Kuppersberg Hoods: Modell áttekintés és üzemeltetési tippek

  Gyakran a konyhát nemcsak a főzéshez használják, hanem olyan hangulatos szobaként is, amelyben kommunikálhat a háztartásokkal. A kellemes beszélgetés megakadályozhatja a főzés utáni szagok különböző szagát. Ez a probléma sikeresen megoldja a konyhai motorháztetőit, a tisztító levegőt. Ma nagy számú gyártó kínál gazdag választékot, beleértve a különböző formák és design kivonatait is. Könnyen illeszkednek bármilyen belső belsejébe, és néha a konyha valódi díszítése, a szépség és a funkcionalitás kombinálása.

  Elég népszerű a beágyazott kapucnis. Ezek kompakt eszközök, amelyek rejtve lehetnek a bútorok számára. Képesek hatékonyan és gyorsan elkapni a levegő kis részecskéit a füst, a zsír és a korom. Az ilyen produktív és megbízható termékek megfizethető áron kínál Kuppersberg gyártót. Ez a berendezés garantálja a kiváló minőségű légtisztítást, több sebességgel rendelkezik, és nem alacsonyabb a mennyezeti és fali termékek.

  A márkájú termékek előnyei

  A vállalat modelljei tartós és megbízható zsíros alumínium szűrőkkel vannak felszerelve, lehetővé téve, hogy rendkívül hatékony és gyors eltávolítását biztosítsák a por, a zsír és más nyomelemek. Szintén az eszközök kiküszöbölik a szobát az égő és kellemetlen szagoktól. Ugyanakkor a Kuppersberg nem csak a legjobb asszisztenst kínál a mindennapi életben, hanem az eredeti design elemet is, amely képes arra, hogy a belső harmonikusabb és elegáns.

  A cég termékei Németországból sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek:

  • A szűrők garantálhatják a szoba hatékony tisztítását;
  • Könnyen eltávolítható és manuálisan mosható, a mosogatógépben problémák nélkül is elhelyezhetők;
  • A termékek megbízható hangszigetelő panelekkel rendelkeznek, amelyek az erőteljes és nagysebességű motor munkájához kapcsolódó kellemetlen érzésektől mentesek;
  • A design nem tudja megtörni vagy elrontani a túlmelegedés miatt, mivel speciális védőblokkokat tartalmaz, és azokat az anyagokat, amelyekből kivonatok készülnek, nem tudnak meggyulladni;
  • A motorháztetői zökkenőmentes tápegységgel rendelkeznek, ami javítja a használatának kényelmét;
  • A modelltartomány számos lehetőséget tartalmaz, amelyek közül számos olyan modellek vannak, amelyek számos választható funkcióval rendelkeznek (néhányan fényes háttérvilágítással és villamos energiát takaríthat meg);
  • A gyártó sok lehetőséget kínál (kandalló, sziget, lapos vagy kupola motorháztető);
  • Minden termék elegáns díszítéssel és harmonikusan illeszkedik minden modern belső térbe.
  • A termékek eltérő értékkel rendelkeznek a jellemzők függvényében, így mindenki pontosan megszerezheti azt, amire szüksége van.

  A felállás

  A megfelelő opció kiválasztásához figyelmet kell fordítania a legnépszerűbb modellekre, és részletesen figyelembe kell venni a jellemzőiket.

  Kuppersberg Slimlux 60 xg

  Ezt a modellt fel kell ágyazni a felfüggesztett konyhai szekrényekbe. A légcsatorna el van rejtve, és teljesen észrevehetővé válik. A tulajdonos csak az eszköz alján látható, ahol a lapos visszahúzható képernyő található. Ez a kialakítás lehetővé teszi a kipufogógáz számára, hogy érdekes és funkcionális elem legyen a szoba belsejének. A készüléknek van egy visszahúzható panel, amely lehetővé teszi a levegőbevitel növelését és az eszköz vezérlését.

  Ha az egység meghosszabbítása automatikusan bekapcsol. Ha visszaadja a kiindulási helyzetbe, akkor kikapcsol. Eszközkapacitás – 550 köbméter. A készülék képes megtisztítani a levegőt még tágas szobában is. A motorháztető több motoros munkával és 3 sebességgel rendelkezik. Kapcsolja a működési módokat a gombokhoz.

  A modell rendkívül hatékonyan kezeli funkciójával, nem okoz erős zajt, nem zavarja a háztartások nyugalmát. A háttérvilágítás két lámpával rendelkezik, és megvilágítja a födémet, és kellemes és meleg légkört is teremt.

  Kuppersberg Slimlux II 60 xfg

  A beágyazott modell könnyen rögzíthető egy felfüggesztett szekrényhez egy főzőfelületen. Két üzemmódja és 3 sebessége van. Jó teljesítményt és kapacitást biztosítanak 550 köbméter. Az egység tökéletesen összeütközik az égésű termékekkel, amelyek a főzés folyamatában megjelennek, képes normál mikroklímára. A modell működésének módosítása mechanikai menedzsment segítségével szükséges. Egy bizonyos sebesség beállításához kattintson a gombra.

  Ez az opció nagyon kényelmes. A munkaterület két halogén lámpát világít. A praktikus és megbízható eszköz két motorot és egy fémzsírszűrőt készít. A készülék nagy termelékenysége lehetővé teszi a villamos energia megmentését a munka időtartamának csökkentésével. A gyártó nem felejtette el a készülék kialakítását. Kombinálja a 2 stílusos színeket: fekete és fémes. A motorháztető modern és hatékonyan néz ki.

  Kuppersberg Slimlux 60 sg

  A beépített egység el van rejtve a felfüggesztett szekrényben egy nem működő állapotban, és csak akkor bővül, ha a tűzhely bekapcsol. Teljesítmény – 550 köbméter. A készüléknek van egy 3-Cop For korrekciója a teljesítmény és számos üzemmód (légáramlás, eltávolítás). Az “Eltávolítás” üzemmódban a készülék kiküszöböli a konyhát a munkaterület levegőjéről, elnyeli és dobja a szellőzőrendszerbe. Ezután a “piszkos” levegő megjelenik. Az újrahasznosító üzemmód a szennyezett levegő tisztítását egy fémszűrővel, valamint egy szénszűrőt tartalmazza. Ezután a levegő felszabadul a szobában.

  Ez a modell rendkívül produktív és csendes. Képes tökéletesen tisztítani a levegőt, és frissen készítheti a munkaterületet. Két halogén lámpa egyenletesen megvilágítja a főzéshez használt munkaterületet. A készüléket nagy teljesítmény jellemzi, az ellenőrzés és a praktikusság kényelmét. A minimális hely számát veszi igénybe, és egy univerzális kialakítás alkalmas bármilyen belső térre.

  A kiválasztás és a telepítés beállításai

  A kapucnis vásárlása óvatosan olvassa el néhány paramétereket, aki segít kiválasztani a tisztességes modellt.

  • Biztosítani kell, hogy a zajszint ne haladja meg a 60 dB-t. Ha nem figyeli a figyelmet erre a paraméterre, az egység rendkívül hangos és kényelmetlenséget okozhat.
  • Fontos megjegyezni, hogy a modell mérete meg kell egyeznie a lemez méretével.
  • A konyha munkaterületének jó megvilágítással kell rendelkeznie, ezért erőteljes és erős háttérvilágítással kell vásárolnia egy motorháztetőt. Az ideális lehetőség a LED fényforrások, mivel gazdaságosak és tartósak. Nos, ha a világítás fényereje beállítható.
  • El kell döntenie, hogy melyik irányítás lesz kényelmesebb az Ön számára. Számos lehetőség van: gombok, csúszkák, érzékelők. A touch panelek a legjobbak, de magasabb költséggel rendelkeznek.
  • Vannak modellek további funkciókkal. Jobb, ha egy eszközt választott intervallum / maradék futással.

  Annak érdekében, hogy hozzon létre egy aggregátumot és elérje a megfelelő munkáját, meg kell egyesítenie a légcsatorlót a szellőztető csatornához. Ehhez szükség van egy hullámos alumínium csőre vagy egy kollektív műanyag elemre. A doboz esztétikai megjelenésű, és nem akadályozza meg a légi mozgást.

  Gyors telepítéshez elektrolovka szükséges. Kell eltávolítania a ruhásszekrényt a falról, fordítsa felfeléfelé lefelé, és helyezzen egy helyet, ahol a lyuk lesz. Akkor le kell vágnod a lyukat. Ezután a mini-lyukakat kell fúrnia, ahol a készüléket csavarok rögzítik. A kabinet alján található kapucnis. Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a készülék megbízhatóan rögzített. A készülék akkor lóg a falon a szekrényben. A légcsatorna csatlakoztatva van és szerelve van (a szellőződobozba zárva).

  Ne felejtsük el a használati utasítást. A termék helytelen kezelése a telepítés során a jövőbeni bontás okozhatja.

  Vélemény

  Az interneten nagyszámú pozitív visszajelzést láthatunk a márka áruiról. Sokan írják, hogy a termékek tartósak, garantálják a tiszta levegőt, és a túlzott zaj nélkül működnek. Véleményük szerint a kiváló minőségű aggregátumok sokkal jobbá és kellemesebbé válhatnak.

  A legtöbb kapucnis tulajdonos megjegyzi, hogy a modellek eredeti, de disobbtive design, amely bármilyen modern belső. Könnyen használható eszközök, míg mind a nagy méretű egység, mind a kompakt eszköz kiválasztása. Szinte mindenki, aki megszerezte a gyártó kipufogását, elégedettek voltak a választásukkal.

  Videó felülvizsgálata a beépített kapucnis “Kuppersberg Slimlux II60c” Lásd a következő videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: