Hogyan mozgassa a konyhát a nappaliban?

Nagyon gyakran a tulajdonosok a kis lakások, vagy éppen ellenkezőleg, kiterjedt stúdió úgy, hogy megváltoztatja a konyha és a nappali, hogy nekik nagyobb funkcionalitást. Ez azonban nem olyan könnyű – meglehetősen összetett felújítás csak a koordináció és a legalizálás után kezdődhet.

A felújítás

Meg kell kezdeni azzal a ténnyel, hogy egyes esetekben a lakószobában lévő konyha átadása elvben lehetetlen.

Először is, beszélünk arra a helyzetről, amikor az átalakulások eredményeképpen a konyhai szoba a szomszédok szennyvízcsatorna alatt van, Mi történik a rendelkezésre álló konyha és a fürdőszoba közötti partíciók lebontásakor. Természetesen, amikor a legfelső emeleten található apartmanok, valamint a saját második emelet jelenlétében ez a feltétel nem releváns.

A felújítás nem fog működni, ha a többi ember nappalija a konyha területének köszönhető, mivel automatikusan a nem lakossági kategóriába kerülnek. Az első emeleten, vagy ha van egy bolt a boltban vagy más nem lakossági tér alján, az átvitel megengedett.

Nem lehet koordinálni a projektet, ha a tervezett konyha helyén található felső bérlők egy fürdőszobát vagy WC-t fognak mutatni. Ez a helyzet a kommunikációhoz kapcsolódó számos probléma kialakulásának oka.

A konyha gázosítása egyértelmű akadálygá válik. A szabványok szerint az ilyen szobát minden bizonnyal el kell hagyni a lakossági térből, bár a hajtogató ajtó még megengedett. Elvileg a helyzet képes lesz eldönteni, hogy a gáz megtagadja a gázt az elektromos tűzhely mellett.

És érdemes megfontolni, hogy a gáztűzhely nem lehet olyan térben, amely nem felszereli az ablakot a nyitószárnyal. Végül az előkészítési zóna nem módosítható, ha végül a fürdőszobában, csak akkor lehetséges.

Több szakértő nem javasolja a rendezését, ha az eredmény akkor meg kell változtatni az összes mérnöki hálózatok, vagy a rendszer jelentősen sérülnek.

A konyhát minden esetben átruházhatják, amelyek a fenti tételek kivételével. Általános szabályként nem merül fel a kétszintes apartmanok. Ezenkívül a felbontás valóban akkor érhető el, ha az alsó szomszédok ugyanazt az átépítést teszik ki, és alattuk vannak egy nem lakóhelyi helyiségek.

Szellőztetésre való átvitelre van szükség, de általában a legnagyobb nehézségeket okozza. Úgy vélik, hogy nincs különösebb értelme, hogy felújításra kerüljön, ha a szellőztetésnek több mint egy tucat métert kell nyújtania, ami csökkenti a tolóerőt, és ezért további rajongók telepítését igényli. Ha a mennyezet alacsony a lakásban, akkor nagyon csúnya lesz, és a rejtekhelyek túl sok helyet foglalnak el. A szellőztetés átadásakor a doboznak továbbra is az előző szoba csatornáján kell vezetnie, ráadásul figyelembe kell vennie, hogy ez a levegő ne kerüljön a szomszédokba.

A szakértők rendkívül ajánlottak a vízcsövek mozgatására, mivel befolyásolja a nyomást – csökken. Szabályként a vízvezeték elrejti a gipszkarton dobozokban vagy a padló alatt. Munka elvégzése során fontos figyelemmel kísérni a hőmérséklet-szabályozást, amely a hidegben 18-26 fokon belül kell maradnia, és a hideg időben 19-22 fok. A konyha új helyen elegendő fényt kell kapnia, így nem hozhat létre az ablakot lefedő válaszfalokat. Fontos figyelembe venni az elektromos hálózatot.

A szakértők még akkor is javasolják, mielőtt az átújítás elkezdett gondolkodni a vízellátó rendszer kialakításán keresztül, amelynek csövei kényelmesebbek lesznek a padló nyakkendője alatt, vagy a felfüggesztett mennyezetek felett. A szennyvízelvezetés egy kicsit bonyolultabb, mivel az ilyen csövek körülbelül 20 vagy 30 milliméter szögben szükségesek. Ezért, ha sok méter marad az emelők számára, ez a lejtő megakadályozza a csövek elhelyezését a szexuális esztrichben. Ebben a helyzetben a csövek helyzete megváltozik – lejtő nélkül halmozódik fel, de speciális vízszivattyúkkal van felszerelve, amelyek átirányítják a vizet a héjból az emelőn.

Fontos megemlíteni, hogy a mosogatógép vízének, a konyhai mosogatónak meg kell folytatnia és megszakítás nélkül. Ugyanez vonatkozik a folyadék eltávolítására is. A legvalószínűbb, hideg és forró vízcsövek növelniük kell, vagy újnak kell lenniük. A tömítés a speciális franciák falai mellett, nyakkendő alatt, speciális gipszkarton dobozokban vagy a mennyezet alatt a feszültség és a felfüggesztett struktúrák esetében történik. A régi házakban jobb, ha új csöveket ír elő, és új épületekben elegendő nyúlás lesz.

Fontos megemlíteni, hogy a nyakkendő alatti tömítés nem fordulhat elő egy speciális szivattyú használata nélkül, különösen akkor, ha a csöveket 3 vagy 4 méterrel hosszabbítja meg.

Szükség esetén az új helyiségnek elektromos vezetékeket kell elvégeznie, hogy a technika működjön, És minden szükséges zóna jól világít. A kábelezésnek meg kell egyeznie az energiafogyasztással. Az új rendszer megtervezését szakembereknek kell megbízni, mivel a rosszul elképzelhető megoldás tüzet okozhat. A régi házakban, az elektromos rendszer újratelepítése helyett, bölcsebb helyettesíteni egy újat.

Hogyan kell összehangolni és legalizálni?

Még ha a konyha átadása a tervek szerint az összes szabályt, a tulajdonosok továbbra is szükség van, hogy egy speciális papír engedélyével, hogy amikor a kritikus helyzetek szomszédokkal vagy az ügyfelek, volt egy jogi indoklás. Természetesen lehetséges, hogy felújítás tárgyalás nélkül, de ebben az esetben készen kell állnia a finom kifizetésre, 1 ezer-30 ezer rubelről görgetek. Ezenkívül vissza kell térnie a helyünkre, vagy a jövőben meg kell érteni. Ezért jobb, hogy kövesse a meglévő építési normákat, és megfeleljen a törvénynek. Az első dolognak olyan dokumentumcsomagot kell gyűjtenie, amelyben a dokumentum magában foglalja az ingatlant, a telephelytervét, a szabványoknak való megfelelés megkötését, az átruházás projektjét és más.

Ugyanakkor több fontos árnyalatra van szükség. Például, a terveket a BTI, csak mosás és kályha ábrázolja, és ha továbbra is ugyanazon a helyen, nem jelent problémát a szükséges engedélyek merülnek. Ebben az esetben a hűtőszekrény és a konyhai sziget biztonságosan bejuthat, belépve a lakossági térbe. Így a zónák a kompakt főzési zónában és a tágas zónában fognak előfordulni. Kívánt esetben a mosogatóval ellátott lemez a tárolóházba vagy a folyosóra kerül, vagyis a lakossághoz nem kapcsolódó belső.

És mégis – a koordinációt csak a természetes világítás fenntartása során kapják meg a konyhában: vagy az ablakon keresztül, vagy átlátszó partíción keresztül. Ezenkívül tilos a konyha transzfer, ha a mérnöki hálózatok élőhelyeinek és technológiai utasításainak kényelme szenved, vagy egyesíti a helyiségeket eltérő hőmérséklet-rezsimmel. Valójában nagy mennyiségű ilyen árnyalat létezik, így a projekt elkészítése, amely a jövőben jóváhagyásra kerül, jobb, ha megbízik szakembereket.

Tipikus lehetőségek

A konyhát lakóhelyre, a legegyszerűbb módja egy másik szobával kombinálva, ha a tervezés lehetővé teszi. Az egyetlen dolog, amit a gáztűzhelyet továbbra is zárt helyiségbe kell helyezni, de a szekrények, a munkafelület, a hűtőszekrény – a szomszédos zóna elvégzéséhez. Alternatív megoldásként a főzési területet felkérik, hogy elrejtse a tolóajtók mögött. A konyha egy szobával kombinálva nem tudod elfelejteni a zónákat. A legegyszerűbb, hogy a mozgó megfélemlítés segítségével történik – ez gazdaságos, és nem igényel további javítási munkát.

A következő út a bútorok használata, általában a konyhai sziget vagy a bárszámláló. Megközelítőleg 10-15 centiméter. By the way, nem csak dekoratív célt szolgálhat, hanem elrejteni a mozgó kommunikációt is. Végül a zónák zónák képesek lesznek megváltoztatni a padlóburkolatok és a fali díszek padlóit.

A szomszédos helyiségbe való teljes átutalás csak az alsó emeleten található lakásban, vagy amely alatt a bolt, az iroda vagy más nem lakóhely felszereltsége van. Ezenkívül fontos, hogy elektromos tűzhely legyen, mivel a gázszállítás nem tartozik.

Így egy szobai lakásban kiderül, például a kis konyhát a helyek és a nappali részeként változtathatja meg, Külön hálószoba elosztása, de ez a folyamat számos nehézséggel konjugálódik. Ha vannak ablakok a folyosón, akkor nagyszerű megoldás lesz a folyosón a folyosón. Mivel nem lakóövezetnek tekintendő, nem merül fel az ilyen szállás összehangolásával kapcsolatos problémák.

By the way, gyakran szokásos, hogy a konyha részét az erkélyen. Meg kell tisztázni, hogy csak akkor lehetséges, ha van egy teljes fledged loggia, amely képes ellenállni és üvegezéssel, szigetelést és bútorokkal szembenézni.

Ha ilyen frissítő módszer van kiválasztva, akkor az erkély jobb, ha étkezési területet készít.

Gyönyörű példák

Az átruházott konyha leggyakoribb kialakítása a loggia használatát jelenti. By the way, nem szükséges teljesen lebontani a partíciót a helyiségek között – elegendő eltávolítani az üvegezést, és az ablakpárkány további működési területre változik. Ebben az esetben a korábbi ablakpárkányok egy asztali és székekkel ellátott, tele étkezési területekké válnak, szokatlan formájú különálló lámpával rendelkeznek.

Nagy előcsarnok esetében lehetőség van egy konyhát, amely más célokra felszabadíthatja a helyet. A csövek ebben az esetben újra kell-e meghosszabbítaniuk, de az elektromos tűzhelyen nincs probléma.

A nappaliban lévő konyha elegendő terület, így felszabadíthatja a hálószobát, amely különösen releváns az egyszobás apartman számára.

Review Referencia a konyhai átadással Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: