Minden a Krausen porszívókról

A porszívó hosszúságú, a háztartási tisztaság fenntartásához szükséges típusú berendezések. A piac a műszeradatok meglehetősen széles választékát mutatja be. A Krausen porszívók különleges érdeklődést élveznek. Mit képzelnek el, és hogyan dönthetünk a megfelelő modell megválasztásáról, nézzük meg.

A gyártóról

Krausen, amely bemutatja a porszívó a márka, az azonos nevű, 1998-ban alakult. Fő feladata az volt, hogy elválasztó háztartási készüléket állítson elő, amely megengedi a lakosság nagy szegmensét, míg a technikanak magas színvonalúnak kell lennie. És a gyártó kiderült.

Most ez a márka világszerte ismert, és vezető pozíciót foglal el az elválasztó porszívók értékesítési rangsorában.

Jellemzők: előnyök és hátrányok

A Krausen porszívóknak számos előnye van.

 • Minőség. Minden eszközt a szigorú európai szabványoknak megfelelően gyártják. Minőségellenőrzés, ha termékeket gyártanak minden szakaszban.
 • Modern technológiák. Annak ellenére, hogy a professzionalizmus területén a porszívók gyártásának konzervatív megközelítése ellenére a vállalat megpróbálja alkalmazni a legújabb technológiákat a technológiájában.
 • Ökológia. A készülék teljesen környezetbarát anyagokból készül.
 • Hatótávolság. A gyártó hatalmas választékot kínál porszívóknak. Választhat egy eszközt nem csak a mindennapi életben, hanem a tisztító cégek üzemeltetésére is.
 • Ergonómiai. A porszívók kialakítása meglehetősen kényelmes, ha használják.
 • Egyszerűség. Még egy gyermek is megbirkózik a Krausen porszívóval. A készülék minimálisra csökkentette a gombok számát, amelyek megkönnyítik a technikától való még könnyebb kezelését.
 • Megbízhatóság. Az eszközökön lévő gyártó garanciális időszakot hozott létre, amely a háztartási készülékek 2 év, a szakmai felszerelések – 12 hónap. Ebben az időszakban javíthatja a sikertelen eszközt a szakosodott központok bármelyikében.

De van Krausen porszívók és hátrányok. A készülék költsége még mindig elég magas, bár teljes mértékben megfelel az ár minőségének arányának.

Nézetek

A Krausen több faj porszívóit gyárt.

  Aqua szűrővel

  Ez a porszívó speciális szűrőt hoz létre, amelyben a vizet öntjük. A por áthalad, a folyadékba helyezkedik el, és meglehetősen kis mennyiségben repül. Az ilyen eszközök nem igényelnek porgyűjtő zsákokat. A Krausen porszívók továbbá olyan szeparátorral vannak felszerelve, amely a szűrő belsejében lévő vizet vezeti, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag csökkentse a por visszaszorítását a műszerből.

   Az ilyen porszívó kevésbé villamos energiát fogyaszt, mint az undepair típusú eszköz, nem igényel további szűrőket, ezért megmenti a költségvetést a fogyóeszközök megvásárlására.

   Olvasztó

   Ez egy kiváló alternatíva, nem csak a seprű, hanem a mop és a rongyok is. Ez az eszköz száraz tisztítást készíthet, mossa meg a padlót, és a szőnyegek és kárpitozott bútorok kémiai tisztítását is elvégezheti. A működési elve az ilyen eszköz az, hogy a detergens oldat, elöntött egy speciális rekeszben, a segítségével a szivattyú permetezzük a kívánt felületre, ami után késik vissza a porszívó. És mindkét folyamatot egyidejűleg végezzük.

   Krausen tisztító porszívók van egy kis súlyt, vannak látva egy elválasztó, felszerelt egy meglehetősen nagyszámú fúvóka.

    Függőleges

    Ez a fajta eszköz a funkcionalitásában nem különbözik a szokásos porszívótól a száraz tisztításhoz, de a design eredetileg eredetileg. A ház és a motorblokk az ecsettel vannak felszerelve, és a padlón keresztül utazik vele. Az ilyen porszívó nem rendelkezik csövekkel és tömlőkkel, kevés helyet foglal el, amikor tárolják.

     Tartalmaz egy parkolóhelyet, ahol a fúvókák és a vezeték csatlakoztatva vannak.

     Szakmai

     Ez egy olyan speciális csoport, amelyet kifejezetten a tisztító cégek használatára terveztek. Az ilyen eszközök meglehetősen nagy potenciállal rendelkeznek, és napi 24 órát dolgozhatnak, emellett a professzionális porszívóknak megnövekedett szívóerővel rendelkeznek Lehetővé teszi az ilyen eszközöket az építési és befejező munkák előállításához, a raktárak és a nyilvános terek tisztítása során.

     Az ipari porszívókat több típus is állítják elő. Száraz tisztítóeszközök, poros gerendák, amelyek képesek összegyűjtésre, kivéve a szemetet, a kiömlött folyadékokat, a porszívókat kifejezetten. Az utolsó, például egy sebtípust tulajdoníthat, amely meglehetősen keskeny helyiségek tisztítására szolgál, ahol a hagyományos porszívó használata lehetetlen.

     Felülvizsgálati modellek

     Krausen porszívók modell nagyon széles. Mindegyik típust több modell képviseli. Íme néhány porszívó, amelyek különösen népszerűek.

      Aqua Plus

      Ez egy függőleges szőnyegtisztító mosás. Úgy tervezték, hogy otthoni bevonatok kémiai tisztítása legyen. A készülék 0,7 kW-os kapacitású motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a vizet szopni a szőnyegpadló után. A függőleges formájának köszönhetően nem fog sok helyet foglalni a szekrényben, a platformja 41×25 cm méretű. Ez a modell körülbelül 10 ezer. rubel.

       Pro Super

       Ez egy professzionális poros medence, amely megfelel a legmagasabb követelményeknek a helyiség tisztítási szolgáltatások területén. Három motorral van felszerelve, amely összegben adja ki a hatalmat 3 kW-ban. A készülék abszorpciós kapacitása 300 mbar, míg a zajszint elég kicsi, és csak 64 dB. A szemétgyűjtő tartály nagyon terjedelmes, és akár 70 liter hulladékot is képes befogadni.

        Rozsdamentes acélból készült, nem korrózió, az lúgokkal és savakkal szemben.

        A hálózati kábel hossza 720 cm, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el a meglehetősen nagy területet, anélkül, hogy egy másik kimenetre való áttérés lenne.

        Van egy eszköz körülbelül 28 ezer. rubel.

        Öko teljesítmény

        Ez a modell egy porszívó egy aqua szűrővel a megnövekedett teljesítmény. Két motorral van felszerelve, amely összesen 1,2 kW-ot ad ki. A porszívó áttetsző szűrő lombikkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz szennyezésének szabályozását, és időben változtatni. A szűrő kapacitása 3,2 liter.

         A készülék a levegő tisztítószerként is működhet, a készülék maximális termelékenysége ebben az esetben 165 m³ / h lesz.

         A készülék súlya körülbelül 11 kg. Érdemes ezt a modellt kicsi 40 ezer nélkül. rubel.

         Aqua Star

         A készülék egy másik modellje az Aqua szűrővel. Ez egy elég kompakt módosítás, míg a műszaki előírások szerint gyakorlatilag nem rosszabb a társai. Az eszköz motorjának hatalma 1 kW, a motor forgási sebessége 28 ezer. fordulat. A fúvókákkal ellátott eszköz tömege 9,5 kg.

         Ez a modell körülbelül 22 ezer. rubel.

          Igen Luxe

          Ez is egy Aqua szűrőeszköz. Elég elegáns design. A sötét türkizkék betétekkel készült sötét műanyag kombinációja meglehetősen modern és stílusos. A készülék teljesítménye 1 kW, és biztosítja a motor forgásának sebességét 28 ezerre. fordulat. A csomagodban ez a modell egy turbó, amely könnyen összegyűjti a szálakat és a hajat a padlóról, egy speciális réscsúcs, amely behatol a leggyakrabban elérhető helyeken, egy szívófúvóka, amely egy kiömlött víz pocsolyát gyűjt.

          Ez a modell 35 ezer területen található. rubel.

           Postai irányítószám

           Ez a mosószer porszívó legolcsóbb modellje. A műszer motorjának hatalma 1 kW-nak felel meg, a forgási sebessége 28 ezer. fordulat. Van egy sor fúvókák, amellyel mossa le a padlót, költeni a legnehezebb helyeket, és mélyen tisztítsa meg az otthoni bútorzatokat.

           A készülék költsége körülbelül 35 ezer. rubel.

           A következő videóban várakozik a szeparátor porszívó Krausen.

           Értékelje a cikket
           ( Még nincsenek értékelések )
           Megjegyzések hozzáadása

           ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: