Részben beágyazott mosogatógépek

A felhasználók ritkán figyeljenek arra, hogy mennyi időt vesz igény a mosás edények, ez a folyamat rutinszerűvé vált. A statisztikák szerint évente körülbelül 5 tonna ételt kell blokkolni, hetente körülbelül 2 órát töltenek. Jelentősen enyhíti ezt a munkát beépített teljesen vagy részben mosogatógépben.

Részben beágyazott mosogatógépek

Részben beágyazott mosogatógépek

Ami?

Ilyen telepítés – rendes háztartási berendezés a konyha modern kialakítása között. Nem sok helyet foglal el, nagyon funkcionális és szép megjelenésű. A tervezés egyedileg van kiválasztva, tekintettel az egész szoba általános belsejére.

Az eszköz ilyen konkrét nevét a helyének magyarázata, azaz csak a berendezés esete teljesen beágyazódik, és a kezelőpanel, amely a homlokzaton van, hagyja nyitva.

Részben beágyazott mosogatógépek

Részben beágyazott mosogatógépek

Most már részben beépített mosogatógépek kereslet csak nő. További felhasználók Válasszon hasonló designt. Ez elsősorban a kényelem – az ilyen technika tökéletesen illeszkedik a belső térbe, egy kis helyet foglal el, mossa le az edényeket kevesebb, mint egy órát igényel.

Ez egy kicsit eltér a teljesen épített mosogatógéptől. A fő különbség az, hogy a teljesen beépített gép teljesen elmerül a konyhai fülhallgató fülében. A felülről bezár egy asztalt, és ugyanazt a bútor anyagát, amely a konyha teljes kialakításával díszített. Ez azt jelenti, hogy az első pillantásra, és nem érti, hol található az egység.

Részben beágyazott mosogatógépek

Részben beágyazott mosogatógépek

Mi történik?

Számos változat van, mint ez a technika:

  • teljes méretű;

  • kompakt (asztali);

  • keskeny.

Valamint a mosogatógépek fajra oszthatók, megnyomják a kapacitását. A mélység általában nem ér el több mint 55 cm-t.

Részben beágyazott mosogatógépek

Részben beágyazott mosogatógépek

A legnépszerűbb 45 cm széles, mivel kompakt, keskeny, nem foglal sok helyet, tartalmazza az átlagos számú ételek (9-12 készlet), amely alkalmas az átlagos 2-4 fő családjára. Az ilyen autó könnyű, és problémamentesen elhelyezhető a szabványos méretű konyhai szekrények között.

A kis mosogatógépek átlagos szélessége 45-55 cm, 45-60 cm magas és mélysége 50 cm. Vannak keskeny modellek is, magasabbak lesznek (kb. 80-82 cm), de ugyanakkor a többi paraméterben nincs különbség.

Részben beágyazott mosogatógépek

Részben beágyazott mosogatógépek

A teljes méretű gépek több méretű, és a konyhának kell elhelyezésükre, különben teljesen kényelmetlen lesz. Hasonló eszközök magasság eléréséhez, valamint keskeny, 82 cm, varrás – 60 cm, mély 55 cm.

Részben beágyazott mosogatógépek

A legjobb modellek áttekintése

A mosogatógép lehetővé teszi, hogy a felhasználó részleges konyhai rutinjából ingyenes. Képes lesz mosni minden edényt, annak ellenére, hogy a leginkább tartós szennyeződés, és menti a vizet és az emberi időt.

Néha nagyon nehéz dönteni a modell megválasztásáról. Végtére is kívánatos, hogy illeszkedjen a minőséghez és a finanszírozáshoz, de nem is csalódott.

Részben beágyazott mosogatógépek

Részben beágyazott mosogatógépek

A részlegesen beépített mosogatógépek számára számos legjobb lehetőség értéket adunk.

Bosch Serie 2 SPV25DX10R

Keskeny kompakt gép, amely még a legkisebb konyhán is illeszkedik. A vízeloszlás 5 szintje van, amely a mosás után kiváló eredményt nyújt. Egy kisgyermekes család számára ez általában a tökéletes opció, hiszen a gyermekek blokkolásának funkciója, amely lehetővé teszi a közös panelhez való hozzáférést, és sokkal nehezebbé válik az ajtók megnyitása.

És az előnye egy olyan eszköz meglehetősen alacsony ára, amelyet bármely dolgozó személy megengedheti magának.

Részben beágyazott mosogatógépek

ELECTROLUX ESL 94585 RO

Kis 45 cm széles, amely csak az átlagos család számára alkalmas. Ebben a modellben az első funkció megjelent a piacon – kiegészítő permetezőben, az egyes sarok és a tárgy lefedettsége, anélkül, hogy bárhová elhagynánk. A gépnek a maximális terhelése 9 készletben van, gyorsan megtisztul, és mivel az A ++ energiatakarékos osztály modelljére utal, a nagy haszonköltségek nem várhatók. És merülhetsz a szemüveget és más elemeket a törékeny üvegből, félelem nélkül.

Részben beágyazott mosogatógépek

CI 55 Havana P5

Ha a konyhai design sötét árnyalatú, akkor ez a mosogatógép pontosan az, amire szüksége van. A fekete színű stílusos fémmodell szereti az egyes személyeket. Van egy halasztott indítási funkció, amely lehetővé teszi a mosás elindítását, például ha nincs otthon, hogy az edények nincsenek-e az eszközön belül. Az alacsony vízfogyasztás jellemzői között 6 üzemmód működik és elektronikus vezérlési típus. Elég kompakt, 55 cm széles és csendes.

Részben beágyazott mosogatógépek

Bosch SMU46AIA015

Optimális megoldás a tágas modern konyhához. Nagyon széles (60 cm), 12 ételt tartalmaz. Szép színű rozsdamentes acél, amely fényes fehér árnyalatot határoz meg. Könnyen megbirkózhat bármilyen szennyezéssel. A kényelem érdekében az 1-es mosószereket is használhatja, és ne keressen különlegeset. A készülék belép az A ++ energiatakarékossághoz, így az optimális energiafogyasztás garantált.

Részben beágyazott mosogatógépek

A választás jellemzői

A technika kiválasztásakor először is figyelmet kell fordítania, hogy ne legyen egy szép kép, hanem a tervezés “kitöltése”. A választás legfontosabb kritériuma, különösen akkor, ha van egy kis gyermek a házban, a zaj, amelyet a gép üzemelteti. Az optimális tartománynak 38-55 dB, de a legkényelmesebb maximális szint, amely nem zavarja a normál alvást, 45 db-t kell figyelembe venni.

Részben beágyazott mosogatógépek

A készülék megvásárlása, meg kell emlékezni arra, hogy 2 típusú menedzsment: mechanikus és szoftver (vagy elektronikus). Ez szükséges ahhoz, hogy egy személy választja ki, hogy milyen alkalmas, és személyesen a felhasználó kényelmesebb lesz.

A mechanikai kontroll egyszerűbb és szokásos, de elektronikus úton is sok előnye van: a szoftverrel felszerelt gépek modern és funkcionálisak.

És az eladó sem tisztázódik, mely a szárítási mechanizmus beépül a technikába. Most egyre gép a piacon, amelyek fel vannak szerelve egy úgynevezett turbistrict (belül a bunker egy kört, meleg levegőt mozgat egy speciális mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy az edény száraz természetes módon).

Részben beágyazott mosogatógépek

Sokan a mosogatógép kiválasztásakor először nézd meg az árat. De fontos megjegyezni, hogy csak a fejlettebb mintákkal rendelkeznek egy “finom mosogató” módban. Úgy tervezték, hogy az edények törékeny üveg (például szemüvegek). Ezért az olcsó modell megvásárlása, nem ajánlott hasonló elemeket mosni, károsodással vagy minden olyan pusztítással fenyeget, amely később károsíthatja a technikát.

Részben beágyazott mosogatógépek

Az autó megvásárlásának fontos kritériuma a részleges (fél) letöltés képessége. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a készülék kis mennyiségű ételeket indítsa el, anélkül, hogy felhalmozná a piszkos eszközök egész bunkerét.

Telepítés és kapcsolat

Egy kezdetért az autót egy különleges helyen helyezzük el egy konyhaszekrényben, rögzítve rögzítőit. Ezután dugja be a szennyvizet, a vízellátást és a tápegységet.

Először is, elkezd csatlakozni a készüléket a szennyvízhez. A gép lefolyójától származó vízelvezetés a szokásos szifon mosáshoz csatlakozik egy záró daruval. Ezt úgy kell elvégezni, hogy a héjból származó készletek teljesen kizárták, valamint a különböző szagok elválasztását. Minden kapcsolatot minőségi szinten kell elvégezni, hogy a vízszivárgás ne történjen.

Részben beágyazott mosogatógépek

Ezután a technikát a vízellátó rendszerhez kell csatlakoztatni. Javasoljuk, hogy hideg vízhez csatlakozzon, mert forró egy kicsit rosszabb minőségben. Ezenkívül az összekötő csővezetékek korlátozása +70 fok, és ha nincs teljes bizalom, hogy a bejövő víz hőmérséklete nem haladja meg a minimumot, akkor jobb, ha nem kockáztat. Emlékeztetni kell arra, hogy a tömlőknek nem kell hajlításokat és bilincseket, valamint a fűtőelemek közelében járnak. A mosogatógép felszerelése egy magánházban, ahol fagyasztható, ajánlott a víz leeresztése a hideg évszakban, mielőtt alacsony hőmérsékleten, és hagyja szárazságban a rendszert.

Részben beágyazott mosogatógépek

És a telepítés utolsó szakasza az elektromos áramhoz való csatlakozás. Az aljzatnak európai típusnak kell lennie, szükség van a földelés elvégzésére is. Ajánlott aktuális erő 16 A.

Részben beágyazott mosogatógépek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása