Nem szabványos méretű mosogatógépek

Mosogatógép – elengedhetetlen eszköz a konyhában. Ez a technika nem csak helyet és időt takarít meg, hanem segít a vízfogyasztás optimalizálásában is. A mosogatógép kiválasztásakor a fő pont méreteinek tekinthető. Ebben a cikkben fontolja meg, hogy melyik nem szabványos faj létezik, jellemzőik és a választott szabályok.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Sajátosságok

Napjainkban számos mosogatógépet mutatnak be a piacon, különböző méretben, funkcionális és erővel eltérőek. A választás meghatározásához tudnia kell, hogy milyen méretűek a gép. Kezdjük, fontolja meg a tartomány fő szegmensét.

Bármely technika saját jellemzői, az autók beágyazódnak, és azok, akiknek nincs szükség egy speciális résre.

A standard méreteket figyelembe veszik:

  1. Magasság – 81,5 cm;

  2. Szélesség – 59 cm;

  3. Mélység – 54 cm.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

A fal és a készülék közötti távolság 5 cm legyen. Ha a gép beágyazódik, akkor ezt a távolságot kiszámítják a doboz falából. Az ilyen modellek lehetővé teszik, hogy az ételeket 14-15 emberrel töltse le, és egyszerre mosson.

És léteznek gépek keskeny, kompakt. Sokan úgy vélik, hogy minden nem szabványos, nem szabványos. Egyrészt ez valójában, tehát, de ma van egy külön kategória mosogatógépek, amelyek nem szabványosak.

Ez az, amit a nem szabványos autó jellemzői kötnek meg, és hogyan lehet megkülönböztetni a keskeny vagy kompakt. Először is meg kell értened, hogy mely méreteknek kell lenniük a jövőbeni technológiában. Ez az, hogy mennyi hely van a konyhában. A nem szabványos modellek a forrásba léptek, mivel a konyhában lévő terület nem engedélyezte a szokásos autót.

Például, Vannak különálló autók modelljei 82x45x45 cm méretű. Kiderül, hogy a modell a szabványra utal, de mélységben és szélességben – nem.

Valamint a nem szabványos aggregátumok más funkcióval rendelkeznek. Amellett, hogy a bútorokba beágyazhatók, lehet asztali vagy a mosogató alatt lévő rést.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Mik vannak ott?

A nem szabványos vagy kis mosogatógépek kategóriákra oszthatók, de csak szélességben vannak. A leginkább kicsi köztük az eszközök szélessége legfeljebb 30 vagy 35 cm, mivel az értékesítési vezetők gyakran azt mondják. De egyszerűen nem léteznek ilyen autók – ez egy különleges marketing kurzus, az útlevélen az ilyen gépek 40 cm szélesek lesznek. Miért is? Az aggregátumban 35 cm széles, lehetetlen illeszkedni a gép összes részét. Ebben az esetben szükség lenne a mélység mélységének növelése. De az autóban 40 cm-ről. A kapacitás növekszik.

Az ilyen modellek általában kis méretű apartmanokban szereznek be, ahol egy kis helyet rendelnek a konyhában, vagy egy stúdióapartmanban, ahol minden centiméter a fiókban van. A mosogató alatt a 40 centiméteres gépet általában a résbe helyezi, nem csak helyet takarít meg, hanem pénzt is, mivel nincs szükség külön kabinetre. Az ilyen modell körülbelül 5 ételkészletet öblíthet ki. A magasság a szekrényterületből származik. Ha egy átlagos szekrény kb. 82 cm, a mosogató mélysége körülbelül 30 cm, akkor a gép magassága akár 50 cm-re is kiválasztható.

Amellett, hogy ilyen aggregátumokat lehet felszerelni a felületen vagy egy rögzített szekrényben, mivel a gép egy mikrohullámú sütőhöz hasonlít.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

A következő nem szabványos modellek már kissé szélesebbek, 45 cm.

Lehetne beépített és külön értéke. A magassági átlaguk 80-85 cm, valamint a szabványos, legfeljebb 65 cm mélységben változik. De a piszkos ételek betöltésének mennyisége nagyobb, mint az előző modell, nevezetesen 9-12 készlet 1 alkalommal.

A kis méretek semmilyen módon nem zavarják a funkcionalitást. Szinte minden modellnek ugyanazok a beállításai vannak, vagyis az ilyen módok jelenléte:

  • szárítás;

  • zárolaj;

  • rendes vagy gyorsított mosás;

  • Víztakarékos üzemmód;

  • Előzetes áztatás.

Hőmérsékleti módok ilyen gépekben 2-5. És csatlakoztassa a vizet az autóhoz hideg és meleg lehet.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Felülvizsgálati modellek

Beágyazott Samsung modell a DW50H4050BB szám alatt, amely a keskeny, nem szabványos kategóriára vonatkozik, 65 cm magasságú méretekkel, 45 – szélességgel. Egyszerre 10 készletet moshat.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Modell Ardo Me 5661 Ilyen paraméterekkel 53,5 cm magasságban, szélesség 40,4 cm, mélység 52 cm. Kompakt modell, amely tökéletesen illeszkedik egy kis szobába. A mínuszok közül csak azt a tényt, hogy ez a modell nem veszi ezt a modellt.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

A Bosch nagyszámú nem szabványos modellt mutat be, egyikük Bosch SPV25DX10. Ma – az egyik legjobb modell. Csak 44,8 cm szélességében, de nagy funkcionalitással: 5 mosásmód, kapacitás 9 személy számára.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Ha csendben működő gépre van szükség, akkor a modell ELECTROLUX ESL 94585 Ideális erre a megfelelőre. Van egy inverteres motor kettős sprinklerrel. Méretben a magasság 82 cm, szélesség 45, és a mélység 55 cm. 7 működési módja van, köztük egy gyors mosás.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Az asztali mosogatógépek között népszerű Modell weissgauff bdw 4106 d. Két változatban készül: Ez egy kompakt modell 55 cm széles és beágyazott – 45 cm szélesség. A fő különbségek az, hogy a kompakt kevesebb belép a piszkos ételeket, csak 6 embert, és a beépített – 10-et. Valamint a víz literek fogyasztásának különbsége – 9.5 és 11, illetve.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Választási szabályok

Annak érdekében, hogy megszerezzék egy vagy egy másik modellt, mindig szükséges ahhoz, hogy betartsák számos olyan szabályt, amely segíti a vásárlást, de védi a választást is.

Az első dolog, hogy figyeljen: Mit akarsz vásárolni. Minden szabad területről kell származnia. Különösen, ha a modell beágyazódik. Annak érdekében, hogy ne tévedjünk a dobozhoz, a legjobb, ha megnézzen egy bizonyos modellt, és már vásárol egy dobozt. Végtére is, egyes üzletek lekerekítették a kényelmet. Ezért válasszon egy mosogatógépet a szerelési sémán.

Amellett, hogy azon a helyen, ahol az autót elhelyezik, a családban lévő személyek számára kell támaszkodnia. Ha a család 2 emberből áll, akkor egy teljes méretű autó nem értelme, jobb, ha néhány beágyazott kis méretű modellt választ.

A gépet 3 lábával kell felszerelni: kettő előtt és egy mögött (ez a lábszabályozó csavar). Érdemes emlékezni erre Minden gép eltávolítja a felső fedelet, és a modellmagasság 2 cm-rel csökken.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

És figyelmet kell fordítania a csatlakozási tömlőkre és a csatorna-szilumra is, ezért tovább kell hagyni.

Az autó belsejében olyan funkciónak kell lennie, mint a kosár magassága, hogy magas elemeket mosson.

A kosárbeállítás hiányzik a kompakt modellekben, mivel magassága nem teszi lehetővé.

A mosogatógépnek kiszivárgási funkciót kell tartalmaznia. A szivárgás okai lehetnek többek: törött tömlő, programhiba, nem számít, a gépnek meg kell különböztetnie a vízbevitelt és le kell engednie.

A gépkocsi mellett számos szabály van a szekrényekhez:

  1. Az autó és a fal közötti távolság körülbelül 5 cm;

  2. A dekoratív panel kiszámítását mindig figyelembe veszik, különösen rozsdamentes acél modellekben.

Nem szabványos méretű mosogatógépek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása