Neff mosogatógépek

Mindenki egyetért abban, hogy a háztartási készülékek egyszerűsítik az életet, és ha van egy mosogatógép a konyhában, sok időt takaríthat meg. A NEFF márka sokan ismert, a márkanév alatt van egy konyhai készülék kiváló tulajdonságokkal és különböző paraméterekkel. Felkérésre kerül, hogy megismerje ezt a gyártót, modellszámot és értékeléseket a fogyasztóknak, akik már sikerült elkészíteni véleményüket erről a termékről.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Sajátosságok

A mosogatógép Neff széles tartományban van. A cég beágyazott modelleket kínál, amelyek a konyhai fejhallgatóval zárhatók. Ami a kezelőpanelt illeti, az ajtók ajtaján található. Minden egységnek van egy könnyű nyitó rendszere, így a fogantyúk nem szükségesek, kissé nyomja meg a homlokzatot, és a gép megnyílik.

Érdemes megjegyezni ezt A gyártó technikájának fő jellemzője a különböző funkciók jelenléte, amelyek mindegyike gondosan átgondolt. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó a lehető legrövidebben elrendezheti az ételeket. A vállalat flex 3 rendszert használ, amelynek köszönhetően még a nagy elemek is illeszkednek a kosárba. A kijelzőn megjelenik a kiválasztott módban, és nagyon sokan vannak. A mosogatóval együtt az autó szárítóételeket hordoz, ami nagyon kényelmes.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Neff egy német cég, amelynek története tart másfél évszázad, és ez azt jelzi, a megbízhatóság, a hűség ideálok és nagyobb az igény, hogy a termékek élvezi. A mosogatógép széles funkcionalitással rendelkezik, hatékony és praktikus, amelyben biztosíthatja a saját tapasztalatait. A berendezés egy másik jellemzője szivárgásvédő rendszer jelenléte, ez azt jelenti, hogy bizonyos körülmények között a mosogatógép leállítja a víz áramlását, és le lesz kapcsolva a hálózatból.

Ha az edények erős és régi szennyeződésekkel rendelkeznek, a mély tisztítási mód bekapcsol, és a mosófolyadék nagy nyomás alatt van táplálva. A megbízható, tartós és csendes olyan inverteres motorok, amelyek a gyártót használják a gépeikben.

A választék sokféle technológiát kínál, így mindenki választhat, mi megfelel a személyes igényeknek és kívánságoknak.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Hatótávolság

Fontos megjegyezni, hogy a vállalat olyan gépeket gyárt, amelyek az A osztályhoz tartoznak. Minden modell kevés erőforrást fogyaszt, miközben biztosítja a kiváló minőségű eredményt. A beágyazott technika számos okból nagy igényű. Az ilyen gép bármilyen kialakítású konyhában telepíthető, mivel az egység elrejti a fülhallgató homlokzatát. Ezek a mosogatógépek mindketten keskeny és teljesek lehetnek, mindez a szoba paramétereitől és az edények mennyiségétől függ, amelyet naponta kell mosni.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Alapértelmezett

S513F60x2R modell Legfeljebb 13 készletet foglal magában, egy adagot, eszközszélesség 60 cm. A gép minimális zajjal működik, a padlón lévő fénypont vetület mutatja a futópályát. Ez a technika gondosan érvényes a törékeny ételekre, mint például az üveg és a poharak, valamint gazdaságilag fogyasztja a villamos energiát. A készüléknek van egy rendszere szivárgás, ha valamilyen oknál fogva a töltőcső megsérül.

Neff mosogatógépek

Ez az írógép tízéves garanciát ad, ami ugyanolyan fontos. Ha az ételek betöltése után nem teljesen lezárta a készüléket, az ajtó zárja magát, és ez az előny. Érdemes megjegyezni, hogy a modellnek 4 mosási módja van, a kamera meglehetősen tágas, előzetesen öblítés, tisztítószerek egyenletesen feloldódnak. A nagy előny a vízfogyasztás csökkentése a felső és az alsó kosarak váltakozó szállítása miatt. A sós megtakarítások 35%, az öntisztító szűrő be van szerelve.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

A Modell Vezérlőpult tetején van, a működés végén a gép hangjelzést ad. Szükség esetén bekapcsolhatja az időzítőt úgy, hogy a készülék elindítja a folyamatot a távollétében. A belső ház rozsdamentes acélból készül, vannak mutatók az öblítés és a só jelenlétéről, és kényelmes. A kosarakat úgy lehet beállítani, hogy kényelmesen elhelyezhető az edények, van egy külön polc a csészékhez.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó technológiát biztosít a túl puha vízhez, így biztonságosan megvizsgálhatja a márka gépeit.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Következő beépített modell – XXL S523N60X3R, amely 14 ételkészletet tartalmaz. Az indítást a padlón megjelenő izzópont mutatja be. A szemüveget és termékeket törékeny anyagokból moshatja, az eszközök tiszta és száríthatók. Van egy védelmi rendszer az áramlás ellen, amely megakadályozza az árvizet és megállítja a technika munkáját. Az ajtó képes lezárni magát, ha még nem nyomott hozzá.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

A készüléknek 6 módja van, köztük egy előzetes öblítőprogram, “Eco”, gyors és t. D. A készülékek önállóan válasszuk ki a hőmérsékletet egy vagy másik üzemmód alatt. A kombinált mosószerek egyenletesen feloldódnak, és a frekvenciaváltozásnak köszönhetően a munka minimális zaj- és gazdaságos vízfogyasztással jár. Van egy trigger időzítő, rozsdamentes acéltartály és elektronikus indikátorok, amelyek arra utalnak, hogy sót adnak az öblítéssel. A kávét úgy állíthatjuk be, hogy megtalálja az edényeket és az eszközök ergonómiailag.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Keskeny

Az ilyen mosogatógépek 45 cm széles technikát tartalmaznak, így gyakran használják őket kis helyiségekben, ahol optimálisan szabad helyet kell használni, mivel ez nem annyira. A vállalat gondoskodott a fogyasztókra, és modelleket kínál ilyen paraméterekkel. Ezek a gépek már jelentősen vannak, miközben innovatív funkciókkal rendelkeznek.

A gyártó szolgáltatta a tartályok helyének megváltoztatását, hogy az edényeket különböző készletek alatt állítsa be. Számos mód áll rendelkezésre, még a legösszetettebb szennyezésre vagy égetett eszközökre is. Egy ilyen mosogatógép szinte csendben működik, így az időzítő még az éjszaka is telepíthető, így reggel már tiszta ételek voltak. A villanyköbrentyű felkéri a padlót, hogy kérje, hogy a folyamat már befejeződött, és a tartalom elvégezhető.

Neff mosogatógépek

Ilyen modellek közé tartozik az S857HMX80R gép, amelynek kapacitása legfeljebb 10 készlet ételek. A “ECO” program 220 percig tart, vezeték nélküli internetet csatlakoztathat a rendszer vezérléséhez. Az ilyen berendezések zajszintje minimális, ha szükséges, indítsa el a mosási folyamat távolról az alkalmazás használatával. Van egy további szárítás, a rekeszben, minden tabletták és kapszulák lesz oldva, a gépet úgy állítjuk be, hogy milyen típusú eszközöket, amelyekkel kiváló eredmény. Biztonságosan azt mondhatom, hogy a gyártó minden modellje háromkomponensű szűrővel rendelkezik, így nem kell gyakran szolgálnia a gépet.

Ami a dobozokat illeti, beállíthatja a felső magasságát, az alsó kosár biztonságosan rögzítve van, és nem megy le az útmutatókról, az eset tetején van egy ezred a körök számára.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Nem lehet aggódni a szivárgás miatt, ha a szilva tömlő valamilyen oknál fogva sérült, maga a rendszer leállítja a munkát, és a készülék kikapcsolja a hálózatot. Ha a házban lévő víz túl puha, biztosan tudod, hogyan befolyásolja az üveget. És itt a gyártó gondosan mindent megtett, így minden gépnek szelíd mosási technológiája van, amellyel a merevség mértékét támogatja a gépen. A szárítás után a gőz elleni védelem érdekében fémlemezt kínálunk. A modell magassága 81,5 cm, magas, de elég keskeny ahhoz, hogy illeszkedjen a kompakt konyhába.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Egy másik vezérlésű távoli gép az S855HMX70R modell, amely 10 ételkészletet tartalmaz. A technika zajszintje minimális, az időzítő mosás bekapcsolása, extra szárítás és szennyeződés eltávolítása még törékeny termékekkel is eltávolítható. Ilyen eszközzel különböző mosószereket használhat a gépekhez, beleértve a kapszulákat és tablettákat, amelyeket erős víznyomás alatt feloldunk. Érdemes megjegyezni, hogy a legnagyobb előny a kosarak, az ergonómia és a praktikum, a készülék frekvenciaváltó vezérlésével. Ilyen írógépben az ételt az ünnep után helyezheti el, válassza ki az időt, hogy elkezdje, minden más megteszi magam.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Az S58E40x1ru keskeny beépített modellekre utal, amely öt vízelosztási fokozattal rendelkezik a kiváló mosás érdekében. Belül van három rocker, amelyek egyenletesen szolgálnak a vizet a kamrában. Ha a szennyeződés kisebb, futtathatja a “FAST” programot, és fél óra múlva minden készen áll. Mint az üvegáru esetében, erre a célra, egy hőcserélő, amely védi a törékeny anyagot. Működés közben az ajtó blokkolva lesz, ami nagy előnye a gyermekes családoknak, mivel biztosítja a biztonságot.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

A panel nem válaszol a nyomásra, amíg a folyamat befejeződik. Engedélyezheti az “Intenzív mosási zóna” funkciót, amelynek köszönhetően a nagynyomású forró víz az alsó dobozba kerül.

A választékban számos lehetőség van a PMM 45 cm-re és 60 cm-re, de olyan jellemzőkkel kombinálják, mint például a programok nagy választéka, szivárgásvédelmi rendszer, kapacitás, a törékeny készletek, időzítő és még sok más.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Használati utasítás

Ha az első találkozás egy ilyen technika, rendkívül fontos, hogy ne csak választani, hogy az Ön követelményeinek, de azt is tudni, hogyan kell helyesen kihasználni a készüléket, hogy megadja a kívánt eredményt, és szolgált a lehető legtovább. A gépekkel együtt használható utasításokat kap, amelyekben az egyes funkciók és a kezelőpanel teljes leírása a módok és a hőmérséklet értékeivel van feltüntetve. Miután a mosogatógép helyére van telepítve, lehetővé kell tennie a hálózatban, és az első indítást.

Érdemes megjegyezni, hogy egy fából készült, ón és más ősi eszközöknek manuálisan kell kezelniük, az ilyen termékek mosogatógépe nem illeszkedik. Ha kőris, viasz vagy élelmiszer-maradványok vannak, el kell távolítani őket, csak akkor kell feltölteni a kosárba. A szakértők azt javasolják, hogy megválasztják a legjobb tisztítószereket, amelyek megbirkóznak a feladatukkal.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

Ha nincs regeneráló sója, akkor külön megvásárolható, szükség van a víz enyhítésére, gyakran ez az információ a gyártó által a használati utasításban szerepel. Ami az öblítő alapokat illeti, szükség van arra, hogy mosás után nincs foltok, különösen az átlátszó ételeken. A kapcsolat nem sok időt vesz igénybe, tömörítést kell végezni, győződjön meg róla, hogy a víz biztosítása és kimenete a csatornába, majd tesztelje a technikát.

Az első indítást anélkül kell elvégezni, hogy a PMM megvásárlása után tisztítsa meg a PMM-et, és ellenőrizze, hogy minden működik. Ezután feltöltheti az eszközöket és a beállításokat, válassza ki a kívánt üzemmódot, kapcsolja be az indítást, és várjon, ha az audio jel megérkezik.

Néhány gép leállítható a folyamat közepén, ha meg kell változtatnia az üzemmódot, megtalálhatja azt az utasításokban.

Neff mosogatógépek

Javítási tippek

A Neff mosogatógépeknek nincsenek szabványos kódja, amelyek egy adott hibát jeleznek, mindez egy adott modelltől függ, de feltárhatja a következő kombinációkat, amelyek segítenek megoldani a feladat megoldásában. Ha a számokkal ellátott betűk megjelennek a képernyőn, azt jelenti, hogy valami rosszul történt.

  • E01 és E05 – probléma a vezérlőmodullal, így nem lesz varázsló nélkül.
  • E02, E04 – A víz nem felmelegszik, ellenőrizze az elektronikát, talán a barna lebontása volt, vagy van egy lezárás.
  • E4 – a víz eloszlása ​​meghibásodott, talán van egy blokkolás vagy sérült valami.
  • E07 – A gyógyszer nem működik, mivel az ételek betöltése helytelen volt, vagy a külső elem lezárta a víz eltávolító lyukat. Az E08 kód, az E8 kód az alacsony vízszint miatt kiemelhető, valószínűleg a nyomás túl gyenge.
  • E09 – a fűtőelem nem működik, ellenőrizze a kapcsolatot a láncban és a huzal állapotát, lehet cserélni.
  • E15 – Ilyen kóddal sok van, beszél az “Aquastop” módba való felvételről, amely védi a szivárgást. Ha ez történt, ellenőriznie kell az összes tömlőt csomópontokkal, ha sérülést észlel, cserélje ki.
  • A lefolyó problémái az E24 vagy E25 kódot mondják, Talán a szűrő eltömődött, vagy a tömlő helytelenül van felszerelve. Ellenőrizze a szivattyú pengékét, vannak olyan idegen tárgyak, amelyek leállíthatják a folyamatot.

Neff mosogatógépek

Neff mosogatógépek

A legtöbb ilyen hibát önállóan javíthatjuk, ha ismeri a különböző kódok megnevezését. Néha a probléma jelentéktelen lehet, talán az ajtó nem teljesen zárva van, vagy a tömlőt helytelenül helyezték el vagy mozgatták. D. Persze, ha nem tud megbirkózni a bontást, akkor kapcsolatba kell lépnie a szervizzel, vagy hívja a mesterek, de a megfelelő telepítése és üzemeltetése a mosogatógép, a kódokat hibák vannak kiemelve rendkívül ritkán, mint figyelemre méltó NEFF termékek.

Értékelések áttekintése

Ha még mindig gondolkodott, érdemes megfontolni a német mosogatógép megszerzését, ajánlott megismerkedni a hálózat számos véleményével, hogy elegendő információt ad a termékről. Sok fogyasztó ünnepeljük kiváló minőségű mosogatógépek, a funkcionalitás, a választás a modellek különböző paraméterek, valamint az automatikus zár panel az ajtó, ami fontos a gyermekek biztonsága. Vonzza a rendelkezésre álló árat és a gyártótól hosszú jótállási időt.

A Neff konyhai felszerelések különleges felismerést szereztek a felhasználók külföldön és hazánkban, így biztonságosan felfedezheti egy olyan eszköz jellemzőit, amely valódi asszisztens lesz.

Neff mosogatógépek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása