Jellemzők és design konyhák a régi számára

Amikor az antik alatt a konyháról beszélnek, képviseli az idősített fejhallgatókat Provence stílusában, visszavonulási vagy vidéki stílusú bútorokból. De vannak olyan belső irányok, akik a múltbeli palota stílusokból származtak, barokk, rokokó, néhányféle klasszicista. Az ilyen belső terek szerelmesei nagy kúriákban élnek, és a konyhájuknak is joga van, hogy “a régi” alatt legyenek, mivel semmi köze a modern formatervezéshez. Ma az ember túlélése a “Stone Jungle” bonyolítja az információáramlás és a fuss egy nosztalgikus vágyhoz vezet, hogy az őseink belső terének nyugodt környezetébe kerüljön. Retro Konyha – Az egyik ilyen funkció.

Stílusok

A vintage designokat kétféleképpen hajtják végre az antik, régi tárgyelemek vagy a mai bútorok kialakulásával. Mindkét szempont tökéletesen kezelhető a retro interimerek létrehozásával, és megkapja a kívánt végeredményt. A konyhának az ókori megszervezéséhez kihasználhatja az ebben az irányban működő stílusokat.

Provence

Az irányt Franciaország déli tartományából kölcsönzik, így ötvözi a rusztikus egyszerűséget és a francia varázst. Az ilyen konyhákat pasztell színekben végzik, mérföld és hangulatos. Sok bútorokat, textíliát, fodrosok, edények, figurák, élő színek bőségét tartalmazzák. Ebben a stílusban csak természetes anyagokat használnak, nyitott polcok, konyhai edényekkel rendelkező állványok jellemzik.

A belső tér rejlik az alacsony bútorok, stukkó, virágos nyomtatás.

Shbbi-shik

Ezt az irányt gyakran összetévesztik Provence-val, ugyanazt a szelíd pasztell tónusokat és az idősebb felületeket használja. De ellentétben a rusztikus stílusban, a “Shabby Chic” drága bútorobjektumokat használ a belső térhez. A design hangsúlyozza, hogy a gazdag, a fényűző környezet meglehetősen hosszú ideig állt. Bútorszerződés, textilek kibaszott, mindenben fekve. Egy ilyen konyhában a romantikus uralkodások nyugodt és hangulatát. Tone Style Állítsa be a kézimunka kis részleteit, a kézműves elemek a Shebbi-Chic alapítója által bevezetett elengedhetetlen állapot. Jellemzi függöny, bőséges párnák, asztalterítő csipke, kézzel készített szalvéták, gyakran virágos nyomtatással. Vannak stukkó, figurák, gyertyatartók a dekorációban.

Ország

Ország stílus inkább alkalmas tágas konyha falusi házak, de ha ez így a szoba a városi lakásban, nem lesz teljes illúzióját megállapítás, rusztikus ház. Ez a stílus egyszerű, gyakorlati bútorokat használ környezetbarát anyagokból. A bent beltéri lehet egy jó tölgy vagy kő padló, fagerendák a mennyezeten, egy függöny természetes len vagy pamut, sok nyitott polc, bútor homlokzatok filé.

Ha anyagokat vásárol az ügyfél belső kéréseivel, az egyszerű vidéki konyha költsége nem fog a palotába. Természetes kő, fás tömb, jó dekoráció nagyon néhány. De élünk a 21. században, az anyagok imitáló fa, kő, színesfémek, valóban megbízhatóan megismételni az eredeti mellett, ezek sokkal könnyebb természetes, ami fontos a megállapodás a városi lakások.

Falusias

Ez a stílus nagy területeket igényel, de ha szükséges, lehet beteg a városi konyhában (legalább 10 kV. m), egyébként a belsejében használt beton, fa, kő és tégla tömegességük, még tömörítő tér. A stílus rosszul feldolgozott anyagokat használ, a textúra a lehető legközelebb a természethez. Ennek az iránynak a helyzete hasonló a rusztikus vidéki stílushoz. De ellentétben őt, a belső térben, az utánzás nem megengedett. A mennyezeteket szükségszerűen gerendákkal díszítik, fémes vagy agyag ételeket nyitott polcokon, pamut abroszok és függönyök vannak a tervezésben.

Ez egy durva egyszerűség érzi magát.

Klasszicizmus

Ez egy csodálatos stílus, amely különböző évszázadok kulturális és történelmi hagyományait szerzett. A reneszánsz alatt a XVI. Században keletkezett, amikor egy gyakorlatiasság és kényelem nem volt elég, a belső tér finomítását és szépségét vette. Miután átment az időn keresztül, és abszorbeálja a legjobbat a rokokó, barokk, ampurzus, klasszicizmus, ő jelentette ezt a napi design finom, gazdag belső terek, De ugyanakkor visszatartotta a megnyilvánulását. A klasszikus stílusban lévő konyhakészletek mindig szimmetrikusak, egyenes formákkal finom féltónusuk van: pisztácia, krém, olíva, elefántcsont színe. Az ilyen környezeteket nagy helyiségekre hozták létre, de ha mindannyian gondolkodunk, mind a szabványos házban is elhelyezhető.

barokk

A palota stílus az egyik legdrágább, díszíti a színházakat és a kiállítási csarnokokat. Nagy vidéki házakban alkalmazhatod a barokk irányát, hogy létrehozzanak egy konyhát. A befejezés, a bútorok, a dekoráció élénk színekben történik. Minden belső elem hangsúlyozza a luxust és a pompás elegáns, így aranybetéteket és dekorációkat használnak. A bútorok könnyűek, takarítás, természetes fából készült, sima, lekerekített formák göndör elemekkel.

gótikus

Gótikus stílus szép és szigorú, misztikus karaktert hordoz. A városi apartmanokban a tiszta formában nehéz megtestesíteni gótikus, és a nagy vidéki házak meglehetősen elfogadható. Stílusos oldalak tartós tölgyfa bútorok sötét hangok pilenced homlokzatokkal. Ő jellemzi a boltívek, hagyva, szó szerint mindent: ablakokban, bútorok, boltívek, fülkék és így tovább. A belső térben biztonságosan beléphet a kovácsolt fém, nehéz betűk, kandallók, valamint a dekoráció – gyertyatartó, fáklya.

Ampir

Ezt a stílust császárinak nevezik, hangsúlyozza az állapotot, a gazdagságot, és nem elég a városi lakások számára. Ha eltávolítjuk a partíciókat a szabad terület legalább 60 négyzetének kialakításával, akkor létrehozhat egy konyhát ampir stílusban és a város körülményei között. Ennek az iránynak nagy mennyezetre van szüksége, mivel szükség lesz a kolonokra, hatalmas és ugyanakkor gyönyörű bútorokkal, nehéz kristálycsillárokkal. A dekornak a kandalló, szobrászat, a festők valódi övjeinek kell lennie, és nem bélyegzett a reprodukciókat.

A konyhai felszerelést nem szabad elindítani, nagyobb figyelmet fordíthatunk az étkezési területre, amely egy királyiban berendezhető.

Befejez

Aki a múlt nyugodt vintage beállításaiba kívánja merülni, készen kell állnia arra, hogy csak a természetes anyagok vagy azok utánzásukat használják.

Falak

A falburkolat a jövőbeli bútorok háttere lesz. A javítások megkezdése a stílus és a színes fülhallgató ötlete. Érdemes figyelmet fordítani a következő ajánlásokra:

  • Provence küldéséhez fehérített vakolat, festés pasztell tónusok, fa panelek vagy tapéta a Floristics témájával;
  • Az országstílusok és a falburkolatok rusztikusak fa, kő, kerámia csempe, egy-egy foton festménye minden barna árnyalatú;
  • A barokk stílus fényűző bútorokat használ, amelyek a csodálatos pillantások középpontjává válnak; Az ilyen belső falaknak monofonikusnak kell lenniük, két árnyalat a színes fülhallgató alatt.

Padló

A padló a konyhában az antik alatt tükrözi az időt. Az ilyen belső terek számára mesterségesen idősebb csempéket termelünk, egy repedt kő utánzása, fényveszteséggel, zsetonnal, egyenetlen varratokkal. Rusztikus stílusú kő vagy fás tömb bevonat. A palota konyháihoz természetes kő vagy parketta fenyőfa, tölgy, vörösfenyő.

Mennyezet

Az ősi belső terek létrehozása, a stretch mennyezetek elhagyását kell hagyni. Nem is alkalmasak a palota stílusokra. A barokk, rokokó kialakításában az Ampire fehér, néha többszintű mennyezetet, göndör, stukkóval és arany betétekkel készít. A rusztikus stílusok (rusztikus, provence, ország) belső terén széles körben használják a mennyezeti dekorációt. Az ilyen belső tér mennyezete alkalmas vakolat, monokromatikus festés.

Bútor

Az ősi belső terek rusztikus stílusban vagy palotában lehetnek. Ennek megfelelően a bútorok alapvetően eltérnek ezekből az irányoktól. A császári és a palota stílusának nem kell a helyzet különleges kialakítását, éppen ellenkezőleg, meg kell ragyognia és meg kell ragyognia a kifinomultságukkal és a magas költségekkel. És az összes régi, festett, az elhalványult és dobott, ki kell hagyni egy jól alakított Provence és Shebbi-Chic. Itt, tényleg, akkor kell dolgoznod a bútorokkal, hogy elérjék a század régi. Ehhez különböző technikák vannak: a felületek borítottak egy furnér, fehéren, festéket alkalmaznak a cracker hatásával, viaszot használnak a patinák utánzására.

Különböző módon keresnek a lakkok és a festékek repedését a bútorfelületeken.

Provence stílusában a fülhallgató, a homlokzatok, amelyek a decoupage technikával díszítettek. A gótikus stílusban az ólomüveg ablakokkal díszített boltíves ajtófejek. Az ország és a rusztikus irányban a bútorok egy monolitikus, tölgy, hogy szolgáljanak sok generációt. Az ókorok terén – fenséges és nemes. Örülök, hogy időt töltenek, békét és pacifikációt hordoznak.

A konyha áttekintése ősi ősi, fa kovácsolás az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: