Konyhák mezzaninnal

Konyhák Meresers – nagyon fontos és érdekes lehetőség a lakás kitöltésére. A sarok és más antleesol konyhai fejhallgatók a mennyezetre vonatkozhatnak. Érdemes figyelmet fordítani az ajtó feletti további szekrények elhelyezésére is.

Érvek és ellenérvek

Egy konyha építése a mezzanine-val – ami nyilvánvaló – lehetővé teszi, hogy a teljes területet hatékonyan használja a teljes területet. De sokkal kevésbé nyilvánvaló, bár nagyon kellemes hír a takarítás egyszerűsítése a szobában. Érdemes megjegyezni egy vizuálisan észlelt tér bővítését (még akkor is, ha valójában a szobából származik, annyi szabad hely, mint a kisebb bútorok használata esetén).

A megtakarítások szempontjából fontos, hogy a minimális szabad helyet különféle díszítő anyagokkal kell elválasztani.

Magas szekrényben könnyebb megtervezni a fő konyhai eszközök helyét. Alanyok, ritkán kell kialakítani, általában felállnak. Az alábbiakban több keresett dolgokat keresnek. Érdemes megjegyezni, hogy az alacsony szellemű emberek számára inkább hiba. Néha a bútorok különleges lépcsőkkel vannak felszerelve. De ez a megközelítés csak a negatív kompenzáció, bonyolítja és növeli a tervezést.

A mezzanine szekrénye a mennyezetre nem alkalmas semmilyen konyhában. Néha a tér hiánya nem teszi lehetővé, hogy egyáltalán tegye. A problémák nemcsak alacsony mennyezeteket, hanem vonzzák, szellőztetési következtetések és egyéb szükséges kommunikáció is. De a struktúrák sikeres elrendezésével ugyanaz a szellőztető dobozok álcáznak. A helyiség vizuálisan felemelkedik, és arányai egyre kellemesebbé válnak a szemnek.

Nézetek

Szabadtéri

Ez a fajta antleesol kompozíciók a mennyezethez vizuálisan hasonlítanak egy oszlopra. Az összes helyet a többi nélkül fogják venni. Néha speciális eseteket használnak, ahol kényelmes a beágyazás technika. Még a hűtőszekrények telepítése is megengedett. A leggyakoribb megoldás a három részből álló kültéri szekrényekkel.

A felső és az alsó részek ebben az opcióban leginkább racionálisak a termékek és más gyakran használt dolgok elterjedéséhez. A háztartási készülékek közepén:

 • Mikrohullámú sütő;
 • a sütő (leggyakrabban elektromos);
 • Nagy kávéfőző.

A legtöbb tömegméret:

 • 2100 és 2400 mm magasság között;
 • 450-600 mm mélységben;
 • 400, 500 vagy 800 mm szélesség.

Csuklós

Az ilyen modellek a mennyezet alatt vannak felszerelve. Ezek elsősorban az ömlesztett termékek, az asztali ételek, a fűszerek, a különböző kisebb tételek. Az ilyen típusú fejhallgatóban gyakran számos szekrény vagy egyetlen modul sor van. A két sorban található hely lehetővé teszi, hogy több helyet vegyen a hagyományos konyhai eszközökhöz. A tipikus felső csuklós szekrények mérete 900 és 1200 mm magasság között, 300 mm mélységben, 300-1000 mm széles.

A nagy egyenes oszlopoktól eltérő kis medál termékek, az ajtó felett vagy egy másik korlátozott helyen lehet felszerelni.

Formák

Kórházi konyha – azaz egysoros – tökéletesen alkalmas nagy és kis vagy közepes szobákra. Az egyenes tervek meglehetősen hosszú hosszúságúak lehetnek, és még az egész fal is lefedhetnek. Egyértelmű preferencia – hogy meglehetősen logikus – adja meg a folyamatos típusú asztal tetejét. Érdemes megjegyezni, hogy különösen praktikusak, ezért egy ilyen döntés egy másik geometriával próbál használni. De más keresett formátumokat kell figyelembe venni.

A mereverrel rendelkező sarokkonyhákat tömörségre értékelik. Ezért sokkal gyakrabban használják a kis helyiségekben. Minden helyet ergonómiailag használnak. E teljesítmény mellett a háztartási készülékek maximális bezárása, a munkaterületek.

Minél kevesebbet kell sétálnod a konyhában, annál jobb – minden háziasszony egyetért ezzel (és a szakácsok csatlakoznak hozzájuk).

Ha egyszerre három szomszédos falakat használhat, akkor érdemes megfontolni és a P-alakú verziót. Az ilyen eszköz helyet takarít meg, ha az ellenkező területe körülbelül 2,5 m távolságra lesz. Nagyobb távolsággal a fejhallgatók elválaszthatatlanok lesznek, mert túl sok időt tölt a költeni.

Ha a teljes hossza kevesebb lesz, akkor még a topper sem teszi lehetővé, hogy megszabaduljon a darabból.

A konyhai fejhallgató hagyományos kialakítása magában foglalja a kiálló fogantyúk felszerelését. A modern verziókban a gombok helyett ezeket a fogantyúkat használják. Ez a döntés alkalmas modern vagy ultra-modern stílusra. De a modern és annál nagyobb klasszikusok atmoszférájában nem megfelelő. A kompozíciók jellemzői különböző összetevők mélységével társíthatók; Az alsó szintű szekrények nagyságát általában az asztal tetejére állítják be.

Ismerje meg a készleteket, beleértve a bár állványt is. Sokkal funkcionálisabbak, mint a hétköznapi mindennapi megoldások. Különösen jó ilyen termék megnézi a stúdióapartman. Az elemek kétsoros helyszíne ajánlott a konyhák átadására, ahol a kölcsönösen ellentétes falak mentén vannak felszerelve. A munkások, a tűzhely és a mosási zóna azt tanácsolja, hogy pontosan ellentétes tárolóterületeket helyezzen el.

Anyagok

A fő szabály a konyhai anyagok kiválasztásában – az érték és a minőség aránya. Bármely terület szobájában működik, függetlenül a költségvetési korlátoktól és a stilisztikai preferenciáktól. Nagy klasszikus konyhákban a tömb bútorok jól működnek. Megteremti a kifinomultság érzését, ami nem zavarható. Festett (zománcozott) A homlokzatok vizuálisan értékesebb, mint a film, és hosszabb lesznek.

Még a zsetonok is könnyen álcázhatók, függetlenül a filmek károsodásának mértékétől. Az ilyen bútorokkal való ideális kombináció a természetes kőből vagy az elit fajtákból származó munkalapok.

Ha a megtakarítási megfontolások előtérbe kerülnek, biztonságosan választhat LDSP-t. Az ilyen anyagból származó konyhákra vonatkozó lehetőségek nagyon sok, és válassza ki a megfelelő egyszerű. Csak az egyes gyártók és a káros anyagok kibocsátási osztályaiban figyelembe veheti a forgácslap paramétereinek különbségét.

Ha ugyanarra a sorrendben további 20-30% -ot adhat hozzá, a preferenciát az MDF-nek kell megadni. Az anyagból származó homlokzatok jól szolgálnak 20-25 év. A homlokzatokban fém és üveg kombináció is használható. A befejezett megjelenés:

 • akril műanyagok;
 • film melamin;
 • furnér;
 • speciális zománcok;
 • PVC pillér.

Rendszernyílás

A forgó teljesítmény a bútor hurkok használatát jelenti. Ezek a hajótesten belül vannak, ahol kívül van. Így távolítsa el és húzza vissza a homlokzat nem fog működni. A hurkok 4 vagy 7 csuklót tartalmazhatnak. A legújabb modellek csökkentik az időköltségeket; A malotikus struktúrákat legalább 100 ezer nyitási és zárási ciklusra számítjuk ki.

Modell hurok nyitási szöge 95 fok. Szögletes szekrényekben, kinyomtatott és forgó tároló rendszerekkel, egy 30-270 fokos nyílásszögű csuklót használnak. Számos modern konyhával rendelkezik függőleges nyitó rendszerekkel. Az ilyen eszközök néhány modellje egyáltalán nem hurkok nélkül működik. A legfejlettebb függőleges változatok reagálnak a simaságszabályozó rendszerek nyomására és felszerelésével.

Összecsukható mechanizmusok, viszont kétféle típusra oszthatók: mechanikus rugó és gáz lift. Az ilyen megoldások a legmegfelelőbbek a nagy szilárd homlokzathoz. Örülök, hogy nagy konyhákban lógó látók. A tavaszi rendszerek megbízhatóak, de a tavaszi erő nem szabályozott, kivéve a legdrágább modelleket. Gyakorlatosabb rendszer a gázlámmal.

Tervezés

A tervezők túlnyomó többsége úgy véli, hogy a legjobb megoldás bármely stílusban, mind a modern, mind a klasszikusok számára, fehér konyha lesz merevers. Csak meg kell érteni, hogy az ilyen készítményekben lévő fehér szín teljesen különböző kontextusokra illeszkedik. És a szakértők azt tanácsolják, hogy más árnyalatokkal hígítsuk, kívánatos a spektrum meleg részéhez. Ezután a szoba kényelmesebb lesz. Ha a nettó klasszikus kompozíció nem tetszik túl sok, akkor ezt az opciót neoklasszikusnak tekintheti.

A klasszikusok rendezett adaptációjáról beszélünk a modern háztartási készülékek és a fejlett anyagok között. A fényes homlokzatok ebben az esetben kerülni kell, mert nehezen tudnak belépni még szakemberbe. A természetesen minden úgy néz ki, hogy a jobb: szürke-fehér és bézs színek jól illeszkednek, de a fekete fa alig alkalmas.

A kortárs technológia rajongói a leginkább ésszerűek a high-tech megközelítés kiválasztása fényes fémfelületekkel, megtagadva a díszek. De navigálhat és minden nem szabványos stilisztikában:

 • A “GZHEL” verzió, amelynek rengeteg levendula színe van, az akcentusos fényes kék zárványokkal;

 • Gótikus, természetes kőből és zseniális fából;

 • Egyiptomi stílus, masszív fülhallgató és jellegzetes képek;

 • Indiai tervezés, amely lehetővé teszi bármilyen színeket, ha csak a lehető legszebbek voltak, és a faragás örömmel fogadják;

 • Lounge, kerek sarkokkal és puha, kellemes színekkel;

 • Inlair és festés a srác szellemében;

 • Világos kerámia csempe a kötényhez természetes bútorokkal és díszítéssel kombinálva (marokkói opció);

 • Fehér-kék tengeri stílusú romantika;

 • fényes textúrák és savszínek betétje a pop art szellemében;

 • Harmonikus megállapodás Provence;

 • sima vonalak és kovácsolás, kombinálva a “Tiffany” megközelítésben, több mint 100 éve népszerű;

 • A modern kompozíciók aláhúzva vannak (funkcionalizmus);

 • Ünnepi és telített fúziós textil;

 • Hangulatos és természetes, különféle díszítéssel díszítve a konyhában a hyugg stílusában;

 • Palota luxus, közelítő mindennapi élet (belga megközelítés);

 • Hihetetlenül kovácsolt és romantikus Boho.

Tippek a választáshoz

A konyha a mzzles a legmegfelelőbb megrendelés a helyi cégek, mint egy utolsó üdülőhely, az orosz, bár egy másik régióból. A külföldön történő szállítás, valamint a berendezések és a technológiák mindenhol azonosak. Tökéletes kötény – vagy üveg, vagy jó csempe. Optimális homlokzati szín – fehér fényes. A felső dobozok az emelőmechanizmussal nem annyira nyertek a duzzadt modellekkel a közelebbi, és az árkülönbségek között kézzelfogható.

Nem szabad elfelejtened a hűtőszekrény és a konyhai lemez jelenlétét – vagy inkább arról, hogyan fognak megnyitni. Ahhoz, hogy helyesen válasszon, meg kell ismernie a legalább három cég tartományát (készen vagy megrendelésre kész, a szerepek nem játszanak). A klasszikus stílusban a clearance, néha helyesebb, hogy egy tömbfát, de megfizethetőbb és megbízhatóbb MDF-t készítsen. Minden épület és keret valójában a forgácslapból készült – ezért fontos ahhoz, hogy lamináljon még észrevehetetlen széleket is. Kerekített homlokzatok használhatók, de már régóta nem felelnek meg a jelenlegi divatnak.

Gyönyörű példák

A belső térhöz való egy nagyon kellemes kiegészítés olyan konyha, melyet Meresers formájában fehér szekrények formájában. A fa alatt vágott munkaterület kiválóan néz ki. Az alsó szint nem szabványos kék színe hozzáadja az eredetiséget.

A Tapasztalt tervezők által működtetett közvetlen konyhai fülhallgató nem lehet rosszabb – tökéletesen észlelt és világos, szürke, sötét felületek és belső megvilágítás.

De úgy néz ki, mint egy konyhai kombináció egy nagy egyenes fal mentén – a felső szint kifejezett fa textúrájával, tiszta fehér alsó szintjével és homályos-szürke köténygel, pont megvilágítással felszerelt.

Arról, hogyan lehet elkerülni a hibákat, amikor megtervezi a konyhát, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: