Jet Air Hoods: fajták és üzemeltetési tippek

A modern olasz kapucnis jet levegő széles körben ismert a hazai fogyasztó. A készülék teljesen elpusztítja az extraháló sztereotípiáját, mint nehézkes és spoofing konyhai belső eszközt. A Vállalkozás szakemberei az esztétikai és miniatűr modellek termelését fejlesztették ki és állapították meg, egyáltalán nem rosszabbak, és valami még superior, általános társaik.

7

Fotók

Egy kicsit a márkáról

Jet Air alakult a Black városában 1984-ben, és az első napok létrehozásának szakosodott konyhai motorháztetők. Öt évvel később a vállalkozás a világhírű világ részévé vált ellia. A kiváló minőségű nyersanyagok és az innovatív módszerek használatának köszönhetően a védjegy gyorsan megszerzett hírnevet Európa fogyasztói piacán. A vállalat termékeit kiváló tervezés, további további funkciók és hosszú élettartam jellemzi. Minden modell megfelel a szigorú nemzetközi szabványoknak, és aggodalomra ad okot a termelési laboratóriumokban.

Kivonat gyártása során környezetbarát és hitelesített anyagokat használnak, termikusan ellenálló hőhatások és nem mérő toxinok üzem közben. A fából készült alkatrészeket fungicid kompozíciók feldolgozzák, és nem veszítik el fizikai és esztétikai tulajdonságait az élettartam során. Az üveg használt dekoratív elemek jellemzik a nagy szilárdság és termikus ellenállás, és a speciális festék jól ellenáll a hatását karcoló tisztítószereket.

Előírások

A Jet Air Hood egy vagy két motorral felszerelt eszköz, amely ház, szűrők, vezérlőrendszerek és akusztikus zsákokból áll. Az utóbbi szerepe nehéz túlbecsülni: segítségükkel a készülék leginkább csendes munkájával érhető el, ami különösen értékes, ha a konyha és a lakossági tér szomszédos helye.

Az olasz csatlakozók megkülönböztető jellemzője egy beépített többrétegű alumínium szűrő, amely az utolsó sorozat modelljeibe van felszerelve. Nem igényel rendszeres cserét: a sár felületének tisztítása, elég mosószerrel mossa meg.

A maximális levegő tisztításának biztosítása érdekében az alumínium szűrők mellett ajánlott szén- és akril modellek használata. Az utóbbi fő mínusz a rendszeres csere szükségessége, amely 3 havonta ajánlott. Az intelligens műveletet két módban lehet végrehajtani: újrahasznosítás és elutasítás. A konyhabútorokba beépíthetők a falra vagy a mennyezetre. A telepítési módszer a modell kialakításától és az elhelyezés sajátosságaitól függ. A motorháztető vezérlését a soft-touch touch panel segítségével végezzük, és kényelmes és egyszerű eszközt készít. Az “Smart” monitoring rendszer az Állapotállapot-riasztásban, időben, elmondja a felhasználónak, hogy cserélje ki őket.

Olvasson tovább  Tégla a konyhában: a befejeződéstől kezdve a konyhai fülhallgató létrehozása előtt

Nézetek

A sugárhajtású termékek választéka meglehetősen széles. A FIGYELMEZTETÉSEK A FUNCHERSOK SZÁMÁRA, FELHASZNÁLHATÓ, FELTÉTELT, ZÁRVA, EMBEDDED, CARSIT ÉS DOME modellek. Együtt kisméretű eszközök, nagy teljesítményű, nagy dimenziós példányban van jelen a motorháztető, ami megkönnyíti, hogy válasszon egy eszközt jelenlétében széles és hosszú főzési panel. Ezek a modellek valamivel drágábbak, mint a költségvetési lehetőségek, amelynek ára két ezer rubelből kezdődik.

A Jet Air Hoods nemcsak telepítéssel és méretű módszerrel, hanem teljesítménymutatóval is minősül. Tehát kis olcsó másolatok képesek megkülönböztetni 350 köbméter levegő óránként, míg az ipari eszközök hatalma elérheti az 1200 m3 / h. Az ilyen nagy teljesítményt a nagy T alakú kapucnivalák megkülönböztetik, fekete üvegkijelzővel, egy érintőpanelgel, intelligens riasztási rendszerrel és anti-nulla szeleppel, így a szennyezett levegő öntötte a szobába. Az ilyen eszközök költsége 20 000 rubel.

A műszerek változnak és a funkciók számával. Az egyszerű modellek gyakran nem rendelkeznek szenzoros vezérléssel és mechanikus kulcsokkal vannak felszerelve. Ez megváltoztatja a terméket, de az eszköz használata nem olyan kényelmes, mint a drága esetek. A high-tech eszközök gyakran vannak felszerelve időzítőkkel, szűrőállomás-érzékelőkkel és energiatakarékos megvilágítással, amelyet halogén vagy LED lámpák képviselnek. Egyes modellek autotlope funkcióval és intenzív üzemmóddal vannak felszerelve.

Érdekes megoldás kis szóközökre teleszkópos modellek. A készülék automatikusan bekapcsol, miután a szűrőpanel ki van húzva. A sebességmód megváltoztatása csúszkaváltók segítségével történik, a modellek teljesítménye átlagosan 380 köbméter. A teleszkópos eszközök költsége 3 ezer rubelből kezdődik.

Modellek

A Jet Air Extraction Model Row nagyon változatos.

Az orosz fogyasztók körében az alábbi eszközök száma.

  • Bergamo si f 60 – lapos modell, amely képes a recirkulációs és eltávolítási módokban dolgozni, amely 140 W teljesítményű és mechanikus szabályozással rendelkezik. A készüléknek 3 sebességmódja van, megvilágítva az izzólámpát, és óránként 290 köbméter levegővel rendelkezik. Az eszköz átlagos költsége háromezer rubel.
  • Suri wh A 60 – ferde dual-mode modell, amelynek kapacitása 172 W, LED-es világítással és elektronikusan ellenőrzött. A készülék képes három sebességgel dolgozni, a teljesítmény 700 köbméter / óra, költség – 15 000 rubel.
Olvasson tovább  A konyha kanapéjainak jellemzői

  • Senti wh f 60 – Lapos költségvetési modell, amely körülbelül háromezer rubelt ér, mindkét üzemmódban működik és mechanikus menedzsment. A készülék teljesítménye 140 W, termelékenység – 290 köbméter.
  • Cső 43 – Népszerű falra szerelt modell elektromechanikus vezérléssel akár 1200 köbméter. Kompakt méretekben és alacsony zajterhelésben különbözik. A modell szélessége csak 43 cm, ami szinte észrevehetővé teszi a készüléket és az esztétikát. A termék 26 ezer rubel.

  • Orion LX / GR / F 50 VT – 650 köbméter óránkénti beágyazott modell és 50 cm szélessége 5 kg-os súlyával. A készüléket egy stílusos kialakítás és alacsony költséggel különbözteti meg. A termék ára 7,5 ezer rubel.
  • Aurora LX GRX F 60 – elektromechanikus beágyazott modell 60 cm széles és kapacitása 650 m3 / h. A készülék a minimalizmus stílusában készül, ami kompatibilis a modern stílussal. A termék költsége – 7 ezer rubel.

Meg kell jegyezni, hogy számos fokozott dimenzió ellenére ez a modellnek számos pozitív fogyasztói felülvizsgálata van.

Hogyan kell telepíteni?

Mielőtt elkezdené a kipufogógáz telepítését vagy javítását, gondosan olvassa el az utasításokat. A fontos telepítési feltétel a készülék kötelező földelése. Ez a követelmény annak a ténynek köszönhető, hogy a készülék folyamatosan tapasztalja a gőz és a zsír cseppek hatását, így a kipufogógáz elektromos berendezéseinek bármilyen hibás működése sokkhoz vezethet. A telepítés során meg kell emlékezni, hogy a hullámzásnak teljes mértékben be kell lépnie az enyémbe, és minimális kanyarral kell rendelkeznie. Meg kell fontolnia a tűzhely és az eszköz közötti távolságot. Nem lehet kevesebb, mint 70 cm.

A telepítés maga egy meglehetősen egyszerű eljárás, amely nem igényel különleges készségeket és nagyobb tapasztalatot. Az első szakaszot a készülék rögzítésének ceruzájával kell megjelölni, és egy perforátor segítségével fúrja meg a falat egy dübelhez. Ezután óvatosan tisztítsa meg a mechanikus törmelékből származó bánya bejáratát, tegye a hullámosságot a szelepre, és biztonságos legyen a szilikon tömítőanyaggal. Akkor fel kell tenned a készüléket, majd csatolja a hullámosításhoz. Annak érdekében, hogy a hullámosítás véletlenül kihúzható legyen, ajánlott használni a szerelési habot. Az utolsó lépésnek egy dekoratív bélés telepítésének kell lennie, amely teljesen elrejti a hullámosságot, és esztétikai megjelenést biztosít a készüléknek.

Olvasson tovább  BBK porszívók: Jellemzők, típusok és modellek

Ajánlások

A rajz kiválasztása előtt meg kell mérni a főzőfelület méretét. A motorháztetőnek átfednie kell egy kis méretét a dimenzióival. Szintén figyelmet kell fordítania a konyha teljes területére. Minél inkább a terület a terület, annál nagyobb a készülék teljesítményének. Ne felejtsük el a hangnyomás szintjét, amelyek paramétereit a műszaki útlevél tartalmazza. Ha az elszívó a stúdióapartmanba kerül, ahol a konyhát és a nappaliat egyesítik, akkor a készüléket minimális hangfeldolgozással kell kiválasztani. Ellenkező esetben a kipufogó használata szorongást okoz azoknak a jelennek, és kényelmetlen beltéri.

Ha kipufogót használ az újrahasznosítási módban, javasoljuk a szénszűrőket. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a szennyezett levegő szívódik fel a szoba nem bocsátott az utcán, de üres, és visszatér a szobába. Ezért a konyhában a légtisztaság a minőségétől függ.

A Jet Air Hoods egy példa az optimális ár- és minőségi arányra. Az eszközök könnyen kezelhető és karbantartható, rendelkeznek az eredeti terv, valamint a széles körű termék lehetővé teszi, hogy válasszon egy terméket semmilyen szín és a belső szobában.

Jet Air Senti Si / F / 60 Hood Review View A következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: