Ország stílusú ötletek és lehetőségek

Országstílus jött Amerikából, megjelenik egy vidéki tanya durva, mért élettartama. Az európaiak egy egyszerű, kényelmes rusztikus kialakítást kaptak, és belépett a belső terekben. Most az általános név alatt az “ország” megtalálható az orosz, a német, a skandináv, az olasz (toszkán) és sok más verzió.

Jellemzők Stílus

A modern élet feszült nyüzsgésénél egyszerűséget és békét akarok. Az ország stílusú konyhája megfelel ezeknek a követelményeknek. Könnyen létrehozható egy vidéki házban, de ha megpróbálja, a falusi házak felszerelhetők városi lakásokkal.

Az ország irányát nehéz összekeverni más belső terekkel, saját jellemzői vannak.

 • Az országstílus beállítása csak természetes anyagokból áll.
 • A konyha megjelenése durva és egyszerűnek kell lennie, de ugyanakkor kényelmes és funkcionális.
 • A belső térben sok fa van, nemcsak bútorok létrehozására szolgál, akkor a falak, a nemek, a mennyezetek díszítésére szolgál.
 • A felület kő és agyagot is használ.
 • Kézzel készített mindenben – a tornyok, az ételek és a bútorok. Az imitáció alkalmas időnként: durva idős bútorok, agyagételek.
 • Belső színek Nyugodt, természetes árnyalatok, sikoltozó ékezetek nélkül.
 • Van egy csomó fonott, kerámia, agyag tárgyak a dekorációban, durva textíliák egy egyszerű sejtekkel, borsóval vagy népi díszekkel.

Meg fogjuk érteni, de az ország stílusa ellenjavallt.

Az ország belsejének nem kell feszülni és pénteken, amikor minden részletet gondolkodni kell, és az összes elem szigorúan be van helyezve. Lehet, hogy a könnyű gondatlanság (nem szabad összetéveszteni a rendetlenséggel), mintha az egész helyzet fokozatosan megfogalmazódott volna, szükség szerint, idővel kész fajokat szerzett.

A rusztikus irányban el kell kerülni a rossz utánzást, hangsúlyozta a Butt konfigurációt. Természetellenes, szándékos “egyszerűség” nem különös népi stílusok. Például, a festett téglákkal ellátott háttérképek ízléstelennek tűnnek. Jobb, ha nem lusta, és távolítsa el a vakolatot, igazi falazatot beszélve. A panelházban a tégla vagy a kő alatt csempézhető.

Szegény megjelenés a belső mesterséges növények helyett, helyettük szárított készleteket használhatsz.

Országstílus kategorikusan nem fogadja el:

 • Stretch mennyezet;
 • műanyag, fényes felületek;
 • Chrome részletek (jobb, ha egy retrosanthert használ, réz vagy bronz alatt folt);
 • Modern dekoráció;
 • Modern technika;
 • Mesterséges szövet függönyök, asztalterítők, párnák, szalvéták.

Amint azt már megjegyeztük, az ország iránya a különböző nemzetek vidéki életét képviseli, és teljes mértékben megengedett, hogy összekeverje a verziókat, válasszon mindegyik, amit szeretne, hozzon létre saját, egyedülálló, közel az ország szívéhez.

Próbáljuk meg kitalálni, hogyan kell összekapcsolni a XXI. Század modern konyháját, a berendezésekkel túltelítették, a múlt mért falusi életével.

Színes spektrum

A belső térben nem lehet több, mint három fő színek, minden mást hígítanak árnyalatokkal.

A Ranch stílusú ország esetében minden barna árnyalat jellemző: a keserű csokoládé színétől a cappuccino-ig tejjel, energikus és telített színekkel.

A francia Provence megkülönböztethető a pasztell árnyalatok, a bútorok, a zökkenőmentes falak és elhalványult textíliák elvesztése. Az angol és toszkán ország bemutatja az expresszív, sűrű színeket.

A falakhoz a semleges festés kiválasztásra kerül, két tónus a bútorok fölött, hogy hangsúlyozzák a fás tömb durva, de meleg és kifejező természetét.

A fa textúrájával tökéletesen harmonizálja és teljesen világos színekkel – minden fehér árnyalat, a havas kék színnel. Az országban csak hangulatos hangzót alkalmaznak: tejtermék, krém, vanília, bézs jegyzetekkel. Néha egy vidéki stílus lehetővé teszi és bútorokat könnyű palettával, de egyszerűnek kell lennie, anélkül, hogy a homlokzaton fülbemászó díszítés lenne. Kivétel a Decoupage technikája a Garniturov ajtaján a Provence stílusában.

Hogy energiát készítsen a monokróm belső térben, használjon puha, visszafogott ékezeteket a dekorációban. Telített paletta: szürke, kék, olíva, terrakotta, burgundia – jól hígíthatja a rusztikus környezet kialakítását. Virágos nyomatok és népi díszek kerülnek hozzáadásra.

Befejez

Nem olyan régen, csak természetes anyagok voltak jelen a lakások díszítésében, mivel nem voltak mások. A modern technológiák tökélyre az építési termékek polimer műanyag, és most nem lesz sokkal több pénzt, hogy hozzon létre egy egyszerű falusi belső, mint egy ultra-modern dekorációval. De ne legyen ideges, ez elég lehet felszerelni a konyha egy csipetnyi az ország, a laminált, MDF és forgácslap, utánzó fa, valamint műkő.

Falak

A konyhai országban különös figyelmet fordítanak a bútorokra, így a falak lapos monoton árnyékot hajtanak végre, hogy hangsúlyozzák a fa masszírozásának tárgyait. A bútormentes falakat gyakran fa, tégla vagy kő elválasztják, és ugyanolyan esztétikai jelentőséggel bírnak, mint az egész helyzet.

Különböző anyagok vonatkoznak a fali dekorációra.

 • Festés. A konyhában a nedvességálló festéket kell választania egy lapos matt textúrával. A színek lehet krém, homok, pisztácia, szürke, tejfehér.
 • Tapéta. Ország nem tolerálja a szintetikus anyagokat, ezért ne használjon mosható tapétát. Jobb, ha a csempét a munkaterületbe helyezzük, vagy festményt készítenek, és a tapétát vacsora területre hagyják. Nyugodt természetes színűek, virágos motívumokkal, ketrecben, szalagban vagy díszítéssel.
 • Dekoratív vakolat. Speciális keverékeket termelnek, amelyekkel a vakolat ősi, aranyos szabálytalanságok, hullámok, scuffs, különböző színes hangsúly, mint a fal égett.
 • Csempe. Ez a legjobb anyag a munkaterülethez: nedvességálló, tartós, könnyen kezelhető. A vidéki stílus tökéletes egy patchwork csempe, emlékeztet egy motley patchwork, lehet, hogy csak kötényt vagy falakat és a padlót a munkaterület közelében. Az ország számára a Metlakhskaya, a kerámia és a klinker csempe illeszkedik, a legfontosabb dolog az, hogy a felületek matt, elnémított tonalitás.
 • Fali fa panelek. Gyakran vágják az összes szabad falakat. Nem feltétlenül választja ki a csokoládé színét, jól néz ki a könnyű fafajtákban. Az ilyen panelek könnyű pasztell színekben festhetők.
 • Kő és tégla. Mindkettő, mind a másik tökéletesen alkalmas rusztikus stílus. A projekt csökkentése érdekében a csempe a kő alatt vagy az anyag alatt használhatja, szimulálja a “szakadt” téglát. A falakat, a padlót, a munkás kötényt, a kandalló felé néző.

Ezek az anyagok tökéletesen kombinálják a fát, ami egy vidéki stílus alapja.

Mennyezet

A konyha teteje különös figyelmet kell fordítania, ha a falak a bútorok hátterében szolgálnak, a mennyezet mindig látványos. Az ország stílusában a fő dekoráció fagerendák. Ez egy elég nehéz anyag, amelyet nehéz a mennyezeten rögzíteni. Ezért a felületek gyakrabban használják üreges fishelks, amelyen belül az elektromos vezetékek elrejtése. Gyönyörű, lenyűgöző befejezés, de csak nagy mennyezetű konyhákhoz alkalmas.

Kis helyiségekben jobb, ha fehér meszeset használunk, vagy tejtermékeket használnak.

A fényes árnyalatok fa bélése a rusztikus stílusban néz ki.

Padló

Az elmúlt században a mezőgazdasági termelők a padlót egy fából vagy egy kővel rögzíthették. Néhány használt konyhai bevonat kerámia burkolólapok. Napjainkban mindenki csak csempe áll rendelkezésre, az anyag többi része nagyon drága. De helyettesíthetők egy parkettával, laminált, durva fűrészáru. És a kő alapja teljesen helyettesíti a porcelán kőzetet. A csempe színének alacsonynak kell lennie, és a fa alatt lévő anyagot a brutális mintával kell kiválasztani, ábrázolja az ágak és repedések nyers vágását.

A konyhában jobb a padló kombinált formáját használni, hogy csempe legyen a munkaterületen, az étkezőben – meleg fa vagy utánzó anyagok. Néha a padlón piszkos és öngyilkossági szőnyeg nagy kézi szövéssel.

A bútorok kiválasztása

Az ország stílusú bútorok nem korlátozódnak a bútoripar szabványos gyűjteményeire vonatkozó javaslatokra. Ha a költségvetés lehetővé teszi, akkor egyedileg rendelhető a mester-cabinetriánushoz. A korlátozott költségvetésű embereknek lehetősége nyílik arra, hogy saját kezével eltoljuk a konyhai élet régi tárgyait. A házakban az épületek és garázsok régimódi kurzusok és büfék. Speciális technikák alkalmazásával helyreállítottak, egy raid által lefedett, ősi szamárság utánzása után.

Országos stílusú bútorok grob, monolitikus, tartós és megbízható. Headlisták létrehozásához természetes fás tömböt használnak. A költségvetési konyhákban MDF lemezeket alkalmaznak. Ritka esetekben a vidéki házak, a munkahelyi bútorok kiépítik téglákat, díszítő homlokzatok fából készült ajtókkal. Ebédlő csoport tölgyből, fenyőkből, cseresznyéből, cédrusból és más értékes fából készült. Gyakran az ország belső terében bemutatták a padokat vagy a rosszul haldokló székleteket. Kényelem és kényelem kialakítása, a párnák pamut párnahuzatokban.

Azok számára, akik egy konyhát kínálnak az országos elemekkel a városi lakásokban, és nem akarják megszakítani a rusztikus stílus teljes pontosságát, léteznek Gyári gyűjtemények. Kiválaszthatja a csodálatos kész konyhabútor modelleket. Penza cég “BTS bútorok” kiváló minőségű és olcsó fejhallgatókat termel országos stílusban. A tervezés innovatív megközelítését a “Sonoma Eich Green” vagy a “Sonoma Eich Light” moduláris konyháiban ismertették, a homlokzatok zöld és könnyű felületeivel. A fejhallgatók különböző ízekkel, rácsokkal, hevederekkel, üvegbetétekkel, balluktúrákkal, pilaszterekkel, dekoratív hornákkal.

Dekoráció

Dekoráció – bármely stílus fontos eleme, az, aki végül a belső irányba képezi. Rusztikus konyha, textilek és aranyos kellemes kis dolgok hoznak létre egy igazi légkör hő és cozinitás.

Textil

Nehéz elképzelni a vidéki konyhát üres műanyag ablakokkal. Ha nincs lehetőség arra, hogy egy ablakot kapjon fából készült keretekkel, akkor legalább a fa alatti termék megjelenését meg kell figyelni. Függönyök, függönyök – a vidéki konyha kötelező tulajdonsága, kényelmet és védelmet teremtenek a külső világ kivető nézeteivel szemben.

Országos stílusú anyagok vannak kiválasztva: Sithersicia, Len, Pamut, egyszerű virágmintával. Megfelelő elegáns sejt, vidám polka pont vagy népi dísz.

Kis konyhák esetében jobb választani rövid függönyöket, és nagy szobák – függönyök a padlón.

Használhat bambusz, római, hengerelt függönyöket. A modelleket óvatosan kell kiválasztani, anélkül, hogy kifejezetten a modernitás.

Az ablak mellett a konyhai országban lévő textíliák a táblákon és padokon, a padlókon, a padlókon és a szalvétákban vannak jelen a csipkével, rohanással, hímzéssel vagy ellenkezőleg, durva formában.

Az aranyos rusztikus függöny mögött elrejthetsz egy modern óriás hűtőszekrényt.

kiegészítők

Az ország stílusú dekoráció nem túl sok. Mindaz, ami egy régi családi történelem, a Prababook ládák, végül kihúzhatsz, rázza a port, és gondoskodjon a polcokon.

Elfelejtett elfelejtett ételek megtalálják a második életet. Dekoratív lemezek lógnak a falakon. Clay, kerámia ételeket egy népi mintával telepítve van kiállítási polcokon. A Parade Site szamovarot vesz. Ugyanazzal a rézzel ragyogva a síneken, konyhai eszközökön. Az üvegedények és a kerámia hordók a polcokon vannak elhelyezve.

A kerozinlámpa hagyományosan dekorál, az ősi kéménylapok, a porcelán figurák, az élő virágok, az ablakpárkányok, a kötegek felfüggesztették a szárított gyógynövények gerendái.

Gyönyörű és funkcionálisan használt fonott kosarak, fából készült hordók, kovácsolt oldalak a kandallóhoz.

Gyönyörű példák

Amint azt már említettük, az ország iránya a különböző népek vidéki stílusának keveréke, amelyek mindegyike egyedülálló hangulatot jelent a városi lakások vagy vidéki házak hangulatos belsejéhez.

Orosz ország

Nem mindenki megfelel ennek a stílusnak, mivel magában foglalja az orosz sütőt a belsejében. Persze, akkor egyszerűsített opciót, akkor a hímzett asztalterítő, törölköző, párna csipkével párnák, szamovár, agyag edények, hagyma zsinórra, mező virágok vázák.

A beállításnak sok nyitott polc, durva fa a padlón vagy falakon, fehér, piros, sárga árnyalatok a belső térben.

Toszkán stílus

Toszkána – szőlőültetvényekkel és olajferterekkel, forró napokkal és meleg tengerrel, mindez elnyelte a kényelmes falusi belsejét. A környező természet olasz ételeket tolta a természetes meleg árnyalatok használatára: csokoládé, elnémított narancssárga, terrakotta, krém. A tervezésben megtalálhatja a szőtt falakat, fából készült mennyezeteket, kőpadlókat és fa tömböt, rusztikus dekorációt.

Németországi ország

A stílust a német gyakorlatiasság, a tömörség és a pedarigy megvitatás. Dekoráció nélküli dekoráció, minden dolog gondosan veszi a helyét. Használt rendkívül egyszerű fából készült bútorok, amelyek nem bonyolult dekorációval. Az ülések fehér keményítőburkolata egy egyszerű, nem gyors textil ötletet ad.

Francia provence

A gyengéd romantikus Provence jelentősen eltér az amerikai tanya helyzetéből. Meleg pasztell színekkel, elhalványult hangulatos textíliákkal. Elküldött bútorok és sok aranyos szív baubles.

Ország – Csodálatos stílus, az egyszerűsége és a gyakorlatiasság, közel sok hostess, és köszönhetően a hangulatos falu Notews lehetővé teszi, hogy pihenjen és pihenjen egy kemény munkanap után.

Az országstílus egyik sikeres konyhai projektje látható egy kicsit alacsonyabb.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: