Modellek és szabályok áttekintése Faber

  Ma a piacon a konyhai motorháztető gyártóinak hatalmas választéka. A Faber Company különleges helyet érdemel nekik. Az olasz eredetű márkája 1955 óta keskeny utal a kipufogóműhelyek gyártására, és ebben az időben sikerült meghódítani ezen a piac szegmensét.

  A gyártóról

  Faber Hoods gyárban van Olaszországban. Ez a gyártó foglalkozik a kiadás kizárólag kipufogó rendszer, azt hiszik, hogy csak ez lehet garantáltan magas színvonalú gépek. A termékek rendszeresen változik és kiegészítik a legújabb dekorációt. Ez hozzájárult a helyi piac gyors fejlődéséhez, majd kilép az ország területére és a konszolidációra globális szinten. Most a cég belép a világ három vezető gyártója.

  Az ezen iparág más márkájából származó Faber megkülönböztető jellemzője a tudományos és technikai fejlemények saját központjának jelenléte, ahol a magas szintű képesítéssel rendelkező szakemberek az innovatív berendezések fejlesztésével foglalkoznak. A vállalat többször is kapott jutalmat az innovációért és az iparág magas eredményeiért. Jelenleg a Központ személyzete vizsgálja meg a kipufogórendszer során közzétett zajszint csökkentését.

  Faber burák különbözteti meg a kiváló tartósság és a megbízhatóság, és kopásálló tervek illeszkednek harmonikusan belsejében minden szobában. A ház gyártásához, kiváló minőségű műanyag és acélanyagok zománcozott bevonattal. Az üveggel díszítettek, szemben a magas hőmérsékletnek és a fából, amelyet speciális védőszerrel kezelnek. Minden termék rendelkezik az ISO World Standard tanúsítvánnyal és egy kétéves minőségbiztosítással, és a kapucnis javítása nagyon egyszerű.

  Annak köszönhetően, hogy a márka kivonatai harmonikusan és stílusosnak tűnnek, sok olaszországi családot használnak. A vállalat képviseleti irodái világszerte dolgoznak, a technika 7 faber növényt termel.

  Három fő termékcsalád létezik, amely elérhető a vállalkozásnál:

  • Standart – A szegmens termékei az átlagos ellátással rendelkező tömeges fogyasztó számára készültek, és kiskereskedelmi üzletekben valósulnak meg;
  • Konyha – a vevők uralkodója magasabb követelményeket a készülék megjelenésére és működésére;
  • Prémium – Tervezői kapucnis sorozata.

  Választott kritériumok

  A konyhai kipufogórendszer kiválasztása, érdemes azonosítani bizonyos kritériumokat, amelyek a kérdésben kulcsfontosságúak.

  Teljesítmény

  A modern apartmanok egy nagy területű konyhával rendelkeznek (különösen az apartmanstúdiók esetében), és fontos, hogy a rajz teljesítményét adatméretekre tervezték. Általános szabályként a Faber Hoods elég erős, de még mindig érdemes megfontolni a sávszélességet a vásárlás előtt. Ehhez van egy egyszerű képlet – a helyiség teljes területe és a mennyezet magassága megszűnik a 12. \ t. Ez az együttható megfelel az egészségügyi szabványoknak, ahol a konyhában lévő levegő teljesen frissítve van körülbelül 5 percenként.

  Ellenőrzés

  A FABER márka minden terméke elektronikus vezérléssel rendelkezik, ezért érdemes megfontolni az előnyeit és hátrányait.

  Előnyök:

  • a gomb vagy érzékszervező egység kiválasztásának képessége;
  • távirányító (minden modellen elérhető);
  • További módok és opciók (intenzív mód, leállítás időzítő).

  Minuszok:

  • Vannak szoftveres hibák;
  • spontán bekapcsolás be- és kikapcsolása;
  • Nagy érzékenység a feszültségcseppekre.

  Világítás

  Minden modern modell halogénatom vagy LED világítással rendelkezik, amely a leggazdaságosabb és tartós. A világ a legtermészetesebb, így a természetes színvisszaadás megmarad, amely előkészíti.

  Zajszint

  Ez a kritérium nagyon fontos, bár sokan nem fizetnek szükségesnek. A munkaeszköz optimális szintje 35-45 dB tartományban kell lennie, de ezeket a mutatókat fel kell tenned, fel kell áldoznia a berendezés termelékenységét. Ezért a legerősebb kapucnis meghaladja az optimális zajszintet. Önnek választania kell a technikát termelékenységi tartalékkal, segít minimalizálni a zaj negatív hatását. Fontos, hogy kövesse a szűrők tisztaságát.

  A szűrők típusai

  Kétféle szűrő létezik – zsír és szén. Az első típusú a zsír és más nagy részecskék durva levegő tisztítására készült. Faber kipufogógázzal vannak felszerelve. Leggyakrabban azok újrafelhasználhatóak és tökéletesen tisztaak a szappanos vízzel, könnyen megfelelhetnek az egyszeri papírszűrőknek.

  A mélyebb légtisztításhoz és a keringési módhoz szükség lesz egy szénszűrőre. Ezenkívül meg kell vásárolni. Elegendő 2-6 hónapig a helyiség levegőszennyezésének szintjétől függően.

  Előírások

  A kipufogó fő műszaki jellemzőire Érdemes tulajdonítani a következő paramétereket:

  • típus (kandalló, beágyazott, ferde, felfüggesztett, asztali);
  • mód (újrahasznosítás, eltávolítás);
  • energiafogyasztás;
  • maximális teljesítmény;
  • Sebességek száma;
  • világítás;
  • Vezérlőbizottság (szenzoros, Keyton);
  • zajszint.

  Felülvizsgálati modellek

  A Faber Hood Design a megkülönböztető jellemzője, egyfajta névjegykártya a cég. Mert bármilyen, még a legszokatlanabb konyhához is felveheti az egyedi példányt, emellett, az ilyen technika nagy hatékonysággal és funkcionális.

  Minden eszközt úgy tervezték, hogy eltávolítsa a szennyezett levegőt a helyiségekből.

  Ha szeretné maximalizálni az eszközök hatékonyságát, akkor több tipphez kell ragaszkodnia:

  • A termelékenység növelése érdekében, és a zajszint csökken, érdemes megválasztani a műanyag csöveket hullámosított helyett, kevésbé rezisztenciát hoznak létre a levegő áramlásával kapcsolatban;
  • Ne feledje, hogy a hajlítások és a meredek fordulók is zavarják a levegő szabad mozgását;
  • A fordított tolóerő hatásának elkerülése érdekében a levegő kimenetét egyenesen az utcára kell beállítani, és nem az épület szellőztetésével.

  Tekintsünk több népszerű gyártó modellt.

  Faber koktél xs wh A55

  Egy ilyen fehér kivonat ferde formátumban készült. Az ilyen színek klasszikusak, ezért alkalmas lesz a konyha szinte bármilyen belsejére. Van egy sávszélessége 530 m³ levegő óránként. Az alapcsomag szénszűrőt tartalmaz. Van egy szűrőszennyezés jelző, amely akkor kéri, ha kiadási alkatrészeket kell használnia. Beállíthatja a ventilátor sebességét és időzítő működési paramétereit.

  Előnyök: Kiváló design, nagy teljesítmény, időzítő.

  Hátrányok: Magas zaj a maximális sebességnél, a jelölőfelület, amely gyakran törli.

  Faber koktél wh A80

  Vezetékes ferde típusú kivonat fehér színű. Elég nagy sávszélesség – akár 660 m³ / h. Egy szénszűrővel befejeződött.

  Előnyök: modern design, viszonylag alacsony költség, jó teljesítmény.

  Nincsenek különleges hibák és hiányosságok.

  Faber EKO XS EG6 BK A55

  A modell rozsdamentes acélból készült és festett fekete. Nagy sávszélesség – akár 750 m³ / h. A zajtartomány 43-62 dB, a terhelés függvényében. Van egy távirányító.

  Előnyök: Jó design, nagy teljesítmény, időzítő jelenlét és szűrőszűrő jelző.

  Hátrányok: Magas ár.

  Ahhoz, hogy ismerkedjen meg részletesen a telepítés jellemzőivel, vizsgálja meg a speciális funkciók és specifikációk beállítását a Faber Extraktus utasításainak.

  Sziget Hoods

  A Faber Island Hoods külön figyelmet érdemel. A szokatlan tervezési megoldásokat a fejlett légtisztítási technológiákkal kombinálják. Vannak eredeti motorhood-csillárok, fantasztikus művészeti tárgyak, egyszerű geometriai formák – különböző anyagokból és színekből készült kockák és hengerek. A sziget kivonója központi helyet vehet a szoba belsejében, egy egész művészeti tárgy, vagy semleges helyzetbe kerül.

  Luster Hoods

  Az ilyen modelleket kifejezetten a modern belső terekhez tervezték. Tökéletesen lágyítják és bemutatják a szükséges ékezeteket az optikai és fényhatások miatt.

  A következő szabályok vannak:

  • Arkea;
  • Luxia;
  • Kaleidók;
  • Pareo;
  • Skylift.

  Hood-cuba

  A négyzet alakú űrlapok tökéletesen alkalmasak a különböző stílusok belső tereire, a klasszikusokkal kezdődően és a magas lapokkal végződnek. A rejtett vezérlőpanel és a peremszellőztetés jelenléte jellemzi.

  A modell következő fajtáival találkozhat:

  • Lybra;
  • Kubia Isola.

  Hengeres kapucnis

  A motorháztető henger alakú, és tökéletesen illeszkedik az ultra-modern konyhai interiorokba. Ha ügyesen megverte, szervesen a konyha klasszikus kialakításában és minimalista stílusban néznek ki.

  A következő szabályokban történik:

  • Cylindra Isola Gloss;
  • CSEPP;
  • Cassiopea Isola.

  A felhasználók sok véleményt hagynak a vállalat rajzolási modelljeiről. A válaszok nagy része pozitív – az ügyfelek jó teljesítményt, gyors légtisztítást, könnyű működtetéseket ünnepelnek.

  A negatív pillanatok között – erős zaj a nagy sebességgel és a szűrők gyakran tisztításának szükségessége.

  Működési szabályok

  Nem számít, milyen modellre döntöttél, a megfelelő gondozás mindegyiküket megköveteli.

  • Forgassa el a kapucnit a főzés előtt, és kapcsolja ki csak akkor, ha a levegő beltéri lesz friss.
  • Ne szakítsa meg nyílt tűzön – tüzet okozhat.
  • Hosszú főzéssel próbálja meg tartani a Windows nyitott tartását.
  • Ellenőrizze a szűrőket időben. A tiszta szűrő jól lesz a levegő átadásához, gyorsabban frissül, és a piszkos csöpögést indíthatja.
  • Rendszeresen törölje le a készüléket nedves ruhával, mielőtt leereszkedett. Az újrafelhasználható szűrők meleg vízzel tisztíthatók zsírtalanítószerrel.

  A különböző Faber Hood modellek áttekintése Lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: