Függőleges elektromos dzsekik “Kaukázus”: Jellemzők és jellemzők

Skewer – egy meglehetősen népszerű étel az országunkban. De nem mindig az időjárás lehetővé teszi, hogy kívülről főzzük. A Mangalu otthoni cseréje a Kaukázus elektromos panel lesz. Találjuk meg, hogy ez képviseli, milyen jellemzői és jellemzői ennek az eszköznek.

A gyártóról

A Kaukázus Elektromos templom hidraulikus egységet termel, amely a Rostov régióban található. Ez a kereskedési jel elsősorban a kerttel és a kerttel rendelkező termékeket, valamint a takarításhoz szükséges berendezést biztosítja. Minden árut kiváló minőséggel különbözteti meg, mivel a vállalkozás termelési ellenőrzése meglehetősen magas.

Sajátosságok

A Kaucal Skeleney elektromos eszköz. A sárvédők függőlegesen helyezkednek el a Tan körül, és a működés közben forognak a tengelyük körül. Ez nem csak az egyenletesen kérjük, hanem az olvadék zsír eltávolítását is.

A kaukázusi elektromos kulcok összes modelljének fő megkülönböztető jellemzője, hogy a főzési folyamatból származó termékekből származó zsírok és gyümölcslé összegyűjtésére szolgáló tálak minden formában találhatók. Ez lehetővé teszi az eszköz maximalizálását a szennyezésből.

Minden elektromos panel rendelkezik olyan burkolattal, amely megvédi az asztal felületét, valamint egy személyt a főzés során fröccsenő zsírból.

Előnyök és hátrányok

A kaukázusi elektromos templomnak számos előnye van.

 • A termékek sütésében a karcinogének nincs kialakítva, az edény sokkal hasznosabb, mint a furaton főtt.
 • Kebabot készíthet bármely termékről, és olyan ételeket hozhat létre, amelyek általában a grillen, például zöldségek, hús, hal, gomba.
 • A készülék legalább öt nyársat biztosít, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több személyt készítsen egy edényt.
 • Az elektrosalchain nem sok helyet foglal el, lehetséges, hogy még egy kis konyhában is elhelyezhető.

 • Egyes modellek Kaukázus nyárs van szerelve egy időzítőt, amely segít pontosan beállíthatjuk a főzési idő és a túlmelegedés elkerülése érdekében a készülék vagy peashing termékeket.
 • A fűtőelem védőüvegcsővel zárva van, ami megkönnyíti a szennyezésből való tisztítás.
 • Lehetőség van olyan modellek kiválasztására, amelyek különböznek a skewlings, valamint a számuk, a hatalom és néhány funkcionális.
 • Az elektromos panelek összes modellje tartalmaz egy könyves receptek.
Olvasson tovább  Elrendezés és tervezés belső konyha-nappali méret 14 kv. M

A hátrányok magukban foglalják a füst szaga hiányát, amely az edényben az eredeti főzéssel van.

Az alumíniumból készült modellek burkolatát erősen melegítik a műszer működése során, akkor meg lehet égetni.

Modellek és fő jellemzői

A piacon a Kaukázus elektromos kórus számos olyan modell jelenik meg, amelyek kissé eltérő jellemzőkkel rendelkeznek.

 • “Kaukázus-1”. Ez a modell élelmiszer alumíniumból készült, és a konfigurációban 5 23 cm hosszú nyársat tartalmaz. A burkolat eltávolításra kerül. A készülék teljesítménye 1000 W-nak felel meg, amely lehetővé teszi, hogy a kebabokat a húsból 20 percig teljes terheléssel készítsük el. A TAN maximális fűtése 250 fokos. Az eszköz költsége kb. 2000 rubel.
 • “Kaukázus-2”. Ezt az előzőből származó modellt csak olyan gumírozott lábak jelenlétével különbözteti meg, amelyek nem adják az “ugrás” eszközt az asztalon működés közben. A készülék költsége körülbelül 2300 rubel.

 • “Kaukázus-3”. Ez a modell leállítási gombjával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy ne húzza ki a dugót az egyes folyamatok leállításánál. Ezenkívül eltér az előző burkolattól, amely az ajtókkal és vízszintesen eltávolít. A készülék költsége körülbelül 2300 rubel.
 • “Kaukázus-4”. Ez az eszköz 1000 W-os kapacitással rendelkezik, öt nyársal. De az időzítő jelenléte megkülönböztethető. És a nyárson megnövekedett méretű, ami 32,7 cm. A TAN fűtési hőmérséklete itt már egyenlő 385 fokmal, ami csökkenti a termékek előkészítési idejét legfeljebb 15 percig. A készülék költsége körülbelül 2300 rubel.

 • “Kaukázus-5”. Ennek az eszköznek a megkülönböztető jellemzője, hogy rozsdamentes acélból készült. Ez az anyag kevésbé fűtött, ami azt jelenti, hogy nincs lehetőség a védőburkolatra. A csomagban 6 nyársa 18 cm hosszúságú. A leállítási időzítővel is felszerelt. A modell költsége kb. 2000 rubel.
 • Kaukázus-xxl. Az eszköz ereje 1800 W. Nyolc nyársgal felszerelt, amelynek hossza 35 cm. Úgy tervezték, hogy egyidejűleg 2 kg húst és 0,5 kg zöldséget készítsen. A grillezés 30 perc elteltével leállási időzítővel is rendelkezik. A korábbi modellekkel ellentétben ez nagyon lenyűgöző méretekkel rendelkezik. A készülék költsége körülbelül 2600 rubel.
Olvasson tovább  Jellemző, fajtái és a kipufogó szegecsek használata

Vásárlói vélemények

A Kaukázus Elektrochitcles értékelései nagyon jóak. Sokan jelentősen működés és gondozás, a kebabok otthoni főzésére való képessége. Ismerje meg az eszköz magas minőségét is, amely nem sikerül az egész felhasználás során.

A hátrányok közül meg kell jegyezni, hogy gyakran nem élesített nyársak találkoznak. De ez a hiány könnyen megszűnik.

Hogyan kell főzni a hal kebabokat a Kaukázus elektromos nyáron, akkor megtudhatja az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: