Konyhai tervezési lehetőségek a kanapéval és a regisztrációs tippekkel

Tervezési megoldás a design konyhához egy kanapéval eltérő lehet. Ugyanakkor mindig meg kell engedelmeskednie számos árnyalat, beleértve a Windows és az ajtók tervezésének, méretének és elhelyezésének jellemzőit, megvilágítást, metra. Tekintsük részletesebben a konyha kialakításának részletesebb szempontjait a kanapéval, és megtudják, hogyan kell csinálni helyes és harmonikusan.

Zónás tér

A zoning alatt a helyet a térség megkülönböztetésének megkülönböztetése. Ez a megrendelés megszervezéséhez és fenntartásához szükséges. A szoba minden egyes részét egy bizonyos zóna foglalja el. Valójában a zónázás különböző célokkal rendelkező kis sarkokat hoz létre. A kanapéval ellátott konyha alatt racionálisan megengedi az étkezési és vendégterület megszervezését, valamint a főzési zónát. Ha elég terület van, akkor gondolhatsz a rekreációs területre.

A zoning elve a belső tér minden elemét használja, beleértve a bútorokat és a világítóeszközöket. Például:

 • Az egyes funkcionális konyhai zónák külön megvilágítása;
 • a kívánt helyszínt falburkolattal összpontosítva;
 • két szomszédos terület szétválasztása padlón vagy szőnyeg bevonattal;
 • Külön zóna elkülönítése a bútorok forgatásával;
 • Részleges partíciók létrehozása, amelyek jelzik a zóna határait.

  A konyha zónázásával egyszerre lehet használni két vagy akár három fogadás a szóköz. Például kiválaszthat egy külön megvilágítási zónát egy bárral. Ön is használhatja a megmentést az étkezési és vendégterület külön. A bárvas rács használata egy másik kültéri burkolattal együtt nagyon szerves, ha a vendégteret egy másik színű vagy akár textúrával jelöli. Mondja, hogy a konyha területén használhatja a csempe, és egy vendég készlet – linóleum.

  A világítás zónája változatos lehet. Érdemes megfontolni a felhasznált mennyezeti és fali tervezési képességeket és típusokat. Például egy olyan zónát fókuszálhat, amely három azonos lámpatestet tartalmaz, vagy egy beépített típusú mennyezeti panelt használhat.

  A főzési zóna kiemelhető a kötényterületen, és belülről is készülhet. Nézze meg a ragyogó kötényt a volumetrikus és az esztétika.

  Elrendezés és bútorok kiválasztása

  A design konyhák egy kanapéval a tervezés jellemzőitől függenek. Például a bútorelemek több jellemzője van a négyzetes formában. Ez a szoba mind szögletes, mind P-alakú elrendezés lehetséges. Ha ugyanabban az időben elegendő hely lesz a szobában, a kanapé a központban található. A korlátozott kvadratúra segítségével lineáris bútormegállapodást kell végezni. Kényelmetlen, de minimálisra csökkenti a károsodás kockázatát, ha különböző szögekről zúzódik.

  Ha a konyhát kombinálják a nappalival, a bútorok része két szomszédos fal mentén található. Például az egyikükön egy szomszédos falra mozgó szöget telepíthet. Töltse ki a bútor vonal lehet kanapé fiókokkal kiválasztott egy stílusban konyhai bútorok homlokzatokkal.

  A falhoz a kanapé számára üresnek tűnt, egy kis panelrel vagy több festményrel díszítheti tömör keretben.

  A táblázatot az ablak elhelyezheti egy kerekasztal felső és kompakt székek kiválasztásával. Ideális esetben a székeknek fel kell venniük a konyhai fülhallgatót. Lassítsa le az étkező lehet mennyezeti lámpa. Ha a mennyezetmagasság lehetővé teszi, hogy válasszon egy csillár kiválasztását a felfüggesztésen. Ha a falak alacsonyak, érdemes kiemelni az étkezőasztalot a beépített panelen.

  A konyhában lévő bútorok kiválasztása egy kanapéval, kényelmesen kell folytatnia. A bútorelemnek nincsenek kényelmetlenséget okozhat. A bútorok elhelyezése után elegendő helynek kell lennie. Ha lehetetlen egy stílusban felvenni a bútorokat, előnyös, ha meghatározott helyiségmérések alatt megrendelhető. Így kiderül, hogy elkerülje az árnyalat ellentmondását, ugyanakkor, és egyszerűsítse a kanapé harmonikus illesztését, mert gyakran szétválasztott.

  Hogyan válasszunk egy kanapét?

  A konyha-nappali kanapé modellje a területétől és a funkcionális célokatől függ. Például, ha a kanapé csak egy csésze tea kényelmes üléséhez szükséges, nincs szükség összecsukható modellre. Ugyanez mondható az esetről, ha a konyha terület kicsi. Maximális, amire szüksége van – ezek visszahúzható dobozok, amelyeken keresztül lehet minimalizálni az apróok számát, és ugyanakkor adja meg a kanapé és a konyhai fülhallgató láthatóságát az együttesnek.

  A stúdió apartman konyhájához egy összecsukható szerkezetet lehet felvenni. Gyakran előfordul, hogy az ilyen bútorok elég funkcionálisak és képesek segíteni a tulajdonosnak, amikor a vendégek a házban vannak, amellyel az éjszaka el kell gondoskodnia. Ezenkívül felesleges tárgyakat vagy akár ágyneműt is eltávolíthatunk egy ilyen kanapén. Vásárolhat egy kanapét bármilyen transzformációs mechanizmussal. A legfontosabb dolog az, hogy olyan változatot válasszon, amely nem igényel nagy helyet az átalakuláshoz egy teljes ágyba.

  Attól függően, hogy az elrendezéstől és a helyet a kanapé alatt megadták, a bútorok lineárisak vagy szögletesek lehetnek. Mindkét lehetőség biztosítja a karfa vagy polcok állványok számára. Szokatlan és elég funkcionális. A konyhai nappali kis helyén a kanapék kompakt, két ember számára készült.

  Ha elegendő hely van, akkor egy hosszú modellt választhat a falra telepítve, és a nem törlési táblát elhelyezve az előtte. Ha van egy Erker kiemelkedés a szobában, lehet használni a területét, rendelve egy nagy kanapé téglalap alakú vagy lekerekített formát (függ az Erker formájának jellemzőitől). Nézd meg az asztalt és a konyhai fejet egy színsémában, hogy szervesen és megfelelő lesz.

  A kanapét oly módon kell elhelyezni, hogy egyetlen vonalat készítsen a fejhallgatóval, vagy különálló sziget, különálló bárszámláló, rack, padló lámpa, asztal, válaszfal vagy oszlopok.

  Tervezési lehetőségek

  A konyhai nappali stilisztikájának választása az elemtől, a lakóépületek fő irányától, a tulajdonosok pénzügyi képességeitől és preferenciáitól függ. Például, ha a helyiség helye lehetővé teszi, hogy “Roaring” -ot kapjon, akkor felszerelheti a tetőtéri stílusban vagy grunge stílusban. By the way, ezek a megoldások csak szükségük van külön elfelejtett sarkok, amelyek lehetővé teszik a különböző zónás technikák használatát. Itt a kommunikáció fogadásait, a kreatív és durva lámpákat, a szigorúan funkcionális konyhát felszerelheti csuklós szekrények nélkül.

  A nagy ablakok függöny nélkül maradhatnak, de a kanapé egy kedves köpeny és a padló közelében a szőnyeget kell díszíteni.

  Közel ugyanazon a falon, elhelyezheti a fülhallgatót és a kanapét. Ebben az esetben használhat egy szögletes konyha elrendezésében egy bárpult és egy keskeny sarok kanapé. A BAR Rack két funkcionális zónát megoldhat. Ha merőleges a falra, akkor kiderül egy szög, amelyben egy kanapé. A hely megtakarításához egy kis étkezőasztalot mozgathat egy székkel.

  Ha párhuzamos típusú igazítás van, egy kéz mentén egy konyhát helyez. Ellentétben van egy kanapéval. Az asztalt négy székkel mozgathatja. Lassítsa le az étkezési helyet Laconic mennyezeti lámpák. A kanapé fölött lévő fal tele lehet képzel vagy tükörrel. A színes megoldások kiválasztása, a fénytestekről indulhat – vizuálisan kellemesebb és add hozzá a belső térhez.

  A kanapé az ablakban található, szemben az egyik oldalon a konyhával vagy a fülhallgatóval szemben. Ez lehet a székek kiegészítése, akár egy síkmodell. Ami a színes megoldásokat illeti, mindent meghatároz a szoba megvilágítása és az ablaknyílások méretei. Például a klasszikus stílusban lévő belseje a könnyű hangok bevonása (fehér, bézs, krém).

  A szürke stúdió számára fényes kontrasztok igényelnek, különben a szoba általános nézete depressziós lesz. Érdemes diverzifikálni a borok belsejét a borok vagy a zöld. Sikeresen megnézi a szobát salátával vagy pisztáciával. Ebben az esetben a zöld árnyalatokat a kárpitozás színében és a függöny árnyékában lehet használni. A friss zöldövezet színe “kihúzhat” és fekete-fehér design, lélegzik az élet megjegyzéseit.

  Nem számít, európai, arab, etnikai vagy modern stílus, mint alapja. Használt bútorok, fal- és padlóburkolatok harmonizálása egymás között. Figyelembe véve, hogy sok apró termék van a konyhában, a homlokzatok vagy szőnyeg színei nem lehet túlságosan motley. A textíliákat a szoba és az ablaknyílások méretének megfelelően választják ki. Ezek lehetnek gördülő hordozó, hagyományos klasszikusok, kérem, római fajták, osztrák, valamint francia függönyök.

  A maximális kényelemről beszélve lehetetlen, hogy ne vegye figyelembe a TV konyhájában való telepítést. Rendszerint a szobákkal szembeni kanapéval szemben helyezkednek el, ahol ez a funkcionális sarok elkülönül az étkezőterületről és a főzési zónákról.

  A konyha nappali belseje TV-vel olyan módon jön létre, hogy a szükséges távolságot tiszteletben tartsák a kanapé és a technika között.

  A keskeny és hosszú szoba körülményeiben nehéz megtenni. Ha azonban a szoba nagy, széles, vagy minden négyzeten van, akkor elegendő lesz a TV befogadására szolgáló hely. NE megvan az étkezőasztal előtt. Jobb, mint egy rekreációs terület, nincs hely neki.

  Gyönyörű példák

  Javasoljuk, hogy figyeljen arra, hogy több gyönyörű ötletet kapjunk a konyha belsejének kialakítására egy kanapéval.

  Erker kanapé a konyhában.

  A különböző funkcionális zónák külön megvilágításával.

  Példa a partíció használatára.

  A bútorok racionális elhelyezésének lehetősége korlátozott helyen.

  Zónás tér falburkolaton keresztül.

  Kanapé, mint a vacsora helye.

  Arról, hogyan válasszunk egy kanapét, nézd meg a következőt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: