Mosogatógépek IKEA

Mosogatógép több, mint csak eszköz. Ez az időtakarékos, személyes asszisztens, megbízható fertőtlenítőszer. Az IKEA márka már régóta megalapozott a hazai piacon, bár mosogatógépüket, és nem használ ilyen keresletet a jobb gyártók modelljeivel. Az IKEA technikáról és a beszédről szól.

Sajátosságok

Az IKEA mosogatógépek praktikusak és szükségesek. A gyártó integrált megoldásokra összpontosított, mivel a közelmúltban népszerűséget kaptak. A beépített mosogatógép segítségével elrejti a felszerelést a szekrény ajtajának mögött, a mosogató alatt és más helyeken a konyhában. Olyan egyszerű és könnyen menthető hely, ami fontos a kis apartmanok számára. A márka két standard méretű mosogatógépet kínál: 60 vagy 45 cm szélességben.

Tágabb a legtöbb házhoz és apartmanhoz. Belül, 12-15 evőeszközök vannak. Vékonyabb, elegáns mosogatógép befogadja csak 7-10-készletek, ami miatt jó választás a kis ház egy kis számú felhasználó. Mosogató edények mosogatógépével időt, vizet és energiát takarítanak meg. A márka teljes technikája erőteljes, megbízható, és az A +-a+++. Ezenkívül megfizethető költséggel rendelkezik.

A standard mérete miatt minden mosogatógép tökéletesen elhelyezhető a bútorfejek ajtaján kívül.

Az összes modell zajszintje: 42 db, feszültség: 220-240 V. A legtöbb modell CE címkézéssel rendelkezik. Az alapvető programokból megjegyezzük, hogy ilyenek.

  • Automatikus mosás.
  • Normál mosás.
  • Öko-mód.
  • Intenzív tisztítás.
  • Gyors mosás.
  • Előzetes tisztítás
  • Szemüveges program.

A felállás

A listát a legnépszerűbb beágyazott és külön worthwheeling gépek mosogatás a konyhában.

Rengora

Ez a mosogatógép meghaladja a sok márkát a mosogatók minőségéhez. Ezenkívül kevesebb energiát és vizet is használ. A felhasználó megkapja az élethez szükséges összes szabványos alapvető funkciót. Garancia 5 év. Ez a beágyazott mosogatógép piszkos ételeket tesz pezsgő tisztasággal.

Mivel a szemüveg és lemezek belső tulajdonosai lehajthatók, a felhasználó a felső és alsó állványt vízszintes helyzetben telepítheti, hogy felszabadítsa a nagy elemek helyét. A puha műanyag tüskék és a szemüvegtartók megbízhatóan tartják őket a helyén, és minimalizálják azt a kockázatot, hogy az üveg megszakad.

Medelstor

Beépített IKEA mosogatógép, amelynek mérete 45 cm. Ideális kis szobákhoz. Ez a mosogatógép számos intelligens funkcióval és 3 állványgal rendelkezik a maximális kapacitásnövekedés érdekében. Mielőtt kényelmes konyhai asszisztens lenne, amely időt és energiát takarít meg.

Az érzékelő meghatározza az edények mennyiségét a mosogatógépben, és szabályozza a víz térfogatát az olvasási mutatók alapján. A modell olyan funkcióval rendelkezik, amely meghatározza, hogy a piszkos edények mennyire szabályozzák, és szabályozzák a víz mennyiségét.

Közelebb a program végéhez, az ajtó automatikusan megnyílik és továbbra is Ajar, így a lemezek a lehető leggyorsabban száríthatók.

Renodlad

60 cm méret. Ez a modell 2 szint, kosár evőeszközök és sok program a felhasználó igényei szerint. Ez megkönnyíti a konyhában lévő mindennapi életet, ilyen asszisztenssel pihenhet, tudva, hogy vizet és energiát takarít meg.

A padlófunkción lévő gerenda segítségével a fény a padlóra esik, amikor a mosogatógép működik. Az elnémított hangjelzés akkor jelenik meg, amikor a program befejeződött. A halasztott indító funkció legfeljebb 24 óráig lehetővé teszi, hogy aktiválja a mosogatógépet, amikor a felhasználó azt akarja. Beállíthatja a felső kosár magasságát, hogy felszabadítsa a helyet a lemezek és a különböző méretű pohárok számára.

Hygienisk

Ez a csendes modell munkája anélkül, hogy megszakítja a bérlők kényelmét. Kevesebb vizet és energiát használ, számos programot és intelligens funkciót tartalmaz. Elektromos sójelzővel felszerelt. A lágyító a lime vizet a mosás legjobb eredményeihez teszi, és megakadályozza a mosogatógép káros skálájának kialakulását.

A vízzáró rendszer érzékeli a szivárgást, és automatikusan leállítja a víz áramlását. Tápkábel egy villával. A diffúziós gát a nedvesség elleni további védelemhez tartozik. Ez a modell a bútorok beépítésére szolgál. A pult, az ajtó, a lábazat és a fogantyúk külön kerülnek elküldésre.

Telepítés és kapcsolat

Fontos, hogy meghatározzuk a legelején, a telepítés, amely technikát tervezett, beépített vagy külön-külön érdemes. Alapelv, de van néhány árnyalat. Mielőtt összeszerelést és egy mosogatógépet telepítene, meg kell győződnie arról, hogy a technika illeszkedik a lyukba. A legtöbb szabványos modellek széles helyet igényelnek a bútor fülhallgatójában. Ha a felhasználó új szekrényeket állítja be a konyhában, fontos, hogy előre gondolkodjunk a mosogatógép szélességében. A legtöbb modell magassága bizonyos határértékeken belül állítható, de a vásárlás előtt érdemes biztosítani, hogy a vásárolni kívánt mosogatógép megfeleljen a meglévő lyuk méretének.

A szekrény konfigurációjától függően előfordulhat, hogy egy vagy több lyukat kell fúrnia a tömítés tápvezetékeihez, a kábelezési és vízelvezető csövekhez. A modern eszközök lehetővé teszik, hogy gyorsan elvégezzék az ilyen munkát, a szakemberek bevonása nélkül.

Az első szakaszban az elülső panel eltávolításra kerül a gép alján, hogy elérje a tápvezeték és az elektromos doboz ellátását. Jó ötlet, hogy összekapcsolja az összes kommunikációt, mielőtt a mosogatógépet egy szekrényben nyomja meg. Könnyebb elérni a berendezés alját.

A vízelvezető cső csatlakoztatása

Indítsa el a vízelvezető cső csatlakoztatását a kisülési szivattyúhoz. Sok normák kiszorító gépeket igényelnek, hogy szellőző gépeket szellőztethetők egy légrés alkalmazásával, mivel meg kell akadályozni a további víz szivattyúzást a mosogató lefolyásából. Szerelje be a levegő réset a mosogató egyik lyukába, vagy fúrjon tovább az asztal tetején. Csatlakoztassa a vízelvezető csöveket rögzítéssel, rögzítse őket bilincsekkel.

Ha a levegő elengedése nem szükséges, rögzítse a leeresztő tömlőbilincset a szekrény tetején a falhoz, hogy megakadályozza a mosogató hátrameneti áramlását. Igyon vízelvezető csövet a szilva bemenetbe, és rögzítse újra a bilincset. Sok szilva-ban van egy dugó a bejáratnál, így az első, hogy először vegye ki. Ha a mosogatógéphez nincs csatorna, cserélje ki a csövet a mosogató alatt a száron az ágakkal, és állítsa át a csapdát a mosogató alatt.

Takarmányvonalak csatlakoztatása

A legtöbb vízellátó vezetéknek 3/8 hüvelyk átmérője van. A munka megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy mindent meg kell tennie a megfelelő kapcsolat végrehajtásához, beleértve az útmutatókat és a csúszó csuklót. A munka érdemes elindulni a víz kikapcsolása és a dupla kimeneti zárószelep beszerelése az adagolóvezeték csatlakoztatásához a forró vízmosógéphez. Az egyik kijárat a szelepen forró vizet biztosít a mosogató darujának, és a másik csatlakozik a technikai vonalhoz.

Az ilyen mechanizmus lehetővé teszi, hogy a vizet külön-külön kikapcsolja a darutól. Csatlakoztassa a tápvezeték egyik végét az elzárószelephez, a másik pedig a mosogatógép alján lévő vízbevezetéshez egy téglalap alakú térdgel. Szükség esetén alkalmazzon speciális szalagot a külső szálra a szivárgás megakadályozása érdekében.

A tápvezetékeket manuálisan kell meghúzni, majd egy negyedet forgalomban egy csavarkulcs segítségével.

Az áramforrás csatlakoztatása

Mindig meg kell győződnie arról, hogy a ház előtti ételt a munka előtt kikapcsolták. Ezután átmegy a kábelt a mosogatógép elektromos doboz hátulján keresztül, és általában a fekete és semleges fehér vezetékhez csatlakozik a doboz megfelelőjéhez. Ehhez a huzalanyák használata. Ügyeljen arra, hogy a talajvezetéket zöldre csatlakoztatja, és telepítse a fedelet a dobozba.

Ez a legnehezebb módja az élelmiszer-mosogatógépnek. A modern modellek kábellel és villával mennek, így elegendőek ahhoz, hogy bekapcsolják a kimenetet. Miután a telepítés befejeződött, bekapcsolhatja a vizet, és ellenőrizze, hogy vannak szivárgás, majd aktiválja a készüléket, és futtassa a technikát egy teljes ciklusra. Ha minden rendben működik, tegye a gépet a szekrénybe, próbálja meg, hogy ne rögzítse a csöveket. A technikát az állítható lábak emelésével és csökkentésével lehet kiegyenlíteni mindkét oldalon. Most rögzítse a mosogatógépet az asztal tetejére, hogy megtartsa a helyszínen. Használjon rögzítőcsavarokat.

Használati utasítás

Az első indítás előtt meg kell vizsgálnia a mosogatógépet. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a tápvezetékek és csatlakozók méretét. A régi mosogatógép leválasztása előtt zárszerzáró szelepek. Szükséged van törülközőkre és egy sekély serpenyőre, hogy egyesítsen felesleges vizet maradjon a vonalakban.

Teljesen integrált modellekhez az ajtólapnak 2,5 kg-ra 8,0 kg-ra kell mérnie. Fontos, hogy ellenálljon a gőznek és a nedvességnek. Biztosítani kell, hogy elegendő távolságra van-e az első ajtó panel és a lábazat között, hogy simán nyitható és zárható akadály nélkül. A szükséges távolság nagysága az ajtó vastagságától és a mosogatógép magasságától függ.

Mielőtt bekapcsolná a technikát, érdemes ellenőrizni az elektromos dugót, a vízellátást és a vízelvezető tömlőket. A mosogatógép bal oldali vagy jobb oldalán kell elhelyezni őket. Fontos, hogy a kábel és a tömlők legalább 60 cm-t adjanak. Idővel meg kell húznia a készüléket a karbantartáshoz. Ez meg kell történnie anélkül, hogy le kellene húzni a tömlőket és a tápkábelt.

Ügyeljen arra, hogy bármilyen karbantartási munka előtt kikapcsolja a teljesítmény- és vízellátást. Különös figyelmet kell fordítani az ikonokra és számokra, amelyek a panelen bemutatják a technikát. Ha hosszú ideig ilyen aggregátumot használ, lehet, hogy probléma merül fel a skála. Ebben az esetben a szakértők azt tanácsolják, hogy elaludjanak sót. Használata havonta egyszer lehetővé teszi a víz merevsége csökkentését.

A technika tisztításához az edényekkel be kell kapcsolnia a ciklust. A további öblítési ciklusra helyezhető. Ne aggódj, hogy a só belépni fog. Az IKEA modelleknek külön rekeszük van. Még ha a só felébred, egyszerűen törölje le nedves ruhával. Fontos tudni, hogy egy speciális terméket használnak tisztításra, nem szokványos szakácsra vagy más sóra. Nincsenek szennyeződések, és különleges összetétele van. A hagyományos só használata minden bizonnyal fontos szerelvények lebontásához vezet.

Ami a letöltést illeti, kihasználja az edényeket a mosogatóban, vagy válassza ki az öblítési ciklust először a mosogatógépben. Biztosítson biztonsági műanyag lemezeket. Ha ez nem történik meg, a víz áramlása átfordíthatja őket, és töltse be vízzel, vagy még rosszabb, sőt még rosszabb, nyomja meg a fűtőelemet, amelynek eredményeképpen az ételeket egyszerűen megolvasztják. Soha ne hajtsa össze egymást. A víz fröccsenei nem tudják tisztítani az edényt, amely a tetején található.

Mindig különálló rozsdamentes acél és ezüst evőeszközök (vagy ezüstözött). Ha ez a két típus a mosás során érintkezik, akkor egy reakció előfordulhat.

A tálak és a lemezek a mosogatógép alsó polcjába mennek. Hogy a piszkos oldala szemben legyen, ahol a víz fröccsenei erősebbek, általában a központba. A serpenyők, a serpenyőt le kell dönteni, hogy elérjék a legjobb tisztítási eredményt. A lapos serpenyő és lemezek is aljára fognak menni, az oldalakon és a rack mögött vannak felszerelve. Soha ne tegye őket az ajtó előtt – blokkolhatják az adagoló megnyitását, és nem adják meg a tisztítóeszközt, hogy belépjenek.

A kanalak és a villák mindig egy kosárban kell lenniük az evőeszközök számára. A villák felemelik a SO_-t, hogy a fogakat tiszta legyen, és a kések egy pengét helyezzenek le a biztonság érdekében. Tegye szemüveget a fogak között – soha nem tetején. Győződjön meg róla, hogy a csészéket a szög alatt határozza meg, hogy az állvány kialakítása ne engedje, hogy a víz felhalmozódjon az alapon. Először ürítse ki az alsó állványt a cseppecskék elkerülése érdekében. Óvatosan helyezzen belsejébe borospohárba. A lebomlás megelőzése érdekében ne hagyja, hogy egymásba ütköznek, vagy a mosogatógép tetejéről, és győződjenek meg, hogy biztonságosan ülnek a racken. A legtöbb modern mosogatógépnek különleges üvegező birtokosa van.

A porok, folyadékok jól tisztított ételek, de a mosószernek frissnek kell lennie, különben nem fog megbirkózni a sárral. Jó szabály: Csak olyan por vagy gél vásároljon, amely két hónapig használható. Mindig meg kell tárolnia a jogorvoslatot egy hűvös, száraz helyen (nem a mosogató alatt, ahol sűrítheti vagy elrontja). Ne terhelje túl egy mosogatógépet, mindig negatívan befolyásolja működését és élettartamát.

Szükség esetén mossa le a nagy elemeket manuálisan. Jobb távolítsa el a nagy élelmiszer-maradványokat, mielőtt a berendezések betöltése a berendezés belsejében. A vágódeszkákat és a nagy tálcákat az alsó berendezés külső részére helyezzük, ha nem helyezkednek el a lemezekre szánt hornyokba. Lehetséges, hogy egyszerűen mossuk a vágódeszkákat manuálisan, mivel a mosogatógépből származó hő gyakran deformálja őket.

Értékelések áttekintése

Az interneten sok véleményt találhat az IKEA technológiájáról. Alapvetően pozitívak, de vannak olyan negatív állítások is, amelyeket a legtöbb esetben a mosogatógép helytelen működtetése magyarázza. Ahhoz, hogy épít modellek, a felhasználók nem panasz, de sok szó esik indokolatlanul magas költségek, különösen az inverter nélküli modellek.

Minden szükséges szabványos funkció, még több. A gyártó megpróbálja folyamatosan javítani a technikát. Mivel az IKEA – gazdaság, csend, vonzó tervezés jellemzői. A leggyakrabban pozitív módon és a felhasználók azt mondják.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: