LEX típusai és modelltartománya

A LEX márkából származó kazánok kiválóan kiegészíthetik a modern konyhai szobát. Segítségük segítségével nem csak a kulináris remekművek főzéséhez használhatja a funkcionális zónát, hanem különleges hirdetést is készíthet a konyhai fülhallgató kialakításában is. LEX főzési modellek – megbízható, kiváló minőségű, kényelmes, kis méretű és multifunkcionális, amelyben továbbra is biztosítja a modelltartományt és a specifikációkat.

Széles választéka

A Lex márka számos főzőpaneleket ad ki, amelyek megfelelnek az összes modern követelménynek. A gyártó fő ötlete, hogy speciális eszközöket készítsen még a legigényesebb ügyfelek számára is. A márkajárak Európában találhatóak, amelyek szintén inspirálják a bizalmat, mint a technológia.

A választékban megtalálhatja a következő paneleket:

 • elektromos;
 • indukció;
 • Gáz.

Népszerű modellek

Kezdjük, fontolja meg a kis beágyazott panelek 30 centiméteres beállításait. Átlagos költsége 5,5-10 ezer rubel.

 • Lex Evh 320 Bl A 3000 W kapacitása kiváló lehet a modern konyha belsejében. Nagy szilárdságú üvegkerámiából készült. Érzékszervi vezérléssel, időzítővel, túlmelegedéssel és hőjelzővel felszerelt.
 • Javasoljuk, hogy nézzen meg egy kis Gáztisztító panel két CVG 321 pengével. Ez a modell edzett üvegből és a rácsokból készült – az öntöttvasból. További funkciókat tartalmaznak az elektromos beáramlás és a gázszabályozás.
 • Indukciós főzőpanel EVI 320 BL Sokan is valódi megtalálható. Üvegkerámiából készült. Érzékszervező vezérléssel, időzítővel, edényfelismerő érzékelővel, hőjelzővel és zárgombokkal rendelkezik.

45 cm-es WOO paneleket is bemutatunk egy nagy választékban. Középső árcédula, a 8-13 ezer rubel modelltől függően.

 • Kezdjük, azt javasoljuk, hogy nézzen Elektromos panel evh 430 bl Három égővel. Ez a modell nagyon erős – 4800 W, tartós üvegkerámia, minden szükséges biztonsági funkcióval felszerelt. Az érzékszervi vezérlés lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebbé váljon a panelen.
 • Gázfelszín három égővel a CVG 431 BL márkából, fekete színű, szintén nagyon stílusosnak tűnik. Edzett üvegből készült, mechanikus vezérléssel, villamosenergia- és gázvezérlő rendszerrel rendelkezik.
 • Gáztakaró felület CVG 432 BL az előző opció kiváló alternatívája is lehet. Ez a felületnek 3 égője van, amely alkalmas a fő és a léggömb gáz, amely sok nagy előny. Mindent megtesz, ami szükséges ahhoz, hogy otthon főzzük. Ennek a modellnek a hatalma 5750 W.

A márka választéka számos rozsdamentes acél főzőpaneleket tartalmaz. Vannak opciók két égővel és négy. Árak 5 és 12 ezer rubel között.

 • GVS 320 IX gáztisztító felület Két, rozsdamentes acélból készült égő, és a rácsok kiváló minőségű zománcból készülnek. Mechanikus vezérléssel és elektrojugokkal felszerelt. Alkalmas 10 kV-os kis konyhához. M.
 • A megszerzés jó megoldása lehet egy gázt főzőpanel, négy GVS 640 IX, rozsdamentes acél. A főzés során a legkényelmesebb munkához minden szükséges biztonsági lehetőséget biztosít.
 • Elég eredeti, mérlegelt modell GVS 643 IX. Az összes szükséges lehetőséggel is rendelkezik, beleértve a gázszabályozást és a villamos energiát is.

  Fontolja meg részletesebben indukciós főzőpaneleket, amelyeket az egyik leghatékonyabbnak tartanak. Bennük, a fűtés az elektromágneses indukció miatt következik be, csak egy speciális fém felületén reagál.

  • EVI 640 BL. Ez az indukciós beágyazott panel üvegkerámiából készült, kapacitása 7000 W, tökéletesen illeszkedik minden tágas konyhába. Minden biztonsági funkcióval felszerelt, beleértve a leválasztást, amikor lengő, panelzár gomb és edényfelismerő érzékelő.
  • Indukciós tűzhely evi 640-1 wh Szintén nagyon elegáns design van. Fehér színű üvegkerámiából, túlmelegedése, megerősített teljesítmény funkció két égőn és egy maradék hőjelzőn.

  Természetesen csak a márkából származó főzőfelületek fő modelljei voltak. A márka tartományában sokkal érdekesebb lehetőséget találsz, ráadásul a tartomány évente frissül az új és továbbfejlesztett modellekkel, amelyek megfelelnek a nemzetközi szintű minőségi kritériumoknak.

  Szakemberek tippjei

  Mielőtt megvásárolná a főzőlapot egy konyhához, Javasoljuk, hogy figyeljen a szakemberek tanácsára.

  • Nagyon fontos, hogy figyelembe vegye a helyiség méretét, amikor a panel van kiválasztva. Tehát a kis konyhák esetében a két és három égővel rendelkező modellek teljesen alkalmasak, kevésbé hatékonyak, de meglehetősen hatékonyak. Ezenkívül, ha sok háztartási készülék lesz a helyiségben, nem kívánatos, hogy 4 égővel rendelkező elektromos felületeket választsák, sok energiát fogyasztanak, ami a villamos energia problémáját eredményezi.
  • A modern paneleknek többfunkciósnak kell lenniük, és ha indukciót jelentenek, akkor általában, általában minden lehetőségnek jelen kell lennie a maradék hőjének mutatójából, és a gyermekek speciális zárjával végződik. Az időzítő jelenléte is nagy plusz a főzésben. A gázelhallások a legjobban választhatnak az elektromos kiáramlással.
  • A felület felszínéről beszélve természetesen a legmegfelelőbb a nagy szilárdságú anyagok figyelembevétele, beleértve az üvegkerámiák sok szakembereit is.
  • Az indukciós lemezek megválasztásáról beszélve érdemes egy különleges ételeket gondolkodni nekik. Normál étkezési eszközök az ilyen felületek nem alkalmasak, mert azonnal használható, akkor a diszkrétbe juthat.
  • A főzőfelület tisztításához fontos, hogy finom szivacs legyen. Legjobb, ha elkülönül, és nem az, amely általában mossa az edényeket. A panel tisztítására szolgáló eszközöknek nem szabad olyan csiszoló részecskéket tartalmazniuk, amelyek bármely panel felületét karcolhatják: indukció vagy gáz.
  • A panel csatlakoztatása a legjobban megbízható a professzionális mesterekben. Bár az utasítás és a telepítésre vonatkozó rendszert, speciális eszközök és speciális készségek nélkül valójában nem valószínű, hogy magas színvonalú független telepítést kap.

  Nagyon fontos, hogy a főzőfelület használata előtt olvassa el a használati utasításokat. Jelzi, hogyan kell beállítani az időzítőt, tegye a zárat és sok érdekes és hasznos.

  Vásárlói vélemények

  A Lex főzőlapjáról sokféle véleményt találhat. Gyakran az ügyfelek pozitív visszajelzést hagynak, ami számos pillanatot jelez a technológia munkájában.

  • Az indukciós panelek megfelelően működnek, a költségek meglehetősen megfizethetőek egy ilyen többfunkciós termékhez.
  • A két és három égővel rendelkező modellek nagyon kompakt és tüdő, vizuálisan nem veszítik el a konyhát, de éppen ellenkezőleg, hogy jobban modern.
  • Kedveli a tökéletes érzékszervi irányítást, amely még az idő múlásával sem veszíti el az érzékenységet. Ráadásul az elektromos panelek nagyon kényelmesek a mosáshoz, és általában kellemesek, hogy gondoskodjanak rájuk.
  • Az elektromos beállításokat nagyon gyorsan melegítik, és egyenletesen felmelegítik az ételt a főzés során.

        Ami a felhasználók által mondott hiányosságokat illeti, itt néhányan azt mondják, hogy az érintőképernyők törlése után válások vannak. A gáz egy kicsit zajos a főzés során. És néhány év múlva az érzékelő szeret szeretni.

        Összefoglalva, meg kell jegyezni, hogy Vannak néhány ellentmondásos felülvizsgálat a Lex sok felületéről, de általában a minőség ideális az árral, így a márka panelek javára való választás valószínűleg előnyös. Ráadásul a lex áruk sok szakmai szakácsot ajánlnak, amelyek nem, de örülhetnek.

        A LEX GVG 320 BL főzőlapjának videója megtekintheti.

        Értékelje a cikket
        ( Még nincsenek értékelések )
        Megjegyzések hozzáadása

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: