Mosogatógépek telepítése Elektrolux

Az elektrolux mosogatógépek számos okból nagy igényűek. És ha megvásárolod a márka egyik modelljét, meg kell ismerkednie a telepítési utasításokkal és a működési szabályokkal, hogy a PMM sokkal hosszabb időt szolgáljon. A figyelmet ajánlásokat ajánlunk a mosogatógépek elhelyezésére, a villamosenergia-hálózathoz való csatlakozás szakaszaira, a vízellátásra és a szennyvízre.

Hol kell bejegyezni?

Az elektrolux mosogatógép telepítése és telepítése függetlenül segítséget nyújthat, ha követi az ajánlásokat. Ez a technika tökéletesen illeszkedik a belső térbe, mivel a legtöbb modell beágyazódik az asztalra.

Kezdjük, fontos, hogy kitaláljuk, hogy hol lesz a gép, míg a konyhai paraméterek, a szabad hely és a készülékhez való hozzáférés figyelembe veszik. A szakértők azt javasolják, hogy a mosogatógépet a szennyvízcsatornás szilvától legfeljebb fél méter távolságra tesszük. Ezt a távolságot meg kell vizsgálni a törés megakadályozása érdekében, valamint a terhelés előtti stabilitás érdekében. A telepítés előtt kidolgozhat egy projektet, és kiszámíthatja az összes paramétert úgy, hogy az autó illeszkedjen az űrbe. Természetesen a PMM-nek nem lehet messze a kimeneten, gyakran beépített modellek vannak felszerelve a konyhaszekrénybe.

Fontos, hogy megfeleljen az összes biztonsági előírásnak, miközben csatlakozik a tápegységhez.

Hogyan csatlakozhat a kimenethez?

A mosogatógépek gyártóinak fő szabálya a saját kezével való kapcsolathoz képest a megfelelő eszközök használata. Ne használjon hosszabbító kábeleket vagy hálózati szűrőket, ugyanez vonatkozik a pólókra is. Az ilyen közvetítők gyakran nem képesek ellenállni a terhelésnek, és hamarosan megolvadhatnak, ami gyújtáshoz vezet. Csatlakozáshoz szükség van egy különálló aljzatra, amelynek földje van. Majdnem minden otthonban a csatlakozó doboz a tetején található, így a kábelcsatornában kell végrehajtani. Mint már említettük, az autótól a kimenetig távolabb kell, mint egy és fél méter, a zsinóron kívül gyakran csak ilyen hosszúság.

Az elektromos szerelési munka gyártásának időpontjában az áramgeneráló elemnek meg kell határoznia, így a telepítés előtt kapcsolja ki a gépet.

Csatlakozás a vízellátáshoz és a szennyvízhez

Hasznos lesz az útmutató, amellyel sokkal gyorsabban tudsz kezelni. Kisüljön ki a vízvezeték szelepét. Készítsen egy pólót egy háromirányú sarok daruval, amelyet a víz-conspirator csatlakozóhelyen telepítenek. Amint a telepítés gyártásra kerül, kinyithatja a szelepet, és telepítse a mosogatógép töltő tömlőjét. Néha a póló szálai nem egyeznek meg a tömlővel, használd az adaptert, és megoldják a problémát. Ha az apartman kemény csöveket használ, szüksége lesz egy szűrőre durva víztisztításhoz, amely a daru előtt kell lennie, kiterjeszti a gép élettartamát. De ha helyettesítheti a csövet a rugalmas tömlőre, amely egyszerűsíti a folyamatot.

Egy másik kapcsolat opció a tömlő és a keverő közvetlen csatlakoztatását tartalmazza, de a mosás során lehetetlen víz használni, és a fajok nem lesznek.

Érdemes megjegyezni ezt A mosogatógépet csak a hideg vízellátáshoz kell csatlakoztatni, mert az Electrolux minden modell számos programmal van felszerelve, amely függetlenül meleg vizet a kívánt hőmérsékletre.

De hogy megmentse az energiafogyasztást, akkor eljuthat ezen a szabály, és azonnal csatlakozhat a forróhoz.

A következő lépés a szennyvízhez való csatlakozás, és ez az utolsó szakasz. A vízelvezetést magas színvonalon kell elvégezni, a tömlő megbízhatóan telepíthető, hogy amikor dolgozik, nem tudott elszakadni. Használja ki a pólót csak akkor, ha nincs más lehetőség. Ha a technikát a mosásból távolítják el, és a tömlő lehetetlenné válik, akkor meg kell vágnod a Braza pólót a csőben a technika maximális közelségében.

A gumiból készült tömítő mandzsetta be van helyezve a pólóba, amely úgy van kialakítva, hogy biztosítsák a tömítést, emellett megakadályozzák a kellemetlen szagokat. Ezután a lefolyócső telepítve van. Győződjön meg róla, hogy a megbízható rögzítés, hogy elkerülje a szivárgást a PMM munka során. Némelyik panaszkodik a mosogatógép kamrájában lévő kellemetlen szagokról. Ez a probléma megoldható úgy, hogy a tömlőből hajlító hajlítás úgy, hogy része a póló alatt van.

Van egy másik lehetőség, amelyet a mesterek megbízhatóbbnak tartanak, emellett sokkal könnyebb. Ez egy egyszerű szifont vesz igénybe egy extra csővel. Csatlakoztassa az egyenes tömlőt (itt nem lesz szükség), és rögzítse a kapcsolatot a helyszínen egy bilincs segítségével. Most minden készen áll, elindíthatja a mosogatógép első elindítását.

További ajánlások

Ha a vásárolt egy beágyazott modell, mint már említettük, a legjobb megoldás lesz a fejlesztés a projekt helyére mindent a maximális kényelmet és a rendelkezésre állás. Ha egy külön mosogatógépről beszélünk, akkor nem lesz probléma ezzel – elég szabad hely megtalálása a vízellátás közelében, a csatornába és a kimenethez.

Számos finomság van, amelyek gyorsabban segítenek megbirkózni a munkával. Ha szeretné telepíteni a mosogatógépet a szekrénybe, győződjön meg róla, hogy a méretei teljesen összhangban vannak a technikával. Gyakran a gyártó utasításaiban és a dokumentumokban vannak olyan tervrajzok, amelyek segítenek a telepítés során. Néha további komponensek szerepelnek a PMM készletben, például egy deszka az amplifikációhoz vagy a filmhez, hogy megvédjék a gőzt – őket kell alkalmazni.

Ha a gép házát nem szerelték fel a szintre, használhatja a lábakat az eszköz beállításához. Az oldalsó hüvelyt kell alkalmazni, ha a készletben megy. Az ügyet önmintákkal kell rögzíteni. Javasoljuk, hogy a PMM távolítsa el a PMM-t a lemeztől és más berendezésektől, amelyek felmelegednek: a távolságnak legalább 40 cm-nek kell lennie. Nem lehet a mosogatógépet mosógéppel, az utóbbi rezgéseket hozhat, amelyek károsíthatják a tartalmat, különösen ha törékeny ételeket töltenek be.

Az egyes modellek kialakítása kis különbségek lehet, de leginkább a szerkezet ugyanaz, így a telepítési folyamat szabványos. Óvatosan vizsgálja meg a gyártó utasításait, kövesse az ajánlásokat, és nem csak a mosogatógép élettartamát meghosszabbíthatja, hanem helyesen telepíteni, csatlakoztassa és futtathatja azt. Siker!

Az Electrolux mosogatógép telepítése, az alábbi videóból tanulhat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: