Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Biztosan minden ember legalább egyszer az életében jött a konyhai felhők között. Elvileg ez egy háztartási probléma. Évente többször is megtalálható minden házban. Mi érdekes, még egy nő is megbirkózhat egy gyenge leeresztő csővel. De hogy megszüntesse a komoly eltömődést, szüksége van egy férfi erőre, és a legjobb módja annak, hogy hívjon szakembert. Sokan különböző lehetőségeket keresnek az elzáródás elkerülése érdekében. És egyetlen ember, aki lépést tartani a korral tudták, hogy megszabaduljon a magukat a problémák felhők, a technikai haladás – az élelmiszer-hulladék aprító.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Premium Dispolers minősítés

Ma a konyhai és vízvezeték-berendezések üzletek széles választékot kínálnak az ügyfeleknek a prémium élelmiszer-aprítók széles választékával. Minden egyes modellt egyéni jellemzők jellemzik, bizonyos előnyökkel és rendkívül ritkán hátrányokkal.

BON Crusher BC 910

Az egyik legjobb aprító a konyhában, ahol különböző működési paraméterekkel rendelkeznek. Ez a hatalom jellemzi, míg a gazdaságos eszközök osztályára utal. A csiszoló lemez forgási sebessége 2700 fordulat / perc vagy 0,75 liter. val vel. A beépített kapacitás mérete – 900 ml. Ebben a tartályban egy egyedi rendszer van telepítve, így teljesen lemosni az élelmiszer maradványait, hogy semmi ne maradjon a tartály falán.

Érdemes megjegyezni, hogy a munkaképesség belső felülete antimikrobiális réteggel van lefedve, amely teljes mértékben kiküszöböli a kellemetlen szagokat provokáló baktériumok lehetőségét. A design a replikálható adagoló el van látva egy mágneses catcher, ami miatt a belépés lehetőségét a fémtárgyak a rendszeren belüli.

Nos, a legfontosabb dolog az, amit a fogyasztó fizet figyelmet – élettartam. A garanciális kártya gyártója 25 évet jelez.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Bort Titan Max teljesítménye

Egyedi helikopter, amelyről biztonságosan mondhatod, hogy az ára megfelel a minőségnek. A modell kialakításában erős és megbízható motor található. A zúzó lemezek forgási sebessége 3500 rpm – 1 l. val vel. Az őrlési rendszer 3 szintű, amelynek következtében lehet, hogy megszabaduljon a különböző típusú élelmiszermaradványoktól. Ez az eszköz ideális lehetőség egy 5-6 főből álló család számára.

A munkacím mérete 1,5 liter. A designnak zajszigetelő rétege van, míg az aprító maga gyakorlatilag nem hallható működés közben.

A megjelenített adagoló megkülönböztető jellemzője a maximális biztonság. A zúzás minden eleme mélyen helyezkedik el, és lehetetlen az ujjaival elérni őket.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

A mosogatógépben az Evolution 100

Az adagoló megjelenített modelljének fő előnye csendes munka. A készülék egyedülálló vibrációs rendszert használ, amely a túlzott zaj előfordulását szembesíti. A lemezelemek forgásának sebessége 1425 fordulat / perc. A munkamennyiség mennyisége 1 l.

A zúzás technológiája 2 feldolgozási lépést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy nemcsak zöldségeket és tojáshéjat, hanem a halat, a csirke csontokat és a sertésbordákat is őrölhessük. A belső töltés 2 párnából készült pneumatikus vezérléssel. Az első betét krómumcsiszolásból készül, a második rozsdamentes acélból készül. Egy másik plusz, amelyre ez a modell szereti a mesteret, a telepítés egyszerűségében fekszik.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Omoikiri Nagare 750

A japán márka meglehetősen népszerű modellje, amely magas technikai jellemzőkkel rendelkezik, releváns az európai minőségi előírásokhoz. A készülék megkülönböztető jellemzője a tervezés megbízhatósága és eleganciája. A fényes narancssárga színe mágnesként vonzza a fogyasztókat. Nos, miután az emberek már megismerkednek az eszköz jellemzőivel.

A munkamennyiség mennyisége 750 ml. A tartály tartós műanyagból készül, amely képes többszörös terhelés ellenállni. A rotációs sebesség a zúzó lemezek 2800 fordulat / perc. A képviselt dispauer könnyen kezelhető bármilyen élelmiszer-hulladékkal. A csirke csontokat és a sertésbordákat Duchusba vághat.

A reprezentált replikátor másik jellemzője a teljes hangszigetelés. Telepítheti rozsdamentes acélból vagy kő konyhai mosogatókra.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Állapotpremium 200

Elég nagy teljesítményű diszpécser, amelynek sebessége a zúzó lemezek 1480 fordulat / perc. Zajszint 50 dB, és szinte csend. A feldolgozó rendszer kialakítása 3 csiszolási szintet tartalmaz. Ha belépsz, az élelmiszer-hulladék azonnal kis porká válik, és könnyen belép a csatornába.

Ennek a készüléknek a megkülönböztető jellemzője az összeomlás helyszíne, így a varázsló könnyen javítható.

Tartalmazza a csatlakoztatott eszköz egy pneumatikus kapcsolóval és két színes panelek, amelyek mindegyike tökéletes minden design a konyhában.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

BC 610 csontrács

Az adagoló miniatűr modellje, amelynek 600 ml-es munkamódszere – ideális lehetőség a kis családok háztartási házak számára. A kompakt méretei ellenére a zúzó lemezek forgási sebessége 2600 fordulat / perc.

Az adagoló kialakítása olyan speciális technológiával rendelkezik, amely a mozgatható részek lézeres egyensúlyát tartalmazza. Az ilyen funkciók jelenlétének köszönhetően a készülék gyakorlatilag nem teszi zajt, a rezgés nem fordul elő.

De a legfontosabb – a zúzó lemezek termelékenysége nő. Tartalmazza, hogy a képviselt adagoló, a fedél elülső hatással van csatlakoztatva, ami miatt a művelet a művelet egyre kényelmesebb.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Franke TE-50

A bemutatott modell tökéletes lehetőség a 4 vagy több emberből álló családok számára. A készülék munkaképessége 1400 ml. Rotációs sebesség zúzó lemezek – 2600 fordulat / perc. Ezzel az eszközzel nem aggódhat a zöldség tisztítás és a görögdinnye kéreg maradványai miatt. A disolezer is könnyű és könnyű megbirkózni a zúzás kukoricacsutakkal, kagylóval és halcsontokkal.

Minden olyan alkatrész, amely közvetlen érintkezésbe kerül a vízzel és az élelmiszer-hulladékkal, antimikrobiális fóliával bevonva, amely megvédi a termék belső töltését a penész előfordulásából, a káros mikrobák kialakulásából és a rothadt szaga megjelenéséből.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Legjobb költségvetési modellek

Sajnos, nem mindenki vásárolhat prémium szubsztitákat. De hogy mások is élvezhetik az élelmiszer-hulladék aprítók munkáját, a gyártók számos olyan költségvetési modellt fejlesztettek ki, amelyek alkalmasak bármilyen kagylóra. Nos, hála a vélemények elégedett tulajdonosok lehetett, hogy dolgozzon ki a top 3 legjobb költségvetési aprító a mosogató alatt, immáron több hasznos tulajdonságokkal, de mivel bizonyos hátrányokkal.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

MIDEA MD1-C56

A forgássebességben ez a modell nem rosszabb a prémium társaik számára. Ez az indikátor 2700 fordulat / perc. Ami figyelemre méltó, ez a feladás sokáig nagy terhelésnél dolgozik. A motor nem túlmeleged, és nem túllépi. A húzó lemezek könnyen kezelhetők a zöldségekből, a hal csontvázakból, a tojáshéjakból és a sertésbordból. A zúzott hulladék maximális mérete 3 mm, és az ilyen homok könnyedén hasznosítható a csatornába.

Ennek a modellnek a megkülönböztető jellemzője a mosogatógéphez való csatlakoztatásának lehetősége. Az adagoló belsejének törléséhez elég eltávolítani a sárvédőt, majd helyezze vissza. Minden belső design elem rozsdamentes acélból készül. Ezek nem korrózió, különböznek nagy szilárdságú és megbízhatósági szinten.

Az aprító modelljének telepítése önállóan elvégezhető. A pneumocopterek jelenléte miatt garantált a konyhai terület elektromos biztonsága.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Bort Master Eco

Annak ellenére, hogy ezt a háztartási berendezést a legalacsonyabb költség jellemzi, a műszaki jellemzői elvben megfelelnek a prémium termékeknek. Egy ilyen design telepíthető az otthont élő mosdók alatt, ahol a nagy családok élnek. A munkamennyiség mennyisége 1 l. Rotációs sebesség zúzó lemezek – 2600 fordulat / perc.

A zúzási rendszer 2 lépéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyen vágja a zöldség tisztítását, csirke csontokat és még egy anyahéj. Az eszköz másik pozitív jellemzői a zajszigetelés egyedülálló rendszerének jelenlétében állnak.

További biztonság érdekében az eszköz újraindítással rendelkezik.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Unipump vn110

Sok felhasználó, akik már telepítették a legjobb prémium aprítókat a kagylók alá, elkezdnek harapni a könyökét, és megtanulják a költségvetési modell jellemzőit. Az első dolog, amit figyelnek, a zúzó lemezek forgásának sebessége, nevezetesen 4000 fordulat / perc. A munkatartály mérete 1 l. A termék teste és minden belső eleme rozsdamentes acélból készül, amelynek köszönhetően a hosszú élettartam garantált.

A termék is fel van szerelve automatikus túlterhelés elleni védelemmel. A készlet tartalmaz egy speciális nyomógombot, amelynek köszönhetően elősegítheti a hulladékot a zúzó belsejében, és miután elhagyta a dugót, hogy más elemek nem jöttek be.

A modell egyetlen hátránya a zaj.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Tippek a választáshoz

Válasszon egy küldeményt, de talán. A legfontosabb dolog az, hogy több fontos paraméterből származik.

  • Erő. A legoptimálisabb opció 400-600 W mutató. Az erősebb jellemzőkkel rendelkező készülékek növelik az elektromos hálózat terhelését, több energiát fogyasztanak, amelyet később tükröznek a közművek összege. Ezenkívül nagyméretű aggregátumok nagy méretűek és kézzelfogható súlyúak. Míg a munkahelyek egy kellemetlen rezgés. Ha 400 W-nál kevesebb teljesítményű opciót állít be, akkor a valószínűsége az, hogy a zúzó elemei nem tudnak szilárd hulladékot őrölni.
  • Tisztító lemez. Ez a mutató elsősorban az adagoló sebességét érinti. Minél nagyobb a forradalmak száma, annál gyorsabb az élelmiszer-hulladék újrahasznosítása. Ennek megfelelően a vízfelhasználó működése és mennyisége csökken.
  • Szörnyűség. Ez nagyobb fokú kényelem. A készülék zajszintje a motor és a zajszigetelő rendszerek teljesítményétől függ. Az alacsony költségű termékeknél egyszerűbb anyagokat használnak, amelyek nem befolyásolják a külföldi hangok felszívódását. A prémium-osztályú modellek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek nem hallhatók a daru jelenlegi vízének hangjáról.

Nos, az eszköz kialakítása saját preferenciáinak megfelelően van kiválasztva.

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Élelmiszer-hulladék aprítói minősítés

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása