Mr.-alakú konyha a belső térben

  A konyhában a legnépszerűbb belső elrendezés egy M-alakú bútorgyártás. Minden méretben és formájú helyiségekben használható. Ez a tágas, lehetővé teszi, hogy az összes háztartási berendezést elhelyezze, bomlik a konyhai eszközök elemeit, de ugyanakkor nem túlterhelik a helyet, mivel kétsoros fejhallgatóval vagy P-alakú rétegekkel történik.

  Előnyök és hátrányok

  Sok érvét találhat az M-figuratív konyha javára, bár vannak hátrányok is, de azok jelentéktelenek és csak bizonyos feltételek mellett fordulnak elő. Fontolja meg először a pluszokat.

  • A sarok elrendezése meglehetősen kompakt, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy nagyszámú dolgot és technikát helyezzen el. Ugyanakkor a konyha központi része szabadon marad.
  • A bútorok szögletes elhelyezése, hogy a híres munkaszervezetet kapják, amikor a hűtőszekrényt, a mosást és a kályhát egyenlő távolságon eltávolítják egymástól, ami megkönnyíti a háztartási készülékek használatának folyamatát.
  • Ezzel az elrendezéssel van egy hely az étkező számára.
  • A bútorpiacon a fejek nagy választéka, a szekciók által szerezhető, és felépíthetők a kívánt méretekhez. Ez azt jelenti, hogy nem kell túlfizetnie, a regisztrált konyhát.

  Lehetetlen azt mondani, hogy Mr.-alakú konyha hibái vannak. Csak valamiféle helyszín, ez több, de kevésbé kevesebb.

  • A legnehezebb dolog az M-alakú konyha, amely egy komplex geometriával illeszkedik a szobába, amelynek protruderek, résszel, vagyis törött vonalakkal rendelkező falak. Az ilyen fülhallgatóhoz való szoba probléma lesz, ez inkább mínusz.
  • Vannak nehézségek merülnek fel egy M-alakú konyha telepítésével, túl hosszúkás szobákban egy ablakkal a végén. A bútorokat meg kell rendelni, hogy az ablakot a fülhallgató egy részébe kapcsolja.
  • Vélemény van arra, hogy túl nagy helyiségekben a hostess nehéz mozogni, hosszú bútorokkal a közelben. De ez nem így van, minden fontos lehet koncentrálni a háromszögben, és a ritkán élvezve a távoli szakaszok fülhallgatót. A nagy konyhába nem tűnik túl üresnek, az étkezővel, egy bárszámlálóval, a szigeten vagy a peninuláris elemgel is ellátható.

  Tervezési lehetőségek

  Az M-alakú konyha és a saroktartalom tömörsége növeli a bútorok belső jellemzőit. A sarok különös figyelmet fordít, lehet mosás, tűzhely vagy csak egy szekrény. Az ívelt bútorok ergonómia lehetővé teszi, hogy higiénikus, főzési területek, kényelmes tárolóhelyek és kiterjedt munkakörök legyen.

  Az egyetlen dolog, ami megnehezítheti a hostess életét ebben a konyhában, egy rosszul megfogalmazott ajtónyitó rendszer, amint egymással metszhetnek. Hogy ez ne történjen, a beépített M-alakú konyha projektje a javítási szakaszban fejlődik. A szoba pontos rajza lehetővé teszi, hogy megfelelően tervezzen mind a bútorvezetékeket, mind a szöget. Aztán meg kell fontolnod, hogy melyik technika és a dolgok kitöltsék a jövőbeli bútorokat, milyen tárolási szakaszokra van szükségük.

  A következő lépésben helyesen kell elosztania a funkcionális zónákat. Ennek eredményeként, amikor ismert, hogy és hol lesz, egy változatos ajtónyitó rendszert átgondolnak: valahol megnyílik, valahol előre, és valahol felé fordulva. Megfelelő elrendezéssel, még az összes nyitott ajtó sem akadályozhatja egymást.

  Mr.-alakú konyha, különösen nagy helyiségekben, kávéval vagy étkezőasztallal, szigeten, korlátokkal, bárkultúrával is befejezhető. Mindez rengeteg diverzifikált konyhai elrendezés.

  Helyszín a falak mentén ablakok nélkül

  A bútorok hagyományos elhelyezkedése két merőleges falak mentén, amely nem bonyolult ajtó- és ablaknyílások, lehetővé teszi, hogy helyesen dolgozzon munkatársat. A három fő funkcionális zónának közötti távolságnak megközelítőleg egyenlőnek kell lennie. Fontos munka zónák a következők:

  • Termékek tárolására szolgáló hely (gardrób vagy hűtőszekrény);
  • A termékek feldolgozásának helye (mosás, asztal teteje):
  • A főzéshez (sütő és sütők).

  A fentiek mindegyikét a háromszög rendszer szerint kell elhelyezni, megközelítőleg egyenlő távolságra egymástól. Még akkor is, ha a konyha nagy, a munka háromszög nem haladhatja meg a két és fél méteres távolságot. Az M-alakú fülhallgatóban általában nem nehéz elhelyezni a bútorokat és a technikát. Csak a hűtőszekrény tesztelhető, mivel a nagy mennyiségű, hogy egy kevésbé észrevehető helyet kell keresnie, hogy ne rontja el a belső tér esztétikáját. Néha a hűtőszekrény a fülhallgató színe alatt elfedi.

  Ha egy személy él a lakásban, akkor elegendő ahhoz, hogy kis méretű felszerelés legyen, amely a bútorok alsó szintjén rejtőzik.

  Hogyan használjon egy falat egy ablakkal?

  Bizonyos esetekben egy sor fejhallgató egy szilárd falon halad, és a második számára csak a falon marad az ablakkal. Nem érdemes félni, egy ilyen elrendezés előnyeivel rendelkezik:

  • Bármit is teljesítünk az ablakon, mindig örülök, hogy megnézzük;
  • Az ablakban lévő világítás jobb, mint a konyha bármely más helyén;
  • Gyakorlatilag használt ablakpárkány (a teljes asztalhoz csatlakoztatva);
  • Gyönyörű és funkcionálisan, az ablak “folds” a büntetés, polcok, dobozok minden oldalról.

  Az egyetlen dolog, ami problémát okozhat, radiátor. Néha egy kényelmesebb helyre vagy bútorok építésére kerül át, így a meleg levegő könnyen beléphet a szobába. Ne telepítsen zárt csövet az ablakpárkány alatt, az asztali tetejét étkezőasztalként lehet használni, és az ételt felvétel után. A munkafelületnek elhagynia kell a nyílást a meleg levegő szabad áthaladására.

  Ne javasoljuk, hogy a főzőpanel felszerelése az ablakon, miközben a főzőüveg izzad, és zsíros.

  Hogyan kell kitölteni a sarkot?

  Az M-alakú konyha 90 fokos szöget tartalmaz, ha trapézcsövet telepít, szögletes lesz. Az első lehetőség alkalmas kis helyiségeknek, a másodiknak – a nagyra.

  A sarokban a fülhallgató gyakran van felszerelve mosás vagy főzőfelület. A tűzhely fölé helyezett egy kipufogó szekrény, és a mosogató felett – szárító az ételekhez emelkedő homlokzattal. Ha a kanapé felszíne ingyenes, háztartási készülékeket (kávéfőző, kenyérpirító) vagy dekorációt foglal el.

  A Tombe-ban van egy “mágikus sarok” rendszer egy forgó eszközzel, ami megkönnyíti a tárolt dolog elérését.

  Konyhai fejfedők tervezése

  A konyhaszekrény az egész szoba stílusát állítja be. Ezért a javítás színpadán meg kell adnod a jövőbeli bútorokat. Ha azt tervezik, hogy tömör tiszta formák, ez azt jelenti, hogy a minimalizmus iránya feltételezhető. Az ilyen bútoroknak szükségük van egy fotonfalakra, nem virágos nyomtatásra.

  A konyhát bármilyen irányba stilizálhatja, mindez az íztől és a szoba néhány lehetőségétől függ, Például egy kis konyha nem illeszkedik a barokk stílushoz. Gótikus, padlás, klasszicizmus is szereti a nagy tereket, de részt vehetnek a kis konyhák belső terében vegyes stílusokkal.

  A “G” betű feje elfoglalt lehet a szoba bal vagy jobb falával, esztergáló részétől függ. A stilizáció helyének formája nem befolyásolja, csak a bútorok megjelenése fontos.

  Klasszicizmus

  Ez a stílus, amint azt már megjegyezték, alkalmasak tágasabb helyiségekre, mivel nagy bemutatható bútorokat javasol. A klasszikus stílusban lévő konyha egyszerre egyszerűnek és gazdagnak kell lennie. A legjobb megnyilvánulásban a bútorokat természetes fákból végzik, és masszívnak tűnik. De a modern konyhákban sikeresen cserélte a fát a szokásos MDF és forgácslap, a fő dolog az, hogy az utánzás megbízható. A klasszikus stílusú M-alakú konyha közvetlen arányos vonalakkal kell rendelkeznie, ha lehetséges, a modulok szimmetrikusan vannak beállítva.

  Modernizmus

  A konyhákat a fényes fényes homlokzatok, a sima formák, a szokatlan aszimmetrikus kerekek technikái gyakran használják.

  A látványos fényes fényesség kiterjeszti azt a helyet, amely nem rossz a kis és közepes méretű konyhákhoz.

  Csúcstechnológia

  Ennek a stílusnak a konyhai fejhallgatójában számos fém és üveg jelen lehet. Ellentétben sok olyan területen, amelyek maszkolják és elrejtik a háztartási készülékek homlokzatait, techno-stílusban, az alján látható, annál jobban, annál jobb. Szükségszerűen sok lámpa, amely intenzív árnyékot és fényeket biztosít.

  Provence és ország

  Provence és országstílusok a rusztikus irányba tartoznak, hasonlónak tekinthető, de valójában jelentősen különböznek egymástól. Mindkét stílus természetes anyagokat használ, hogy környezetet teremtsen, de az országbútorok durva, jó minőségűek, egyszerűek, és a konyha Provence a francia tartomány kifinomultabb légkörével impregnálódik, a pasztellszínek idős homlokzataival.

  Sikeres példák

  A tervezők számos gyönyörű szögletes konyhát fejlesztettek ki. Tekintsük néhányat.

  • A modern konyhát fényes homlokzatok és sima vonalak különböztetik meg.

  • Klasszikus bútor stílus. Funkcionálisan használt fal ablakkal.

  • A bútorok dekorációjában a Provence gyakran használják a decoupage technikát.

  • A durva rusztikus vidéki bútorok saját módján jóak.

  • Tipikus konyha a high-tech stílusában: sok felszerelés, fém és egyenes homlokzatok nélkül.

  Az M-alakú konyhák kompakt és tágasak, számos belső térre alkalmasak, és a bútorpiacon nagy választék lehetővé teszik minden ízlés kielégítését.

  Hogyan készítsünk egy M-alakú konyhát a saját kezével, a következő videóból tanulsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: