Konyhai lemezek Gefest: Jellemzők, típusok és javítás

A munkaterület bármely modern konyha foglal egy nagy szám a háztartási készülékek, amelyek mindegyike képes megkönnyíteni a háziasszony folyamat főzés ízletes ételeket. A gázkályha ebben az esetben a legfontosabb szerepet játszik.

A modern háztartási készülékek tárolják a fogyasztókat a híres márkák különböző konyhai lemezeinek közül választhatnak. És mégis leggyakrabban a választás a hazai gyártóra esik, mivel a külföldi márkák többször is átfedik a termékeik költségeit.

Sokan tudják, hogy a hazai termékeket évszázadok óta készítették. A Szovjetunió során összeszerelt gázlemezek, amelyek még mindig szintén dolgoznak. És a maximális javításuk az volt, hogy cserélje ki a villanykörte a sütőben. Természetesen, mivel az idők, a technikai fejlődés sok lépést megelőzött, a gázkályhák hatalmas korszerűsítést tettek. A modern főzőberendezések hatalmas számú funkcióval rendelkeznek, és lehetővé teszik a legkülönlegesebb ételek létrehozását.

Sajátosságok

Mielőtt elkezdené tanulmányozni a Gefest gáztáblák jellemzőit, érdemes enyhíteni a gyártó történetét. Általánosságban elmondható, hogy a vállalat már több mint hatvan éve létezett. Kezdetben több vállalkozásból állt, és egy idő után egy nagy gazdaságban volt “Hephaest Belarus”. Produktív tevékenységének köszönhetően a vállalat minőségi tanúsítványt kapott nemzetközi szabványnak.

A mai napig a Gefest márkájú áruk vonala több mint kétszáz gáztáblákat módosít. Ezenkívül a szélszekrények mintegy ötven változatát gyártják a piacra, és körülbelül annyi beépített konyhai készüléket állítanak elő.

Különös figyelmet kell fordítani a GEFEST Konyhai lemezekre az orosz piacon és az egykori Szovjetunió országaiban. A semmiből előállított aggregátumok minősége nem rosszabb a külföldi elektrolit. A konyhai kályha minden modelljét egy bizonyos számú előnyt adja meg. De mielőtt tanulmányozná az egyes lemezek módosításának lehetőségét, meg kell ismerkednie a főzési jellemzők általános listájával.

 • Minden gázkályha számos funkcióval rendelkezik. Számos javított modell van felszerelve grillezővel. Másokban van egy elektromos rost és a sütő megvilágítása.
 • A GEFEST cégek javasolt választéktartománya magában foglalja a konyhai kályhák termelését, amely különbözik a jellemzőiben. Például a sütő belső térfogata negyven és ötven liter. Ebben az esetben a készülék méretei minimálisak lehetnek.
 • Minden egyes külön modell gázvezérlési funkcióval rendelkezik. A láng gázellátás véletlenszerű lebontásával automatikusan leáll.
 • Általánosságban elmondható, hogy a GEFEST konyhai lemezek összes modellje a gazdaságosztálynak tulajdonítható. De a funkciók sokszínűségének ellenére az árpolitika nagyon sikeres a család családi költségvetésével kapcsolatban.
 • És a legfontosabb, a konyhai lemezek GEFEST dokumentumainak legfontosabb élettartama tíz éve írja elő. De valójában sokkal hosszabb ideig kihasználva, így örömmel fogadják a tulajdonosukat.

Nézetek

A mai napig a Gefest csak néhányféle konyhai kályhát gyárt. Sajnos az elektromos tűzhely a bemutatott gyártó arzenáljában nem. De a gázelektromos eszközök teljes vonala auto-pólóval van felszerelve, és egy méretű lemez kiválasztása is lehetséges.

 • Szabványos gázlemezek szélszekrények és főzőfelületek jelenlétével. Az égők száma két-négy. Egyes modellek bizonyos frissítéssel, acélból készültek. De a sütő minden változatban kizárólag kék üzemanyagon működik.

 • A gázkályhák turisztikai változata. Leginkább az országban használják őket. Az ilyen eszköz költsége minimális és bármely személy zsebében. Maga a tűzhely gázon működik, két égővel rendelkezik, de nincs sütője. Ezeknek a modelleknek a leggyakoribb neve – “Asztali lemezek”.

A felállás

Leginkább a konyhai lemez kiválasztása egy nőt hordoz, mivel ez egy családi kandalló letétkezelője, és leggyakrabban időt tölt a konyhában, és finom ételeket készít a háztartások számára. Az első dolog, amit fog fizetni, az eszköz kialakítása, és a működés kényelme után becsült. A család vezetője a nagy háztartási készülékek kiválasztásakor is jelen kell lennie – abban az esetben, ha szükség van az egység műszaki felszerelésére, tervezési jellemzőire.

Általánosságban elmondható, hogy a Gefest modelltartomány meglehetősen változatos. Minden konyhaszekrénynek bizonyos pozitív jellemzői vannak, amelyekkel előre.

Gefest 3200-06

Ez a konyha tűzhely modell fel van szerelve négy égők, amelyek közül kettő a normál gázellátás erő, egy gazdaságos, és a főkapcsolót dolgozik nagy erő. A gázkemence mérete 42 liter. A főzőfelület elektromos szabályozással van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség folyamatosan megszerezni a mérkőzést, vagy öngyújtókat használhat.

Csak kattintson a gombra, amely az előlapon található, és a tápegység automatikusan világít. A konstruktív jellemzői sütő nagyon biztonságos. Gázszabályozó funkcióval, valamint világos megvilágítással rendelkezik, amelyet a főzési folyamat vezérelheti.

Ami a sütő belső felületének tisztítását illeti, azt szabványos módon kell előállítani, valamint a főzőlapot.

Gefest 5100-02 0009

A gáztűzhely ezen modellje négy pobbing hardverrel van felszerelve. Fontos jellemző, hogy sok felhasználó hangsúlyozza a gáz és a pillanatnyi elektromotoros. A készülék kívülről egy kellemes rajzot ábrázolnak, kombinálva bármely design konyhával. A mély behúzható rekesz lehetővé teszi, hogy mindenféle ételeket tároljon. Ami a sütőt illeti, a gázvezérlési funkció rendelkezésre állásának köszönhetően négy másodperc alatt fordul elő. Ezenkívül ez a modell olyan lehetőséget biztosít, mint egy grillező. Az egyedülálló rostélyrendszer meg fogja tenni a ropogós madárkit, és húst ad.

GEFEST 3200-08 K85

Hasonló termék tartalmaz egy zománcozott főzőlapot, amelyen négy égő van jelen. Az egyikük a maximális fűtéssel rendelkezik. A felszínen vannak acélrácsok, amelyek nemcsak eredetiek, hanem könnyen tisztíthatók a zsírmaradékból és az élelmiszercseppekből is. Sok szeretője hangsúlyozza a sütő szokatlan munkáját. Annak ellenére, hogy egy kis belső térfogat 42 liter, egyszerre több ételt készíthet.

A gáztűzhely alján van egy doboz az edények tárolására, ahol ritkán használt tartozékokat vagy azok, amelyek a sütőre vonatkoznak. A sütő tisztításához az összes ismerős hagyományos rendszerhez használható, a főzőfelület ugyanúgy történik.

Gefest 6100-04

A gáztűzhely ezen változata a konyhában a leginkább igazi asszisztens. A forgó kapcsolók mechanikai ellenőrzése ellenére soha nem rosszabb az elektromos testvére. Többek között van egy időzítő a főzéshez. Fontos jellemző az, hogy a rendszert mind a főzőfelület, mind a sütő elektromosainak felszerelje. A sütő hasznos térfogata általában 52 liter.

Van egy további grill funkció. Minden hostess örül, hogy a sütő gázvezérlési funkcióval és megvilágítással rendelkezik, amelynek köszönhetően figyelemmel kíséri a főzés minden szakaszát. A technikai oldalról a főzőpanel zománcból készül. A készülék négy gázégővel van felszerelve, amelyek közül az egyik felelős a gyors fűtésért. Ezenkívül a tűzhely védő leállási funkcióval rendelkezik, és ha a tűz véletlenül esküszik. A gáztűzhely alján van egy ömlesztett doboz, amely lehetővé teszi az edények tárolását.

Gefest 1200-C6

A gázkályha meglehetősen érdekes modellje, amely mechanikus típusú elektrojagal. A kialakítás forgó kapcsolókkal van felszerelve, amelyek simán állítják be a gázellátást. Külön figyelmet kell fordítani a sütőre. A rejtett ajtó simán leereszkedik 90 fokkal, amely lehetővé teszi, hogy szabadon telepíthesse a sütőlapot az elkészített élelmiszerrel. Amikor a gáz automatikusan bekapcsolja a gázszabályozást.

A főzési folyamat mögött követhetsz, anélkül, hogy kinyitná a sütő ajtaját, és mindezt a beépített megvilágításnak köszönhetően. A termék tisztítása Sajnálatos módon hagyományos módon készült. Ami a főzőfelületet illeti, akkor négy gázégővel van felszerelve, amelyek közül az egyiknek nagyított teljesítménye van. Ebben az esetben hiányzik a gázvezérlés főzőlapja, nincs védelmi letiltási és vezérlőpult funkció. A további kényelem egy hőjelző jelenlétében rejlik, amely a hőmérsékletet mutatja, ami miatt az edények nem húzódnak meg.

Gefest 3100-07

Ez a modell a gáztűzhely klasszikus változatának nevezhető. Mechanikai vezérlés, forgatható kapcsolók, a főzőfelület négy gázégővel van felszerelve, köztük egy gazdaságos és egy erős. Emaleted felület. A sárgaréz szekrény fő térfogata 44 liter. Sütő a sütő, kétoldalas tartós üvegből készült. Ezenkívül a gázvezérlési funkció jelen van a sütőben. A lemez alján van egy kényelmes tároló doboz ételek. Ez a modellnek nincs külön jellemzője, de ennek ellenére a vevők hatalmas igényei vannak.

Gefest 6500-03 0044

A gáztűzhely ezen verziója szigorú klasszikus kialakításban készült. Eszközvezérlés mechanikus, kapcsolók kapcsolók, ami nagyon kényelmes működés közben. Az oldalán van egy kijelző, amelyen az óra és a főzési idő jelzi. Van egy időzítő funkció, amely értesíti az étel készségét. A főzőpanel működő felülete edzett üvegből készül.

A tervezésben négy gázégő van, amelyek közül az egyik felelős a gyors fűtésért, a másik pedig a hatékonyságért. Az öntöttvas rácsok tetején helyezkednek el, könnyen öblíthetők és zsíros maradványok. A sütő széles méretű és térfogata 52 liter. Az ajtó összecsukható, van egy háttérvilágítás, amelynek köszönhetően követheti a főzés folyamatát.

Gefest 3200-05

A bemutatott gáztűzhely ideális lehetőség a kis méretű konyhák számára. De a minimális dimenziók ellenére tökéletesen másolja feladatait. A sütő térfogata 44 liter. Néhányan ez egy kicsit tűnhet, de valójában ez a kötet elég elég ahhoz, hogy finom tortát vagy tortát készítsen egy nagy család számára. A műszaki előírások megfontolásakor ki kell osztani Mechanikus időzítő, négycsatornás elektromos traktus, hemjelző és háttérvilágítás sütő.

A gáztűzhely alján található egy visszahúzható tároló doboz különböző ételekhez. Érdemes megjegyezni, hogy a lemezek lábai állíthatóak, lehetővé téve, hogy a hostess növekedésének szintjét telepítse. A főzőfelület négy égőből áll, amelyek közül az egyik kis mennyiségben készült – ez az úgynevezett gazdaságos égő. Általában ez a modell nagyon érdekes és olcsó, ami miatt népszerű.

Gefest 1200-C7 K8

Nagyon érdekes és nagyon szokatlan modell, amely nagy területű konyhák számára készült. A főzőpanel a zománc szabvány szerint történik. A tűzhely négy gázégővel van felszerelve. Sütővezérlés mechanikus, átkapcsol, és nagyon sima, ami miatt a gáz teljesítménye könnyen állítható. A méret tekintetében a modell maximális.

A sütő térfogata 65 liter, ami nagyon és nagyon hasonlít a Mistresses. Kényelmes csuklós ajtó, amely egyenletesen leereszkedett 90 fokos szögben. Az ajtó kialakítása tartós edzett üvegből készül a belső és kültéri oldalon. Ezenkívül a sütő a gázvezérlés további funkciójával van felszerelve. De sajnos, a készülék tisztítása kizárólag a hagyományos módszerrel történik.

Gefest 6100-01

A gáztűzhely ezen modelljét egy nagy családban végzett üzembe helyezték. Kezdjük, meg kell ismerkednie a főzőfelületen. Zománcból készült, négy gázégővel felszerelt, de sajnos nincs további funkciója. Gázellátás be- és kikapcsolás, forgatható kapcsolók, de segítségével könnyen beállíthatja a kék üzemanyag teljesítményét.

A sütő hasznos térfogata 52 liter. Minden hostess álma ilyen méretben. Az összecsukható ajtó könnyen és simán leereszkedve derékszögben. Amikor bekapcsolja és későbbi üzemeltetést a gázellátás mögött a gázvezérlő funkció figyelhető meg. Hogy folyamatosan ne nyissa ki a sütő ajtaját, belül van egy fényes háttérvilágítás. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit kényelmetlennek tekinthető, hagyományos tisztító rendszer, bár másrészt régóta megszokta ezt.

Óvatosan olvassa el a belorusz gyártó bemutatott modelljeit, világossá válik, hogy a hazai termelés nem áll a helyszínen, és a hétéves lépések előre haladnak előre. Ezenkívül meg kell jegyezni, és elfogadható értékét a kínált áruk.

By the way, a Gefest gyártója és megtörte a legtöbb ember megértésének sztereotípiáit, hogy a kiváló minőségű eszközöket csak magas költségekkel vásárolják meg. Valójában sok költségvetési termék ugrik a sajátosságaikba és a funkcionalitás híres külföldi márkájába.

Hogyan válasszuk ki?

A konyhai lemez kiválasztásakor egy kompetens megközelítés lehetővé teszi, hogy ne csak háztartási készülékeket vásároljon, hanem az igazi asszisztens, amely finom és hasznos ételeket hozhat létre egy nagy család számára. A Gefest gáztáblák önmagukban egyszerűsítik, könnyen kezelhetők. És mégis, a helyes választás, figyelmet kell fordítania bizonyos kritériumokra.

 • Gabarits. A gáztűzhely méretét az egyes mérések választják ki. A standard magasság mindig 85 centiméter, de a termék mélysége és szélessége 50-60 centiméter. Ezért a vásárlás előtt a legmegfelelőbb a mérőszalagot, és mérje meg a tűzhely telepítéséhez.
 • Főzőlap. Érdemes megjegyezni, hogy a konyhai tűzhely nagy része hőálló acélból készül. De a modern megközelítésnek köszönhetően más anyagok is használhatók. A standard szerint a zománcfehér vagy barna bevonatot figyelembe vesszük. Egyes modellek rozsdamentes acélt használnak egy matt árnyalattal. Legutóbb a főzőfelületek sötét hangok üvegkerámiájából kezdtek előállítani, sikeresen illeszkednek a konyha bármely belsejébe.

Működési szabályok

A gáztűzhely használata előtt telepíteni kell. Ez megköveteli, hogy meghívja a magasan képzett szakembereket, amelyeket a készülékben percekben telepítenek. Ezenkívül meg kell nyitnia egy jótállási kártyát a szervizközpontban, amely a háztartási készülékek szervizelésével foglalkozik. Módosítás esetén a szolgáltatás varázslóját megvizsgálják, és javítják a készüléket a jótállási kötelezettséggel.

Mielőtt elkezdené a tűzhely csatlakoztatását, ellenőriznie kell a központi hálózati üzemanyag nyomását. A fő tömlőt ezután csatlakoztatjuk a készülékhez, és fém rögzítéssel rögzítve.

Miután óvatosan meg kell vizsgálnia az utasításokat, olvassa el, hogy a gázkályha helyesen meggyulladjon, hogyan kell nyomon követni a hőmérsékletet, hogyan kell meggyújtani az alapvető hardvert, amely további funkciók létezik, és mi kellene különleges figyelmet fordítania.

Sok modellben, a Gefest lemezeken, amikor meggyújtja a sütőt, szükség van egy forgó kapcsoló rögzítésére, a kék üzemanyagra, és várjon körülbelül öt másodpercig, ellenkező esetben a gázvezérlés működik. A konyhai kályhák bizonyos módosításában a szélszekrények villanykönyve van, egyes modellek grillel vannak felszerelve, ezért fontos az utasítások olvasásához, hogyan cserélje ki a villanykörtéket és a további előkészítési funkciók használatát.

A konyhaszekrény minden egyes módosítása egyedi utasítással rendelkezik, amelyben a készülék jellemzőit és funkcionalitását részletesen ismertetjük.

Javítás

Bármely háztartási készülék, még a legmegbízhatóbb, saját határozott élettartama van. Gyakran, a szabványos munka folyamatában az aggregátumok meghiúsulnak. Konyhai lemezek GEFEST – Nincs kivétel ebben a kérdésben. Tapasztalt mesterek azt állítják, hogy a modell a gyártó elsősorban a négy lehetséges üzemzavarok, így hibásan működik, vagy nem működik egyáltalán.

 • Az egyenletes lángok hiánya. A probléma előfordulásának oka a gázüzemanyag kiigazításának hiánya. Meg tudja oldani a kérdést, ha hívja a varázslót, bár szükségessé válik, hogy kissé beállíthassa a gázellátást a központi hálózatból.
 • Kihalt tüzet azonnal a gyújtás után. Ez a hibás működés a hőelem, amely nem sikerült.
 • Nincs láng. Ha ez meghibásodott, az Electrojiggig és annak rendszere ellenőriznie kell. A gázellátó daru ellenőrzése után lehetséges, hogy javítani kell.
 • Elektronikus eszközök kimenete. A lámpa, a hőmérséklet jelzője, kijelzője. Sajnos a Gefest Gas Plates meglehetősen gyakori probléma, hogy megbirkózzon azzal, hogy csak a mester. De ha a fény kiégett, akkor cserélheti meg magad. A legfontosabb dolog az, hogy megcsavarja a világítóeszközt, találjon egy hasonló opciót, és állítsa vissza. Ami a hőmérséklet-mutatót illeti, ez többnyire szennyezett, ezért nem sikerül.

Néhány tulajdonos találkozott a forgó forduló kapcsolók problémájával. Ugyanakkor a reteszelőmirigy a gáztűzhely belsejében maradt, a főzőfelület alatt. Ahhoz, hogy megkapja, elő kell segíteni a sütő közelében található főzőfelület dzsekit, és a rögzítőelemek beszerelése után vissza. A záróelemet be kell illeszteni a kapcsolóba, és óvatosan helyezzük el a rotációs rendszer csapát.

Érdemes megjegyezni, hogy a retesz kiugrik, amikor megpróbálja eltávolítani a fogantyúkat a főzőlap mosásának folyamatában.

Vásárlói vélemények

Sok felhasználó, aki vásárolt GEFEST Plate megoszlanak csak pozitív véleménye, mint az elfogadható költségvetési terhek sikerült beszerezni a tökéletes konyha egység. Az első dolog, amit mondanak, hogy a boldog tulajdonosok bármilyen hibától függetlenül szólnak. Elektrozhigi, amely az égők alatt rejtve van, és nem működik, és nem eltömődik. Fényes háttérvilágítással ellátott sütő.

A konyhaszekrény kialakítása olyan lábakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a készülék felemelését vagy csökkentését a hostess növekedési viszonyában. Alul van egy mély ruhásszekrény, amely lehetővé teszi a konyhai eszközök elrejtését. A készülék szabványos konfigurációjában a bastard és a rács. Minden egyes modell célja egy speciális tervezés és tökéletesen kombinálható bármilyen konyhai beltéri.

Sok felhasználó ünnepli a gyújtás kényelmét. Az ablak kínáló tűz igen közel a gázégőt, ami miatt nem tud aggódni véletlen égési sérülések, és többé nem kell vásárolni mérkőzést meggyújtani a tüzet.

A negatív felülvizsgálatok kapcsolódnak azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy egyes modellek megtörhetik, amelyekre időről időre esik a mesterek okozására. Ezen kívül, nem mindenki lélek standard kézi tisztítás.

A gefest gáztűzhely kiválasztásáról, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: