Porszívók Shivaki aqua szűrővel: Népszerű modellek

Az Aqua szűrővel a Shivaki az azonos nevű japán aggodalom agyagja, és világszerte jól megérdemelt népszerűségét élvezi. Az aggregátumok iránti igény kiváló minőségű összeszerelés, átgondolt tervezés és meglehetősen megfizethető ár.

Sajátosságok

Shivaki 1988 óta foglalkozik háztartási készülékek gyártásával, és a globális piac egyik legrégebbi aggregátumának egyike. Az évek során a vállalat szakértői figyelembe vették a fogyasztók kritikus észrevételeit és kívánságait, valamint számos innovatív ötletet és fejlett technológiát. Az ilyen megközelítés lehetővé tette a vállalat számára, hogy az egyik világ vezetője legyen a porszívók felszabadításához, és felfedezze a termelési vállalkozásait Oroszországban, Dél-Koreában és Kínában.

Ma a vállalat része az Agiv csoport nemzetközi gazdaságának, amelynek központja német Frankfurt am Main, és modern, kiváló minőségű porszívókat és egyéb háztartási készülékeket termel.

A legtöbb Shivaki porszívó megkülönböztető jellemzője a vízszűrő, a por, a por, valamint a vékony tisztító rendszer jelenléte, késlelteti a részecskéket legfeljebb 0,01 μm-ig. Az ilyen szűrőrendszernek köszönhetően a porszívó levegő kiáramlása nagyon tiszta, és gyakorlatilag nem tartalmaz porszuszpenziót. Ennek eredményeképpen az ilyen aggregátumok tisztításának hatékonysága 99,5%.

Az Aquafilters-i minták mellett az aggregátumok jelen vannak a vállalat választékában Egy klasszikus porgyűjtő táskával, mint például a Shivaki SVC-1438Y, valamint a “Cyclone” szűrőrendszer, például a Shivaki SVC-1764R. Ilyen modellek is élvezik a nagy keresletet, és költsége néhány olcsóbb vízszűrő porszívó. Lehetetlen, hogy ne vegye figyelembe az aggregátumok megjelenését. Tehát minden új modell színe van, kompakt méretű, és megkülönbözteti az ügy stílusos kialakítását.

Előnyök és hátrányok

A Shivaki porszívókról szóló nagyszerű igényt és nagyszámú jóváhagyási véleményt meg kell magyarázni.

 • Van nekik jövedelmező ár, ami sokkal alacsonyabb, mint más híres gyártók modelljei.
 • A minőségért a Shivaki aggregátumok egyáltalán nem rosszabbak ugyanazon a németben vagy japán minták.
 • Az eszközök másik fontos előnye minimális villamosenergia-fogyasztás esetén meglehetősen nagy teljesítményű. A legtöbb modell 1,6-1,8 kW-os motorral van felszerelve, amely a háztartási osztály modellek legoptimálisabb mutatója.
 • Nem lehetetlen megjegyezni Nagyszámú fúvóka, A különböző típusú tisztítások elvégzésének lehetősége, amelynek köszönhetően az aggregátumok ugyanolyan hatékonyan hatékonyak szilárd padlóval, és puha bútorokkal. Ez lehetővé teszi porszívók használatát mind hazai célokra, mind irodai opcióra.

Mindazonáltal, mint bármely más háztartási készülékben, a Shivaki hiányosságai még mindig vannak. Ezek közé tartozik a modellek magas szintje, ami nem teszi lehetővé számukra, hogy a csendes porszívók kategóriájába tulajdonítják őket. Tehát egyes mintákban a zajszint eléri a 80 vagy több DB-t, annak ellenére, hogy az egyik olyan kényelmes jelzőnek tekinthető, amely nem haladja meg a 70 dB-t. Összehasonlításképpen a két szívélyes ember által termelt zaj körülbelül 50 dB. Meg kell jegyezni azonban a méltányosság kedvéért Noisy nem minden modell shivaki, És sokan közülük zajjelző még mindig nem haladja meg a kényelmes 70 db-t.

Egy másik hátrány az, hogy minden használat után meg kell mosni az Aqua szűrőt. Ha ez nem történik meg, akkor a piszkos víz gyorsan megragadt, és kellemetlenül illeszkedik.

Népszerű modellek

Jelenleg Shivaki több mint 10 modellt termel porszívó, jellemzi az ár, a teljesítmény és a funkcionalitás. Az alábbiakban a legnépszerűbb minták leírása, amelynek megemlítése gyakrabban található az interneten.

Shivaki SVC-1748R Typhoon

ModellEz egy piros, fekete betétek, amelyek 1800 W-os motorral és négy munkás fúvókával vannak felszerelve. A porszívó eléggé manőverezhető, súlya 7,5 kg és jól illeszkedik a nehezen elérhető helyek és puha felületek tisztításához. 6 m hosszú vezeték, amely lehetővé teszi a szoba legtávolabbi sarkát, valamint a folyosón és a fürdőszobában, gyakran nem felszerelt üzletekkel.

Ellentétben sok más porszívóval az Aqua szűrővel, ez a modell elég kompakt méretű. Így a készülék szélessége 32,5 cm, magasság – 34 és mélység – 51 cm.

A készülék jellemző a magas szívóerőt, elérve a 410 aeriality (auto), és fel van szerelve egy hosszú teleszkópos nyél, amely lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolíthatja a port a mennyezet, eresz és a magas szekrények. Hosszú vezetékkel kombinálva, az ilyen fogantyú lehetővé teszi, hogy a felületet 8 m-es sugarú körön belül távolítsa el. A porszívó testén van egy jelző, hogy időben aláírja, hogy a tartály tele van porral, és a piszkos víz az ideje, hogy kicserélje a tisztaságot. Azonban gyakran nem kell ezt tennie, mivel a portartály 3,8 l-es térfogata van, amely meglehetősen tágas helyiségek tisztítását teszi lehetővé.

Ezenkívül a modell tápkapcsolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a szívás teljesítményének megváltoztatását, ha szilárd felületekről puha. A készüléket meglehetősen alacsony zajszint, amely csak 68 dB-t alkot.

A minta hátrányai közé tartozik a finom tisztítószűrő hiánya, amely bizonyos korlátozást ír elő az olyan lakásokban lévő aggregátum használatára, ahol allergiásak vannak. Érdemes Shivaki SVC-1748R Typhoon 7 499 rubel.

Shivaki SVC-1747

A modellnek van egy piros-fekete alváz, és 1,8 kW-os motorral van felszerelve. A szívóerő 350 szerzők, a porgyűjtő-aquiltra – 3,8 liter. A készüléket a helyiségek száraz tisztítására tervezték, és nem szűrővel van felszerelve, a porszívóból levő levegőt, és akár 99% -os finom port tart.

A készülék a szívóerő szabályozójával és a porgyűjtőjelzővel rendelkezik. A készlet tartalmaz egy univerzális ecsetet fémes talppal és “padló / szőnyeggel” módokkal és speciális fúvókával a puha felületekhez. A porszívó zajszintje valamivel nagyobb, mint az előző modell, és 72 dB. A termék 32,5x34x51 cm méretekben áll rendelkezésre, és súlya 7,5 kg.

A Shivaki SVC-1747 költsége 7 950 rubel.

Shivaki SVC-1747 Typhoon

A modell piros házat tartalmaz, 1,8 kW-os motorral és 3,8 literes kapacitású tartálytartályt tartalmaz. A készüléket egy nagy szívóerő jellemzi, amely 410 auto- és hats sebességű szűrő rendszert ér el. Tehát a víz mellett a készülék habfúmmal és HEPA szűrőkkel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy szinte teljesen tisztítsa meg a kilépési levegőt a por szennyeződésektől. A porszívó készlet tartalmazza a padló tisztító kefe, rés fúvóka és két fúvóka a kárpitozott bútorok tisztításához.

A készülék kizárólag száraz tisztítást, van egy zajszintet a 68 dB, felszerelt egy hosszú teleszkópos nyél egy kényelmes parkolási tárolási és funkcióját automatikus vezetéktárolási.

A porszívót 27,5x31x38 cm méretekben állítjuk elő, súlya 7,5 kg és körülbelül 5000 rubel.

Shivaki SVC-1748B Typhoon

Az Aqua szűrővel ellátott porszívó kék házzal rendelkezik, és 1,8 kW-os kapacitású motorral van felszerelve. A készülék 6 m hosszú vezetékkel és kényelmes teleszkópos fogantyúval van felszerelve. Nincs finom tisztító szűrő, a szívóerő eléri a 410 szerzőt, a tartály kapacitás kapacitása 3,8 liter. A modellt 31×27,5×38 cm méretekben állítják elő, súlya 7,5 kg és 7,500 rubel.

Hasonló tulajdonságokkal is rendelkezik a SHIVAKI SVC-1747B modell, amely ugyanazokat a paramétereket az erő és szívóerő, valamint az azonos költség és teljes készlet.

Használati utasítás

Annak érdekében, hogy a porszívó a lehető leghosszabb ideig szolgáltasson, és vele együtt dolgozott, kényelmes és biztonságos volt, szükség van számos egyszerű ajánlásra.

 • Mielőtt bekapcsolná a készüléket a hálózathoz, meg kell vizsgálni az elektromos kábelt és a villát külső károkhoz, és hibás működés esetén azonnal meg kell tennie azokat az, hogy megszüntesse őket.
 • Tartalmazza a készülék eszközét csak száraz kezek.
 • A porszívó alatt tilos húzni a készüléket kábel- vagy szívócsőhöz, valamint kerekekkel futtatni.
 • Meg kell követni az indikátor jelzését, és amint bejelenti a por túlcsordulását, azonnal azonnal helyettesíteni kell az Aquilterben lévő vizet.
 • Nem hagyhatja el a porszívót a mellékelt állapotban felnőttek jelenléte nélkül, valamint lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek játszhassanak vele.
 • A tisztítás végén javasoljuk, hogy azonnal elvezethessék a szennyezett vizet, anélkül, hogy a jelzőjelet várnánk.
 • Szükséges rendszeresen öblíteni a munkafúvókákat szappanoldattal és merev szivacs segítségével. A porszívó testét minden használat után törölni kell. Használjon benzint, acetont és alkohol-tartalmú folyadékokat.
 • Tárolja, hogy a szívó tömlőt egy speciális falhoz kell tartani, vagy gyengén csavart állapotban, nem engedi a csavarást és az esélyeket.
 • Ha hibaelhárítás, lépjen kapcsolatba a szervizközponttal.

A következő videóban a Shivaki SVC-1748R porszívó vár rád.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: