Kis konyha tervezési lehetőségek erkéllyel

A kis konyha erkéllyel nagyon funkcionális lehet. Különböző tervezési megoldások segítenek egy kis helyet megverni, és minden milliméterrel előnyösek.

Tervezés

Először is érdemes eldönteni az erkély megkülönböztetését a loggiából, mivel fontos a terhelés elosztásának kérdésében.

Az erkély egy olyan lemez, amely az egyik végén van. A loggia az alapításon alapuló tervezés. Így a loggia nagyobb teherbírással rendelkezik, és széles körű lehetőségeket nyit meg a terület elrendezésére.

Transzfer az erkélyre a munkaterületre vagy az étkezőre, még akkor is, ha a hely lehetővé teszi, nem éri meg, mivel nem ilyen túlterhelésekre van szükség, és az eredmény sajnálatos lehet.

Nem szükséges azonnal fellendülni a bíboros intézkedésekre – a falnak az erkélyről elválasztó fal lebontása, az ilyen döntő intézkedésekhez a vonatkozó esetek összehangolását igényli.

Egyszerűen szigetelheti az erkélyt, és gondoskodhat a megfelelő stílusban, és a kimenet gyönyörűen veri. A függönyök megmentenek.

Függönyök a konyha belsejében erkéllyel

A modern hengerelt vagy római függönyök jól illeszkednek a belső térben. Annak érdekében, hogy ne keressen, és a korlátozott hely nélkül, jobb, ha előnyben részesíti a fény továbbító lehetőséget. Lehetnek monofonikus fény, alig észrevehetőek. Fehér vagy bézs univerzális és könnyen illeszkedhet a belsejébe szinte bármilyen konyha.

Világos, a konyhai fülhallgató homlokzata vagy kontrasztja, hangsúlyozza a konyha egyedi tervezését.

A monofonikus lehetőségek mellett a függöny függönyök széles körben képviseltek – virágos nyomatok vagy texturális.

Az egyik kritérium a függöny kiválasztásához a konyhába – az anyag minősége, amelyből készülnek. A megnövekedett igények bemutatják a konyhai anyagokat, mivel magas páratartalom és zsíros fröccsenés. A szövet nem szabad felszívni a szagokat, és a zsírt könnyen el kell távolítani és ellenállni az ismételt tisztításnak.

Ne veszítse el a műanyag vakok relevanciáját, a természetes fából készült természetességek népszerűbbek. Egy másik lehetőség – hengerelt bambusz függönyök. Az ilyen anyagok esetében könnyen törődhetnek, ismételten törölhetők és mosnak. A fa érdekesnek tűnik a belső térben, de nem alkalmas bármilyen tervezésre.

A fényes fényes konyhai fülhallgatóhoz a műanyag redőnyök jobbak. Vízszintes és függőleges lehetnek.

A kifinomultság klasszikus változata során a belső tér segíti a tulle és a porter számára. A LAMBREQUIN csatlakoztatott befejezése és befejezése. Ahhoz, hogy vizuálisan ne csökkentse a konyhát és a mennyezet magasságait, jobb, ha előnyben részesíti a kevésbé masszív lehetőségeket.

A konyhában a Lambequin még függönyök nélkül is használható, amely zavarhatja. Gyönyörűen mozog az ablak és az erkélyhez való hozzáférés.

Ötletek a terület használatára

Annak ellenére, hogy kis méretű, az erkély egy nagyon funkcionális része a lakás: itt lehet tárolni szerszámok, szezonális dolgok, savanyúság és csak kint a friss levegőre. Az erkély csatlakoztatása a konyhába, akkor elveszítheti ezeket a kényelmet, ha ő az egyetlen a házban. Ebben az esetben jobb, ha az erkélyre bontás, de fenntartja a funkcionalitását.

Konyhák erkéllyel

  • Nagy szerepet játszik egy kis konyha kialakításában, erkéllyel, függönyökkel. Hengerelt, római vagy standard szövet – mindez a választott projektetől függ.
  • A konyhában erkéllyel járhat. Annak érdekében, hogy ne vegye fel a háztartások költségét jó erkéllyel. Az erkély ajtaja és ablakának zárnia kell.
  • A Swing Door megnyitja a helyet. Csúszó cseréje, ha a nyílás kialakítása lehetővé teszi, hogy megmentse a konyhát. Az ilyen ajtókhoz nincs szükség nyílásra, csak az oldalra vált.

  • Egyetlen tér értelme, nem szükséges a falak lebontása. Elég az, hogy az erkély ugyanolyan stílusban legyen, mint a konyha. És az átlátszó ajtó törli az akadályt, és fényt ad hozzá a konyhában. Ez az opció alkalmas, ha a konyhában egy nagy ablak az erkélyre.
  • A szigetelt erkély használható a savanyúság és lekvár tárolására. Az eszközöket tárolhatja, és még a mini workshopot is felszerelheti. És a virágok és a lakás lesz a kis kert.

Erkély a pihenéshez

Az erkély különálló pihenőhely lehet az otthoni fuss-tól. A kikapcsolódás és a kikapcsolódás zónájának megszervezése érdekében kényezhet egy hangulatos széket az erkélyen, lógni egy sconumot, vagy tegyen egy padlót. Hasznos lesz polcok könyvekkel vagy kis TV-vel. A kézimunka szerelmesei számára az erkély lehet a kreativitás helye. Egy hangulatos székben a kedvenc sorozat alatt kötött zoknit.

Ha az erkély nem szigetelt, nyáron a tea-ivás teraszként használható, és a hideg szezonban lehetőség nyílik a tengerparti tárolóhelyekre.

Műhely

A család fogadójához az erkély mini workshopként is felszerelhető. A polcokon eszközöket, csavarokat és szegeket helyeznek el. A munkaasztalon kényelmes lesz az otthoni dolgokhoz szükséges dolgok. És a hostess nem lesz olyan magányos, hogy főzzön vacsorát, amikor a házastárs az ablakon kívüli ajtót fog tenni.

Hogy az erkély jól karbantartott, jobb, ha a polcok zárva vannak. Annak érdekében, hogy a műhely jól illeszkedjen a konyha belsejébe, szükség van egy stílusú szekrények homlokzatainak kiadására.

Zöld sarok

A FIITE LOVERS számára egy melegített erkély lehet egy téli kertbe. A színek mellett hasznos növények lehetnek: gyógynövények, zöldek és még zöldségek. Cseresznye paradicsomot és kis uborkákat termeszthet. Ha a loggia tágas, akkor felszerelhet egy zónát a tea italok között a növények között. A benyomás megteremtésre kerül, hogy a reggeli a kertben történik. Egy nyári este az erkélyen, kellemes, hogy élvezze a csésze ízletes teát, a virágok illatát és a szél meleg ágait.

Racionális erkély

A téli kert vagy a rekreációs terület csábító és gyönyörű, de lehet, hogy nem lehet racionálisan egy kis lakásban, ahol minden centiméter a fiókban. Ebben az esetben az erkély további tárolási helyként szolgálhat. És hogy elkerülje az emelést, egyszerűen felszerelje a polcokat. Kis dolgok esetén jobb, ha szép dobozokat használunk. Bármit is tárolhat: ehető üres, háztartási készülékek, eszközök. Annak érdekében, hogy minden gondosnak tűnt, zárt szekrényeket készíthet, és úgy, hogy ne veszítse el a kis helyet, az ajtó jobb, ha faragott.

Egyedülálló egész

Ha nem könnyű használni egy erkélyt, mint egy kamra vagy téli kert, és növeli a konyhaszekrény hasznos területét, akkor engedélyt kapott, szétszerelje a falat.

Az egyik lehetőség az ablak eltávolítása és az ajtóhoz való kombinálása. Az ablakpárkány egy stílusban készül egy konyhával. A tervezési és felhasználási lehetőségek eltérőek lehetnek:

  • Egy további munkahely, egy P-alakú munkaterületet készíthet;
  • Bar rack;
  • vacsora.

A loggián a hűtőszekrény és a háztartási készülékek több polcjait elhelyezheti. Bíboros opció – a fal teljesen lebontásához, a konyhát egy loggiával egyesíti. A loggián étkezési területet szervezhet. Nem a legjobb ötlet, hogy elviseljük a munkaterületet a loggiában: meg kell ismételnie a kommunikációs rendszert. Ez jelentősen részletezi és bonyolítja a projektet.

Dekorációs stílus

Fontos, hogy milyen stílusban lesz a konyha és az erkély.

A keleti stílusok illeszkednek a relax vagy a tea partyhoz. A keleti jegyzetekkel ellátott erkély jól kombinálva van a konyhával a klasszikus stílusban vagy a modern stílusban. Kelet kis kanapék, általában élénk színek és sok párnával. Párna magukat nemzeti díszítéssel díszítették.

A kínai stílus egy kis kanapé, bambusz bútorok és vörös lámpák. A konyhában sikeres kombináció esetén vörös motívumok, például a konyhai fülhallgató homlokzata.

Nyugodt stílus mediterrán A falvak segítenek létrehozni a fonott bútorokat és a kék árnyalatokat a belső térben. Ez a design lehetővé teszi, hogy érezze magát a tengerparton.

Így közeledik az intelligenciához az elrendezéshez és a tér kialakításához, még egy kis területen is, akkor mindent elhelyezhet, és hozzon létre egy hangulatos sarokot. Nem mindig szükséges azonnali alapvető intézkedésekre, néha elegendő több tervezési technikát használni.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: