Hansa Wind Motor kabinet modellek

A főzés mindig különleges kapcsolatot igényel, és hozzáférési készségeket töltött. Végtére is, a főzés egész tudomány, saját szabályaival és törvényeivel. Ez a vélemény nemcsak a kulináris képességekkel és szakmaisággal kapcsolatos tisztességes, hanem a konyhában használt háztartási készülékek tulajdonságai is. Ugyanilyen fontos szerepet játszik a konyhában foglalt sárgaréz szekrények, mert ha valami sütésre van szükség, legyen húst, halat, desszert vagy pizza, egy tányér és serpenyőben nem lesz eléggé. Ezért aligha lehet bemutatni a modern konyha minden háziasszony vagy profi szakács nélkül sárgaréz szekrény. Például az egyik szél szekrény Hansa.

Sajátosságok

Hansa egy világhírű márka, amely a világ több mint 20 országában valósítja meg termékeit. Mark gazdag tapasztalattal rendelkezik a háztartási készülékek (közel 70 éves) termelésében, és élénken kiemelkedik a versenytársak között a stílust, gazdag funkciókat a lengyel minőség legjobb hagyományaiban.

A HANSA TRADING márka is kielégíti a legigényesebb fogyasztókat a széles körű modellkategórián keresztül, a tervezés, a karbantartás és a technológiák folyamatos javítása révén.

A Hansa Sárgaréz szekrény elengedhetetlen asszisztens lesz az egyes szerető konyhájában, mert gyakorlatiassággal, európai minőséggel és sokoldalúsággal rendelkezik. Minden HANSA sárgaréz szekrény segít a lehető legbiztonságosabb előkészítéshez, mivel az ápolók által kényelmesen jelölt teleszkópos útmutatók nem teszik lehetővé az égést. A csomag általában tartalmaz egy rácsot a sütéshez és három lángellenes bevonathoz.

A tetszett modell kiválasztásával foglalkozik, mindig választhat egy szekrényt, amelynek megjelenése mind a konyha belsejének felel meg biztosítja a szükséges funkciók és módok szükséges készletét, beleértve:

 • Időzítő programozó;
 • a sütő konvekciója;
 • tisztító rendszer;
 • A fűtési módok optimális száma;
 • Szükséges felszerelés.

  A Hansa Brass Cabinet modell kompetens kiválasztása nemcsak időt takarít meg, hanem kiváló eredményeket is elérni a kulináris remekművek megteremtésében.

  Külön érdemes megjegyezni, hogy az összes modell a kereskedelmi márka kitűnnek harmonikusan viharvert megjelenése függetlenül attól, melyik stylistry készült termék – a klasszikus és ultra-modern dizájnnal. A nagy színű fajta jelentősen leegyszerűsíti a sütő kiválasztását a konyha belsejében. StbA következő színek választhatók:

  • fekete;
  • fehér;
  • bézs;
  • cseresznye;
  • rozsdamentes acél.

   A fém, az üveg és a különböző színek merész kombinációja nem hagyja el a közömböset még a legkifinomultabban. Azt is figyelembe kell venni, hogy a sárgaréz szekrény tisztának és szép megjelenésének megtartja az ajtó eltávolítható üvegét, ami nagymértékben megkönnyíti a szekrény előlapjának gondozását.

   A leginkább kifinomult vevők számára a Hansa bevásárló márka feltöltötte a “Vintage” és a “Renaissanse” gyűjtemény modellkategóriáját. A háztartási készülékek gyűjteményeinek modelljei hangsúlyozzák a tulajdonos szilárdságát és kifinomult ízét.

   Mik vannak ott?

   A Hansa sárgaréz szekrényei eltérnek a nagy funkcionalitású, kiváló minőségű és kiváló tervezésű gyártók modelljétől, még az alacsony költségű költségvetési modellekben is. Vannak gáz- és elektromos sütők, de csak az elektromos között választhat beágyazott modelleket.

   Minden Hansa gáz elektromos tűzhely beépített sütővel rendelkezik, amely mind gáz-, mind elektromos lehet. A gázkemencében egy ilyen kialakítást általában a standard opciókészlet biztosítja: a sütő egy működési módja, a kézi tisztítás, a gázvezérlés, a kapcsolókapcsolók, néha elektromotoros, barnítószerek grillezési és sütőlap.

   Sokkal több lehetőség a kulináris remekművek létrehozására, elektromos sütővel, még akkor is, ha egy gáztűzhely eleme. Ebben az esetben kiválaszthat egy modellt receptekkel az ajtón, grillezéssel, konvekcióval, valamint a háttérvilágítással és kerámia permetezésével.

   Maximális beágyazott elektromos szélszekrények: Az ilyen berendezések kiválasztásakor csak az opciók méretével és sorozattal kell eldöntenie: Grill, egy köpés jelenléte, a vezérlés típusát, a sütő hangerejét.

   Modellek és jellemzői

   Szükséges a beágyazott szélszekrények jellemzőire. A Hansa sárgaréz szekrényeinek modelltartománya képes arra, hogy még a legkifinomultabb, konzervatívabb és igényes ügyfeleket is vonzza és meglepjen.

   Hansa Boes68477

   A klasszikus tervezési modellek kiválasztása, figyelmet kell fordítania a Hansa Boes68477 sütőre. Ez a modell a gyűjtemény “Vision” létrehoz egy egyedülálló kialakítás a konyha belsejétől függően a vásárló preferenciáitól. Az EasyControl programozó a sütőszekrény felületére épül, amelynek funkcióját a kiválasztott étel főzési folyamata kíséri. A CEPEN kapcsolók tömör és szépen szemmel néznek ki.

   Az egységes háromoldalú felmelegedés biztosítja a felső, alsó és gyűrűmelegítőt. Ez a modell biztosítja a grill funkciót, amely jelentősen diverzifikálja a szokásos menüt. A sütő van szerelve egy kijelző fényes háttérvilágítás, amely segít, hogy ne maradjon le egy fontos szakasz előkészítése során a kiválasztott kulináris remekmű: világítás a szekrény belsejében lehetővé teszi, hogy tartsa be a fejlődés főzés.

   Ez a modell igazán büszkélkedhet az igazi európai minőséggel és a főzéshez szükséges összes szükséges funkcióval. Hansa Boes68477 sárgaréz szekrény lesz elengedhetetlen asszisztens mind az újoncok, mind a tapasztalt szakácsok számára.

   A modell nagyon egyszerű és könnyen kezelhető. A sütő működéséhez be kell állítania az aktuális időt. A tisztított kapcsolók a 8 mód közül az egyik szükséges beállítását biztosítják.

   Hansa boeb64130077

   A “Fusion” vonal modellje egy kényelmes és bizonyított klasszikus idő. A rozsdamentes acél színe a viharvert részletekkel kombinálva képes lesz bármilyen belsejébe illeszkedni. Ez a modell képes az üveg eltávolítására az ajtó mosására, amely segít megtartani egy szép megjelenést. Az I-Cool ajtóhűtő rendszer kényelmes körülményeket biztosít a főzés során, és a receptek az ajtó belső pohárjában nem hagynak semmilyen fontos lépést az edény előkészítése során. Gyors felmelegedés és leolvasztás Segít minden nap megtakarítási időt a konyhában, és a grill diverzifikálja a szokásos menüt. A Nitens a Procook technológiával van felszerelve, amely biztosítja a főzés kényelmét.

   Hansa boei65311055

   A HANSA BOEI65311055 segít a napi főzés diverzifikálásában és megfordításában, örömmel és az egész család számára. Beépített receptkönyv (mindegyikük 51), lépésről lépésre leírással, színes kijelzőn, grillezéssel, gyakorlati bevonattal jelenik meg, amely lehetővé teszi, hogy a rozsdamentes acél színe ellenére ne hagyja el közömbös is a legsürgetőbb hostessek. Ez a modell időt takarít meg a gyors leolvasztás és a fűtés és a szabad hely miatt, az ismerős mikrohullám cseréje miatt.

   A grill jelenléte a csirke főzését tökéletesíti, és a konvekció lehetővé teszi, hogy az edény egyenletesen leboruljon. A konyhában lévő bármely tulajdonos fontos kérdés a tisztasági kérdés, így az öntisztítás függvénye (amely víz rendelkezésre állását igényli) segít a tisztaság megtartásában. A modell fejlesztői nem hagyták ki a megjelenés problémáját. A modellt innovatívnak kell tekinteni, és belép a “Titanium” tervezési sorba. Az üveg és a fém kombinációja könnyen illeszkedik bármely belső belsejébe, és képes lesz kiegészíteni, hangsúlyozni, sima vagy “kiemelkedő” konyhává válik.

   Hansa Boey68219

   A Hansa Boey68219 modell elérhető a reneszánsz felállásban. Az elefántcsont szokatlan színe arany szerelvényekkel, amelyek alkalmasak a mediterrán stílusra, retro vagy faházra. A konyha valóban mesés légkört szerez. Ne felejtsük el, hogy ez a vonal lehetővé teszi, hogy válasszon választást számos színekből: bézs, cseresznye szín, antracit, amely képes lesz az ügyfelek igényeire a legszokatlanabb preferenciákkal.

   Hansa Boey68219 bátor szekrény van ágyazva egy speciális rekeszében konyha fülhallgató a funkció lehetővé teszi, hogy készítsen a hagyományos ételek és elvégzi merész kulináris kísérletek. A fűtőelem működését konvekciós majd egyenletesen felmelegíti az összes szintet a sütőbe, és a jelenléte a rács és a antihows lehetővé teszi, hogy készítsen több ételeket egyszerre. Ne hagyja ki, hogy a főzés fontos szakasza segíti a hangos időzítő hangjelzést. A krómozott teleszkópos útmutatók az anti-kockázatokhoz véletlenszerűen égnek. Az ajtó három üvegének jelenléte szorosságot biztosít, és az ajtó eltávolítható ajtaja egyszerűsíti a munkaterület szokásos tisztítását.

   A konyhában a felelős házigazda mindig aggódik az időmegtakarítás kérdésében, ebben a gyors leolvasztás, a gyors fűtési és hűtési rendszer i-Cool.

   Hígítsa az ismerős edények készletét Az új termékek segítik a beépített receptek könyvét az ajtó belső üvegén és a grill jelenlétében.

   Hogyan válasszuk ki?

   A HANSA sárgaréz szekrények széles választéka és egyre növekvő tartománya nem lesz képes elhagyni a minőségi és gyakorlatiassági közömbösöket, de teljesen érthetőbb problémát okozhat. Végül minden a költségvetésen nyugszik: Ez a márka 13 000 rubelből (gáztűzhely) termékeket tartalmaz, de vannak modellek, amelyek költsége meghaladja a 30 000 rubelt (beépített elektromos sütő).

   A vevő választhat egy ruhásszekrényt a Designer Link “Fusion”, “Vision”, “Simplex”, “Titán”, “Titanium”, “Retro”, “Vintage”, amelyek megfelelnek a legsúlyosabb követelményeknek. Minden termék univerzális méretű, így nem lesz nehéz kiválasztani a sütőt a már meglévő konyhai készlet alatt. A tervezési lehetőségek nagy választéka mindig plusz a beépített konyhai készülékek kiválasztásakor.

   7

   Fotók

   Vásárláskor érdemes megfontolni, hogy az Ön számára szükséges a javasolt funkcionális. Különböző modellekben mind a hagyományos, mind a szükséges módok és a szuper-modern funkciók vannak.

   Érdemes megjegyezni, hogy a márka árpolitikája képes lesz arra, hogy a fogyasztók figyelmét bármilyen pénztárcával vonzza, és az optimális pénzösszeg örömmel fogadja a nyereséges és értékes beszerzést.

   Működési tippek

   A beépített elektromos modell telepítése nem igényel különleges készségeket. Fontos, hogy csatlakoztassa a Fuch szekrényt a tápegységet a tápegység, biztosítva, hogy a vezetékek nem kár. A szélszekrények elektromos modelleinek kötelező földelt.

   Fontos megjegyezni, hogy az óra húzása nélkül lehetetlen dolgozni a legtöbb modellel. Az EasyControlt programozó egyértelműen és fényesen jeleníti meg az időt, csak akkor kell követnie az utasításokat a beállításkor. A termékben többféle mód van, amely leegyszerűsíti a kívánt hőmérséklet kiválasztását, a fésült kapcsolók konfigurálásához.

   Ha ritkán használsz sárgaréz szekrényt, akkor tűzálló klipek sapkák, amelyek a sárgaréz szekrény belsejében vannak, elkezdenek összeomlani. Annak érdekében, hogy ez nem történt meg, fontos, hogy rendszeresen felmelegedjen a sütő, és a főzés után kiváló minőségű, hogy tisztítsa meg az élelmiszer- és zsírmaradványoktól. A forró sütő sütési lapját csak egy speciális kesztyűben kell eltávolítani. Annak érdekében, hogy a vezetési szabályozók ne veszítsék el a fényességüket, különleges eszközökkel kell kezelniük az ilyen háztartási készülékek gondozását (mosószer vásárlásakor, figyeljen a címkén szereplő megnevezésre). Soha ne hagyja figyelmen kívül az elektromos modellek és a gáz működési szabályait. Ez megmenti az egész család egészségét, és hosszú ideig élvezze a sütőszekrényben előállított kulináris remekművet.

   Az európai gyökerekkel rendelkező márka, Hansa megfelel a legjobb minőségi előírásoknak. Figyelemmel a biztonsági előírásokat és a megfelelő ellátást egy ilyen réz szekrény, ameddig csak lehet, hogy kérjük a tulajdonosok a csodálatos design és a funkcionalitás.

   HANSA TITANIUM BOEI68450077 Sárgaréz szekrény áttekintése Nézd meg az alábbi videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: