Minden a Samsung mosogatógépekről

Sok álom mosogatógép álmodik. A háztartási készülék minősége azonban nagymértékben meghatározza annak használatának kényelmét, így a preferenciát magas színvonalú modelleknek kell adni. Kínálunk, hogy megismerkedezzük a Samsung legjobb termékeinek felülvizsgálatával.

Sajátosságok

A Samsung hosszú és szilárdan tartja a vezető pozíciót a háztartási készülék piacán. A dél-koreai márka sikerének titka az, hogy a vállalat szakértői folyamatosan elemzik a fogyasztók igényeit, és meghatározzák a felhasználók igényei szerinti háztartási készülékek paramétereit. A Samsung különböző méretű, funkcionalitás, tervezés és tervezésű mosogatógép-modellek széles választékát kínálja.

Óvatos feltételekkel az ilyen berendezések sokáig szolgálnak. Ennek a márkának az előnyei közé tartoznak a könnyű menedzsment és a kiváló minőségű tisztítás még a leginkább szennyezett ételek.

Számos üzemmód létezik, és a belső szerkezetnek köszönhetően a vágóeszközök bármilyen formanyomtatványt és méreteket helyezhetnek el a márka gépeiben.

A mosogató-ételek alapmódjain kívül a Samsung modellek más fontos lehetőségeket is igénybe vehetnek.

 • Intenzív öblítés. Nagyfokú tisztítási és csillogó konyhai edényeket biztosít mosás után.

 • Antimikrobiális kezelés. Az antibakteriális tisztítást, az összes patogén mikroflóra megsemmisítését jelenti.

 • Expressz tisztítás. Ha meg kell tisztítani a nem túl szennyezett ételeket, használhatja a gyors mosás opciót.

 • Az élelmiszermaradványok mennyiségének rögzítése. Speciális érzékelők segítségével a konyhai edények során beállíthatja a mosás intenzitását és az öblítés időtartamát, hogy optimalizálja a víz és a villamos energia kiadásait.

 • Indítsa el a késleltetési érzékelőt. Szükség esetén távolítsa el a házból, mindig felfüggesztheti a mosási folyamatot, és aktiválhatja újra a kívánt időpontban.

 • Részleges terhelés. A dél-koreai tisztasági sértő gazdaságosan töltött túlnyomó többsége, így a közüzemi számlák enyhén emelkednek. A kis családok esetében van egy félindító opció, lehetővé teszi az erőforrás-fogyasztás csökkentését.

 • A Samsung mérnökei gondoskodtak a működés biztonságáról. Minden termék a márka van beépített víz szivárog-érzékelő, valamint a feszültség tartomány védelmi egység.

A rendszerek hiányosságai közé tartozik az alacsony minőségű mosás teljes terhelés mellett.

Bizonyos esetekben a felhasználók kénytelenek az edények nedves ruhával szembenézni. Samsung ritkán tört ki. De ha ez megtörténik, a felhasználó mindig szabad javítást végezhet a Garancia Kuponon a Szolgáltató Központban.

A felállás

A Samsung Assortment List tartalmaz többféle mosogatógépeket.

 • Beágyazott – Az ilyen modellek könnyen illeszkednek bármilyen fülhallgatóba. Ha fentről szeretné, akkor hamis, hogy hamis, hogy ne zavarja a belső tér stilisztikai integritását.

 • Asztali – mosogatógépek 45 cm mélységben. Az ilyen kompakt eszközök eltávolíthatók vagy mozgathatók.

 • Különálló – hasonló gépeket kell elhelyezni a konyhai fülhallgatótól, ha a szoba területe és berendezései lehetővé teszik.

A különféle mosás kiválasztása csak a szoba technikai képességeitől, a konyhai terület kialakításának általános stílusától és a tulajdonos személyes preferenciáitól függ.

Legyenek a Samsung mosogatógépek legnépszerűbb modelljein.

Samsung DW60M6050BB / WT

Teljes méretű különálló autómosó magas téri paraméterekkel. Az egyes ciklusok esetében akár 14 ételkészletet is kezel. Szélesség – 60 cm. A modell ezüst színű. Elektronikus monitor van ellátva gombokkal, hogy elindítsam a mosás és a mód kiválasztását. Van egy beépített időzítő.

A funkcionális 7 tisztítási programot tartalmaz, amelynek köszönhetően szinte minden edényt moshat. Ha a rekesz nincs teljesen kitöltve, akkor a félbetöltési módot az erőforrások megmentésére használják. A modell fő előnye az A osztály csökkentett energiafogyasztása++. Az edények tisztításához csak 10 liter vizet és 0,95 kW energiát igényel óránként. A modell végrehajtotta a gyermekek elleni védelmet és szivárgást, így a működés során nem fordul elő.

Samsung DW60M5050BB / WT

Nagy kapacitású mosogatógép. Egy ciklusú mosogatók esetében akár 14 ételkészlet. Szélesség – 60 cm. A modellt fehér árnyalatú kék LED-es megvilágítással kínálják. Szenzoros vezérlés.

A mosogatógép rozsdamentes acélból készül, amelynek következtében a rezgés hatékonyan hatékony. Az ilyen aggregátumok a lehető legcsekélyebben dolgoznak – a zajszint 48 dB-nek felel meg, ami a szokásos beszélgetés csendesebbé válik.

Lehetőség van az expressz mosogatóételekre 60 perc alatt. Aquastop funkció biztosított, amely megvédi a készülék szivárgását. Hibaelhárítás esetén a vízellátó rendszert és a villamos energiát felfüggesztik, ami csökkenti a rövidzárlat kockázatát, amikor a készülék megszakad.

Az öblítés 70 fokos. Az ilyen tisztítás lehetővé teszi, hogy elpusztítsa a 99% -os kórokozó mikroflórát. Mélyen szinondás után használja az edényeket a legkisebb láb nélkül.

Samsung DW50R4040BB

Mosogatógép mélységben 45 cm. 6 tisztítási programot biztosít. Egy ciklushoz akár 9 ételt is mosol.

Rozsdamentes acélból készült, így csendesen működik – a zajparaméter nem haladja meg a 44 db-t. Vannak lehetőségei expressz mosogató és védelem a szivárgás aquastop. Az automatikus hangolás lehetővé teszi az ergonómiailag helyezést különböző méretű (serpenyők, nagy lemezek serpenyővel és edényekkel). A halasztott kezdet további jellemzője van.

Az öblítés 70 fokos hőmérsékleten történik, hozzájárul a konyhai eszközök kiváló minőségű fertőtlenítéséhez. Szenzoros vezérlés.

Lehetőség van a gyors expressz tisztításra a gyengén fokozatú ételek és intenzív – erősen szennyezett.

Samsung DW50R4070BB

Beágyazott 45 cm mélységű gép, 6 üzemmód működik. A modell jellemző jellemzője az automatikus zároló ajtó opció közvetlenül a tisztítási ciklus befejezése után az ajtó automatikusan 10 cm-rel nyílik meg. Ez lehetővé teszi, hogy extra gőzt hozzon létre, ilyen körülmények között az edények gyorsabban száradnak.

Védőszennyező érzékelő. Meghatározza az edények paramétereit, és automatikusan kiválasztja az optimális mosási programot a tisztítás és a gazdaságos erőforrás-kiadások jobb eredményének elérése érdekében. A készlet tartalmaz egy harmadik kosárat.

Samsung DW50R4050BBWT

Az egyik legnépszerűbb modell a hazai piacon. Az analógoktól egy kis súly – csak 31 kg, így könnyen beágyazódik bármilyen fülhallgatóba. Szélesség csak 45 cm. Egy célból akár 9 ételkészletet tisztít. Az erőforrás-fogyasztás az A csoportra utal, minden tisztítás 10 liter vizet és 0,77 kW villamos energiát igényel óránként.

Zaj 47 dB. 7 Tisztítási mód biztosított, ebből a listából mindig kiválasztható a szennyezés mértékétől függően. Lehetőség van az eszköz felére.

Javasolt tömör formatervezés, tónusos fehér, fogantyú ezüst – egy ilyen mosogatógép néz ki a konyhai belső terek. Beépített védelem van a gyermekek és aquastop rendszer ellen. Telepített sók és öblítő érzékelők.

A MINUSES felhasználók megjegyzi, hogy a kosárok, a kések, a villák és más eszközök kosárának hiánya megjegyzi. Külön kell beszereznie.

Használati utasítás

Élvezze a mosogatógépet. Használati utasítások A mosogatókhoz készült gépek Számos lépést tesznek lehetővé.

 • Engedélyezze az eszközt – Ehhez ki kell nyitnia az ajtót, és nyomja meg az ON / OFF gombot.

 • Tisztító adagoló kitöltése.

 • A víz szintjének ellenőrzése – Az elektronikus jelző a készülék érintőképernyőjén jelzi.

 • A sószint ellenőrzése – csak a víz merevségi opcióval rendelkező modellek esetén szolgál. Néhány modellnek van egy érzékelője, amely jelzi a só térfogatát. Ha nem, akkor az ellenőrzést manuálisan kell elvégezni.

 • Betöltés – mielőtt a mosogatógépben piszkos ételeket rakodna be, meg kell oldania minden nagyobb ételt, valamint lágyítsa és távolítsa el a termékek égett maradványait.

 • Programválasztás – Ehhez kattintson a Program gombra az optimális mosási mód kereséséhez.

 • A készülék működésének aktiválása – Csatlakoztassa a vízcsapot, és zárja be az ajtót. Körülbelül 10-15 másodperc A gép elindítja a munkáját.

 • Kikapcsolása – a mosás befejezése után a technikus hangjelzést alkalmaz, amely után automatikusan kikapcsol. Azonnal, hogy az ON / OFF gomb megnyomásával kikapcsolja a készüléket.

 • Felszabadító kosár – hámozott ételek forró és nagyon törékeny, így a kirakodás előtt kell várnod kell 15-20 percet. Értsd meg az alsó kosárhoz szükséges edényeket a tetejére.

A hibakódok áttekintése

Ha a mosogatógép váratlanul leállt, és a hibainformáció (4C, HE, LC, PC, E3, E4) megjelent az eredménytáblán, a készüléket újra kell indítani. Ha a hiba még mindig a kijelzőn van – ez azt jelenti, hogy a problémák merültek fel. Legtöbbjük a dekódolás használatával önállóan kiküszöbölhető.

 • E1 – Hosszú vízkészlet

Okoz:

 1. vízellátás hiánya a vízellátó rendszerben;

 2. A daru víz átvétele zárva van;

 3. Vomor vagy hajózási tömlő;

 4. Mesh szűrő zoom.

Ez az, amit tehetsz. Csavarja ki a daru, és győződjön meg róla, hogy a víz jelenléte a központi vízellátó rendszerben. Ellenőrizze a vízkerítés tömlőjét, simán kell elhelyezni. Ha elmozdul, vagy hajlik, akkor meg kell ismételnie.

Nyissa ki és zárja be az ajtót úgy, hogy a zárzár be van-e. Ellenkező esetben az autómosó nem indul el. Tisztítsa meg a szűrőt.

 • E2 – Az autó nem egyesíti a vizet mosás után

Okoz:

 1. A keringtető szivattyú és a szilva tömlő hibás működése;

 2. zoom a leeresztő rendszerben;

 3. telekszivattyú;

 4. Szűrő eltömődött.

Mit kell tenni? Óvatosan ellenőrizze a leeresztő tömlőt összekötő mosogatógép szennyvízzel. Ha csavart vagy tömörít, a víz nem lesz képes összevonni.

Az alján található szűrő, gyakran tömör termékekkel eltömődött. A normál lefolyó biztosítása érdekében tisztítsa meg.

A leeresztő tömlő funkcionalitásának ellenőrzéséhez húzza ki a szennyvízből, és csökkentse a medencében. Ha a szilva még mindig nem történik meg, akkor el kell távolítania a tömlőt, és tisztítsa meg az eltömődött ételekből és szennyeződésből.

 • E3 – nincs vízmelegítés

Okoz:

 1. Tan működésének meghibásodása;

 2. A termosztát kiáramlása;

 3. Tisztító vezérlő modul.

Itt vannak a cselekedetek. Győződjön meg róla, hogy a mérnöki kommunikációs kapcsolatok használata. Ha az első indításról beszélünk, akkor a telepítés során hibák lehetségesek. Lehetséges, hogy egyszerűen zavaros tömlőket.

Nézze meg a működési módot. Ha finom mosogatót állít be, a mosási hőmérséklet nem haladja meg a 40 fokot. Ellenőrizze a szűrőt a blokkoláson – ha a vízkeringés leereszkedik, a tíz nem fog bekapcsolni.

Ellenőrizze a tízet. Ha sikoltozik, akkor tisztítást igényel. Ha a fűtőelem kiégett, akkor teljesen ki kell cserélni. Ha a bontás a modul hibájához kapcsolódik, akkor csak egy professzionális mester tudja ellátni javítását és cseréjét.

 • E4 – felesleges víz a tartályban

Okoz:

 1. A tartályban lévő vízszabályozó érzékelő hibája;

 2. Víz kerítés szelep lebontása.

Mit kell tenni? Először ellenőriznie kell az érzékelő állapotát. Ha nem sikerült cserélni.

Szükség esetén ellenőrizze a vízkerítés szelepét is.

 • E5 – gyenge víznyomás

Okoz:

 1. a vízszintérzékelő hibás működése;

 2. szűrő blokkolás;

 3. Az öblök tömlésének flelekciója vagy blokkolása.

Lehetséges művelet tisztítható szűrő. És ellenőrizze az üzemanyag tömlő működését, tisztítsa meg és állítsa be a helyet.

Ellenőrizze az érzékelőt. Ha nem sikerült, cserélje ki.

 • E6-E7 – a hőérzékelő problémáit jelzi. Ebben az esetben a termosztát nem működik, és a víz nem melegszik fel. A kimenet csak az érzékelőt helyettesíti az újnak.

 • E8 – Az alternatív szelep daru bontása. Ezt javítani kell.

 • E9 – Több üzemmód indítása gombok. Ebben az esetben ellenőriznie kell a gombok névjegyeit, ha túlterheltek, meg kell tisztítania vagy kicserélnie őket.

 • Meghal – egy laza ajtó bezárást jelez. Erősebb megnyomása szükséges, különben a gép nincs aktiválva.

 • Le – víz szivárgásjel. Ennek ki kell kapcsolnia a rendszert az elektromos hálózatból, és óvatosan ellenőrizze a mosogatógépet.

Ha a vizuális ellenőrzés nem mutatott deformációkat, réseket és transzfereket, valószínűleg a hibás működés oka a vezérlőmodulban van. Megbirkózzunk ilyen lebomlással, anélkül, hogy speciális technikai tudás lenne, lehetetlen. Jobb bízni a szakembereknek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: