Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

A kíváncsi emberek hasznosak lesznek, meg fogják találni, hogy ki jött fel egy mosogatógéppel, és azt is kitalálja, hogy melyik évben történt. Az automatizált modell és a mosógépek fejlesztésének más mérföldkövei is nagyon figyelemre méltóak.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Melyik évben jelent meg az első mosogatógép?

Kíváncsi, hogy az ételek mosásának egyszerűsítésére csak a XIX. Században próbálták. Évszázadok és még a millennium sem volt ilyen szükséglet. Minden embert két csoportra osztották: az egyiknek nem kellett gondolnia, hogy ki és hogyan kell mosni az ételeket, és a másik nem volt ideje, és kitalálni valamit. Biztonságosan azt mondhatjuk, hogy egy ilyen technika lett a demokratizálódás agya.

Az egyik változat szerint egy mosogatógép állampolgár amerikai mosogatógéppel jött létre Joel guton.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Szabadalmat 1850 május 14-én, New Yorkban kapott. Az ilyen fejlesztések szükségességét már eléggé akut érezték. Vannak siket referenciák, amelyeket a korábbi feltalálók is megpróbáltak ilyen projektekben részt venni. De a legjobb, nem mentek, és nem volt részletek, vagy akár nevek megmaradtak. A guton modellje úgy nézett ki, mint egy henger, amelynek függőleges bánya van.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Az enyémben vízzel kellett öntenie. Speciális vödrökbe zúzott; Ezeknek a vödrök szükségesek ahhoz, hogy felemeljék a fogantyút és újra egyesítsük a vizet. Nem kell mérnök megérteni – egy ilyen kialakítás rendkívül hatástalan volt, és nagyobb, mint kíváncsiság; A gyakorlatban való felhasználásának kísérleteit nem tartották meg. A következő híres modellt Josephine Cochrain feltalálta; A kiemelkedő mérnöki és technikai család képviselője volt, akiknek tagjai a korai sztereó acélok jól ismert fejlesztője és a vízszivattyú egyik változatának alkotója.

Az új designt 1885-ben mutatták be.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

A munkagép létrehozásának története

Josephine nem volt rendes háziasszony, ráadásul, hogy világi oroszlán lesz. De éppen ez volt, és a jó mosógép létrehozására gondolta. Itt van:

 • Egyszer Cochrane felfedezte, hogy a szolgák többféle porcelánlemez gyűjteményt szakítottak;

 • Megpróbálta önállóan elvégezni munkájukat;

 • és arra a következtetésre jutott, hogy a szerelőnek meg kell bízni.

Egy további lendület volt, hogy Josephine volt néhány adóssága egy bizonyos ponton, és a makacs vágy, hogy valamit elérjék. Több hónapos kemény munka Szarajban csak olyan mechanizmust hozhat létre, amely képes mosogatásra. Kosár konyhai leltár ebben a tervben folyamatosan elforgatott. A design Baudew volt egy fa vagy fémből készült. A tartályt hosszirányban egy részpárra osztottuk; Ugyanezt a megosztást találták az alján – volt egy pár dugattyús szivattyú.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

A baud teteje mozgó alapon volt felszerelve. Feladata az volt, hogy a hab a vízből. Ezen az alapon a rácskosárat eltávolították. A kosarak belsejében egy körben tedd, amit meg kell tennie. A kosár és az egyes állványok mérete alkalmazkodik a szolgáltatás összetevőinek méretéhez.

A dugattyúszivattyúk és a munkafelület között vízcsövek voltak. A XIX. Század feltétlenül logikus, a mosogatógép hajtóereje Steam volt. Az alsó kapacitás a kemencét melegítette. A szivattyúk vízi vezetésének bővítése. A mechanizmus más részeinek mozgása is biztosított.

Amint azt a feltalálók feltételezték, bármely speciális szárítás nem lesz szükség – az összes étel szárítással szárítható.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ez a várakozás nem indokolt. Egy ilyen autómosás után a vizet kellett üríteni, és alaposan törölje az összes szárazat. Ez azonban nem akadályozta meg az új fejlesztés széles körű népszerűségét – az igazság nem a háztartások között, hanem a szállodákban és éttermekben. Még a biztonságos házak is nem értették, hogy miért ajánlott 4500 dollárt fizetni (a modern árakban), ha ugyanazt a munkát a szolgák sokkal olcsóbbak. A szolga magát nyilvánvaló okok miatt is elégedetlen; A papság kifejezett képviselői.

A kritika nem tudta megállítani Josephine Corane-t. Miután elért sikerrel, továbbra is javította a fejlődést. A személyesen feltalált modellek utóbbinak már öblíthetők az ételeket, és egyesíthetik a vizet a tömlőn keresztül. A találmány szerinti cég által létrehozott cég 1940-ben volt a Whirlpool Corporation része. Elég hamarosan mosogatógép kezdett fejlődött Európában, vagy inkább Miele-ben.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Az automatizált modell és népszerűsége

Az automatikus mosogatógép megjelenésének útja nem volt könnyű. És német, és az amerikai növények évtizedek óta kézi eszközöket gyártottak. Még az elektromos hajtás is először csak a Miele 1929-es fejlesztésében jelentkezett; 1930-ban megjelent egy amerikai márka Kitched. Azonban a vevők az ilyen modellekhez tartozott. Amellett, hogy az akkori nyilvánvaló tökéletlenségük mellett a nagy depresszió erősen megakadályozta; Ha valaki új technikát vásárolt a konyhába, akkor a szükséges hűtőszekrény, amely szintén elkezdett használni.

A teljes automatikus mosogatógépet a mérnökök fejlesztették ki Miele és 1960-ban benyújtották a nyilvánosság előtt. Ekkor a tömeges jólét utáni háborús növekedése egyszer jött létre, végül kedvező feltételei az ilyen eszközök értékesítésére. Első mintájuk teljesen felkészületlennek tűnt, és inkább az acéltartályt emlékeztette a lábakon. A fröccsenő vizet egy rocker termelték. Annak ellenére, hogy kézzel forró vizet önteni kell, a kereslet fokozatosan bővült.

Hasonló berendezések az 1960-as években elkezdtek más országokat is. Az 1970-es években a hidegháború csúcsán az európai országokban és az Egyesült Államokban a jólét szintje természetesen elérte a csúcsot. Ezután elkezdődött, hogy a detergensek diadalja.

1978-ban ismét a Championship tenyerét elfoglalták Miele – egy egész sorozatot kínál szenzoros alkatrészekkel és mikroprocesszorokkal.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Milyen felszereltségeket használtak a mosogatókhoz?

A legkorábbi fejlemények, beleértve a guton modellt is, implicit egy tiszta forró víz használatát. De hamarosan megállapították, hogy lehetetlen megcsinálni. Már a Josephine Cochrain modellje a szabadalmi leírás szerint kiszámították a víz és a vastag szappanhab. Hosszú ideig szappan volt, ami az egyetlen mosószer volt. Még korai automatikus mintákban is használták.

Emiatt az 1980-as évek közepéig a mosogatógép eloszlása ​​kissé korlátozott volt. A huszadik század elején az alkil-szulfonát – olyan anyagot javasolta, amelyet a butil-alkohollal kapott anyag kölcsönhatásában kaptunk. Abban a pillanatban nincs teszt a biztonság érdekében, természetesen nem volt. Csak 1984-ben jelent meg a “Cascade” elven működő első normál tisztítószer.

Az elmúlt 37 évben sok más recept létrehozott, de mindannyian cselekedtek.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Modernség

A mosogatógépek jelentősen javultak az elmúlt 50 évben, és még mindig messze elhagyták az első lehetőségeket. A felhasználóknak szüksége van:

 • Tegye az ételeket a munkamennyiségbe;

 • feltöltése, ha szükséges a vegyi anyagok tartalékai;

 • Vegye fel a programot;

 • adjon egy csapatot, hogy kezdje.

A szokásos működés ideje 30 és 180 között van. Az ülés végére teljesen tiszta, száraz ételek. Még akkor is, ha egy gyengébb szárítóosztályú berendezésről beszélünk, a maradék víz mennyisége kicsi. A mosogatógép túlnyomó többsége az előzetes öblítés lehetősége van.

Lehetővé teszi a mosás minőségének javítását.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

A modern mosogatógépek jelentősen kevesebb vizet fogyasztanak, nem pedig a kézi mosás után. Érdemes megjegyezni, hogy szükség van szükségük, és nem az ételek felhalmozódása teljes kötetre, sokkal praktikusabb. Ez kiküszöböli a szennyezés szárítását, a kéreg képződését – amelynek intenzív módjainak kell lennie. A fejlett minták képesek alkalmazkodni a víz eltömődéséhez és a megjelenéshez, hogy automatikusan bevonjuk vagy töröljék a további öblítéseket.

A modern cégek termékei különböző típusú, beleértve az üveg, kristály és más törékeny anyagok tisztításával. A befejezett automatikus programok figyelembe veszik az összes finomságot és árnyalatokat. Használatuk lehetővé teszi, hogy a szinte tiszta és rendkívül piszkos edényekkel megbirkózzon – mindkét esetben viszonylag kevés vizet és áramot fognak tölteni. Az automatizálás garantálja a reagensek hiányának és a feltöltésének emlékeztetőjének elismerését.

A fél terhelés funkciója megfelel azoknak, akiknek gyakran 2-3 csészéket vagy lemezeket kell elindítaniuk.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

A modern eszközök védve vannak a szivárgásoktól. A védelem szintje eltérő – csak az ügyet vagy a házat és a tömlőket fedezheti együtt. A teljes biztonság csak közepes és magas árkategóriás modellekben garantált. A tervezők különböző típusú tisztítószerek használatát biztosítják. A legolcsóbb porok a legolcsóbbak; A gélek kevésbé előnyösek, de biztonságosan, és nem vezetnek a részecskék lerakódásához.

A mosogatógépek különálló és beágyazott mintákra vannak osztva. Az első típus bármely kényelmes ponton lehet szállítani. A második előnyös a karcolás konyhai elrendezéséhez. Kompakt készülék 6-8 házkészlet, teljes méretű – 12-16 készlet. A mosogatógépek tipikus funkciói is tartalmazzák a szokásos autómosót is – ez az üzemmód a szokásos étkezés után elhagyott edényekre kerül.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Érdemes megjegyezni ezt A gazdaságos rendszer lehetőségeiről számos gyártó ígéretei nem indokoltak. Független tanulmányok azt találták, hogy néha nincs különbség az IT és a szokásos program között, vagy szinte nem. A különbségek megérinthetik a szárítási módszert. A hagyományos kondenzációs technika megmenti az áramot, és nem hoz létre idegen zajt, de sok időt kell töltenie. További hasznos lehetőségek:

 • Repülőgép (ajtónyitás);

 • automatikus tisztító rendszer;

 • egy éjszaka jelenléte (maximális csendes) mód;

 • Biomoyake (az anyagok hatékonyan túlterheltek);

 • További letöltési funkció működés közben.

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Ki jött fel egy mosogatógéppel?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása