Hogyan keressük meg a sütőt a konyhában?

A sütő nagyon fontos eszköz, amely nem csak a főzéshez, hanem a konyhai belső kiegészítéshez is szolgál. A sütőt úgy kell elhelyezni, hogy ne zavarja a házigazda főzését, és a lehető legkényelmesebb volt. A sütő helyszínéről jobban gondolja el, hogy már a szerkesztés színpadán. Miután elolvasta ezt a cikket, megtudhatja, hogy mely ajánlásokat kell figyelembe venni az ilyen eszközök telepítésekor.

Alapszabályok

Alapvető szabályok, amelyeket figyelembe kell venni a szél-szekrények telepítésekor, egy kicsit, de jobb, ha nem felejtjük el őket. Szóval, emlékezni kell a következőre.

 • Az első részben figyeljen a munkatársaira: Tárolási zónák, mosás és főzés. Jobb, ha ezeket a zónákat rendezzük, hogy a tökéletes egyenlő oldalú háromszög.

 • Figyelembe kell vennie a sütő felszerelésének magasságát. A lehető legkényelmesebbnek kell lennie: a hostesseknek gyakran ellenőrizniük kell, hogy az ételek készen állnak-e, a nőket nem szabad túl alacsony ahhoz, hogy túl alacsony legyen, különben a hátsó fáj. Jobb, ha a sütőt 50-80 cm-es magasságba helyezzük a padlótól, azonban minden esetben ajánlott megfontolni a magasságát. Helyezze el a kezelőpanelt, a digitális kijelzőt a fejeden, hogy ne tegye meg, vagy sovány.

 • Ne tegye a panel főzéséhez és a sütőjét a hűtőszekrény közelében, Ellenkező esetben nagyon rossz lehet az összes eszköz hatására. Ne tanuljon hasonló eszközöket a falhoz, jobb, ha néhány centimétert hagy el.
 • Ne helyezze a gázkemencét és a főzőpanelt nagyon távol a csövektől. Ha hirtelen úgy érzi, hogy gázzal szagoltam, akkor azonnal eljuthatok az átfedő daruhoz. A rugalmas szemceruza nem lehet nagyon hosszú, különben könnyen megsérülhet.
 • Telepítési munka elvégzése során győződjön meg róla, hogy megfelel. Elektromos szaggatott és elektromos szélskálid jelenlétében ez egy előfeltétel. Győződjön meg róla, hogy az aljzat nem messze van a sütőtől, sokkal kényelmesebb lesz annak használatához.

 • Ne feledje, hogy a konyhai készülékek használata a lehető legkényelmesebbnek kell lennie, Ezenkívül semmi sem zavarhatja a konyhában a főzés során. A sütő ajtajainak könnyen meg kell nyitniuk, a sütő tálca jelentős nehézségek nélkül.

Szabványos hely

Sok előnyben részesítik a sütők főzési felületeit. Ez a telepítés módja az egyik legnépszerűbb, azonban bizonyos hátrányai vannak: a standard sütők nagyon veszélyesek a kisgyermekek számára, nem nagyon kényelmesek a szennyezésektől való tisztításhoz. Optimális az ember számára A munkafelület magassága 80-115 cm, szabad hely a sütő szekrény előtt – legalább 70 cm.

A forró levegőt szabadon forgalomba, hagyja legalább 7 mm-t a főzőfelület és a sütő között, és még jobban. Ne telepítse a sütőt a függönyre, az ablak közelében. Az elemek túlzott melegítésének elkerülése érdekében olvassa el a jó hőszigetelést (ha a főzés felülete elektromos). Néhány eszköz olyan szűrőkkel van felszerelve, amelyek felszívják a szennyeződést és a zsírt.

Nem szabványos lehetőség

A nem szabványos sütők sok előnye van. Ők az ember fejének szintjén helyezkednek el, a táblagép alatt és alatt. Az ilyen sárgaréz szekrények nem veszélyeztetik a gyermekeket, nagyon kényelmesek. Ha a sütő nem szabványos, akkor szignifikánsan jobb, ha az ajtó szerelve van, és balra vagy jobbra nyílik. Azonban a nem szabványos szélszekrények és nagyon fontosak a vevők számára. Minuszok: Ez például egy jelentős energiaintenzitás, magasabb ár. Ugyanakkor, ugyanakkor a szabványos modellekből származnak, mivel eltérő funkcionalitásúak.

A nem szabványos sütőket tökéletesen sima felületekre kell felszerelni. A telepítési munkák jobbak a tapasztalt szakembereknek, mindig figyelembe veszik a biztonsági előírásokat. Ha a sütő telepítése helytelen, gyorsan meghiúsulhat. Hogy az eszköz a lehető leghosszabb ideig működjön, alaposan meg kell fontolni, hogy hol lesz.

Hol lehet beágyazni egy sütőt?

Hegesztett sütő – gardrób tok. Ez az opció nagyon sikeresnek nevezhető, de csak elég jelentős méretű helyiségekre alkalmas. Az ilyen konyhában sok munkaterületnek kell lennie. Néhány beágyazott sütőt a szigeten a konyhában. Ez az opció ideális, ha nincsenek kis gyermekek a lakásban, és a sütő maga nem nagyon gyakran érvényes.

A sütő egy nagy csőbe ágyazható – extra munkafelületet. Ez a módszer jobb, mint a büntetés, mert további csőhasználat különböző célokra használható: összefonódni, különböző dobozok és sok más dolog. Ez a módszer a sárgaréz szekrény elhelyezésére alkalmas a közepes méret elhelyezésére (a felesleges felületek nélkül, de hiánya nélkül).

Az orosz apartmanokban szokásosan telepíteni a mosás a sarokban. Emlékeztetni kell arra, hogy ez az opció lehetetlen a legsikeresebbnek nevezni: jobb, ha a lehető legközelebb állna az ablakhoz. A konyha ezen részében sokkal több fajta és fény. A sarkon jobb, ha beágyazott sütőt telepítünk: bizonyos magasságban (természetesen a kényelem és a funkcionalitás miatt) felszerelhető.

  Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet takarítsák meg a konyhában a konyhában, néhány előnyben részesítsen egy beépített sütőt egy mosogatógépre, mosógépre. Ez egy nagyon érdekes lehetőség a sütő megtalálására, de szem előtt kell tartani, hogy a mosogatógép és a sütő egybeeséségal kapcsolatos problémák merülhetnek fel. Egyesek azt állítják, hogy nem mernek egy eszközt egymás melletti felszerelni, amely vízzel, valamint a fűtőberendezéssel működik. A felesleges kockázatok elkerülése érdekében legalább 1 méter távolságra van szükségük. Jobb, ha még mindig elhelyezi a sütőt egy másik falra.

  Lásd alább.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: