Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Cook on the Grill könnyű és kényelmes, ha megfelelően megközelítheti a választását. A Redmond Grillsnek bizonyos jellemzői és előnyei vannak a többi többi részével szemben. Vigyázzon különösen az e cikkben leírt népszerű elektrolyrol modellekre.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Sajátosságok

Redmond – egy orosz vállalat, amely 2007-ben alapított kis háztartási készülékek gyártásával foglalkozik. A kis életkor ellenére ez a vállalat már sikerült felvenni a fogyasztói bizalmat, és megérdemelt helyet foglal el az áruk globális piacán. A vállalat termékei Franciaországban, Angliaban, UAE-ban, Németországban és a szovjet térben találhatók. A cég gyárt multicookers, keverők, porszívók, kenyérsütők, mikrohullámú sütő, de Redmond rácsok különösen népszerű.

És a “Redmond-el készül” mobilalkalmazásban elérhetővé válik a gondoskodó gyártó által biztosított összes receptek számára.

Minden grill modell rendelkezik garanciális időszakmal – 12 hónap és 2 év között.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Fajták és jellemzők

Minden Redmond Grills – elektromos, nem igényelnek szén és takarmány a kimeneten. Mind otthon, mind természetben keresnek. Az ilyen rácsok a legkényelmesebbek, könnyen használhatóak, multifunkcionális (használhatók, hogy kioltják, fűtés, sütés, leolvasztási termékek), és időt takarítanak meg a főzőedények sebességének köszönhetően, és képesek vaj nélkül főzni. Ezek nagyon kompakt és ostobaságok, hordozható – súlya körülbelül 4 kg.

A Redmond választéka teljesen más különböző rács. Az egyik legnépszerűbb – hordozható típusú pin-grill.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Az első dolog, amit mondani kell az ilyen típusú grillről – az étterem típusához tartozik. A Contact Grill segítségével különböző termékeket készíthet – mind a hús, mind a halak és a tenger gyümölcsei, még sütemények és gyümölcsök. Mini-sütőszekrényként használható, és magasabb szintű teljesítményt nyújt.

Külsőleg érintkezési rácsok egy acél vagy öntöttvas rács / munkanélküliséggel rendelkező kemence.

A Redmondból származó ilyen rácsok két munkafelületekkel vannak felszerelve, mint például a Wafflelnia – ez azt jelenti, hogy a főzés során a termékeket mindkét oldalról rögzítik, és nem kell megfordítaniuk a kiváló minőségű tüzet.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Népszerű modellek

A Contact Villamosenergiával a Steakmaster RGM-M801 és a Steakmaster RGM-M805 a Redmond-tól a Steakmaster RGM-M805-ről és a Steakmaster RGM-M805-ről készíthető el. Ennek a modellnek az egyik megkülönböztető jellemzője, hogy rézszekrényként használják: a fóliákban süthetnek termékeket, amelyek egyébként lehetővé teszik, hogy a rácsok tisztán maradjanak.

A Steakmaster Ruler Grillező 180 ° -kal nyitható meg, így kétszer növeli a munkafelületet. Ebben az esetben a termékeknek meg kell fordulniuk, mivel a két felület egyike létrejön, de ha fontos, és a főzés mennyisége fontos – ez nem lesz különleges nehézség.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

A Steakmaster Grill egy sima teljesítményszabályozóval van ellátva, három szinten, így könnyen és egyszerűen kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet. A maximális szintet (230 ° C) steakek és készlet, közeg – zöldségek és halak számára készült, és a minimum ideális a gyümölcsök és desszertek előállításához.

A Steakmaster RGM-M805 kissé erősebb, mint a Steakmaster RGM-M801 – 2100 W 1800 W-vel szemben.

A beépített fényjelzőnek köszönhetően nem hagyja ki a grillezési időt.

Ezek a modellek nagyon kényelmesek – A fedél egy speciális rögzítő gondosan azok a termékek, de nem nyomja, és nem áthelyezni őket a rács, ami jelentősen csökkenti a veszteség kockázata a drágaköveket szendvicsek vagy pitét, és hozzájárul, gátló a steak különböző vastagságú.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Mérje meg a Steakmaster modelleket viszonylag kissé – körülbelül 3,8-4 kg-ot, amely lehetővé teszi számukra, hogy vigye magával egy pikniken, vagy hozza haza a barátok számára. Méretek is kicsiek – 193 × 235 × 108 mm. Ezek a grillezések, mint bármely más elektromos, a kimenetről. A hajótest fémből és műanyagból készül, van egy eltávolítható raklap a zsír számára.

Ezen túlmenően ezek a grillek nem tapadnak, így előállíthatók még olaj nélkül, akár minimális mennyiségével. A grillezővel kiegészítve az illusztrációkkal rendelkező receptek könyve, és a lehető legrövidebb időn belüli utasítások, valamint a szolgáltatási könyv és a kézikönyv.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

By the way, a Steakmaster RGM-M805 modell 7 automatikus főzési programot tartalmaz, amelyekre a grill függetlenül beállítja a tökéletes paramétereket. Nagyon kényelmes a kezdőknek, és sok időt és erőfeszítést takarít meg.

A grill egy másik modellje jelentős népszerűséget használ az úgynevezett Smart Grill Skygrill RGM-M810s. Okosnak hívták, mert kezelheti azt egy alkalmazáson keresztül Android / ios hívott készen áll az égre. Külön említés az, hogy Redmond az első Oroszország első vállalata, amely a háztartási készülékek piacra kerül egy okostelefonnal.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Ez sok lehetőséget nyit meg – például engedélyezheti a fűtést bármikor halasztott indítási mód segítségével, anélkül, hogy zavarja az ügyeket, vagy kommunikál a barátaival, csak az ujjaival az okostelefonon vagy a tabletta képernyőn. És az alkalmazáson keresztül is ellenőrizheti a fűtött, hogy a szendvicseket meleg vagy felmelegedés nélkül tartsa.

A grillező fedélen van egy kerek gomb, az eszköz készenléti jelzője és csúcsa.

Mint Steakmaster, Skygrill RGM-M810S lehet használni, mint egy réz szekrény a főzéshez, mint például pilas vagy rakott. Ehhez csomagolja a termékeket a fóliába, és tegye ki a tartályba.

Ez a modell automatikusan kikapcsol, ha a főzés befejeződik, ami extra becsületet biztosít a biztonság szempontjából.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Vélemény

Néha a grill kiválasztása érdekében csak a gyártó ígérete és leírása nem elegendő. Gyakran a vásárlók ugyanazokat a hétköznapi embereket fordítják, mint azok, hogy megtudják az érdeklődésük előnyeit és hátrányait. Készítsen nagyon egyszerűen – olvassa el ezt a modellt.

Például a Redmond Steakmaster RGM-M801 Grill a felülvizsgálatok és a magas minősítés alapján (4.5. 5-ből), amelyet a vásárlók “Hurray” fogadtak el. Az első dolog, amit ünnepelni, a hozzáférhetőség. Ezt a márkát képviselteti képviseli mind a kis városok, mind a nagy, mind a háztartási készülékek online áruházaiban is megtalálható, vagy a vállalat hivatalos honlapján. Az ár meglehetősen demokratikus – körülbelül 5-6 ezer.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Természetesen a vitathatatlan előny egy olyan készletben jön, amelynek grill könyv receptjei 30 ételekre vonatkoznak – különösen az ő jelenléte elégedett azokkal, akik először úgy döntöttek, hogy felhívják a grillre. Minden rendelkezésre álló receptek nemcsak gyönyörű fényképekkel vannak felszerelve, hanem érthető magyarázatokkal is, és alkalmasak erre az adott grillre. Valamint a Grill Panel minden egyes termékcsalád (hús, hal, sütés és így tovább), amely kétségtelenül elégedett. A vevők kellemesen meglepődnek számos étel, amelyek ezt a grillezést készíthetik – a steakektől a guhákig és más sütésig, csodálatos ízűek és fűtési sebességük.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

A Grill Care szintén nem jelent bonyolultságot. A rácsot nedves módon mossuk szivacsokkal és mosogatószerekkel, amint azt az oktatási és ápolási tanácsokban és az elektromos grillezésben. Néhány vásárló azt akarta, hogy a fúvókák eltávolíthatóak legyenek – aztán elhagyják, hogy sokkal könnyebben tisztítsa meg a rács hullámos felületét. Az árkategória alapján a vevők kellemes meglepetés volt egy raklap a felesleges zsír, mert a modellekben annyira demokratikus ár nem mindig jelen van.

A vevők nem tudták megkerülni a Skygrill RGM-M810S intelligens grillt. Ez a modell határozottan különbözik a piacon bemutatott piactól – a távirányítónak köszönhetően legmodernebb, és a vásárlók szerint, és a fő jellemzője. A vevők gyakorlása kikapcsolja a grillet, amikor a házon kívül esik, és a készülék valamilyen oknál fogva engedélyezett, ami nagyon kényelmes és a lehető legbiztonságosabb.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Általánosságban elmondható, hogy a Skygrill RGM-M810-es jellemzői hasonlóak a Steakmaster RGM-M801 jellemzőihez – és a minősítés ugyanolyan, de ha Ön a tanítás rajongója, vagy nem akarja, hogy az egész nyaralás a grillező körül sétáljon , az edények könnyen figyelve, akkor a SkyGrill RGM-M810-esek biztosan megkóstolják.

A különálló tétel vásárlók mindig további “kiegészítőket” osztanak ki, amely kis mennyiségben vásárolható a kényelmesebb főzéshez. Például az alumínium tepsibe RAM-BP1 áll csak mintegy 500 rubelt, és a főzési eljárás egyszerűsíti jelentősen – akkor nem kell keresni a speciális ételeket annak érdekében, hogy sütni zöldségeket a grill, akkor csak meg kell rendelni egy grill ellentétben. Könnyen tisztítható folyóvíz vagy mosogatógép alatt.

Egy másik dolog, amely segíthet az eldobható alumínium formák, amelyek 5 darabból teljesek. Az alumínium hosszabb, mint az öntöttvas vagy acél, amely biztosítja a termékek egységes fűtését. Az alumínium nem befolyásolja az ételek ízét és illatát, és nem veszi fel a nedvességet és a zsírokat.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Üzemeltetési és ápolási tippek

A “munkája” grills Redmond számára bizonyos szintű ellátást igényel. Ha azt szeretné, hogy hosszú szolgálatot szolgáljanak Önnek, különös figyelmet fordítanak a szakértők által javasolt működési és gondozási tippekre.

Először is, egy Redmond Grill vásárlásakor el kell olvasnia a mellékelt utasításokat. Ez időt takarít meg, egyszerűsíti a grill gondozásának és működésének folyamatát.

Ne feledje, hogy a grillnek bizonyos hőmérsékletet kell tárcsáznia – Ez lehetővé teszi, hogy főzzük a leginkább finom ételeket, és növeljék a grill életét. Az ilyen modelleknél megvásárolható hőmérő, mint például a Steakmaster, ez a folyamat nem jelent nehézséget.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Nagyon fontos pont – tisztító panel. A főzés előtt és után kell elvégezni. Ha szüksége van egy speciális ecsettel a tisztításhoz egy halom fémből vagy rézzel, hogy megtisztítsa a hagyományos, nem elektromos grilltel, akkor minden könnyebb az elektromos. Mivel a Redmond modellek nem cserélhető panelekkel rendelkeznek, papír törölközőt és szalvétákat, szivacsokat és mosószert vagy folyékony szappant kell használniuk.

Gyere a panelekre, minden egyes dombornyomott rész enyhe mennyiségű hab. Szükség van kétszer – mielőtt felmeleged a grill. Ez megtörtént annak érdekében, hogy eltávolítsa a zsír és a nagar maradékait az előző főzés után. És azonnal a grill után hűvös a főzés után – Ennek során égett darab ételeket, a Nagar és a zsír fő részét eltávolítják. A következő lépés, menjen át a panelek szivaccsal hab nélkül. A nedves tisztítás eljárása után törölje le az egész felületet száraz törülközővel. A szokás megtisztítása, hogy az előkészítési eljárás után azonnal tisztítsa meg a grillt, egyszerűsítse a tisztítási folyamatot a főzés előtt. A grillen kívül ugyanúgy mossuk.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

A Redmond villamos energiájának tisztításakor kategorikusan lehetetlen:

  • Használjon fémkeféket, mivel az összes modell felülete nem botot tartalmaz, és a keményfém halom károsíthatja: a szokásos szivacs elég elég;
  • Biztonsági okokból mossa le, vagy akár a hálózathoz is csatlakozik;
  • Elveszti a vacsorát a vízben, vagy nem hagyja el nem piszkos – veszélyezteti az elektromos alkatrészek sérülését, és nem különösebben biztonságos.

Külön, tisztítsa meg a zsír meghajtót. Ehhez el kell távolítani – ennek megfelelően az utasításokat, és megszabaduljon a folyadéktól bármilyen módon kényelmes az Ön számára. A tálat minden egyes főzés után mossuk (nem szükséges megmosni) egy meleg folyó vízzel vagy mosogatógép segítségével.

Így az egyes REDMOND GRILL modellhez csatolt utasítások alapos tanulmányozásával és a következő javaslatoknak köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatja a grill élettartamát, hogy a legegyszerűbb, biztonságos és kényelmes legyen.

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Redmond Grills: Jellemzők és előnyök

Hogyan kell főzni Ramba Steak a Redmond RGM-M800 Grill, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása