Konyha design 13 négyzetméter. M

Konyhai elrendezés – Kihívás komplex és kreatív. Amikor a meteegória 13 négyzetméter, számos hangulatos sarkot helyezhet el, amely egy adott tervezési stílussal ötvözi őket. A cikkben megnézzük a harmonikus konyha belső 13 négyzet létrehozásának árnyalatát. m, hagyjuk abba a fogadásokat, amellyel a helyiségek kényelmesek lesznek minden családtag számára.

Tervezés

Mielőtt elkezdené vásárolni a bútorokat, ragaszkodik a háttérképek, a padlóburkolat, a meglévő szoba vizuális ellenőrzése.

Fontos figyelmet fordítani a tervezési jellemzőire. Például a mérlegelemek az ablakok és ajtók, kiemelkedések vagy fülkék mérete lesznek a konyha falaiban.

Ezenkívül a bonyolult kialakítás a falakon vagy a mennyezeten végzett kommunikációt.

A vizuális ellenőrzés lehetővé teszi egy projekttervezés elkészítését, amelyben a mennyezetmagasságra lesz szükség, a falak görbülete, a padlótól az ablakpárkányig, az ablak szélessége, az oldal, amelyhez jön ki. Az ablakok elhelyezkedése különösen fontos: a színes megoldások kiválasztása attól függ. Például a hideg festékek nem használhatók a konyhában, amelyek ablakai északra mennek. Itt meg kell lágyítania a vizuális érzékelést meleg színekkel.

A projekt bonyolultabb lehet az Erker vagy az erkély jelenléte miatt.

Ebben az esetben különösen fontos figyelembe venni a bútorok elhelyezését, mert semmi sem zavarja a háztartások kényelmét.

Miután egy hozzávetőleges kialakítás összeáll, és vázlatos tervet készít, elkezdheti javítani.

Ami a mennyezetet illeti, a falak kereteit a falak görbülete esetén választják ki. Lehet, hogy egy-, két- vagy akár háromszintű gipszkarton kialakítás, keret kialakítása, valamint egy szakaszos szövet. Ha a mennyezet magas, akkor felépítheti a felfüggesztés kialakítását vagy egy robbantási típusú opciót.

Ebben az esetben a hangsúly a szoba sajátos funkcionális területére van kiválasztva. Nem szabad kiütni a teljes mennyezeti tervezésből, ezért a vonalak, a szín és a tervezés függ a belső elemektől.

A falak finanszírozása a szoba páratartalmának alapja alapján kell kiválasztania, mivel az arcnak praktikusnak kell lennie.

Fontos olyan anyagok kiválasztása, amelyek nem vannak kitéve a gomba és a penész. Ezenkívül az arcú anyagnak tartósnak kell lennie. A padlóburkolatnak ellenállnia kell a kopásnak, könnyen kezelhető és esztétikailag vonzónak.

Tervezés

A “for” és a “ellen”, megvizsgálja a szoba formáját, mivel ez származik, hogy az elrendezés attól függ, hogy az elrendezés, a bútorok elhelyezése, méretei, a modulok headset száma, valamint a tárolás száma A szükséges tételek rendszerei.

Vegye figyelembe a konyhák fő fajtáit és a tervezést.

  • Lineáris egysoros a szobában feszített vagy keskeny. Ebben az esetben a fülhallgató, valamint a tűzhely és a hűtőszekrény egy sorba helyezi a fal mentén. Ma divatos, hogy egy egyemeletes konyhát vagy fülhallgatót vásároljon a felső (csatolt) szekrények nélkül. A távollétüknek köszönhetően többnek tűnik.

  • Kettős sor lineáris Az elrendezés jó a széles helyiségek számára, mivel a két párhuzamos falak mentén elhelyezkedő bútorok vizuálisan növelik a szoba szélességét. A bútorok elhelyezése a két falak mentén lehetővé teszi, hogy a felső szekrények nélkül tegyenek, ami viszont lehetővé teszi, hogy állványok, falpanelek, moduláris minták alatt használja őket.

  • M-alakú típus A tervezés a standard típusú szobákhoz univerzálisnak tekinthető. A megfelelő szélesség lehetővé teszi, hogy két szomszédos fal mentén található konyhát találjon. Ugyanakkor az étkező a fülhallgatóval szemben helyezkedik el.

  • P-alakú változat A tervezés alkalmas konyhákra, amelynek alakja a négyzetre törekszik. Egy ilyen konyha sok helyet foglal el, és a telepítés észrevehetően csökkenti a konyhát. A vizuális egyensúlyhiány elkerülése érdekében meg kell verni a felső szekrények miatt a modulok túlterhelését.

  • C-alakú típus Valami megtervezése az előző verzióhoz hasonlít, széles helyiségekre is tervezték. Itt azonban a bútorok formája simább, ami javítja az esztétikai érzékelést. Az úgynevezett “C” betű szögei nagyon kicsiek lehetnek, például egy modulban.

  A fő fajták mellett kiemelheti a konyhát a félszigeten vagy a szigeten. Lényegében az első módosítások azt jelentik, hogy a fejhallgatóhoz kapcsolódó modulok jelenléte merőleges.

  Islands – Ezek a fejhallgató külön elemei, amelyek külön vannak telepítve. Ugyanakkor nem csak ellentétesek a fő bútorokkal, hanem a konyha közepén is.

  Zónázás

  A zónák alatt a különféle funkcionális területek helyének megakadályozását célozzák. Ez egy főzési zóna, étkező, tartózkodási hely.

  Figyelembe véve, hogy 13 négyzetméter – nem annyira sok tágas zónára, a zónáknak különleges ellátással kell tölteniük.

  Például, hogy helyet takarítson meg egy kompakt kanapé befogadásához, nem használhat közös asztalt étkezéshez, de egy bárszámláló.

  Ami a zónás technikákat illeti, akkor használja:

  • falburkolat;
  • padlóburkolatok;
  • Központi és segédvilágítás;
  • partíciók, Shirma;
  • Bútor tárgyak.

   A tér külön sarkokba való szétválasztása lehetővé teszi, hogy kirakja a konyhát, megadva a megrendelést és az egyes zónák megszervezését. Ebben az esetben a zónázás két percet, vagy akár három technikát is biztosíthat. Például kiemelheti egy külön megvilágító étkezőterületet, és eloszthatja a padlóburkolatot a főzés helyén, kiválasztva egy csempe. Kiválaszthatja a fülhallgató főzési zónáját egy sávszámlálóval, kombinálva az asztalhoz, és elkülöníti a rack vendégteret.

   A vizuális partíciók vételét használhatja, oly módon, hogy elosztja a konyhát és a vendég sarokot. Ha a szoba Erker van, akkor kiemelheti a saját világításával. Nagyszerűen néz ki a belsejében az étkezési hely kiválasztása falburkolaton keresztül. Például ez lehet egy fotó háttérkép, egy gipszkarton panel nyomtatott vagy pont megvilágítással.

   Harmónia titka

   Létrehozhat egy otthoni kabát légkört bármilyen konyhában. A 13 négyzetméteres konyhában. M dolog egyszerű. A bútorok mérete betartja a háztartások számát, valamint annak számát. Például egy bachelornak szüksége van egy minimális konyhai fülhallgató modulra és egy kis étkezőasztalra. Ha a család nagy, akkor a bútorokat kompakt az edények és a konyhai edények jól átgondolt tárolórendszerével választják ki.

   A tartozékok számát kell adni, meg kell próbálnia elkerülni a túlzott lakkot és az éles színű kontrasztot. A színes megoldásoknak lágynak kell lenniük, ha kevés a természetes fény a helyiségben, akkor hozzá kell adnod a fehérbe. Például fehér lehet a mennyezet, a bútorok dekoráció, fülhallgató, lámpa csillárok. Ha színes festékeket szeretne, cserélheti ki a fehér színű bézs, a tej, az elefántcsont árnyékolását.

   Ha ez egy erkélyes szoba, lehetetlen egy étkezőasztalt helyezni az erkélyajtó közelében. A maximális, mint az ajtóhoz tartozó szög, ez egy keskeny pad a szerelt típus, hogy befogadja a kis háztartási készülékeket. Ami az Erker-et illeti, nem is el kell különíteni a bútorokkal. Néha egy konyhai fülhallgató telepítésére szolgál. Ez akkor lehetséges, ha a kiemelkedésnek nincs ablaka.

   A konyhai elrendezés elemeinek kiválasztása, a stylistán keresztül kell gondolkodnia. A stílus nem lehet eltér az egész lakás (otthon) kialakításától, mivel az érzelmi színváltozás a szoba kellemetlenségéhez vezet. A divatos tervezési irányok különböző belső ágak, például modern stílus, high-tech, provence, minimalizmus, klasszikus, sőt padlás, bár az utóbbi esetben a stílus feltételes lesz, mert van egy nyitott elrendezés.

   Tervezési lehetőségek

   Semmi sem fogja megmondani a tervezés harmóniáját vizuális példákként.

   • A konyha belseje a tér szétválasztásával a félsziget étkezőasztalán keresztül. A vendégrész egy kanapéval és egy teaasztallal elválasztott világítás.

   • Eredeti megoldás meleg színekben ebéd- és vendégzónában. A kétszintű mennyezeti design használata funkcionális zóna elválasztójaként.

   • Konyhai fülhallgató használata a tér két zónába való elválasztásához: konyha és étkező. A szabadtéri anyagok kombinálása a kijelölési határok zóna főzéshez.

   • Sarokbútorok a konyha kialakításában, az ajtó nélkül, széles átjáróval. Lehetővé teszi a kanapé pihenőhelyként történő elrendezését. Étkezési helykiosztás szőnyegen keresztül.

   • Példa egy keskeny étkezőasztalra. A szoba részének elrendezése egy hangulatos nappaliban, puha sheggy szőnyeggel.

   • Egy másik tervezési lehetőség a konyhai zónával. A határokat a padlóburkolatokkal és a padlószekrénnyel szeparátorként osztja el, osztja meg a szobát három sarkra: főzés, étkező és nyaralóhely.

   • Ez a példa egyértelműen bemutatja a konyha szétválasztását egy keskeny asztallal, falpanelgel. Használt különböző háttérvilágítás a konyhai sarkokhoz.

   • Ez a konyha szükség esetén használható, és mint hálószoba a vendégek számára. A beépített bar számláló fejhallgató lehetővé teszi, hogy több felhasználót is küldjön. A megvilágítás az otthoni kényelem érzését adja.

   • Maximális teljes körű tér a konyha kialakításában. A kompakt kerek típusú főzési zóna a vendégterület helyét takarít meg, amely partíció vagy funkcionális elválasztó.

   A konyhai belsőépítészeti ötletek 13 négyzeten lehet a legkülönbözőbbek, függetlenül attól, hogy egy erkéllyel rendelkező projekt, vagy egy vödör vagy egy elrendezés törött perspektívával. Használható élő virágok, kashpo, dekoratív panelek, beleértve a beépített háttérvilágítást is. Maga a fülhallgató hagyományos vagy beépített lehet. Alacsony és magas lábak lehetnek.

   Néha a kialakítás kényelme a mobil ruhák vagy a megfelelő táblák. Valaki lélek konyhai dekoráció svédasztalos ételekhez. A konyhaszekrények minimális készletével szűk keresztmetszetet tartalmazhat kényelmes tárolórendszerrel a belső kompozícióban. Használhatja az edények tárolását fűszerekkel, edényekkel, borokkal, mosószerekkel az edényekhez és még a konyhai törölközők számára is.

   Ne bonyolítsák meg a konyhát az elemek rengeteg elemével, ha több mint két funkcionális zóna van benne. Ebben az esetben a lámpáknak kicsinek kell lenniük. Például jobb lesz nézni a pontvilágítással egyenlő lépéssel. Fontos figyelembe venni és stílusban: mondjuk, a minimalista belső tér a bútorok tömör tervezését jelenti, amely az alakja és befejezése.

   A konyhában világításhoz lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: