Konyha egy magánházban, kombinálva a nappali: mennyire kompetensen minden terv és gondoskodik?

Amellett, hogy a vágy, hogy távolítsa el a város zajától és nyüzsgésétől, a vágy, hogy rendezze a saját vidéken, van egy másik oka -, hogy éljük meg szorítás. A konyhában és a nappaliban lévő nappali egyesítése lehetővé teszi, hogy ebben az értelemben ideális legyen. És egy ilyen szoba kialakítása és tervezése sokat.

Divat trendek

Konyhai nappali a lényegében – stúdió. Divat a helyiségekben, ahol a többi funkció a pihenés és a munkaterület az élelmiszer jött hazánkba Amerikából. De az orosz talajon ez a tendencia speciális funkciókat szerzett. Ha az USA-ban szinte nem készítenek el az ételt otthon, van egy napi folyamata, amely a konyhában a konyhában lévő életet rója.

Párok és az étkezés szaga mindenhol behatol, amely elnyeli a kárpitozott bútorok, függönyök, párnák és egyéb dolgok kárpitozását a nappali fele. Ön kompenzálhatja ezt a hátrányt egy erőteljes kipufogó, de csak részben. A kések, a kések, a serpenyő sziszegése, a hűtőszekrény és más háztartási készülékek zümmögése zavarhatja azokat, akik a nappaliban elfoglaltak.

Egy másik probléma – a konyha és az étkező a szemétforrás, amely elkerülhetetlenül megjelenik a főzés, ebéd és vacsorák, a konyha-nappaliban tartva. Annak érdekében, hogy az élelmiszer-élet morzsák, tisztítás és egyéb “oldalkomponensei” eltűnt az egész szobában, a tisztításnak nagyon gyakran kell tennie.

Mindazonáltal a szoba étkezővel és konyhával rendelkezik, vannak előnyei is.

  • A nappali és a konyha nagyobbnak tűnik a fal között. Ez különösen világos, ha a szoba kvadratiája kicsi.
  • A konyha, “négy falon nincs zárva”, lehetővé teszi, hogy biztonságosan helyezze az összes szükséges felszerelést és bútort kényelmes helyen.
  • A kombinált szoba nagyszerű kényelemmel rendelkezik. A Hostess könnyebben nyomon követheti a gyerekeket, amikor a gazdasági ügyekben a szemében játszó testvéreket nézheti. Ő is lehetősége van kommunikálni a felnőtt rokonokkal, anélkül, hogy elszakadna a munkából.
  • A nagy szoba lehetővé teszi, hogy elegendő helyet adjon az étkező számára, ahol minden családtag összegyűjthető.
  • A konyha-nappali divatosnak tűnik. A privát ház kialakítása segít abban, hogy nagyon vonzóvá tegye és kényelmes stílusban, amely alkalmas arra, hogy az egész épületet például a fa, tégla, és így tovább.

A szervezet a konyha-nappali releváns mind egy vidéki házban szerény méretű és egy hatalmas, ahol fontos, hogy ne vesszenek el a szabad hely.

Finomságok tervezése

Ideális esetben a konyha-nappali projektet előre kell tervezni, mielőtt az egész ház épülne. Akkor lesz lehetséges, hogy hozzáértő make szellőzés, a rakományt a tartószerkezetek, hogy a szükséges számú ablak egy szobában kombinált funkciók. A konyha-nappali több opcióban megtervezheti. A legegyszerűbb dolog a szoba egyik oldalán van egy konyhaszekrény, a többi asztalnál és kárpitozott bútorokkal. És osztja meg a szobát a funkcionális területeken kényelmesen egy bár rack, konyha szigetén vagy félszigeten.

A tervezés a szoba konfigurációjától és területétől függ. Tíz és tizenöt méteren jobb, ha bútorokat helyeznek a falak mentén, hogy a középső maradjon. Ez az opció megfelelő, például egy házházban, amely nem követeli meg a belső örömöt. Egy jelentősebb területen bútorokat oszthat meg külön “helyszíneken”: egy helyen, hogy egy pihentető területet szervezzen egy TV-vel vagy kandallóval, mint egyesítési kezdet, egy másik – egy étkező, hosszú vagy kerekasztal, a harmadik – Konyha. A köztes változatban az étkezőasztal szerepe lehet bár.

A zónák további vétele az ívek vagy gerendák, a védőburkolatok, a színválasztás, a különböző anyagok használata, a kivitelben, a pódiumok használata, a pódiumok használata és egy többszintű mennyezet létrehozása. Az ív vagy a gerenda hangsúlyozza a csirkéket, különösen akkor, ha a niche-ben található. A Shirm nagyon gyakran dekoratív. A szélességük kettő vagy háromszor már az egész szoba szélessége. Ha többet teszel, akkor kényelmetlen lesz a nappali és a konyha között. Shirma leggyakrabban bambusz, fa vagy műanyag. Egy szilárdabb kialakítás használható a konyhai dolgok tárolására, vagy az elektrokamin beágyazására.

A többszintű mennyezet kiváló elválasztó eszköz, Ezenkívül ezzel a megközelítéssel lehetséges, hogy “lejátszani” különböző befejező anyagokat, és eredetileg megoldja a világítás kérdését különböző zónákban. Például egy fa (brusade) ház, a mennyezet felett része a szoba alatt megadott nappali is lehet fából, kiemelve a textúra az egész szerkezet, és a bevonatot alkalmazunk, a konyha fölötti annak befejező, amely egyszerűen mossuk le vagy stretch mennyezetet.

Hogy sok levegő volt a szobában, néha a tető egy része átfedés nélkül. Aztán a nappali kiderül, hogy a tetőtérben van. Ha a rudakon található ablakok további fényforrás. A konyha területén a mennyezet változatlan marad. Az ilyen megoldás különösen jól látható a kis és közepes méretű helyiségekben.

Padlóburkolat a konyhában és a nappaliban, még a gyakorlati megfontolásoktól is, akkor más, nem is beszélve a terület elhatárolásának segítségével. A konyhában a szerkezet és a jó minőségű linóleum alkalmas, amelyek ellenállnak a mechanikai hatásoknak, és könnyen tisztíthatók, és jobb, ha egy nappali, például parketta. Lágy szőnyeg vagy szőnyeg itt lesz a hely.

A pódium kényelmes a különböző zónák kiemeléséhez. Például emelje fel a konyhát. Maga a pódium kényelmes, mint a kanapé és a képviselők tárolásának helye. A harmonikus elválasztás a dekoratív technikák segítségével háttérkép-társakat használhat, vagy a színekben lévő falak díszítéséhez, amelyek jóval rendelkeznek, vagy ezek színe szinte ugyanaz, de a befejeződés textúrája eltérő (csempe) és tapéta, például). A zónák elválasztásakor fontos, hogy a stílus egységét különböző zónákban tartják fenn. Nem lehet pontosan, hogy a nappali rusztikus stílusban díszített, és a konyha a hi-tech stílusában. Az ilyen diszharmónia túl nyilvánvaló lesz.

Lehetőség van a különböző zónák közösségének hangsúlyozására egyszerű technikákkal ugyanolyan színű ékezetek használatával, ha például a bútorok árnyalatai egy félig visszhangzik a lámpák árnyalatával egy másikban. A nagy ház több emeleten nyílik korlátlan lehetőségeket a nappali konyhában. A tér két zóna közötti átmenetzel szervezhető, ami teljesen természetes lesz.

A konyhában ilyen házakban, egy hely a lépcső területén a második emeleten. A konyhai készlet jól illeszkedik ehhez a rést. A fából készült ház tágas platformján könnyen helyezkedik el egy pihentető szoba kandallóval. A vendégek számára fűtésként szolgál, a vendégek vonzereje, ugyanakkor észrevehető tervező akcentus.

Ha a konyha a csarnokkal rendelkezik a teraszhoz való hozzáférés érdekében, megjelenik egy étkező szervezésének lehetősége a friss levegőben. A nappali és a konyha közötti tolóüveg ajtók és az egyik mozgás terasza összekapcsolja mindkét teret egyetlen.

Tippek a tervezéshez

A konyha-nappali kialakítása nagymértékben függ attól, hogy milyen anyagot hoz létre az épületből. Az orosz valóságokban leggyakrabban egy ilyen anyagból származó faház vagy egy vidéki ház. A kivitel modern jellemzői lehetővé teszik, hogy bármilyen konyhai nappali helyet helyezzen úgy, hogy a szerkezet szerkezetére nem lesz tipp. De a városon kívül él, még mindig jobb hangsúlyozni egy faház egyedülálló ízét. Ha az épület kalibrált naplóból készül, a falak könnyebben nem díszítik egyáltalán, hanem a fa textúráját a faház stílusának különleges légkörének létrehozására használják. Bár ez a lehetőség azok számára, akik szeretnek egy intim szürkületet, mint a fából készült falakkal rendelkező szobákban, meglehetősen sötét.

De egy ilyen nappaliban van egy kandalló, kővel díszítve. A polcon könyveket, fotókat készíthet az állatok keretében. A padlón egy nagy halom (vagy állati bőr) szőnyegek jelennek meg. A bútorokat szőrme, bőr vagy gyapjú. Az annics-kiegészítés olyan gyertyák lesz, amelyek intimitását adják a légkör és festmények a falon a természet témáján. A konyha legmegfelelőbb színek, ilyen stílusban készült – vörös, barna vagy fűszínek. A háztartási készülékek nem juthatnak be a szemébe. Hűtőszekrény, például jobb, ha nem hagyományos fehéret választani, és egy fa vagy acél alatt.

Az étkező számára kívánatos jó bútorok vásárlása – nagy erős asztal és nehéz fa székek.

A kombinált ország stílusú szobát is felszerelhet. A fehér és a barna színű bútorok itt nagyon relevánsak lesznek. Legjobb, ha kiderül, hogy egy természetes fát használ. A kép kiegészíti a textileket szintetikus tipp nélkül. Ehhez könnyű festékek alkalmasak – kék tónusok, bézs, homok, sárga, tejszerű csokoládé. A fényes árnyalatok az ékezetek rendezésére használhatók.

Az Ecosyl konyhai nappali dekorációjához üveg, fém és fa. A bútorokat egyszerű vonalakban végzik. A Windows előnyben részesíti a római függönyöket. A könnyű függönyök az úton is bizonyítják. Hozzáadhatja a benyomást a természetes anyagokból származó beltéri növények és panelek segítségével. A legmegfelelőbb zöld, fehér és barna. A konyha-nappaliban, ilyen stílusban készült, nagy mennyiségű fényt kell biztosítania, mindenekelőtt természetes.

És egy fából készült ház esetében is releváns lesz egy régi áramköri stílus vagy a középkori kastély szellemének létrehozása. Ilyen kíséretben, teljesen nem a műanyag használatának helyére (például ablakkeretek és ajtók létrehozása az erkély eléréséhez) és LED, neon világítás. Nos, ha a konyha-nappali lesz felszerelve redőny, a konyhai szett készült tiszta fából, és a teljes készülékek vannak építve a szekrények (mikrohullámú ilyen környezetben, és az igazság furcsák).

Az étkezőben egy erős nagy asztalt és ugyanazokat a székeket vagy székeket telepíthet. Jobb, ha a fa készül (erre speciális technikák vannak). A repedések és az érdesség a ház és a vendégek lakóit hozzák létre egy bizonyos módon. A bútorok fafonalral elválaszthatók. A szál általános művészi elemei képesek lesznek hangsúlyozni a konyhai nappali teljes képének integritását. A különleges ízesítőterem képes lesz a festészet, hímzés segítségével.

Az ilyen apróok, mint például a fazekak és vágódeszkák, ennek megfelelően díszítve, a népi elemekkel rendelkező törölközők segítenek létrehozni a természetesség légkörét. Ilyen élő ékezeteket helyezhet el, csatolhatja ehhez a saját kézi munkáját, vagy megrendelheti a mesterekhez való munkát. Klasszikus szerelmeseinek nyújthat egy konyha-nappali, megtalálni a leginkább favorabled hely kén sor kárpitozott bútorok, kiegészítve párnák és plaids. Egy ilyen szobában a fényes szőnyeg jól elhelyezkedő. A falak stukkó kiállíthatók.

A teljes színskála jobb, ha ellenáll a pasztell színeknek. A padlóburkolat a nappaliban válassza a parkettát vagy laminátumot. Konyha – kő vagy könnyű tálak csempe.

Gyönyörű belső példák

A konyha-nappali, amely a faház vagy az orosz stílus stílusában díszített, nagyszerű hely lesz az idő eltöltésére. A sötét fából való hátrányokat az eredeti megoldás kompenzálja az étkezési terület helyzónájában, valamint további fényforrások segítségével.

A sötét fa kombinációja kontraszt elemekkel a konyhai környezetben, és a nappali hangsúlyozza a kivitel természetes textúráját. A kantin zóna izolálódik az egész helyiség többi részéből, a kanapé szilárd hátulján. A vacsoraasztalnál egy ilyen étkezőben órákat tölthet a tea és a beszélgetések számára.

A központi eleme a szoba ecostel kényelmes, hogy egy gyakorlati bőrkanapé, kiegészítve egy sor dohányzóasztal és az éjjeliszekrény az eredeti design. A konyhai készlet a leggyakoribb módon történik. Az étkező csúcspontja egy bár állványt és egy kerek asztalt készít egy kerekasztallal.

A konyhát a nappaliban, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: