Konyhai tervezési lehetőségek 11 kv. m egy kanapéval

Konyha design 11 kv. M. Választhat a legkülönbözőbb stílusú megoldások közül, és figyelembe véve a különböző igényeket és kívánságokat. Az ilyen helyiségek területe univerzálisnak tekinthető, könnyen illeszkedik minden olyan funkcionális és kényelmes konyhához, amelyen nem csak főzhet, hanem pihenhet.

Tekintsük részletesebben tervezési lehetőségeket a 11 kV-os területekkel rendelkező konyhák számára. M. a kanapékkal, és megismerkedhet a szakemberek tanácsadásával e tekintetben.

Tervezési és tervezési lehetőségek

A konyhába 11 kV-os területen. M. kényelmesen és kényelmessé vált, az elrendezés alatt keményen kell dolgozni, ugyanakkor, hogy egy tervet készítsen minden belső árnyalatú. Ezt önállóan lehet elvégezni, vagy ezt a munkát szakemberrel bízhatja meg.

A mai napig számos lehetőség van a konyhai tervezésre, amelyet a jövő alapja lehet.

 • Kétoldalú lehetőség. Ebben az esetben a konyha két fal mentén található, amelyek ellentétesek egymással, de az ablak mellett egy kanapéval (vagy őrült sarokban) étkező asztal található. Ez az elrendezés tökéletesen illeszkedik a 11 kV-os területre. M., Ha a szoba párhuzamos falai között a távolság legalább 2,6 méter.

 • Lineáris opció. Ebben az esetben a kész konyha csak egy fal mentén található, és egy étkezőasztal, kanapéval és székekkel van felszerelve. Ebben az esetben az étkezési terület az ablakban helyezhető el.

A falak közötti távolságnak legalább 2 méternek kell lennie.

 • P-alakú változat. Ez az elrendezés alkalmas a konyhához, amelyben egy nagy zónát feltételeznek főzésre és sok beépített ergonómiai technikára.

Ezzel az elrendezéssel a konyhaszekrény a három falak mentén helyezkedik el, mintha a “P” betűt képezi.

 • M-alakú elrendezés Tökéletesen alkalmas a 11 kV szobára is. M. Ebben az esetben válasszon egy téglalap alakú konyhát, de ugyanakkor a falak közötti távolságnak legalább 2,5 m-re kell lennie.

Válasszon egyet vagy egy másik típusú tervezést kell megadni, miközben figyelembe kell venni a helyiség jövőbeli tevékenységét.

Fontos pillanatok

Egy konyha területe 11 négyzet, akkor a legjobb, hogy válasszon egy non-lány fülhallgató, és nem ápolja a rengeteg sötét árnyalatok.

 • A konyha homlokzata jó vízszintes rajzok, amelyek jelentősen bővítik a helyet.
 • A fényes árnyalatok mellett beton textúrák és fémelemek is használhatók a konyhai fülhallgatóban.
 • Egy kis konyhában tükör textúrákat készíthet, amelyek szintén kézzel játszhatnak.

Amellett, hogy tudsz vásárolni egy kész kis kanapé modellt, a legjobb, ha megcsinálja. Tehát minden tekintetben tökéletesen illeszkedik a konyhába.

Ha sok leltár és étel található a konyhában, akkor a lehető legjobban a bővíthető bútorok és fiókok, és nem ismerős szekrények, amelyek sok helyet foglalnak el.

Az ilyen típusú konyhában is részt vehetsz különböző típusú szervezők és sínek, amelyek biztonságosan rögzítve vannak a falakon, és gazdaságilag lehetővé teszik a tartozékok tömegét.

Tippek szakemberek számára

Bármely kis konyhában, különösen, ha beszélünk a lakásról, nagyon fontos, hogy minden négyzetmétert kompetens és bírósági. Amellett, hogy készen állhat arra, hogy kész projekteket használjon, létrehozhat egyet és valamit a szakemberek tanácsával.

 • Ha a kanapé a konyhával szemben található, akkor a legjobb választás négyszögletes. A puha kanapé kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a textilkomponensre. Tehát a kanapénak tökéletesen harmonizálnia kell, nem csak konyhai fej, falak és padlók, hanem az asztal, függönyök és a dekoráció többi részével is. Ha a sarokkendőt preferálnak, a legjobb, ha közelebb áll az ablakhoz.
 • De ha a konyhában lévő kanapé a sorrendben van, akkor lehetőség van arra, hogy ergonómikusabbá tegyék, megrendeljük további tárolási dobozokat különböző készletekhez.
 • Ha a konyha egy nagy headset, egy kanapé és egy nagy étkezőasztal található, akkor gondolkodnia kell a falak és a padlók kialakítására. A tér vizuális bővüléséhez a preferenciát biztosan könnyű és meztelen árnyalatok, valamint jó világítás adják.

   • A hely kiterjesztése és egy külön étkezőterület létrehozása egy hangulatos kanapéval néha a konyhát erkéllyel kombinálják. Két funkcionális zónát oszthatunk fel egy kis dekoratív partícióval, vagy különböző padlóval és fali bevonatokkal. A zónázás ebben az esetben segít egy nagyon egyedi belső kialakításban.
   • Néha a kis lakás legjobb megoldása lehet a stúdió létrehozása, amikor a nappali a konyhával kombinálható. Ebben az esetben, hogy a konyhaházban lévő kanapé úgy néz ki, mint lehetetlen.
   • A konyha kiválasztásakor, amely a szoba mindkét oldalán található, nagyon fontos, hogy ne túlterhelje a szobát különböző részletekkel. Tehát a preferencia érdemes megadni a beépített technológiát, és ugyanakkor minimalizálja a tér túlterhelésének rendelkezésre állását.

   Hogyan kell tervezni egy konyhát 11 kv. m egy kanapéval, nézd meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: