Minden a Maunfeld Woo panelekről

Beépített konyhai készülékek lehetővé teszi, hogy megtestesítik a legbátrabb tervezési fantáziák, és hozzon létre egy szép és kényelmes helyet egy időben. Ezért érdemes figyelembe venni a Maunfeld főzési panelek jellemzőit és modelltartományát.

A márkáról

Maunfeld 1998-ban alakult az Egyesült Királyságban. Ugyanakkor, a Tuman Albionon, csak a cég székhelye található, és az áruk nagy részét Olaszországban, Franciaországban, Lengyelországban, Törökországban és Kínában gyártják. Annak ellenére, hogy a termelés ilyen széles földrajza, szinte az összes konyhai berendezés vállalata jellemzően a brit szigorú és elegáns design jellemzőit viseli.

Mivel a brit vállalat áruk a nyugat-európai piacra összpontosulnak, az EU szabályozási aktusai szerint minden szükséges minőségi tanúsítványt tartalmaznak.

Az összes terméknek bizonyítéka van a vámunió szabványainak való megfelelésről.

Sajátosságok

A vállalat főzési felületeinek érdekes tulajdonsága – termelésük termelése különböző országokban található. Tehát a vállalat teljes gáztechnikáját a Törökországban található gyárakban állítják elő, és az elektromos panelek előállítása Olaszországban és részben Kínában található növényekkel foglalkozik.

Ugyanakkor a vezető nyugat-európai, japán és koreai márkák alkatrészei a termelésben használják. Tehát a cég konyhai készülékeire telepített összes égő és gázvezérlő rendszereket a jól ismert Sabaf cég gyártja. Az üvegkerámiatermékekben az Eurokera és a németországi Schott-i Franco-Amerikai komponensek használják. A híres Német Társaság Thyssonkrupp által gyártott termékekben használt összes acél.

A magas színvonalú adatok használata lehetővé teszi a vállalat számára, hogy kiváló minőségű és megbízhatóságot érjen el termékeinek. Ennek köszönhetően Maunfeld több vágyat kínál termékein, mint a legtöbb versenytárs, garanciális időszak, hogy a főzőpanelek 3 év.

Az összes kombinált és gázberendezés vállalat rendelkezik GiBlars-szal, mind az autópálya és a henger csatlakoztatásához.

Fajták

A brit cég termel A beágyazott panelek széles választéka az összes főbb főzéshez.

 • Gázeszközök, amelyek a legmagasabb hatékonyságban különböznek mind a panel ára, mind az elfogyasztott erőforrások költsége tekintetében (gáz általában olcsóbb, mint a villamos energia). A gáz főzési ideje általában alacsonyabb, mint az elektromos technológia. Alapvető hátrányok – A gáztechnika észrevehetően szennyezett és gázzal borítja a gázégetési termékekből, ritkán használja a programozókat és más kényelmes funkciókat, emellett kevésbé biztonságos, mint az elektromos.
 • Elektromos panelek, amelyek gyakran vannak felszerelve a hőmérsékleti beállítással és a főzés időtartamával. A hátránya az, berendezések, érdemes megjegyezni, hogy a magas ár és a kizsákmányolás, a fokozott minőségi követelményei elektromos vezetékek és korlátozásokat a tányérokkal.
 • Üvegkerámia modellek, amelyek kombinálják az elektromos beállítások és az elegáns design előnyeit. Az ilyen paneleknek ugyanolyan hátrányai vannak, mint az elektromos, ráadásul csak a tökéletesen sima aljával kell alkalmazni.
 • Indukciós lehetőségek Elektromos panelek, amelyekben az égők magukat nem melegítik, de csak egy mágneses mezőt hoznak létre az ételek alján lévő vortexáramok által indukált mágneses mezőt. Ez a technika a legbiztonságosabb, de általában magas árat tartalmaz. Ezenkívül indukciós panelrel csak speciális fémételeket lehet alkalmazni, amelyek korlátozzák az ilyen tűzhely képességeit.
 • Kombinált panelek, amelyek kombinálják a gáz és az elektromos beállítások előnyeit, és ugyanakkor lehetővé teszik, hogy túlélje a villamos energia vagy a gáz leválasztását.

Népszerű modellek

A klasszikus gázpanelekből A legnépszerűbb ilyen modellek a legnépszerűbbek:

 • Eghs. 32.A 3ES a legegyszerűbb és a legtöbb fiskális lehetőség, amely 2 hardverrel 2,6 és 1,7 kW;
 • Eghe. 64.3W / g – 4 égővel rendelkezik, 2 1,7 kW-nál, egy 2,6 kW és 1 – 1 kW;
 • MGHS 53 71S – Opció 3 égővel (3, 1,75 és 1 kW) és az eset eredeti kerek alakja.

Az elektromos technológia között a legnépszerűbbek az ilyen lehetőségek:

 • EEH. 32.4S – A költségvetési lehetőség 2 égővel 1,5 kW-os kapacitással;
 • Mehe. 32.62b – Az elegáns fekete design és 2 égő (1,5 és 2 kW) jelenléte jellemzi;
 • Eehe. 64.4W – Modell 4 1,5 kW kapacitású 1,5 kW mindegyik, 2 közülük egy 18 cm átmérőjű, és egy másik 2 – 14,5 cm, készült zománcozott fém.
 • EEH. 64.4S – az előző modell opciója rozsdamentes acél házzal.

A legnépszerűbb üvegkerámia panelek az orosz piacon:

 • EVCE 292-BK a legegyszerűbb és olcsó üvegkerámia modell, 2,8 és 1,2 kW kapacitású 2 dugóval;
 • Gazember. 453. A D-BK egy olyan változat, amelynek 3 égője 2, 1,8 és 1 kW teljesítményű;
 • Gazember. 594. Sm. D-BK – 4 égővel rendelkezik, amelyek közül 2 1,5 kW, további 1 – 2,2 kW-ban, és végül további 1 – 2 kW;
 • Gazember. 775. Sm. T-BK – ezen a panelen 5 főzömb van telepítve 2,3, 2 és 1,8 kW és 2-1,2 kW.

Az indukciós főzési felületek, a legnépszerűbbek:

 • EVI. 292-BG 2 főzőlappal, kapacitása 1,2 és 1,5 kW;
 • EVI. 594-BK 4 égővel (2-2 kW és 2-1,5 kW);
 • EVI. 594-FL2-BK – különbözik az előző modelltől A szomszédos égők kombinálásának lehetősége a teljes kapacitású 2,6 kW-os kapacitású hídban.

Végül a kombinált panelek közül a leggyakrabban az ilyen berendezésekért fizetnek:

 • EEH. 32.3ES / KG – költségvetési lehetőség acél esetén és 1 elektromos (1,5 kW), és 1 gáz (1,7 kW) égőkkel.
 • Maunfeld EEH. 64.3CS / kg – modell kombinálása 3 gáz (2,6, 1,7 és 1 kW) és 1 elektromos (1,5 kW) égő.
 • EEH. 64.5ES / kg – opció 2 gázzal (1,75 kW) és 2 elektromos (1,5 kW) égő.

Tippek

Ha a legfontosabb az Ön számára nagyobb hatékonyság, preferencia érdemes fizetni gázpanelek. Ha gyakran szeretne bonyolult ételeket főzni, amelyekre bizonyos hőmérsékleti mód fontos, figyelmet kell fordítania az elektromos technológiára. Ha a legtöbb gondot a biztonság, az Ön választása – indukciós panelek. Végül, ha univerzális opciót szeretne, érdemes gondolkodni egy kombinált főzőlap vásárlására. Termékeinek javítása érdekében a brit vállalat csak tanúsított pótalkatrészeket ajánlja.

Vegye figyelembe, hogy a garancia a beépített Maunfeld technika csak akkor érvényes abban az esetben, ha a telepítés végezte a szakember tanúsított cég.

A cookie-k független telepítése magában foglalja a jótállási szolgáltatás elvesztését.

Vélemény

A maunfeld főzőedények tulajdonosai a véleményükben és a véleményekben ünneplik kiváló minőségét és megbízhatóságát, tömörségét és kényelmét, valamint az elegáns designt. Ugyanakkor a legtöbb vásárló úgy véli, hogy a brit vállalat termékei hasznosak a versenytársak többségének minőségének és funkcionalitásának hasonló minőségéből.

Az elektromos modellek fő hátránya (különösen, EVCE 292-BK) Számos felhasználó úgy véli, hogy a munkájuk kísérője meglehetősen magas zajszintet (a “crackles” panel erősebb, mint a legtöbb hasonló termék).

A Maunfeld MGHG 64 17i főzőpanel minden előnye a következő videóból tanul.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: