Mosás az ablakban a konyhában: Előnyök, hátrányos megtervezése

Sok tervező nem szabványos konyhai belső megoldásokat kínál. Az egyik ergonomikus és népszerű ötlet az ablakban mosófehérhéjgá vált. A cikk részletesebben fontolja meg a térbeli megoldás előnyeit és hátrányait.

Előnyök

Európában egy ilyen döntés nem ritka. Talán azért, mert több helyük van a fantáziára vagy a szabványos tervezők hiányára. Mindenesetre látják azok előnyeit, amelyekre szorosan figyelmet kell fordítania.

 • Növelje a hasznos területet. A mosás jelentős mennyiségű helyet foglal el a konyhában, ami szabályként csökkenti az asztal területét. A konyhai mosogató az ablakpárkányokkal kombinálva lehetővé teszi, hogy növelje a munkaterületet az élelmiszer kényelmesebb főzésével. Ezenkívül a sarokban található szekrények mindig mindig szabadon hozzáféréssel rendelkeznek. Még ha egy személy mossa az edényeket, akkor a másik a konyhai fülhallgató bármely részét használhatja.
 • A villamosenergia-fogyasztás csökkentése. Az ablak közelsége lehetővé teszi a hosszabb ideig, hogy ne használjon mesterséges világítást. Napfény és kellemesebb, és gazdaságosabb, és a villamosenergia-számlák észrevehetően csökkenhetnek.
 • A túlzott levegő páratartalom egyszerű megszüntetése. Elég az, hogy kinyitja az ablakot az ételek mosása során, és az extra nedvesség sokkal gyorsabban elpárolog. Ez a pillanat nagyon fontos, mivel a penész és a gomba gyakran a nagy páratartalom miatt alakul ki a konyhában.
 • Pszichológiai kényelem. Mosóételek – nem a legkellemesebb lecke bármely személy számára. Ez alatt a munka során sokkal kellemesebb, hogy megnézze az ablakot, mint egy csupasz fal, vagy elhagyja a homlokát a kabinetben.

Így a mosás négy elég súlyos előnye a konyhában lévő ablak közelében.

Köszönjük nekik sok embernek, és megoldják a komplex és drága projekt megtestesülését. De az ilyen elrendezés hiányosságai is léteznek.

Negatív oldalak

Fontolja meg a mosás elrendezésének a konyhában lévő ablakban.

 • Összetett projekt. Egyszerű Az átlagos ember meglehetősen nehéz gondolkodni a jövő belsejében lévő összes árnyalaton a mosdóval a szokásos ablakpárkány helyén. Ha figyelembe kell venni az ilyen permutáció összes problémáját, akkor kapcsolatba kell lépnie a szakemberekkel.
 • Kemény telepítés. A szokásos lakásokban érintse meg az ablakot az ablakból. A mosogató átrendeződésének elvégzéséhez meglehetősen kiterjedt szakemberek lesznek.
 • Oldat fűtéssel. Általában az ablak alatt van egy fűtési radiátor. A mosás felszerelése megoldást igényel, hogy a hőt akadályozzák a szobába.
 • További anyagkiadások. Transzfer a mosogató az ablakhoz – nehéz feladat. Ezért a jelentős pénzköltségek itt elkerülhetetlenek.
 • Károsodott anyagok. Ezt a helyet hőmérsékletcsökkenés jellemzi. A közvetlen közelben az ablak közelében meglehetősen hideg, de a fűtés alatt melegíti a levegőt. Ezenkívül csatlakozott a megnövekedett páratartalom növeli e jelenségek hatását. A háttérképek megszakadhatnak, a tabletop repedések eltűnnek.
 • Szárított fröccsenés az ablakon. Mivel a kötény helyett a kötény, most az ablak mosás előtt található, függetlenül attól, hogy milyen messzire van a csaptelep, a splashes oda fog menni. Dörzsölje őket – a megszállás nem a legkellemesebb.
 • Tandem mosással csak műanyag ablakot alkothat. A fából készült keretek megrontják a nedvességet, ami megakadályozza a mosogató ablakának ajtaja melletti telepítését.
 • Az edények szárítója most a héj tetején található. Ha a mosás tipikus elhelyezkedésével a tiszta edények általában a szekrényben helyezkednek el, most már most keresni a diszlokáció másik helyét. Nem teljesen ismerős és kényelmes, mivel a konyhában lévő mozgás pályája most növekszik.

Ezek a hátrányok a konyhai bűnökben vannak az ablak közelében.

Figyelembe kell venni őket, majd nem lehet keserűen csalódni a projektben.

Az átruházás?

Az ilyen felújítás minden finomsága és árnyalata meglehetősen nehéz megfontolni. A projekt időigényes és költséges. Előre kell érteni, hogy elsajátítogassa, vagy jobban elfogadja a héj hagyományos elrendezését.

 • A konyhát meg kell tervezni, hogy a pult magassága ne haladja meg az ablakpárkány magasságát. Ellenkező esetben meg kell ismételnie az ablaknyitást. Egy magánház esetében egy ilyen művelet meglehetősen lehetséges, és egy több lakás – nem, mivel az épület homlokzata nem változtatható meg.
 • Vízellátást kell végezni, amelyet egy ilyen szabály vezet (egy jó lefolyóhoz, 3-5 cm-es dőlésszögre van szükséged. Ellenkező esetben rendszeres blokkokat várhatunk. Ez elkerülhető, ha egy speciális chopper a mosogatóba helyezhető. De az ilyen vásárlás további költségeket igényel.
 • Annak érdekében, hogy a radiátor még mindig elvégezze a funkcióját, szükség van a mosogató kialakítására az ablak közelében, ahol a hőt továbbító rácsok. Az akkumulátor átvitele egy másik helyre fenyegeti a nedvességet és a hideget.
 • A mosás és a munkalapok kiválasztása különösen alaposnak kell lennie. A héj jobb, ha a lehető legmélyebben megvásárolhatja a lehető legmélyebben, hogy elkerülje a fröccsenőeket. A pultnak műanyagnak vagy természetes kőből kell állnia, különben megduzzadhat és elronthat.
 • A telepített héj és a daru nem zavarhatja az ablak megnyitását. Ehhez előre kell gondolkodnia az optimális távolságra. Egy másik lehetőség – válasszon egy különleges összecsukható vagy forgó daru.

Tervezési megoldások

A konyha belsejének megtervezése az ablak segítségével sok tényezőtől függ: szoba terület, alak, tervezett költségvetés, előnyben részesített színskála. Téglalap alakú helyiségek, rövid oldallal az ablak mentén könnyen közelebb kerülnek a doboz alakú dobozhoz. Ehhez a mosáshoz fűződő pult szélesebb.

És a négyzet helyiségekhez tökéletesen alkalmas P-alakú konyhabútorok.

Tekintsük olyan ötleteket, amelyek érdeklődhetnek a gyönyörű konyhai tudnivalók számára. Tervezési megoldások mosással a konyhában az ablak közelében nagyon változatos.

 • Széles asztali teteje a fán, és kissé az ablak oldalán mosson. Hangulatos és sikeres megoldás a nagy konyhai tér számára. A mosogató meglehetősen mély, és az üveg eltávolítása a maximális, amely nem teszi lehetővé a fröccsenés az ablakba.

 • Egy nagy sarok fülhallgató fekete pult és acél mosogató az ablak közelében. A széles ablaknyitás sikeresen található az asztal tetején. Mosás is nagyon mély és nagy.

 • Szürke mosogató fehér háttérfüggők. Az ablak négyzetmosásától messze található, nagyon tömören illeszkedik a környező belső térbe. Ez nem csak a mosogatás helyét szolgálja, hanem egyfajta színű akcentust is.

 • Óriás mosogató egy nagy konyhában. Egy széles fém négyzet, amelynek formájában a mosogató készül, nagyon stílusosan néz ki egy fekete pultot. Sötét belseje hígítja a fényfalakat és a tájat az ablakon kívül.

 • Mosogató az ablak közelében. Ez a technika tökéletesen megoldja a kis hely problémáit, mivel növeli a távolságot az ablakhoz való mosásból. Fehér héj és fa – gyönyörű társa.

 • Mosogató két daruval a magas ablak előtt. Azok, akiknek van egy kis daru mosása, könnyen két, különösen, ha a hely lehetővé teszi. Tehát könnyű főzni vacsorát együtt, és kétszer gyorsabban mossa le az edényeket ilyen kényelmes megoldással.

 • A szokatlan forma fekete mosogatója egy keskeny ablak előtt. A fehér munkalap ellentétes, hogy a tervező megoldás üt. A sötéthéj egy barna ablakkeretet visszhangzik. A vizuális kommunikáció segít a belső tér kombinálásában.

 • Konyha a high-tech p-alakú, mosogatóval az ablak előtt. A fekete-fehér tónusok és a pultok a fröccsenéssel kozmikus egyesületeket okoznak. Ultra-modern mosdó és daru, nagy ablak mellett, csak varázslatos.

A mosás áttekintése a konyhában az ablak közelében, valamint hasznos tippek Lásd az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: