Ötletek a panel létrehozására a konyhában

Konyha – a lakás ezen része, ahol a hostessek sokáig töltenek. A jó hangulat és a kellemes ételkészítés egy hangulatos belső. A konyhai területnek nem csak funkcionális, hanem szépnek kell lennie. A konyhai kötény a szoba fontos részlete, egyszerre több funkciót végez. Először is megvédi a falak szennyezését, másrészt tökéletesen kiegészíti a belső teret, így a konyha hangulatos és modern.

A konyhában lévő csempe panel kiváló lehetőség a fal kialakítására, minden konyhát eredeti és vonzóvá teszi.

Sajátosságok

A kerámia burkolatot hosszú ideig befejező anyagként használják. Ha összehasonlítja a tucatnyi évekkel ezelőtt gyártott csempe, modern opciókkal, sok különbséget találhatsz. A kávézó modern gyártása az űrlapok és a színek fajtájának megteremtése, így tökéletesen választhat az opciókat bármilyen belső térhez. Idővel csak a kerámiák egyedülálló tulajdonságai nem változnak, amelyek az anyag kiválasztásának fő kritériuma az összes többi helyett.

A kerámia csempe megkülönböztethető kopásállóság, nem veszíti el eredeti tulajdonságait évek óta. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy teljesen bármilyen rajzot alkalmazzon kerámia bevonattal. Annak ellenére, hogy nagy számú alternatív bevonat a falak számára, a többség még mindig előnyben részesíti a csempét. Ez nem meglepő, végül is, hogy javításokat hajtson végre, hosszú ideig elfelejti őt.

A kötény nemcsak a kegyelmével, hanem az egyszerűségben is örülni fogja Önt. A kerámiák nem félnek a víztől és a magas hőmérsékletektől, így a csempe ragasztható egy mosogató felett és egy főzőfelületen. Sokan megkérdezik, hogy miért készítsen egy panelt, ha egyszerűen választhat egy gyönyörű kerámiát.

A válasz nagyon egyszerű: a kerámia panel esztétikai élményt nyújt, lehetővé teszi, hogy valami kellemes és szépre gondoljon étkezés közben, és minden alkalommal, amikor a konyhába megy.

Sok esetében a konyhai tér nem csak olyan hely, ahol az élelmiszer készül, hanem az étkezések helyét is. Ezért van minden ebben a szobában rendben kell lennie. Választhat, mint kötényt a fazekas gyakorlati árnyékolásra, hozzáadva a panel bármely részét. Ez lehet egy teljesen bármilyen kép a bemutatott a boltban, vagy a saját rajz.

Fajták

Mozaik

A kerámia mozaikkal létrehozott punk, az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb lehetőség. A kötéses terület díszítésének legjobbjai nagy helyiségekre alkalmasak, mivel a mozaik minden dicsőségében megjelenik a távoli távolságból. Megszerzése az áruházban a szükséges színek mozaikja, megmutathatja a fantáziát, és hozzon létre saját remekművet a konyhában.

Általános szabályként a mozaik részecskék négyzet alakúak 2-3 centiméterrel. Van egy mozaik is egy törött csempe formájában. Ebben az esetben alkatrészei kaotikus formájúak, amely lehetővé teszi, hogy egy panel eredeti és egyedi. A mozaikból származó panel létrehozása óvatos, de nagyon érdekes munka. Minden egyes részével nézed, hogy a konyha átalakul, és egyedülálló nézetet szerez.

Kézzel festett

A kézzel festett csempékből készült panel megrendelésre kerül és különleges esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik. Röviden, megszerzi a művészet munkáját, amely több mint egy évig fog. A csempe először festékkel borítva, amely a háttér, majd egy képet már speciális festékkel kell alkalmazni. A rajz fölött a rajz borítással van ellátva, amely nemcsak a képet a külső tényezőknek való kitettségből védi, hanem fényes ragyogást is biztosít.

Az ilyen kerámia csempe panel lehetővé teszi, hogy teljesen bármilyen képet tegye a falra. Lehet, hogy még egy fénykép a családi archívumtól, kézi kézzel rajzolt portré formájában.

Fotó kerámia

Mint ismert, kerámia vagy csempe, csempe – az egyik legtartósabb, tartós és praktikus befejező anyag. Képalkalmazás A fotónyomtatás használata az egyéniség anyagának egyik legjobb módja. Egy speciális eszköz segítségével a képet a felületre alkalmazzák, jegesedéssel és égési sérülésekkel rögzítve. Mindez Ez a folyamat lehetővé teszi a csempe hosszú ideig, hogy megmentse az alkalmazott kép fényességét és csillogását.

Annak érdekében, hogy egy kerámia felületre rajzoljon rajzot, különleges festékre van szüksége, amely a magas hőmérséklet hatása alatt egyetlen egész számot képez kerámiával. Van egy érzés, hogy a kép mindig jelen volt a csempe.

Hogyan kell törődni?

A csempe tartós és ellenáll a hőmérsékletkülönbséggel. De szükséged van a panelekre. A konyha az egyik legproblémásabb és szennyezett helyiség. Ajánlatos naponta törölni a kötényt egy szivacsral és szappanoldattal. Távolítsa el a friss zsír felületét, és sokkal könnyebbé váljon, így jobb, ha azonnal megteheti, és ne várjon, amíg minden szárad.

Szerencsére a háztartási vegyi anyagok a konyhai ápolási termékek hatalmas választékát kínálják. Bármi legyen is a mosószer, győződjön meg róla, hogy a kezek kesztyűjében használja.

Hogyan válasszuk ki?

Mielőtt kiválasztaná egy csempe a konyhai kötényt, el kell döntenie a design. Ha egy panelt megrendel az egyes vázlatok szerint, gondosan kiszámolnia kell a kép méretét úgy, hogy a kötény közepén legyen a kerámia felületre.

Az egyes elemek négyzet alakú – a legjobb megoldás, amikor a csempe a falon fekszik. A sima négyzetek könnyen kezelhetők a falon, így a kötény sima és arányos. A csempe textúrájára támaszkodva előnyben részesíti a sima textúrát, lyuk és depresszió nélkül. Egy ilyen csempe kevésbé fog nevetni és könnyebben tisztítani.

A konyhai köténynek harmonikusan illeszkedik a konyhájához, egy egészet alkotva. Ezért óvatosan vegye fel a színskálát és a képet a panelen.

Hogyan válasszunk ki egy csempe a konyhában, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: