzőfelület Electrolux EHF 96547 XK híres gyakorlati és multifunkcionalitásáról. A kezelőpanel használata a modern technológiáknak köszönhetően jelentősen leegyszerűsödött, és a “forráspont” funkció csökkenti a kulináris remekművek főzési idejét. A megbízható biztonsági rendszer lehetővé teszi, hogy nyugodt legyen a technológia használatához. A hátrányt a gyermekek elleni védelem hiányának, valamint a fűtési elemek jelentős közérzetének, amely az égők hűtőjének adósságát jelzi a technika folyamatos működése után. Ár – körülbelül 22 ezer rubel.

   Hansa BHCI66306 – Opció, amely tökéletesen illeszkedik egy kis szobába. A gyártók átgondolták az egyes égők helyét, így a főzés folyamatában az ételek tárgya szembesül. A modell jellemzi elleni védelmet chip, amely szükséges az üveg-kerámia tokban, és fel van szerelve egy egyszerű kijelző, amely bármilyen kezdő felhasználó elemezni fogják. Sajnos a dugó nem szerepel, de ez gyakran más modellekkel történik. A főzőpanel is reagálhat a feszültség ugrásokra, aminek következtében a szünetek előfordulnak. A költség eléri a 13 ezer rubelt.

   Hansa BHCI65123030. Fekete kerámia, fémkeret, őrlési textúra – mindez teszi ezt a modellt valóban stílusos, és lehetővé teszi, hogy minden konyhában helyezze el a helyet. A rotációs kapcsolók a jobb oldalon vannak elhelyezve, amellyel a fűtési szint állítható. Speciális maradék hőjelzők állnak rendelkezésre, amelyek meghosszabbodnak, mivel a hőmérséklet 50 fok alatt lesz. Ár – körülbelül 12 ezer rubel.

   Zanussi ZEV 56646 FB egy kicsit drágább, mint az előző verzió. A készüléknek szilárd üvegkerámia tokja van, amely képes ellenállni a mechanikai hatásnak. A Touch Vezérlőpult rendkívül kényelmes. A felhasználói vélemények szerint nem sikerül a technológia használatával. Ugyanakkor nem csak egy vagy egy másik módot konfigurálhat, hanem ellenőrzi a főzőfelület munkáját is. Ez a modell védelmet nyújt a gyermekek és a véletlen integráció ellen, ami növeli biztonságát. Költség – körülbelül 15 000 rubel.

   A ZANUSSI ZEV56240FA modellt alacsony ár és egyszerűség jellemzi. Ő lehet egy jó segítő a konyhában. Az egyes vezérlőrendszerre érthető, könnyen és kellemes technikával dolgozik. A költségvetési lehetőség összeszerelése azonban rossz minőségű lehet. Sok felhasználó megjegyzi, hogy a hőmérséklet-érzékelők nem működnek teljes erővel. Ráadásul az áramlások az elektromos hálózathoz vezethetnek, mivel nincs teljes túlfeszültség-védelem. Ennek a modellnek az ára – kb. 13 ezer rubel.

   Olvasson tovább  A saját kezével a konyhával kapcsolatos munkalapok készítése

   A Siemens Et645hn17e modell az egyik legjobb főzőfelület. Négy fűtési zónában van. Az egyikük ovális formájában készült. Ez lehetővé teszi különböző formák ételek használatát. Vezérlőpanel – Érintse meg a vezérlési zárgombot is. Ebben a modellben további funkciók vannak, az időzítők, a maradék hőérzékelők, a mosogatógép felismerése vagy forralása. A modell költsége eléri a 24 ezer rubelt.

   Hogyan válasszuk ki?

   Természetesen lehetetlen értékelni a főzőfelületet csak megjelenésen. Figyelembe kell venni a specifikációkat és sok más kritériumot is.

   • Az elektromos áramjelzők az égők számától függenek. Meghatározzák, hogy az egyik vagy egy másik főzőfelület a becsült helyen használható-e.
   • A készülék mérete közvetlenül az égők számától és helyétől is függ a munkaterületen.
   • Az ellenőrzési típus kiválasztása általában a vevő preferenciáitól függ.
   • Az ügyet a konyhabútor színeinek figyelembevételével választják ki.
   • További funkciók nem lesz feleslegesek (például gyors fűtés, az edények alsó átmérőjének beállítása, Lezárás, amikor a víz fűtőelemekbe kerül, valamint az időzítő és a gyermekek elleni védelem).
   • Sok esetében az elektromos főzőpanel költsége döntő tényezővé válik. A legtöbb vásárló szerint a kiváló minőségű és stílusos elektrotrovaszkuláris modell 12-30 ezer rubel.

   Működési szabályok

   Először is, az elektromos főzőfelület hatékony és biztonságos használatához, meg kell felelnie az ilyen típusú háztartási fűtőberendezések működési szabályainak. Tehát elkerülheti a baleseteket. Ha nem szakosodott az elektromos főzőfelületek hálózathoz való csatlakoztatásának kérdésében, akkor a legjobb megoldás ezt az ügyet szakemberrel bízza meg.

   Egy bizonyos márka egy adott modell működésének árnyalatát a technikához csatolt utasításokban kell olvasni. Ezután érdemes gondosan ellenőrizni a gyakorlatban kapott információkat. Az eszköz kezelésében semmi bonyolultnak kell lennie: vagy fogantyú, vagy egy érintőpanel.

    Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a modern világban nem szabad figyelmen kívül hagyni az új technikákat. Az elektromos főzőlap kiváló beszerzés, amely ötvözi a könnyű működést és a stílusot. A legfontosabb dolog az, hogy figyelembe vegye az összes árnyalatokat, és válasszon az Ön számára megfelelő opciók közül, amelyek alkalmasak az Ön számára.

    A megfelelő kazán kiválasztásáról, nézd meg a következő videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: