Mosogatógépek

A mosogatógép jó asszisztens lesz minden szerető számára, megszerzi az időt és erőfeszítést. Minden, amire szüksége van a felhasználóból, csak letölti a piszkos ételeket, kattintson a “Start” gombra, és egy idő után, hogy egy főzőedény karcolás a tisztaságtól. Ez azonban kizárólag a háztartási vegyi anyagok illetékes kiválasztásának feltétele.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Jellemzők és követelmények

A mosogatógépkészítmények kombinálják a tisztítást és a védőelemeket. Ezek eltávolítják az élelmiszerek és zsírok maradványait a lemezekből, párhuzamosan, hogy megakadályozzák a falakon lévő betétek és a PMM munkás csomópontjait. Az ilyen alapok használata lehetővé teszi a maximális tisztaság, az átláthatóság és az ételek ragyogását.

A csomagolás tanulmányozásakor figyeljen a klór jelenlétére. Ez az összetevő tökéletesen keveredik, alkalmas erős szennyeződések tisztítására. A finom evőeszközökkel való érintkezéskor azonban károsíthatja őket. Ezért a klóratartalmú pénzeszközök nem ajánlott konyhai edények mosására ezüst, porcelán és melchior.

Egy univerzális változat enzimek lesznek. Képesek megbirkózni a különböző fajok szennyezésével, ami nagy teljesítményt mutat a vízhőmérsékleten 30-50 fokos. Azonban nem kell várnod, hogy észrevehető fehérítőjük.

A legdrágább gyógyszerek közé tartoznak az aktív oxigén. Ők alaposan tisztított és fehérítőeszközök, miközben gondosan és szelíd.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Ellenkező esetben a különböző eszközök összetétele eltérhet, de általában a gyártók hasonló összetevőket használnak.

 • Nátrium-perkarbonát – előkészítő-fertőtlenítő, rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, amely elpusztítja a patogén mikroflórát.
 • Nátrium-citrát – tartósítószerként használják, fertőtlenítik a konyhai eszközök felületét.
 • Peav – Felszíni és hatóanyagok a zsírok, fehérjék, italok és egyéb szennyeződések megosztására szolgálnak.
 • Szubtiliszin – Képes a fehérje összetevőinek megosztására.
 • Szóda – A folyadék savasságának normális, víz lágyítójaként működik.
 • Nátrium-gluconat – csökkentett víz merevséget biztosít.
 • Izoocloglyukozid – a természetes eredetű elem, megakadályozza a foltok megjelenését a felületen.
 • Egyes termékek foszfátokat tartalmaznak, A víz enyhítésére szolgálnak. Azonban ez az anyag allergiás reakciót és irritáció megjelenését provokálhat. Ezért számos európai országban tilos használatra tilos.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Nézetek

A PMM mosószerek két csoportra oszthatók – ételek tisztítására, valamint a technika tisztítására szolgáló kémia.

Az ételek tisztítására

Az edények tisztítására szolgáló eszközök közé tartozik a közvetlenül detergens kompozíció, valamint az öblítés. A tisztítószerek fő feladata – az ételekből származó szennyezés minden típusának megszüntetése. A rinsers hatékony eltávolítását biztosítja a tisztítószerek összes maradványainak. Ezenkívül az ételek ragyognak, és megakadályozzák a válások megjelenését.

FONTOS: Néhány hostessek megpróbálják megmenteni, hogy megpróbálják kitölteni a PMM rendes szappant vagy elaludt mosóporot. Ez lehetetlen ezt megtenni – ez vezet a berendezés kijáratához és az alacsony minőségű tisztításhoz.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógép tisztításához

A háztartási készülékek gyártói legalább havonta egyszer ajánlottak, hogy otthonosan tisztító feldolgozást szervezzenek a mosogatógépekhez. Ha észrevetted, hogy a szennyeződések és a válások nyomai a lemezeken és csészéken maradnak a mosás után, és a kellemetlen szaga a mosogatóból származik, azonnali tisztításnak van kitéve.

Azonban minden hostess szabályozhatja a feldolgozási frekvenciát, figyelembe véve a különböző tényezőket.

 • Mosogatógép munkaterhelés – Néhány hostesses mossa az edények részét a kezével, és a PMM-t csak a piszkos konyhai eszközök jelentős felhalmozódásával használják. Mások elindítják a naponta.
 • Az ételek szennyezése – Ismeretes, hogy a növényi zsírok és saláták mosása sokkal könnyebb, mint az állati eredetű éget és zsírok.
 • Hőmérséklet tisztítás – Általában a felhasználó képes önmagában beállítani a kívánt hőmérsékletet. Ugyanabban az időben, mint amennyit kevesebb lesz, annál gyorsabban van a PMM.
 • Az aktív komponens koncentrációja a tisztítószerekben – Minél agresszívabb megoldást használnak az edények tisztítására, annál hosszabb ideig lesz a mosogatógép működési erőforrása. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy a háztartási vegyi anyagok túlzott mennyisége súlyos kárt okozhat az emberi egészségre.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

A mosogatógép tisztítószerek a legnépszerűbbek. Hatékonyan megosztják a zsírt a molekulákon, a felület fertőtlenítését elvégzik, és szennyeződési fóliát képeznek. Az ilyen kezelés után a skála és a szennyeződés már nem rendelkezik funkcionális felületeken. A vegyszert gazdaságilag töltötték, és a feldolgozás után kellemes illatot hagy.

A tisztító készítmények mellett speciális gyógyszereket használnak a gép gondozására. Például az első elindítás terméke. Ő semlegesíti a por- és gyári kenőanyag maradványait, amely a raktározási tárolás során a készülékekbe esett.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

kívül, Számos gyártó javasolja a vízlágyító só használatát. Elméletileg a tartályon áthaladva a PMM gyantával, a vizet lágyítani kell. Azonban, mint a gyakorlatban, csak kissé javítja annak jellemzőit, mert a szűrő használataként elveszíti hasznos tulajdonságait. A só hozzájárul az alkalmazott tisztítóanyagok maximális feloszlásához, amelynek köszönhetően figyelmezteti a gépek méretét és a gép falait.

Nem titok, hogy pontosan a méretarány a háztartási készülékek fő ellensége – ez a járat a tartályok belső felületén helyezkedik el, és megnehezíti a víz melegítését. Ennek eredményeként az eszközök több energiát fogyasztanak, miközben kevésbé hatékonyan töltik. Ezenkívül a RAID-os hajlítás gyorsabbá tétele. A só használata megakadályozza az összes problémát, javítja a gép teljesítményét, és kiterjeszti a technika működési erőforrását.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

FONTOS: Néhány hostessek cserélnek egy speciális sót a legegyszerűbb táplálékra. Az ilyen intézkedés kizárólag ideiglenesként megengedett, mivel a tisztítási paraméterek és a köztük lévő granulák nagysága sok szempontból különbözik.

A technika belső felületén lévő lemezek és csészék feldolgozásában a baktériumok rendeződnek. A létfontosságú tevékenységük eredménye az emberekre káros gázok elosztása és kellemetlen szaga. A helyzet kijavításához speciális frissítőinek használható – antiszeptikumként működnek, elnyomják a patogén mikroflórát és megszüntetik a büdöt. Az ilyen gyógyszerek jól illata, kristálytisztaság és sterilitás érzése.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

A legjobbat minősítse

A modern gyártók kínálnak kémia a mosás széles tartományban. A felső alapok közé tartozik a biztonságos kefe nélküli, biológiailag lebomló és környezetbarát kompozíciók.

Tabletták

Széles terelkezés, amikor a tisztító ételek tablettázott gyógyszereket kaptak. Könnyen kezelhetők, mivel adagolási formában vannak. Nem lehetnek akarni, megakadályozzák a toxikus anyagok belégzését.

 • Biomio Bio-Teljes – A piac egyik vezetője. Többkomponensű, környezetbarát. Ez magában foglalja az eukaliptuszolajat. Óvatosan lágyítja a folyadékot, eltávolítja a mikrobákat és kiküszöböli az éles szagokat.

Mosogatógépek

 • Végezze el a kvantumot – Ez a gyógyszer lehetővé teszi, hogy elfelejtse a piszkos edényekkel kapcsolatos problémákat. A szerszám hibátlanul működik, tisztítja az összes szennyezést, öblítést és ízeket.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

 • Frosch szóda – a természetes anyagokon alapuló összetétel, nem tartalmaz agresszív alkatrészeket. Gyermekeszközök mosására használható.

Mosogatógépek

 • Minel összesen 7 – A kompozíció a német gyártó megérdemelte a bizalmat a házigazdák számos országban miatt kivételes teljesítményt és a minőséget fertőtlenítése ételeket kombinálva megfizethető áron.

A gyógyszer teljesen feloldódik alacsony hőmérsékleten is, használata nem igényel további használatát rinsers és víz enyhítése sók.

Mosogatógépek

 • Tiszta és friss aktív oxigén – Tisztító aktív oxigénnel, hatékony és gazdaságos eszközökkel. Teljesen tisztítja az ételeket bármilyen szennyeződésből, friss aromát és fényes ragyogást hagy.

Mosogatógépek

Kapszulák

Nem olyan régen voltak kapszulák mosogatógépekhez. Kényelmesek, mert ha használják őket, nincs szükség a gyógyszer adagolására. Vízben oldódó kapszula héj, belső detergens és gondoskodó alkatrészek.

 • Tündér platina mind az 1-ben – az egyik legnépszerűbb gyógyszer. Az egyes kapszulák belsejében por és gél tartalmaz, a lehető legrövidebb idő alatt közös hatásuk még jelentős zsírmennyiséget is megszünteti. A képlet sóval és rifflerrel gazdagodik, így az edények a kimeneten nincsenek válás és plakk. A készítmény hatékonyan tisztítja az üveget, ezüstöt és kristályt, még kovácsolt és száraz foltokat is.

Az egyetlen hátrány túl erős parfümös.

Mosogatógépek

 • Paclan mind egy exkluzív – A szelíd formula olyan gélt tartalmaz, amely hatékonyan csökkent a szennyezés tisztításával, még csökkentett hőmérsékleten is. Ez biztosítja a minimális energiatöltést. Tartalmazza a sót és öblítést, rövid mosási ciklusokra.

A hátrányokból a feljegyzések bőséges habosodás, amely nem mindig teljesen megtört.

Mosogatógépek

 • Ludwik az egyikben – Lengyel termelési kapszulák, foszfátok nélkül, nagy hatékonyságukért ismertek. Hűvös, összetett zsírlerakódásokkal akár 30 fokos is. Tartalmaznak egy speciális inhibitort, amely figyelmezteti a fém korrózióját és az üveg izzadását, fertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik.

Az egyetlen mínusz túl sok illatot vesz igénybe.

Mosogatógépek

Gélek

A gélek teljesen biztonságosak az edényekhez. Szerkezete lehetővé teszi, hogy minőségi, de ugyanakkor finoman öblítse le semmilyen szennyeződést, anélkül, hogy karcolná a felületet. A gél nem tartalmaz merev csiszoló részecskéket, a készítmény teljesen vízben oldódik. Használható porcelán és asztali ezüst tisztítására.

 • Calgonit befejezése – Ez a gél lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan mossa le az edényeket a Squeak előtt. A szerszám gazdaságilag elköltve, így egy üveg lehet elég több hónapig.

Mosogatógépek

 • Befejezze az 1-et – ez a gél lehetővé teszi növényi és állati eredetű zsírok mosását, a tisztítás alacsony hőmérsékleten kezdődik. Az edényeket még rövid mosási programokon is öblítheti. Azonban, mivel a felhasználók jelzik, a gél nem mindig megbirkózik a tea és a kávé hajlításával.

Mosogatógépek

 • Oroszlán “varázsa” – gél citrusszaggal a japán gyártóból. Ajánlott: gyors mosogatókhoz, így gyakran használják rövid tisztítási programok. Hatékonyan eltávolítja a szennyezést, és nemcsak az ételek felszínén, hanem a mosogatógép belsejében is kiküszöböli a kellemetlen szagokat. Kártyák még a kávé és a tea nyomai is. Azonban az eszközök nagyon folyékonyak, így a pre-mosogató során a rekeszből áramolhat. A hátrány egy kis rendelkezésre állás.

Az eladás gél nem mindenhol, leggyakrabban az interneten keresztül kell megvásárolni.

Mosogatógépek

 • Tiszta otthon – A szakmai kategória egyik legolcsóbb kihívása biológiailag lebomló. Elősegíti az élelmiszerek, az olajos szennyezés, a tea és a kávé égett ételeit. És az eredmény még alacsony hőmérsékletű programokkal is észrevehető. Ezenkívül a mosogatógép megszabadul a tudománytól, a szennyeződésektől és a kellemetlen szaga a régi betétekből. Nem ad túlzott habot, teljes mértékben mosott az edényektől.

Hátránya csak egy – nem mindig megbirkózik túl régi foltokkal.

Mosogatógépek

Porok

Hatékony és ugyanakkor költségvetési vegyületek tisztító ételek képviselik a porok. Nagyon kényelmesek a használatra, mert a hostess kiválaszthatja a dózist. Ez az űrlap azonban hátránya is van – a por véletlenül szétszórt vagy belélegezve. Ezenkívül az alacsony minőségű kompozíciók elfojthatják a kényes ételeket, karcolja meg a felületét.

 • Claro – többfunkciós univerzális eszköz 3 in 1. A készítmény tartalmaz sót és öblítést. Hatékonyan a legtöbb típusú szennyezést. Az edények a kijáraton tökéletesen tiszta, nem háztartási vegyi anyagok elvesztése és nyomai.

Mosogatógépek

 • Somat szabvány – A por hatékonyan megtisztította a zsírt, jól polírozott és gazdaságilag költött. Azonban nincsenek sók a képletben és a speciális öblítésben. Ezért, hogy maga a mosogatógép maximális tisztítását és gondozását kapja, a felhasználónak számos segédeszközt kell megszüntetnie, ami jelentősen növeli a mosás teljes költségét.

Mosogatógépek

 • Yplon – Univerzális összetétel, amely minden típusú mosogatógépekhez alkalmas. Hatékonyan mosogatja az élelmiszerek maradékát, megjeleníti a lime és a víz foltjait. Az edényeket a mosás után egy speciális ragyogás jellemzi, ami jelentősen növeli esztétikai faját.

Ez az eszköz azonban messze van az összes folttól. Ezenkívül, amikor a bőrbe való belépéskor allergiás reakciót okozhat. És azt is szem előtt kell tartani, hogy a készítmény nem műanyag és kristály mosására szolgál.

Mosogatógépek

 • Lotta 6 in 1 – univerzális por, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a legerősebb szennyezéssel. Egyesíti a detergens, a korrózió előkészítésének, a vízlágyító, az öblítés, az ízesítés, valamint a csillogó termék tulajdonságait. Az enzimeken alapuló összetétel, granulált textúrájuk lehetővé teszi, hogy elkerülje a port az elalvás folyamatában. A képlet alapja – ásványi és növényi alkatrészek. Ez még a gyermekek használatakor is biztonságossá teszi a termékeket, allergiás betegségekkel, terhes és ápolási nőkkel rendelkező emberek.

Az oxigén fehérítő jelenléte lehetővé teszi a színes italokból származó foltok hatékony eltávolítását.

Mosogatógépek

Öblítő

Nem minden hostess használ egy öblítést mosogatógéphez. Úgy vélik: ha a mosószer por feloldódik a zsír, akkor nincs pont a pénz kiadása. És ez egy tévedés. A mosogatógépben való mosás után az edények mindig olyan kémiai összetevők vannak, amelyek rosszul mosottak egyszerű vízzel. Ezért használják az öblítőket.

Olyan mosószereket tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a víz áramlásához a kezelt felületről. Ennek köszönhetően az edényeken magas szennyeződési tulajdonságú védőfólia van kialakítva.

 • Hízelgő – A “zöld” kémia sorozatából származó folyékony öblítés a természetes komponenseken alapuló leginkább szelíd biztonságos összetételű. Nem irritálja a bőrt, de nagy tisztítási hatást ad.

Mosogatógépek

 • BEFEJEZ – hatékony, de ugyanakkor a költségvetési termék. A tisztítószerek összes maradványának teljes eltávolítását biztosítja, megakadályozza a habosítót, növeli a főpor hatékonyságát. A speciális formula felgyorsítja a szárítást, megakadályozza a lime raidek megjelenését és a drowshes megjelenését az üvegen.

Csak egy – a rövid programok túl sok habot ad.

Mosogatógépek

Hogyan válasszuk ki?

A mosogatógépekhez tartozó pénzeszközök kiválasztásakor először el kell döntenie a prioritásait. Ha a tisztítás olcsóság alapvető fontosságú, akkor ne várjon túl sokat a háztartási vegyi anyagoktól. Ha a minőség előtérbe kerül, elő kell készíteni a jelentős költségeket.

Természetesen nem mindig hatékony mosószerek magas költséggel rendelkeznek. Azonban az olcsó áruk listáján, hogy megtalálja a minőségi terméket nagyon nehéz. Mivel a gyakorlat bizonyítható, a lenyűgöző hatás és a szuperonomia ritkán kompatibilis. Mindazonáltal megbízható háztartási vegyi anyagokat találhat ésszerű áron. Ebben az esetben, amikor a vásárlásnak tisztában kell lennie a fő kritériumokkal.

 • Gyártó. A piac tartalmazza az elismert értékesítési vezetőket. A legtöbb vállalatot a termékminőség követi, és folyamatosan keresi a javítását.
 • Vélemény. Nézze meg a hálózaton feltüntetett ajánlásokat, kérdezze meg barátait. Természetesen minden felhasználónak saját prioritásai lehetnek, de még mindig jobb gyógyszereket vásárolnak.
 • Az alapok típusa. A legmegfelelőbb tabletta és a capsuated kompozíciók. Ha azonban érdekel az adagolás lehetősége, amikor a gépet a hiányos ciklushoz tölti be, akkor a preferencia jobb, ha a porokat adja meg.
 • Összetett. A mosogatógép háztartási vegyi anyagok különböző összetevőket tartalmazhatnak. Az eredmény függ az összetételüktől és a koncentrációtól, amely ezt a gyógyszert adja. Ezért gondosan tanulmányoznia kell a csomagot, és kritikus értékelést kell adnia.
 • Biztonság. Ha helytelenül választasz egy kémiai gyógyszert, akkor komoly kockázatot hozhat létre, nemcsak az eszköz teljesítményéhez, hanem az emberek egészségére is. Az agresszív komponensek gyakran allergiás reakciókat okoznak, és a csiszoló készítmények károsítják a technológia belső elemeit.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mindenesetre minden vegyi anyagot meg kell vizsgálni, csak akkor, ha az optimális technikát választja.

Azok az emberek, akik óvatossággal rendelkeznek a szintetikus gyógyszerekhez, érdemes figyelmet fordítani az EKovistryre. Ezek természetes munkakomponenseket tartalmaznak, amelyek megkülönböztetik a hipoallergenitás és a biztonság. Az ilyen termékek azonban komoly hátránya – magas áruk.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Hogyan kell használni?

A PMM mosogatására szolgáló eljárás nagyon egyszerű.

 • Először nyissa ki a gépet és az adagoló fedelét.
 • Ezután meg kell húzni a tabletta / kapszulát a csomagolásból, tárcsázza a gélt vagy elalszik a porot egy mérőedénybe.
 • Ezután tegye a mosószert az adagolóba, és csukja be az ajtót.
 • Ezután csak aktiválja a szükséges programot, és futtassa az öblítési ciklust.

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása